Fjordman: Breivik doet Hitlergroet in rechtbank, gevangenisbrieven vermelden dat hij nooit tegen islamisering was . . .

Screenshot_7

De massamoordenaar doet nu de Hitlergroet in de rechtbank.

“In brieven uit de gevangenis claimt Breivik dat hij een nazi is en nooit een anti-islamist is geweest. Hij deed zich alleen maar voor als anti-islam activist om een “heksenjacht” en een smerige mediacampagne tegen vreedzame anti-islamitische activisten te ontketenen. Westerse media weigeren dit te noemen.”

Bron:
http://tundratabloids.com
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Fjordman: Breivik doet Hitlergroet in rechtbank, gevangenisbrieven vermelden dat hij nooit tegen islamisering was . . .

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. Hier sta ik dus totaal niet van te kijken, want ik beweer al bijna drie jaar niets anders.
  Van meet af aan was het voor mij duidelijk, dat Breivik, de “geniale psychopaat”, in feite anti-àlles is en in staat om, na afgerekend te hebben met de éne groep, een aanleiding te vinden om aan de volgende te beginnen, omdat het in een brein als het zijne uiteindelijk allemaal met elkaar in verband staat!
  Dat hij er voornamelijk op uit geweest is om een hetze te ontketenen tegen elke islamkritische beweging, vermoedde ik direct al. Maar hoevelen zijn er hier niet geweest, die hem “aan één kant” tóch nog als inspiratiebron bleven zien?
  Hopelijk zet dit ze met beide voeten op de grond!

  Like

 3. Voor iemand die interesse heeft voor het manifest van Anders Breivik.

  Nederlandse Vertaling van 2083
  2083 – Een Europese Onafhankelijkheidsverklaring (html file)
  https://drive.google.com/uc?export=download&id=0B0C9ihwzJp8aOFNodnhoMzBjRmc

  Samenvattingen van de hoofdstukken van 2083
  2083 – Samenvattingen (html file)
  https://drive.google.com/uc?export=download&id=0B1w8VJq1dGtqZHJDd1VUckZNV0U

  Internationaal
  2083 – A European Declaration of Independence
  https://sites.google.com/site/knightstemplareurope/2083

  Like

 4. DE VOORDELEN VAN EEN CONSTITUTIONELE MONARCHIE

  Nederlanders zouden naïef zijn.
  Goedgelovig en dommig, lui, vetgemest, gedrogeerd en conformistisch.
  Voor een deel klopt dat wel, maar over het algemeen is het niet waar, integendeel.
  Nederlanders werken moedwillig mee aan het instand houden van twee eeuwen onrecht. Sinds het aantreden van een dynastieke verzameling bastaarden met de naam “De Zielige Zeikerds van Oranje-Nassau” worden we in het opgedrongen “koninkrijk” van de straat gehouden door leugens en bedrog als het over de rijkdom van deze familie gaat. Lees verder >>>> https://herstelderepubliek.wordpress.com/2016/03/15/de-voordelen-van-een-constitutionele-monarchie/

  Like

 5. Nederland was volgens de visie van A. Breivik een land wat eeuwenlang een toevluchtsoord was voor mensen die het woord van vrije meningsuiting zochten. Nederland is en wordt onherkenbaar veranderd in een parlementaire dictatuur, dit als direct gevolg van de massa immigratie vooral de instroom van moslims. Nou dat geldt uiteraard voor heel Europa, meer als 53 miljoen kansparels welke nooit meer van Europese bodem vertrekken, ja voor vakantie maken ze nog wel eens een uitzondering. Ben het volkomen mee eens met het manifest van Breivik, maar niet met zijn terroristische daden. Niet dat ‘k het van A tot Z gelezen heb, want het is net zo onleesbaar als Hitlers Mein Kampf, globaal gesproken vind ik dat een paar van zijn opvattingen hout snijden, wat natuurlijk in de ogen van de bestuurlijke elite als gevaarlijk worden beschouwd. Stel je eens voor dat men door deze buitencategorie van onverdraagzaamheid een grote groep mensen aan het denken zet en ze andere bezigheden gaan zoeken als boer zoekt vrouw…

  Like

 6. Dat Breijvik niet tegen islamisering is verbaast me niet echt want AH te B werkte ook nauw samen met de arabieren teneinde gezamenlijk de holocaust en vernietiging van Israël te realiseren.

  Like

 7. Vederso zegt:

  Breivik staat voor de rechter omdat hij vindt dat Noorwegen zijn humanitaire rechten schendt door hem in isolatie te houden. Hoe staat het met de rechten van de mensen die hij vermoordde?

  Like

 8. Jade zegt:

  Niet dat ik die kerel een warm hart toedraag, maarre…
  Zijn die brieven ook online in te zien, of is dit weer
  een staaltje lugenpresse van: Zie je wel, het is een nazi…
  Misschien is die hitlergroet richting rechtbank/overheid
  wel heel toepasselijk.

  Like

  • Vederso zegt:

   Fjordman heeft er aandacht aan besteed en dat is alweer een tijd terug. De media hebben de brief genegeerd omdat het waarschijnlijk niet paste in het verhaal (narrative).
   Ook hier op de site te vinden in één van de artikelen van Fjordman.

   Like

 9. Koos zegt:

  Ik vond het altijd al verdacht dat hij geen moslims had afgeknald.
  Alleen een gek schiet gehersenspoelde kinderen dood.

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Anders Breivik doet me met deze Hitlergroet denken aan de Duitse veldmaarschalk Erwin von Witzleben (1881-1944), een medestander van kolonel Claus von Stauffenberg die op 20 juli 1944 Adolf Hitler wilde vermoorden. Toen Witzleben voor het beruchte Volksgerichtshof terecht moest staan voor de nazi-rechter Roland Freisler en deze diens naam afriep hief de eerste zijn arm op dezelfde manier wat toen bij Freisler enorme ergernis opwekt. Hij bulderde toen uit: “U bent toch Erwin von Witzleben? Als ik u was zou ik de Duitse groet niet meer gebruiken daar alleen rechtschapen volksgenoten deze gebruiken. Ik zou mij schamen om de Duitse groet nog te gebruiken!” Niettemin had Freisler, bij binnenkomst, ook al de Hitlergroet gebracht en als Breivik de plaats van Witzleben had ingenomen zou deze seriemoordenaar een scheldkannonage van Freisler naar zijn hoofd geslingerd krijgen waarmee je niet eens met de traditionele boeman kleine kinderen bang kon maken!
  Als Breivik daarbij nog een menswaardig bestaan wil in de gevangenis boft hij nog dat hij niet in de plaats van Peter Kürten rond 1931, in de Klingelpütz-gevangenis van Keulen, moest wachten op diens executie. Kürten was de beruchte ‘Vampier van Düsseldorf’ en zou eveneens 80 mensen hebben vermoord! De vampier hoefde echter niet op genade te rekenen, zelfs niet toen zijn advocaat een genadebrief naar president Paul von Hindenburg toe stuurde, en hij kreeg als galgenmaal (beter bekend als guillotine-maal) een wienerschnitzel met gebakken aardappels en witte wijn te eten en daar was Peter Kürten heel gelukkig mee!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s