WELKOM, WELKOM, VEROVERAARS!

Screenshot_3

Duitse troepen krijgen een warm onthaal van Nederlandse nazi´s op 16 mei 1940.

(Door: “Driek”)

 Het jaar 2016 zal voor vele Nederlandse burgers staan in het teken van een martelende onmacht. Soms, lezer, wanneer ik de berichten lees in onze Nationale Leugen Couranten, breekt het angstzweet mij uit. Want, vandaag den dag, moeten wij alle laaghartige streken onzer bewindslieden, die met prachtige frasen het volk misleiden, ons laten welgevallen. En het eind is nog lang niet in zicht. Onze nakomelingen zullen met afgrijzen terugdenken aan deze verschrikkelijke episode in onze vaderlandse geschiedenis. Zij zullen met vertoornd gelaat en beschuldigende vinger wijzen naar hun domme onnozele voorouders welke hebben toegestemd in de invasie van honderdduizenden volgelingen van een quatsch-profeet, die in slechts korte tijd hun prachtig land hebben vernietigd en de draagbalk onzer beschaving hebben doorgezaagd.

En zij zullen hun beschuldigende vinger richten op onze verraderlijke machthebbers die ons kostbaar erfgoed verkwanselen aan achterlijke bedoeïenenvolken, welke niet zullen aarzelen om straks, wanneer het aanvalssignaal voor den onvermijdelijke strijd tegen de ongelovigen gegeven wordt, hun wrede registers open te trekken tegen die naïef gastvrije Nederlanders. Doch –  en dat is maar al te waar – ook vele landgenoten missen de loyaliteit, zij heulen met den vijand die zij met spandoeken en liederen verwelkomen. Zij doen mij denken aan de verdwaasde Nederlanders die op de 16e mei 1940 den Duitse vijand met de Hitlergroet verwelkomde.

Het lijkt alles wel op een groots vooropgezette boevenstreek, want, spitse lezer van deze revolutionaire site van E.J. Bron, wij allen weten dat het aller verschrikkelijkste nog moet komen, doch degene die het waagt daarover te spreken, wordt het zwijgen opgelegd. Bij het uitspreken van ook maar één kritisch woord krijgt hij het stempel van racist gedrukt op zijner voorhoofd. Doch het grootste canaille  overstroomt thans onze steden en dorpen. Onze vrouwen en dochters worden na gesist en betast door de kleffe handen van een primitief bedoeïenenvolk zonder enige beschaving. En wie den euvele moed heeft om het volk te waarschuwen tegen deze vreselijke onheilsprofeet die het einde der tijden lijkt in te luiden, wordt, gelijk onze nobele verzetsstrijder Geert Wilders, aan het kruis genageld. Ik spreek er hier schande van. Ik wil dat hier toch even gezegd hebben.

Screenshot_4

Naïeve burgers van Emmen heten de toekomstige bezetters een warm welkom.

Dikwijls, lezer, vooral de laatste tijd, verkeer ik in een onnatuurlijke toestand van haat en verbittering. U mag gerust weten dat ik mij soms moet bedwingen om niet elke moslim die mijn pad kruist, grove beledigingen naar het hoofd te slingeren, wijl ik toch van nature geen haatdragend persoon ben.

Maar, gelukkig, nu de lente is  in aantocht en de avond niet vroeg in duisternis gedompeld, zal mijn woede voor het onrecht, ons aangedaan door ijdele machthebbers in Den Haag, misschien worden beteugeld. Want, let wel, een enkele schaarse zonnestraal kan een somber gemoed opwekken tot sprankelende levensvreugd. Lezer, ik laat het hierbij.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op WELKOM, WELKOM, VEROVERAARS!

 1. KarenB zegt:

  Mooi gesproken! Het enige verschil met mei 1940 is m.i. het aantal gestoorden die de (toekomstige) bezetters een warm welkom wensen. Het percentage gestoorden is tegenwoordig vele malen hoger dan in 1940.

