PVV: Tijd voor verandering, genoeg is genoeg!

Screenshot_14

(Door: “Balkanske priče”)

De ISLAM ziet de wereld als eeuwig verdeeld in twee tegengestelde kampen: 1. Dar al-Harb (land van oorlog, geregeerd door de ongelovigen). 2. Dar al-Islam (land van vrede, geregeerd door moslims). Elk land dat niet islamitisch is en niet geregeerd door moslims wordt beschouwd als een land van oorlog. Wij, ongelovige kafirs, leven in het “Dar al-Harb”, het land van de oorlog, dat volgens de moslims dringend in het “Dar al-Islam” moet worden veranderd, het land van de islam. Maak je geen enkele illusie! Europa behoort tot de Dar al-Harb en moet worden onderworpen. Volgens de islam moet de Dar al-Islam (huis van Islam) de gehele aarde gaan omvatten…

Lees verder
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Europa, Geert Wilders, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Nederland, PVV, Rotzakken, Verzet. Bookmark de permalink .

7 reacties op PVV: Tijd voor verandering, genoeg is genoeg!

 1. Anneke zegt:

  Ha..onze bevrijder weer in beeld. Geeft goed gevoel !!! Zijn bekkie is nog niet gesnoerd….Hoop is nog aanwezig in dit land.

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  [quote] Elk moment kan een verschrikkelijke terroristische aanslag plaatsvinden in Nederland en dit kan een kettingreactie op gang brengen die niemand nog onder controle heeft. [/quote]

  BRING IT ON!

  Er is tóch geen andere manier om de ‘aanhangers’ van de ‘socialist’ iets aan het verstand (nou ja: “verstand”?) te peuteren!
  Zelfs schitterende artikelen, zoals dit, doen de ‘Gutmensch’ niet uit z’n coma ontwaken!

  Like

 4. Felix zegt:

  Xandernieuws zit in zwaar weer…

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/03/Inlogproblemen-Xandernieuws-na-5-dagen-nog-steeds-niet-opgelost-door-Mijn-Domein

  Nog nèt niet expliciete boodschap: Wij willen niet langer een politiek-correcte blog hosten – De tekenen van de aanstaande ondergang van de Westerse beschaving zijn overal om ons heen, maar wie wil ze zien?

  Onbedoeld kwam ik opnieuw tot de conclusie dat het plotselinge ‘einde van de wereld’ zoals we die kennen wel eens veel dichterbij zou kunnen zijn dan gedacht.

  De inlogproblemen op Xandernieuws zijn hun 5e dag ingegaan. Met enige haken en ogen kunnen we bizar genoeg in slechts één browser (Chrome) op maar één pc wel artikelen plaatsen, maar niet modereren, waardoor reacties plaatsen nog steeds niet mogelijk is. De problemen werden zondag eindelijk erkend door Mijn Domein, maar gisteren kregen we doodleuk medewerker nummer 5 toegewezen, die met dezelfde ‘oplossing’ kwam die vanaf dag 1 niet blijkt te werken.

  Toen zondag bleek dat Mijn Domein wel degelijk van de problemen -die vorige week donderdagavond begonnen- wist, hebben we rechtstreeks de vraag gesteld of men Xandernieuws soms liever wil zien vertrekken, en zo ja, of men dat dan gewoon eerlijk wil zeggen. Aangezien daar geen reactie op kwam – behoudens opnieuw een nietszeggend ‘vervelend dat jullie problemen ervaren’- kan onze conclusie op de 5e dag enkel nog maar bevestigend zijn.

  Een paar jaar geleden werkte er nog een enkele echte expert bij Mijn Domein die duidelijk wist waar hij mee bezig was. Kort na de invoering van het nieuwe blogsysteem in 2014 –dat er van de buitenkant steeds mooier uitziet, maar van de binnenkant steeds slechter functioneert- werden deze capabele personen echter vervangen.

  Het overzetten van Xandernieuws naar een ander domein is vaker ter sprake geweest, maar kon vanwege omstandigheden in de persoonlijke sfeer nooit worden gerealiseerd. Inmiddels lijkt het erop dat we wel zullen moeten, maar vanwege genoemde persoonlijke zaken is onduidelijk op welke termijn dit gaat lukken.

  Politiek incorrecte inhoud niet langer getolereerd

  Tot die tijd zullen we zo goed en zo kwaad artikelen blijven plaatsen – totdat Mijn Domein ook voor de administrator de toegang onmogelijk maakt. Hoogstwaarschijnlijk is de politiek-incorrecte inhoud van Xandernieuws (zoals pro-zelfbeschikking, pro-inspraak voor het volk, anti-islam(isering), anti-massa immigratie, pro-Europeanen en daarom anti-EU) niet langer gewenst op Mijn Domein.

