Het Europese offensief van de islam 2016 (deel 2)

Screenshot_20

(Door: Matthew Bracken – Vertaling: E.J. Bron

De onderstaande tekst verscheen al in november 2015, nog voor de Oud & Nieuw gewelddadigheden in Duitsland en Oostenrijk, op het islam-kritische blog “Gates of Vienna”. Desondanks zijn de thesen van de Amerikaanse schrijver Matthew Bracken ook in het voorjaar van 2016 nog enorm explosief. Vanwege de lengte van de tekst publiceren we het artikel in meerdere delen. Deel 1 van 13 maart, “De islam”, heeft geen betrekking op individuele moslims, maar beschrijft de situatie van de islam en zijn aanhangers in het algemeen. Vandaag deel 2: “Internationaal socialisme”.

Internationaal socialisme

De tweede grote speler respectievelijk sociale macht is het internationaal socialisme. Dit kan kort onder de rubriek linkse oriëntering, etatisme, cultureel marxisme en communisme gekwalificeerd worden. Zij bewegen zich allemaal in het spectrum van het internationaal socialisme. Ik leid deze cultureel marxisten in ieder geval terug tot de Jakobijnen van de 18e eeuw, een kliek seculiere humanisten, die tot de vroegste, zich op een lijn met de vrijmetselaars bevindende globalisten behoren.

De kerngroep, waaruit zich later de Jakobijnen ontwikkelden, trok van Duitsland naar Frankrijk en bracht een begrijpelijk en uitgerijpt plan voor een sociale explosie, om daarmee de macht te verkrijgen. Het Jakobijnse plan om te destabiliseren werd de blauwdruk voor veel andere bloedige “volksrevoluties”. Na de Franse revolutie volgende die van Marx, Engels, Lenin, Stalin en Mao. Minder bekend zijn de Britse Fabian-socialisten van de 20e eeuw, de Italiaanse marxistische theoreticus Antonio Gramsci of de Duitse “Frankfurter Schule” van de internationale socialisten, die hun visie via de Columbia University naar de VS over plantten.

Anders dan Vladimir Lenin en de communisten waren zij zich ervan bewust dat de doelen van het internationaal socialisme zolang niet in hun volledige omvang bereikt worden tot het sterke bouwwerk van de westerse civilisatie uitgehold en van binnenuit gesaboteerd zou zijn. Uiteindelijk behaalden de in het geheim handelende internationale socialistische krachten binnen de schoot van het Westen resultaten die veel duurzamer zijn dan die van Lenin en Mao via militair opgelegd revolutionair “oorlogscommunisme”.

In het kader van de vorige eeuw, toen het communisme in de Sovjet-Unie mislukte, werden de Fabian-socialisten steeds succesvoller in het vergiftigen van de wortels van een nationale, culturele en etnische identiteit; de erfgenamen van de westerse civilisatie werden gedesorganiseerd en gedemoraliseerd, zonder enig centraal geloofssysteem, achtergelaten. Waarom vond deze opzettelijke demoralisering en deze nivellering naar beneden plaats? Sinds de Franse revolutie zijn de internationale socialisten van mening dat het hun plicht zou zijn een zich van boven naar beneden voedende feodale samenleving voor de “naïeve massa´s” op te richten, een nieuwe wereldorde, die door zelfbenoemde experts uit de correct gevormde elites bestuurd wordt. Enerzijds vindt dit plaats ten voordele van de ignoranten, anderzijds om de zakken van deze experts te vullen zodat zij hun elitaire levensstijl van rijkdom en macht kunnen houden.

Het mag paradoxaal klinken dat belangrijke ondernemers- en bankbelangen verbonden zijn aan de internationale socialistische nieuwe wereldorde, maar als deze knoop ontward is, blijkt alles een bedoeling te hebben. De huidige internationale banken en grote concerns zijn zelfstandige en machtige globale spelers, die betrokken worden bij ieder nieuw internationaal handelsverdrag. Advocaten van deze grote concerns schrijven zelfs de meeste van deze vele duizenden pagina´s tellende verdragen die op ons neer regenen. Via deze handelsverdragen, die zelfs een volkenrechtelijk karakter hebben, wordt noch door Amerikanen noch door Europeanen gestemd. (ze vervangen zelfs de grondwet van de Verenigde Staten).