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat denk ik niet, zo zitten de meeste namelijk in elkaar.
   Altijd de kant van de toekomstige winnaar kiezen, is wel zo veilig, denken ze.
   Pas toen het afgelopen was waren ze er allemaal tegen en dit was beslist niet zo.
   Ik ken ze wel die verhalen over hoe ze over andere dachten toen, en dat was niet vriendelijk.

   Like

  • Dat om te beginnen. En dan valt er volgens mij nóg een, weliswaar moeilijk te omschrijven, maar onmiskenbaar nuance-verschil aan te wijzen:
   De jubelaars van 1940 moeten de binnenkomers -de bezetters- wel degelijk gezien hebben als een machtsorgaan, dat in dit land een nieuwe orde kwam vestigen, waarmee zij dan echter instemden en waaraan ze zich hóópten, te kunnen “optrekken.” De jubelaars (sukkelaars) van dit moment zien de huidige binnenkomers echter absoluut niet zó.
   Integendeel: In hun goedmenschelijke arrogantie zien zij hen slechts als de zielige vluchtelingen die geholpen moeten worden en zichzelf als de barmhartige Samaritanen, die die hulp eens eventjes zullen verstrekken! Dat ook deze massa op een nieuwe orde uit is, wensen ze absoluut niet te zien!
   Niet dat ze daarom minder schuldig zijn dan de NSB’ers in Mei ’40: Beide houdingen lopen tenslotte op dezelfde catastrofe uit en zijn dus even verwerpelijk.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 2. louis-portugal zegt:

  Idd. mooi gesproken Driek en de foto´s geven het stukje nog een extra cachet.
  En de huidige verwelkomers denken dat het ooit hun vriendjes zullen worden terwijl ze dat volgens sura 4 hfdst. 144 niet eens mogen van hun “heilige” koran.

  Like

 3. biebie zegt:

  Het enige verschil is het jaartal, gestoorden zullen er altijd zijn.
  71 jaar geleden gingen de ogen van de gestoorden ook pas open toen ze rondliepen met pek&veren.

  Like

 4. carthago zegt:

  De welkomst comités zijn helaas ijdele nietszeggende aandachtvragers met een socialistische achtergrond die morgen zo achter stalin , hitler en pol pot kunnen marcheren, als ze maar in de kijker staan en gezamenlijk de groet kunnen doen. Het zijn de adepten waarvan de politiek sluw weet dat ze door de gedegenereerde denkwijze van deze adepten altijd kunnen vertrouwen op hun stem, de ultieme gecorrumpeerde macht bevestigend. Deze adepten zijn de uiteindelijke veroorzakers van genocide en tirannie,opgeleid en begeleid door de diepgewortelde politiek corrupten.

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Onbegrijpelijk dat een volk haar eigen vrijheid zo te grabbel gooit. Ze zijn te beroerd om zich te verdiepen in een geloof dat al miljoenen doden heeft gekost.
  Nederland herbergt ook vele witte verwarde mensen zo blijkt wel weer. Zullen ze denken dat ze het nog beter krijgen?
  Dom volk dat zich laat inspireren door de linkse kerk via voornamelijk de omroepen.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Wij zijn “smerige” racisten en zij zijn zoooooooooooooooooooooooo vreselijk goed.
   Ver boven de racisten verheven voelen, dat is zo’n super goed gevoel van binnen!!!!!
   En straks klagen dat hun dochters en hun buurten niet meer veilig zijn door de komst van miljoenen neuqnegerts die al onderweg zijn.
   Domme debiele lui zonder visie van het grote plaatje, maar zich wel super goed voelen.
   Steeds duidelijker kun je het grote plaatje zien, deze ellende is al 50 jaar gaande, domme mensen die met een fucking vlaggetje op koninginnedag lang de weg staan om het schorum waar ze zwaar door genaaid worden welkom te heten, gekker kan niet meer.
   Laat het maar gebeuren, want niets schijnt te helpen.
   Waarom geen booslim doodseskader naar brussel om al die zakkenvullende galbakken op te blazen????
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 6. Cathja zegt:

  Mooi geschreven Driek! Ja, de geschiedenis herhaalt zich. Alleen, het leger wat nu op ons af komt is vele malen venijniger en bloeddorstiger dan het leger wat in mei 1940 Nederland binnen kwam.
  Maar er is inderdaad een vergelijking te maken.

