FOTO: Waterratten in badkostuum

Screenshot_22

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

36 reacties op FOTO: Waterratten in badkostuum

 1. Jade zegt:

  Logisch dat de ramen afgeplakt moeten worden,
  zo debiel uitgedost wil je niet gezien worden…

  Like

  • Mirjam zegt:

   Ik lach me te pletter als ik dit zie, sorry. Het lijken wel de Oempa Loempa’s uit de kinderfilm Willy Wonka van 1971. Dit is toch echt middeleeuws.

   Like

 2. Elena zegt:

  Uurtje smurfen zwemmen ?
  Nooit eerder geweten dat er islamitische smurfen zijn.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad. Hoe gek kun je zijn. Allemaal door het “geloof”!…
   Het komt nog zo ver dat absurde uitingen van “geloven” en alle uiterlijke symbolen daarvan verboden worden!
   Na de zondvloed natuurlijk, niet eerder…

   Like

 3. Sjaak zegt:

  De moslimse kerkhofsmurf en de paassmurf !

  Like

 4. Sjaak zegt:

  NIKS MARIA MAAR SHARIA ! FUCK THE MOSLIM ! Vandaag in de Televaag !
  Amsterdam – Het baliepersoneel van stadsdeel Nieuw-West in Amsterdam mag niet meer in korte rokjes en knielaarzen op het werk verschijnen. Personeel van de afdeling burgerzaken, waar paspoorten en dergelijke kunnen worden afgehaald, is in een interne mail tot de orde geroepen door de manager.
  De ondernemingsraad van de gemeente Amsterdam kreeg over het schrijven diverse klachten binnen van werknemers. „Wij hebben een interne brief doorgestuurd gekregen, geschreven door een leidinggevende, met de tekst: ’Dames, het is de allerlaatste keer dat ik jullie waarschuw. Rokjes mogen niet meer boven de knie en ook knielaarzen mogen niet meer. De volgende keer stuur ik jullie niet meer naar de winkel, maar direct naar huis’”, aldus een zegsman.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   De volgende stap is een verplichte kopvod!Al het personeel moet samen,als een blok,morgen in een rokje komen;ze kunnen ze moeilijk allemaal naar huis sturen!

   Like

  • Edjan zegt:

   Klopt, de burka wordt gefaseerd ingevoerd in Amsterdam West (moslimgebied onder sharia)
   http://www.telegraaf.nl/binnenland/25403411/__Rokjesverbod_bij_stadsdeel__.html
   En zo gaan we elk jaar 10 jaar in de tijd terug, totdat we geïslamiseerd zijn.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Edjan, nou dat kan dan wel even duren want dan moet je helemaal terug tot 642 nChr.

    Like

   • Edjan zegt:

    Ik denk dat de meeste dames (en ook heren) het al besterven als we weer in “1950” zijn aanbeland. Dat is dus over (2016-1950) : 10 = 6,6 jaar. Geen bikini’s, geen minirokjes, geen openlijke homo’s, geen seks vóór het huwelijk, slapen met de handen boven de dekens, een alles-doordringende spruitjeslucht, elke zondag naar de moskee. En daarna gaat het verder en verder … De kaste der onaanraakbaren (nu 25% van de bevolking) zal groeien tot 85%, jaja, ook onze goedlinkse broeders zullen eraan moeten geloven.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Inderdaad. Het leven had geen kleur.
    Kijk maar naar de foto’s uit die tijd, allemaal zwart-wit.
    En dan die van Agt… De minister president met gevouwen handen en zachte G….
    Hij is wel onverslijtbaar want hij leeft nog, samen met ’n zooi Palestijnen in ’n bomkrater.

    Like

 5. bob Fleumer zegt:

  Het zijn net smurfen.