Van de Rothschilds in Europa tot de Warburgs op beide continenten, van de Morgans en Rockefellers van Amerika en weer terug naar de Hongaarse immigrant George Soros schreven eeuwenlang de miljonairs respectievelijk huidige miljardairs de bankenwereld hun eigen wetten voor en smeedden hun eigen politieke verdragen. Nu creëren ze dagelijks letterlijk miljarden dollars en euro´s uit het niets om deze hun trawanten te doen toekomen. Een bijzonder kras voorbeeld hiervan is de oprichting van de Federal Reserve (de Amerikaanse Centrale Bank) een eeuw geleden, die door en voor de belangen van een clan met geheime bankbelangen niet openbaar geleid wordt.

In de VS schenken de voorzitters van de globaal handelende grote ondernemingen en investeringsfirma´s enorm veel geld – echter evenredig verdeeld – aan Democraten en Republikeinen om in tijden van een gemeenschappelijk georganiseerd Crony Capitalism zeker te zijn van een tot voordeel strekkende behandeling. Deze post-nationale Crony Kapitalisten erkennen geen land- of staatsgrenzen en zijn van mening dat patriottisme een belachelijk anachronisme is.

In Amerika bijvoorbeeld kopen “open border”-verraders politici om, zodat deze wetten ondersteunen die de import van een ongelimiteerd aantal gastarbeiders met een zogenaamd H-1 visum mogelijk maakt en zodoende arbeidsplaatsen van Amerikanen afnemen. En deze verraders slapen er absoluut niet slechter van! De verradersklasse van de internationale moneymakers noemt dit “beweeglijkheid”, dat wil zeggen het bewegen van uitwisselbare proleten, ontvangers van sociale uitkeringen en landarbeiders op het wereldwijde schaakbord, zodat ze het meest goedkoop en winstgevend kunnen ageren, waar dan ook. De gebruikelijke Amerikaanse arbeiders van de middenklasse en hun gezinnen zijn in dit proces slechts nevenschade. In Europa ziet de realiteit er niet veel anders uit.

Deze steenrijke “open border”-elites van de banken en ondernemers, die paradoxaal genoeg de krachten van het internationaal socialisme aansturen, effenen voor zichzelf op de meest verschillende manieren de weg van succes naar succes door omkoping. Hun rijkdom en hun politieke contacten maken het “aansturen” van jonge, coöperatieve “spelers” met toekomstige sterkwaliteiten naar de juiste universiteiten, stichtingen, raadsvergaderingen, regeringsorganisaties en mediale functies mogelijk. Als je bijvoorbeeld een “expert” op televisie ziet en zijn referenties omvatten het lidmaatschap van de volledig geheime “Council on Foreign Relations” evenals opstellen voor het tijdschrift “Foreign Affairs”, dan weet je dat deze man voorbestemd is voor hoge functies en dat er op een magische wijze deuren opengaan.

De steenrijke elites manipuleren praktisch volledig al decennia lang de vierde macht door duizenden constructies, gecamoufleerd als geheime handel in aandelen en grondstukken. Deze mannen achter de schermen opereren met deze constructies, die zeer goed geolied zijn met smeergeld, schijnfunctionarissen en geheime betalingen. Mediamakers veranderen in vooraanstaande politieke adviseurs en bestuursvoorzitters van concerns, die daarna met iedere wisseling van baan miljoenen toevoegen aan hun portfolio´s. Veel gepensioneerde admiraals en generaals wentelen zich begerig in deze poel van uitverkoop en gemeenheid. Daarom zou het ook niet zo verwonderlijk moeten zijn dat zoveel politici Washington of Brussel als miljonairs verlaten. Evenmin zou het verwonderlijk moeten zijn dat de langjarige nieuwspresentator Walter Cronkite, die gold als de “meest betrouwbare man van Amerika”, in zijn volwassen leven in het geheim een vooraanstaand lid was van de wereld-federalisten. Een feit, dat hij na zijn pensionering onthulde.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Matthew Bracken

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in socialisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op Het Europese offensief van de islam 2016 (deel 2)

  1. BertG. zegt:

    Dit hele verhaal heeft iets weg van dat verhaal van Theresa over politieke stromingen van alweer een tijdje geleden.
    https://ejbron.wordpress.com/2015/09/05/de-gecultiveerde-misleiding/

    Like

  2. Pingback: Het Europese offensief van de islam 2016 (deel 3) | E.J. Bron

  3. Pingback: Het Europese offensief van de islam 2016 (deel 4) | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s