  Dat u met name de laatste tijd gevoelens van haat maar amper kunt onderdrukken bij het zien van moslims, zullen vele lezers van deze waardevolle site herkennen. We kunnen dagelijks lezen hoe onze lezers zich voelen, nu ons veel onrecht wordt aangedaan. U staat niet alleen, beste Driek!

  Ik wens u toe dat de warme lentezon uw en ons aller hart zal verwarmen. Dat we weer kunnen genieten van de ontluikende natuur!
  Dank voor uw bijdrage Driek!

  Ik wens u ook een gezegende dag toe!

  Like

 7. semper fi zegt:

  Hoort u ook wel eens >>>>in de tweede wereld oorlog moesten ook wij vluchten???!!
  Van de oranjes wisten wij het zeker en dat gaat zich wederom herhalen!!
  Lees Wilhelmina enz 45!!Als heldin ingehaald ,landgenouten !!!!!!
  Als die Bolkoon en maxicosie met gevolg de phBEa in stuiven weet je genoeg,de ellenen is er dan voor het volk!!
  Ergo ,als deze z.g. oranjes terug keren zullen zij ook ingehaald worden als helden,de medailles zijn reeds geslagen!!
  Leve de koning !!!ja ,ja ik krijg er koppijn van!
  Dat volwassen mensen hier telkens intuinen gaat mij de pet te boven!!
  Mijn pa ,convooi gevaren /fam, verloren enz en later kapot gegaan aan een oorlogs cyndroom
  Was na de oorlog uit huis gemieterd (hoofdbewoonster had schulden)stonden mijn ouders en ik ,10 dagen oud op straat!
  Pa stuurde zijn 2 medailles naar de koningin! Is dit als dank voor de inzet??
  Denk dat niet 1 oranje een oorlogs cyndroom had/heeft!!
  Stom volk verdiend proleten!!
  Ze nu zelf????
  Onze ouderen vochten voor onze vrijheid en enige luxe en moete ruimte maken voor asieligen,that,s the question!!
  Mooie overdenking!
  LEVE DE REPUBLIEK

  Like

 8. bob Fleumer zegt:

  Beste Driek, dank voor de verwoording van de gevoelens van velen onder ons, de capaciteiten van onze leiders zijn zo miniem er zijn geen woorden voor. Nederland dobbert als een schip zonder kapitein op de golven des levens en niemand kan een goede koers uitzetten, wat een blamage voor een maritiem land als het onze. Geen besluiten nemen is ook besluiten niets te doen of het verkeerde te doen en dat gebeurd dagelijks, ik ben de hele islam en aanhang hardstikke zat!

  Like

 9. BertG. zegt:

  De diversiteit, het evangelie van het politiek-correcte establishment, moet natuurlijk overal zichtbaar zijn, ook bij de ordehandhavers. Dat geldt uiteraard ook voor de Parijse politie, een korps van 27.000 agenten. Volgens een uitgelekte nota van de politieprefectuur van Parijs, uitgebracht door de krant ‘Le Parisien’, sluipt het islamfundamentalistisch gif daar ook stilaan binnen. De bewuste nota legt enkele pijnpunten bloot.
  Zo zouden allochtone politiemensen tijdens de patrouilles naar extreme islamitische radiozenders luisteren en niet alleen om Khaled zijn Aïcha te horen zingen. De nota verwijst ook naar het feit dat sommige agenten gewoon weigeren om de Joodse ambassade en andere instellingen te bewaken. Na de reeks aanslagen in Parijs zag men allochtone agenten die weigerden een minuut stilte in acht te nemen. Er werd ook vastgesteld dat de betrokkenen regelmatig dubieuze websites en FB pagina’s met islamitische inslag bezoeken.
  http://rechtsactueel.com/2016/03/14/de-tijdbom-tikt-ook-bij-de-parijse-politie/

  Like

 10. Anneke zegt:

  Waren onze ouders en grootouders al niey onder duvelse hypnose…De invasie van oosterse NWO-huurlingen is al jaren(ruim vijf decennia) actief. Een droeve VERARMING van ons eens mooie kustland Nederland.
  Voel mezelf al te lang, een vreemdeling in eigen land. Een autochtone asielzoeker….

