“Westen moet minstens 480.000 Syrische vluchtelingen opvangen”

Screenshot_5

Vluchtelingen steken een rivier over nabij Idomeni, een dorp in het noorden van Griekenland. Het is een alternatieve route voor de duizenden “vluchtelingen” die vastzitten aan de grens om te proberen Macedonië te bereiken, nadat vorige week de Balkanroute dichtging

De westerse landen zouden de volgende jaren minstens 480.000 Syrische “vluchtelingen” moeten opvangen, om op die manier de buurlanden van Syrië te ontlasten. Dat vindt Filippo Grandi, de Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen van de Verenigde Naties.

HLN Be.

“Een tragedie van deze schaal vraagt meer solidariteit”, luidt het op de vijfde verjaardag van de start van het Syrische conflict.

Momenteel zijn er zo’n 898.000 Syriërs die asiel hebben aangevraagd in Europa. Maar tegelijk leven er in Egypte, Libanon, Turkije en Noord-Afrika alles samen 4,8 miljoen Syriërs. Voor duizenden kwetsbare mensen in Syrië zelf wordt het alsmaar moeilijker om hun land te ontvluchten, stelt Grandi vast.

Bron:
www.hln.be
(h/t “classified”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Krankzinnigheid, Syrië, Verenigde Naties, Westen. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Westen moet minstens 480.000 Syrische vluchtelingen opvangen”

 1. Theodoor zegt:

  Ik blijf het raar vinden dat mensen uit het Midden Oosten in de EU moeten worden opgevangen. Er is ruimte en geld genoeg op het Arabisch Schiereiland.
  Zoals zo vaak slikken de huidige politieke leiders alles van wat ze opgedragen wordt vanuit de VS.

  Like

 2. DonnaDolce zegt:

  Graag eerst zorgen dat omringende landen de opvang doet, zo ook de rijke olielanden.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Waarom altijd maar: “we móeten”? Waarom altijd ‘het Westen’? Wordt het niet eens tijd dat de VN de rijke Golfstaten achter de vodden gaat zitten? Zij vertikken het om vluchtelingen (nota bene geloofsbroeders en -zusters!) op te vangen, omdat ze bang zijn voor ‘ongeregeldheden’.
  Mogen wij dan wel met mensen opgescheept worden die uit een hele andere cultuur afkomstig zijn, die onze cultuur, waarden en normen verafschuwen en er dwars tegenin gaan, en die ons zelfs beginnen aan te vallen en te terroriseren?

  Kom op zeg! Zet eens in op geboortebeperking in die landen! Dat geldt voor heel Afrika trouwens ook. Waarom moeten vrouwen 10 kinderen krijgen? Breng ze eens bij dat onze aarde uitgeput raakt als ze zo doorgaan! Leer ze matig te zijn in die dingen, want als het mis gaat en er is voedsel tekort, dan moeten wij weer bijspringen. Zo zie ik het ook voor wat betreft het Midden-Oosten. Kinderen zijn geen oudedagsvoorziening, kinderen zet je niet in voor oorlogsdoeleinden, en je misbruikt ze ook niet om zielige foto’s over de wereld te verspreiden.

  Het wordt tijd dat we die hele vluchtelingenpolitiek eens met nuchtere ogen gaan bekijken. We worden voor een groot deel voor de gek gehouden, gelet op de uitlatingen van ‘vluchtelingen’ zelf die getuigen dat ze in hun land helemaal niet worden vervolgd, en dat ze geen honger hebben.
  Zegt dat niet meer dan genoeg?

  Ik hoop dat al die slaapzakken in Europa nu eindelijk eens stoppen met op ons gemoed te werken, ons te verafschuwen om onze ‘harteloosheid’. Merkel om te beginnen moet haar toon drastisch matigen!

  Like

  • hendrikush zegt:

   Mijn gemoed raakt volledig afgestompt door al dat vluchtelingen- en islamleed.
   Laten de moslimbroeders hun broederliefde maar mooi met elkaar beoefenen.
   Van anti moslims en kafirs hoeven ze niks te verwachten; die worden net zo harteloos als ze zelf zijn. Opzouten naar je eigen dar al islam; wij willen dat hier niet.

