Vrouwen riskeren leven om ISIS-gruwel te filmen met verborgen camera

Screenshot_10

Twee Syrische vrouwen willen aan de wereld tonen hoe het is om te leven in Raqqa, het bolwerk van ISIS in Syrië. Op gevaar van hun eigen leven filmen ze de terreur van de Jihadisten. “Ze executeren met kogels, onthoofden het lichaam en spietsen het hoofd op een stok”, klinkt het. “De rest van het lichaam blijft op de rotonde liggen, en de auto’s worden verplicht om erover te rijden.”

Het is geen pretje om te leven in Raqqa, het bolwerk van ISIS in Syrië. Overal lopen gewapende mannen rond en ook de zedenpolitie houdt alles en iedereen in de gaten. Maar voor vrouwen is het leven helemaal in een hel veranderd. Sinds ISIS de plak zwaait hebben zij nog twee rechten: het recht om te gehoorzamen en het recht om kinderen te baren.

(video onder de “Lees verder>>>”!)

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)
Nieuwsblad.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Vrouwen riskeren leven om ISIS-gruwel te filmen met verborgen camera

 1. Geheime opnames van het dagelijkse leven in de hoofdstad van gruwel en geweld; Raqqa

  Like

 2. Edjan zegt:

  Met interesse de video bekeken. Je zou toch geloven dat het linkse feminisme deze vrouwen zou steunen? Maar nee, helaas niet. Ze laten al die vrouwen in de steek wegens hogere belangen? Vreemd en onbegrijpelijk.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Een kafira die een muslima steunt?
   Zijn veel van die muslima niet zelf schuld aan hun eigen ellende?
   Wie zich brandt moet op de blaren zitten; en die gun ik hen van harte.

   Like

 3. Jan zegt:

  ISIS steelt bloed van burgers om te overleven tegen overmacht in Fallujah

  ISIS fighters desperately clinging to the embattled city of Fallujah in the face of an overwhelming liberation force are literally stealing blood from civilians to heal their wounded, witnesses told FoxNews.com.

  Reeling from a months-long siege and facing a force of 20,000 Iraqi government troops, Iranian-supported militia and a civilian population sensing pending freedom, the black-clad occupiers of the city some 40 miles west of Baghdad have resorted to the unthinkable. ISIS fighters are accosting people on the street and in their homes, forcing them to give blood for wounded fighters and leaving some drained and dying in the streets

  http://nypost.com/2016/06/09/isis-fighters-are-stealing-blood-from-civilians/?utm_source=applenews&utm_medium=inline&utm_campaign=applenews

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s