Nieuwe “tirade” van Orbán tegen “migranten” en Duitsland

Screenshot_16

Viktor Orbán wil zich niet laten beleren.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán waarschuwt voor EU-top voor de “vernietiging van Europa”. Zonder Duitsland met name te noemen, keerde Orbán zich vandaag in Boedapest in zijn toespraak ter gelegenheid van de Hongaarse nationale feestdag tegen plannen tot de “vernietiging van Europa”.

Men zou zich niet laten beleren door de “bendes onverbeterlijke strijders voor de mensenrechten”, zei Orbán verder. Migranten zouden volgens hem “misdaad en terreur” naar Europa brengen. “als we de volksverhuizing willen stoppen, moeten we vooral Brussel afremmen”, zei Orbán volgens het Hongaarse staatspersbureau MTI.

Het zou erom gaan te verhinderen dat “bendes jacht maken op onze vrouwen en meisjes”, ze de nationaal-conservatieve Orbán in een toespeling op Oudejaarsnacht in Keulen. Bovendien zouden migranten uit het Midden-Oosten “smeulend antisemitisme” meebrengen.

Orbán´s toespraak voor het Nationaal Museum werd begeleid door luidkeels protest van honderden demonstranten. Onder de Orbán-vriendelijke toehoorders bevonden zich zoals elk jaar veel gasten uit Polen, die Orbán verwelkomde als vrienden van zijn vluchtelingenpolitiek.

Bron:
www.salzburg.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", antisemitisme, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, EU-critici, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Midden-Oosten, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

12 reacties op Nieuwe “tirade” van Orbán tegen “migranten” en Duitsland

 1. Maarten zegt:

  Het lijkt er haast op dat V. Orbán de enige leider in Europa is die bij zijn volle verstand is.

  Wat hebben wij hier in Neederland toch een stelletje zwakzinnigen.

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. joga zegt:

  Plaatjes zeggen meer en in ieder geval de zaken duidelijker dan woorden. Wel zo verstandig gezien door de tekenaar, aangezien nu ca. 75% van de Nederlanders achterlijk is geworden of niet meer voor de waarheid uit durft te komen.

  Like

  • Mieke zegt:

   Zo is dat heel de eu is achterlijk alleen al omdat ze niks willen zien
   Als het te laat is dan is het janken de Nederlanders offeren hun eigen familie
   Niet normaal

   Like

 4. Elena zegt:

  Bravo Viktor Orban !!!.
  Prachtig dat hij benoemt….dat Migranten uit het Midden -Oosten smeulend antisemitisme meebrengen.
  Niet één andere Europese flapdrol durft dit te zeggen, immers is men te bang dat het beledigend of kwetsend zijn kan voor de moslims “en miljoenen andere smeerlappen”.
  Respect voor deze man, die opkomt voor eigen volk.

  Like

  • Edjan zegt:

   Elena, je hebt gelijk, maar telkens weer opnieuw werken joodse organisaties in Nederland samen met de mohammedanen, telkens weer opnieuw doen ze alsof de PVV antisemitisch is en níet de mohammedanen, ook joden die ik persoonlijk meende te kennen, dus ik heb voorlopig even schijt aan (Nederlandse) joden. Bestaan er ook nog normale joden in Nederland? Die weten wie hun vijanden zijn?

   Like

 5. Theodoor zegt:

  Orban is een held.
  Rutte wil graag scoren niet voor Nederland maar voor hem zelf.
  Aan Merkel kun je beter geen woorden meer aan vuil maken. Ze heeft Europa via de EU vernederd en afgebroken.
  De links stemmende mensen zijn dom gehouden of ze hebben een goed betaalde baan gekregen, weten niets over de bloedige islam en dat is een groot probleem. Ze komen er pas achter als het te laat is.

  Like

 6. elisah zegt:

  Ja die Orban heeft pas ballen, als hij niet zo lelijk was, zou ik hem leuk vinden (geintje).

  Like

 7. Jan zegt:

  Orban: ‘vluchtelingen’ ondermijnen christelijk Europa’

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Meneer Orban, U heeft volkomen gelijk. De hele socialistische EUSSR, dat rode fascistische GEDROCHT te Brussel, laat het christelijke, humanistische Europa vernietigen. Een grotere bende verraders, deze bojaren te Brussel, bestaan er niet!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s