  In Duitsland is deze zorgwekkende ontwikkeling naar een politiestaat nog een paar stappen verder. Daar is de regering Merkel een samenwerkingsverband met Facebook aangegaan om alle kritische pagina’s over het regeringsbeleid, met name ten aanzien van het open houden van de grenzen voor miljoenen moslimmigranten, te blokkeren.

  Omdat zoiets nooit tot maar één land beperkt blijft, verwachten we dat ook in Nederland en de rest van de EU de vrijheid van meningsuiting straks dermate beperkt is, dat we straks enkel nog de vrijheid hebben om de door de gevestigde orde politiek-correcte mening uit te dragen. En alles wat daar buiten valt –zo ongeveer de complete inhoud van Xandernieuws- zal met steeds hardere middelen worden aangepakt.

  Het Vierde en laatste Keerpunt van de Westerse beschaving is begonnen

  Wij hopen dat zoveel mogelijk gewone mensen zich gaan realiseren in wat voor zeer gevaarlijke tijd we leven – een tijd waarin de politiek en media sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog nog nooit zó massaal en zó schaamteloos de kiezers met halve waarheden en hele leugens hebben gemanipuleerd. Mensen die anno 2016 nog steeds denken dat ze ’s avonds van het NOS of RTL journaal ‘objectief’ het ‘nieuws’ krijgen voorgeschoteld en na die 20, 25 minuten journaal denken dat ze weten wat er in de wereld gaande is, zullen vermoedelijk pas wakker worden als de spreekwoordelijke ‘grote knal’ komt – als bijna alles wat ze nu vanzelfsprekend vinden, instort.

  Historisch bevinden we ons in ‘The Fourth Turning’ (1997, auteurs: William Strauss en Neil Howe), een historisch aangetoond concept wat we vaker hebben besproken. Het ‘Vierde Keerpunt’ van een beschaving, die zowel cultureel, maatschappelijk, politiek, economisch, financieel als geestelijk en moreel op zijn allerlaatste benen loopt. Nee, dat merkt u niet als u uw nieuwe Galaxy S6 of iPhone binnenkrijgt, maar bijvoorbeeld wel aan de almaar sneller oprukkende onkunde en desinteresse bij tal van instanties, organisaties en bedrijven zoals bijvoorbeeld Mijn Domein. Op professionals van de ‘oude stempel’ en enkele uitzonderingen na lijkt de heersende houding in onze verziekte maatschappij het best te verwoorden met ‘als ik aan het einde van de maand maar betaald krijg, dan zal de rest mij een zorg zijn’.

  Het is de generatie die vanaf de jaren ’90 is opgegroeid en overladen werd met ongekende overvloed en weelde, en vooral met de boodschap dat ze zoveel mogelijk van zichzelf moeten houden, dat ze nooit iets verkeerd kunnen doen en zichzelf geweldig moeten vinden. Dat heeft een lichting verwende en corrupte mensen geproduceerd die niet weten wat het is om ergens echt voor te moeten vechten; een door-en-door egotistische ‘soort’ die iedere vorm van kritiek en afwijkende meningen als een persoonlijke aanval opvat en steeds vaker op harde, kille wijze pareert.

  Politieke partijen hebben hierdoor hun focus verlegd van de ‘gewone man’, het werkende en lerende gezin, naar allerlei speciale belangengroepen: moord en brand schreeuwende minderheden die zich om wat voor reden dan ook gediscrimineerd voelen en iedereen die in hun ogen ook maar iets negatiefs tegen of over hen zegt, beschuldigen van intolerantie en racisme. En bovendien: enkel eisen hebben, maar geen enkele intentie hebben om mensen die hen en hun gedrag niet onvoorwaardelijk accepteren, ook maar enig normaal menselijk respect terug te geven.

  Allerlei commerciële en maatschappelijke organisaties hebben zich als parasieten op die minderheidsgroepen gestort, om hen met een groeiende stroom subsidies en giften van de immer goedwillende maar door de bank genomen onbenullige Nederlander nog meer rechten te geven, terwijl ze tegelijkertijd hun propaganda verhevigden, juist om die subsidies en giften op stoom te houden. Enfin, de lijstjes met de enorme salarissen van de topbestuurders van diverse bekende en minder bekende liefdadigheidsorganisaties gaan al jaren rond over het internet, dus die gaan wij hier niet herhalen.

  Instorting eindigt in wereldoorlog

  ‘Het Vierde Keerpunt’ wordt historisch gevolgd door de totale instorting van de maatschappij, bijna altijd net voor of tijdens een grote verwoestende (wereld)oorlog. De auteurs van het concept berekenden dat de Westerse samenleving dit fatale punt nog vóór 2025 bereikt zal hebben. Daarbij hielden ze echter geen rekening met de massale migranteninvasie die Europa nu overspoelt. Daarom is het zeer goed denkbaar dat ‘het einde’ jaren eerder zal komen. Gezien alle tekenen bevinden we ons onmiskenbaar nu al op de drempel.