  Like

 6. D.DAY zegt:

  En dit noemt men dan een ‘verrijking van onze cultuur’.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  En als “smartdrankje” hebben ze wellicht een flesje

  “pipi de chameau” bij zich.
  De imam geeft het voorbeeld zoals de proleet eeuwen her deed en als advies gaf:
  versterkend en bedwelmend

  Like

 8. Republikein zegt:

  Na het zwemmen douchen, en goed de poepert reinigen.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Republikein 16 maart 2016 om 03:15

   Jaren geleden was ik zo stom om zulke zeep te kopen.
   Alles zou je ermee kunnen wassen, ook je haar.
   Nou, ik kan jullie vertellen dat je die zooi niet per ongeluk in je ogen moet krijgen, want het lijkt dan wel alsof ze achterstevoren in je hoofd staan!

   Like

 9. ildiko zegt:

  30 jaar geleden geen moslima had dit gedurfd, en geen Nederlander die dit had kunnen accepteren. Dus gewoon dit is islamisering en kop dicht, de moslims zijn hier de baas. Dit is precies wat Oost Europese landen niet willen en gelijk hebben ze. Laffe volk.

  Like

 10. ildiko zegt:

  wat een geweldige speech van Orban Viktor! “Shall we be slaves or men set free? That is the question, answer me!” For this reason, we are calling every citizen of Hungary into unity, as well as every European nation. The people of Europe cannot be free on their own, if we are not free together. If we stand together, we will succeed. Divided we will fail. Together we are strong; divided we are weak” ………
  .Om weer in vrijheid te mogen leven moeten wij het eerst met Brussel afrekenen! Europa , Europeanen zijn niet meer vrij!

  Like

  • Gerald Rik zegt:

   Geweldige reactie. Mijn man en ik zijn het daar roerend mee eens. Als wij geen kinderen en kleinkinderen zouden hebben, zouden wij ons best doen naar Hongarije te verhuizen. Daar houdt de regering nog wel rekening met zijn eigen bevolking en wil deze beschermen. Met de dag maak ik me meer kwaad over alles wat er over ons uitgestort wordt. Zelf zijn wij heel wat keren in Egypte geweest en dat is een modern land vergeleken met het huidige Nederland. Gelukkig heb ik het idee dat de mensen hier in Nederland langzamerhand wakker beginnen te worden uit de diepe slaap, want er begint een beetje meer protest te komen. Laten wij met z’n allen hopen dat het nog niet te laat is. In ieder geval zijn mijn man en ik hier in onze plaats iedere dag bezig met flyers in de brievenbussen te stoppen en mensen aan te spreken om op 6 april te gaan stemmen. Het lijkt mij van levensbelang voor onze toekomst en die van onze kinderen en kleinkinderen om zoveel mogelijk tegengas te gaan geven.

   Like

   • aafke zegt:

    Egypte een modern land? Uiterlijk gezien misschien! Daar op Tahrirplein vonden er de vreselijkste dingen plaats enz enz . Miinstens 90% van de vrouwen zijn er besneden. Als vrouw wordt je overal lastig gevallen. Inside dus net zo verrot als elk ander moslimland. Pas nog een minister ontslagen omdat hij de Israëlische ambassadeur te eten had gevraagd. Heel dat moderne Egypte op de sharia-poten. Modern? T mocht wat!!!

    Like

   • Driek zegt:

    Gerald Rik zegt: Zelf zijn wij heel wat keren in Egypte geweest en dat is een modern land vergeleken met het huidige Nederland.

    Nu, beste Gerald Rik, het is maar wat je modern noemt, ik vind het een achterlijk zooitje, ik begrijp werkelijk niet dat u dat durft te vergelijken met Nederland. Ik snap ook niet dat u daar nog naartoe gaat. Maar, denk ik, u had waarschijnlijk een getinte bril op, dan zie je de dingen anders. Lees onderstaand stukje maar, fijne mensen daar, die wil je graag terugzien.