  Like

 11. Mirjam zegt:

  Goed verwoord, Driek. En helemaal waar. De gevoelens waar u mee worstelt, zie ik terug in zoveel mensen. Ik hoop dat het tij gaat keren en dat ze uit de roes ontwaken, waaronder ze zitten.
  Ik prefereer de werkelijkheid duizendmaal boven de bewelming waar zij in zitten. In feiten zijn zij de gevaarlijken, hoe kwaad dat wij ook worden over zoveel idioterie. Ik moest daarstraks aan iets raars denken, dat me inviel. Ik dacht aan het verhaal in de bijbel, waar Jezus het opnam voor een vrouw, die door een menigte gestenigd dreigde te worden. Jezus zei toen: ‘wie zonder zonden is, werppe de eerste steen… Zelfs toen was het stenigen al iets dat eigen was aan de oosterse bevolking. En niet raar dat het leidend voorwerp een vrouw was. In de bijbel is de voorspelling van dit alles ook al gemaakt. In de jaren 60 van de vorige eeuw heeft een Noorse vrouw een profetie gedaan en jaren later is een priester hier pas mee uitgekomen.

  Dit is de link:
  http://inbijbelsperspectief.weebly.com/noorse-profetie-over-de-derde-wereldoorlog.html

  Ik wil hierbij nog iets zeggen. Ook als is dit een voorspelling, God heeft ons de mogelijkheid gegeven om de geschiedenis te veranderen. Wij kunnen keuzes maken die hiertoe niet zullen leiden. Deze voorspelling zal veel mensen bang maken, maar nogmaals: iedereen heeft de kracht in zich om de toekomst te kunnen sturen. Als het het goede is wat mensen voor ogen hebben, dan zal dit ook lukken.

  Like

  • BertG. zegt:

   Daar hebben we toch echt die hele god niet voor nodig om dat zelf te kunnen bedenken.
   Of je moet niet in staat zijn om zelfstandig ergens over na te kunnen denken en te beredeneren.
   Daar hadden ze vroeger dan ook aparte schooltjes voor, voor kinderen die niet zo goed konden nadenken ergens over.
   Die kon je ook alles wijs maken.

   Like

   • Anneke zegt:

    BerG, dan los jij persoonlijk de vluchtelingen-invasie eens op.Jjij hebt G’d niet nodig; nou ga je gang…Ben jij de verlosser van ons land en werelddeel. SUCCES….

    Like

   • BertG. zegt:

    Omdat ik jou vriendje niet zo vertrouw, wordt ik dan nu als oplosser gezien?
    Ik geloof in de kracht van de totale mensheid die hier iets aan zal veranderen.
    En daar komt geen denkbeeldig vriendje aan te pas, ook Pinkeltje niet.

    Like

  • BertG. zegt:

   En volgens mij ben jij een jehova. En nog een fanatieke ook.
   Normale mensen hebben het niet zo vaak over god zo als jij in elk bericht je boodschap wel weet te verpakken.

   Like

   • BertG. zegt:

    Hoelang heb het nou bij jou geduurd om het te verwerken dat sinterklaas toch echt niet bestond, toen ze dat jou uiteindelijk dan toch een keer verteld hebben.
    Daar zullen dan wel de nodige sessie en praatgroepjes overheen zijn gegaan.

    Like

   • Edjan zegt:

    Hey BertG., wat hoor ik nou? Ben jij de Verlosser? Laat ik die nu al jaren lopen te zoeken en nu heb ik Jou gevonden! Kan ik me ergens aanmelden? Portie nassi en biertje erbij en we hebben een geloof!