  Dat mag u paniekzaaierij vinden, maar als u even verder durft te kijken dan uw eigen veilige coconnetje, dan ziet u een land, een continent en een wereld die juist dankzij het globalistische streven naar één alomvattende regering, één maatschappij en één religie stap voor stap in totale wanorde en chaos terecht komen.

  Vooral in het Midden Oosten wordt in de naam van de islamitische god en zijn profeet al jaren massaal bloed vergoten, overigens aangewakkerd door de verraderlijke pro-islamistische Westerse bombardementen van stabiele seculiere regimes, die landen zoals Irak, Libië in Syrië in puin hebben gegooid. Inmiddels dreigt de rest van de wereld aangestoken te worden, mede omdat men in het Westen nog steeds lijkt te denken dat het bieden van zoveel mogelijk begrip en ruimte aan deze inhumane totalitaire religieuze ideologie (en zijn vele volgelingen), ook in de statistieken met afstand de wreedste die de mensheid ooit gekend heeft, ervoor zal zorgen dat deze vanzelf in vrede met ons wil samenleven.

  In bijna alle landen waar deze ideologie de baas of een substantiële minderheid wordt, kunt u zelf zien dat er van dat vreedzaam samenleven met andersdenkenden helemaal niets terecht komt, en na de eerste explosies van criminaliteit uiteindelijk even grootschalige als gruwelijke vervolgingen –met name van christenen en ‘verkeerde’ moslims- losbarsten. Deze politiek-totaal-incorrecte feiten mogen in het Westen echter niet meer worden genoemd, wat een van de vele signalen van het complete morele verval van onze maatschappij is.

  Jaren ’30 op herhaling

  En zo werd wat als een korte mededeling over de aanhoudende inlogproblemen was bedoeld tot een ‘klaaglied’ over de buitengewoon zorgwekkende, zelfs angstwekkende tijd waarin we leven. Sommigen zullen zeggen dat we niet bang moeten zijn, maar misschien is dat nu juist wèl nodig. Angst is niet altijd een ‘slechte raadgever’, want tot op heden weigeren grote aantallen mensen op te staan om uit alle macht te proberen het tij nog te keren. Misschien zijn ze juist nog niet bang genoeg voor wat ons allemaal dreigt te overkomen.

  Immers, dezelfde elite in Brussel, Berlijn en Den Haag, die alle bestaande verdragen en afspraken heeft gebroken om tot een geforceerde Europese superstaat te komen, wil ons in naam van hun heilige ‘eenheids’ doelstellingen dwingen ons land, onze grenzen, onze vrijheid, onze democratie, onze welvaart en onze zelfstandigheid op alle gebieden op te geven. In de jaren ’30 van de vorige eeuw wilde bij onze Oosterburen een andere groep die het hakenkruis als symbool had gekozen al eens hetzelfde doen, weet u nog?

  Besluiten we met een eindtijd waarschuwing uit het enige Boek dat het ook wat profetieën over de toen nog verre toekomst betreft tot nu toe volledig bij het rechte eind heeft gehad:

  ‘Terwijl zij zeggen: vrede en rust! overkomt hun, als de weeën een zwangere vrouw, een plotseling verderf, en zij zullen geenszins ontkomen.’ (1 Tess. 5:3)

  De tekst heb ik voor de duidelijkheid gecorrigeerd naar wat er op basis van de grondtekst naar mijn mening écht mee bedoeld wordt, namelijk niet zoals de NBV foutief stelt ‘als de mensen zeggen dat er vrede en veiligheid is’, maar ‘als de mensen roepen om vrede en veiligheid’ (KJV: ‘safety’). Deze bekende tekst dient dan ook als volgt te worden gelezen:

  Terwijl zij zeggen: wij willen vrede en veiligheid!* (meer letterlijk ‘er zou vrede en veiligheid moeten zijn’) overkomt hun, als de weeën een zwangere vrouw, een plotseling verderf, en zij zullen geenszins ontkomen.

  Doet deze roep om meer ‘vrede en veiligheid’ niet heel erg aan deze tijd denken?

  Xander

  Zie ook o.a.:

  2014:
  15-04: NASA studie: Ondergang Westerse beschaving nauwelijks te vermijden (‘The Fourth Turning’: Instorting nog vóór 2025)
  02-05: Zenith 2016: Eindigt historische cyclus met een nieuwe wereldoorlog? (‘The Fourth Turning: Nog voor 2025 crises zoals Grote Depressie, Revolutie en Wereldoorlog)

  Geliked door 1 persoon

 5. R.Kroonenberg zegt:

  Wie niet wil onderschrijven wat deze oproep biedt,
  is ’n dwaas, ’n leugenaar of hoort hier duidelijk niet !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Back to the roots !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s