    Op 25 januari 2013, de tweede verjaardag van het begin van de Egyptische revolutie, werden op het plein ten minste 25 vrouwen slachtoffer van seksueel geweld. Een meisje werd dusdanig inwendig bewerkt met een mes dat zij op de intensive care moest worden opgenomen. Een ander slachtoffer werd zo hardhandig gemolesteerd, dat haar baarmoeder moest worden verwijderd.

    Een van de slachtoffers wil alleen anoniem haar verhaal doen. ‘Ik werd omsingeld door zeker een dozijn mannen die aan alle kanten aan me trokken. Mijn onderbroek werd van me af gescheurd. Mijn shirt hing in flarden om me heen. Ik voelde overal handen. Op me, in me. Het was verschrikkelijk. Ik dacht dat ik dood zou gaan.’ Ze werd gered door omstanders.

    De daders voelen zich gesteund door uitspraken van de militante leidsman Ahmad Mahmoud Abdullah, bijgenaamd ‘Abu Islam’. De prediker noemt het seksueel geweld gerechtvaardigd. Hij noemt de vrouwen ‘kruisvaarders zonder elke schaamte’. Volgens Abu Islam gaan de vrouwen niet naar het plein om te protesteren en vragen ze erom te worden aangerand. ‘Deze vrouwen doen zich voor als politieke activisten, maar het zijn duivelinnen,’ aldus de militante prediker.

    Like

   • elisah zegt:

    Waarschijnlijk in zo’n toeristen resort geweest, waar alles kan en alles ‘modern’ is, dat heeft weinig met het echte Egypte te maken

    Like

 11. elisah zegt:

  Wat er allemaal verzonnen wordt om vrouwen te kunnen onderdrukken en muilkorven is hemeltergend.
  Wat zijn ze bang voor vrouwen, stel je voor dat ze ook rechten hebben, zijn ze misschien veel slimmer dan ons mannen, neeeeeeee…

  Like

 12. JooJootje zegt:

  Ze gaan steeds meer op een soort aliens lijken kan het nog gekker?

  Like

 13. Fred zegt:

  Het zwembad op de foto zal niet het eerste zijn waarvan het water ernstig vervuild is door allerlij vuil en schadelijke bacteriën.
  Zwem maar lekker.

  Like

 14. KarenB zegt:

  Ik geloof er geen mallemoer van dat zo ingepakt zwemmen nou leuk is voor die Mohammedaanse vrouwen. Volgens mij is het gewoon pure provocatie, laten zien wat ze hier voor elkaar krijgen. Walgelijk. Waarom investeert Saoedi Arabië, behalve in moskeeën, ook niet in zwembaden voor hun geloofsgenoten? Zou het geen verademing voor ons zijn als je in een zwembad geen Mohammedanen meer tegen hoeft te komen? Kunnen de mannen lekker met die ingepakte vrouwen zwemmen worden ze ook niet zo in verleideling gebracht. Ik vind het trouwens ook behoorlijk onsmakelijk dat die vrouwen zo met die lappen het zwembad ingaan. Kan nog steeds amper geloven dat dit gewoon in ons land gebeurt.

  Like

 15. BertG. zegt:

  En daarom apart zwemmen, voordat je het weet is er weer 1 zwanger.

  Een duik in het zwembad zorgde ervoor dat een Poolse tiener nu plotseling een kindje verwacht. Verdwaald sperma bevruchtte het meisje, toen ze in het zwembad lag van haar hotel in Egypte. Dat beweert de moeder van het meisje. De Poolse vrouw gaat het verantwoordelijke hotel aanpakken. Ze sleept het management voor het gerecht…
  http://www.telegraaf.nl/e/20481770

  Like

 16. S Breget zegt:

  Het eerste watercircus waar men kleurenblind van wordt.De westerse vrouw zou zich dood schamen om zich zo te presenteren.maar ja in opdracht van de islam ben en blijf je een goedkope gebruikt voorwerp.

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  Ik moest ook meteen denken aan die smurfen:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s