    Like

   • BertG. zegt:

    Ze verzinnen ze waar je bij staan, zolang zo hun vriendje maar gelijk kunnen blijven geven daar middel van allerlei achterhaalde oude boeken.
    Waar ze trouwens eeuwen over gedaan hebben om het samen te stellen, (dus ook een keuze uit meerdere verhalen die even niet uit kwamen)
    En dat was het dan, DE BIJBEL.
    En verder lullen we nergens meer over, dit is de waarheid.
    Zo simpel kan een mensen leven zijn. En blij dat ze er me zijn.

    Like

 12. ildiko zegt:

  DIT VERDIENT IN DEN HAAG TE HANGEN, DAAR ZITTEN DE LANDVERRADERS.

  Like

 13. Wachteres zegt:

  Mooi stuk, Driek. Ik zou er hartelijk om kunnen lachen, om je stijl dan, als het verhaal niet tegelijkertijd zo triest was.

  Laten we hopen dat met de lente de ogen van het volk meer en mee open gaan.

  Van hen moet onze bevrijding komen.

  Like

 14. hendrikush zegt:

  Kom op Driek; doe je klompen aan, pak je riek en help met het uitmesten van de moslimstal.

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Die zogenaamde Naïeve burgers zijn gewoon de nieuwe nazi’s !!
  Achterlijk volk !

  Like

 16. Jade zegt:

  Goed artikel weer Driek, waarvoor dank.

  Like

 17. Jules Vismale zegt:

  Driek: deze naïeve, oerstomme en andere minder fraaie benamingen voor deze hersenloze idioten in Emmen en in de regering van Den Haag doen me meer denken aan de Russen, Oekraïners, Balten, Wit-Russen, Kaukasiërs, Kalmukken, Tartaren, Kozakken, (Oost)Polen en zelfs joden die in 1941, toen de nazi’s met Operatie Barbarossa de Sovjet-Unie binnenvielen, de Duitsers feestelijk en enthousiast als bevrijders verwelkomden! Zij staken soortgelijke spandoeken op waarop was te lezen: “Hitler, onze bevrijder!”, “Welkom, Duitsers!”, “Weg met Stalin!” enz. en streelden de zwarte kruizen en hakenkruizen van de Duitse pantserwagens en tanks omdat zij dezen zagen als het symbool tegen de anti-christenen en atheïsten wat de communisten overwegend waren en deze laatsten waren meestal zelfs moslim- en islamhaters!
  Inwoners van Oekraïne (!) steden zoals Kiev boden de Duitsers eveneens wodka, bloemen, brood, bad en een bed aan, versierden de nekken van Duitse sergeants met kransen van afgedankte buskaartjes in Hawaii-stijl en lieten toe hoe de nazi’s in het ravijn van Babi Yar, bij Kiev, op 29 en 30 september 1941 ongeveer 34.000 joden neerschoten! Veel Oekraïners deden zelfs hieraan mee maar toen zijzelf korte tijd het slachtoffer werden van de Duitsers was het zo dat de Oekraïners meteen van de stoep af gingen als ze Duitsers ontwaarden!
  En reken maar dat de goedgelovige burgers daar op die foto in Emmen precies hetzelfde te wachten zal staan! Als zij overwegend mannelijke “vluchtelingen, asielzoekers en moslims”, die vol staan van de testosteron en verachting hebben voor westerse vrouwen en meisjes, gaan verwelkomen en dezen hen hierna als dank aanranden, verkrachten, mishandeld, aftuigen, uitschelden, bestelen of zelfs willen doden dan zal er op dat spandoek vast een aangepaste tekst komen te staan en deze luidt: WEGWEZEN, OPROTTEN, ERUIT EN OPSODEMIETEREN UIT EMMEN, GOOR EN ONDANKBAAR TUIG DAT JULLIE “VLUCHTELINGEN, ASIELZOEKERS EN MOSLIMS” ZIJN!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s