   Like

 4. johan zegt:

  Ja traumatisch kwetsbaar noem maar op voor die asielzoekers, hoe is het dan wel niet voor mij ik voel mij ook kwetsbaar en traumatisch dat ze hier komen daar wordt geen rekening mee gehouden.
  En voor de ouderen, zieken en de armen hier in Nederland waarop steeds vaker wordt bezuinigd om dat soort hier naar toe te halen. wij worden traumatisch depressief van de linkse partijen die ze hier naar toe haalt het zijn landverraders stelletje neo linkse fascisten.
  In die Koran- en afrikaanse landen is het al jaren een rotzooi dat is door niemand op te lossen laat die problemen lekker daar ipv het hier naar toe te halen.
  Ik ben het gevolg van een oorzaak wat is begonnen door de pvda gl d66 sp de EU de linkse media de schijnheilige BNNers.

  Like

 5. Johan zegt:

  De hoge commisaris van de ‘vluchtelingen’ mag wat mij betreft die 480 duizend ‘migranten’ in zijn hoge reet stoppen. Want wanneer stopt het nou ? Na Syrië komt Afrika weer aan de beurt. De aantallen oorlogen en conflicten op deze planeet zijn eindeloos. (met dank aan de islam). Kortom: het ‘vluchtelingen’ probleem zal nooit opgelost worden. Ze zullen altijd blijven bestaan.

  Like

 6. joga zegt:

  Nou en…? Groen links Klaver mode uit.

  Like

 7. Vederso zegt:

  Volgens de Macedonische president staan 20 miljoen mensen klaar om naar Europa te komen. Fjordman komt tot nog veel grotere aantallen (zoek daarvoor op deze site).

  http://www.breitbart.com/london/2016/03/14/20-million-migrants-waiting-to-come-president-of-macedonia-slams-merkel/

  Like

 8. Edjan zegt:

  Wanneer trappen we die zogenaamde Verenigde Naties eens buiten? Ga maar met je Saoedi-Arabische vrienden spelen!

  Like

 9. “Dat vindt Filippo Grandi.” Hoe denken de Europeanen hier over, hebben zij net zoals Filippo Grandi iets te vertellen over deze volksverhuizing. Echte vluchtelingen daargelaten maar op deze stroom meedrijvende jihadisten en ongewenste moslim elementen welke geen echte vluchteling zijn die wil ‘k hier niet hebben, ach wie ben ik…

  Like

 10. RW Jaquet zegt:

  Heel simpel knip die kabel door en parkeer het leger daar met machine geweren in de aanslag. We hebben al veel te veel van die testosteron bommen in Europa die onze normen en waarden verachten.

  Like

 11. Mirjam zegt:

  En laat me eens raden waar die allemaal naar toe zullen gaan?…….Duitsland…Nederland…..en……en……en…..?

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Mirjam 15 maart 2016 om 11:54. Er zijn vier kandidaat landen Mirjam. Vier landen die in de ogen van – vluchtelingen – een dikke portemonee hebben en voor Gekke Henkie willen spelen. Die landen zijn Duitsland, Nederland, Engeland en Zweden. Zitten de drie grote landen binnenkort propvol, dan zal Nederland jaarlijks honderdduizenden moslims te verwerken krijgen. Dan blijft het niet bij 56000 of 93000 !

   Like

   • Mirjam zegt:

    Wat ik zei was sarcastisch bedoeld, Big John, Dus ik weet dat wij de dupe zullen zijn. Zweden neemt er geen meer op (tenminste…) Engeland ligt op een groot eiland en daar komen ze niet zo maar, bovendien wil het overgrote gedeelte uit de EU en krijgen ze een referendum. Daarna kijkende, denk ik niet dat deze veel vluchtelingen zullen opnemen. Duitsland laat iedereen binnen, maar het volk (Goddank) accepteert het niet meer, en dan….blijft Nederland oven. Heerlijk, helder….Heiniken, van de zotte…

    Like

 12. Anneke zegt:

  Het westen MOET NIETS. Het westen moet weer volwassen worden en zich niet zo laten kisten door de NWO-maffia. Het westen zou beter af, door weer op eigen benen te gaan staan. Loskoppelen van de Bilderbergse Vrijmetselaars…………….DAT zou een VEREISTE moeten zijn.

  Like

 13. Jan zegt:

  Moet, moet, moet, moet geld, moet huis, moet auto, moet niet werken, moet niet taal leren, moet betalen, moet niks.

  Like

 14. oud-marinier zegt:

  Geachte meneer Flip Grandioso …Je bent niet helemaal in orde in je bovenkamer. ( Klap van ’n windmolen gahad misschien , tijdens een bezoek aan NL ? ) WIJ in het Westen MOETEN helemaal NIKS. Laat de buurlanden van Syrie die mensen maar helpen. Zelfde taal , religie , gebruiken , korter bij huis , enz enz….bla bla bla….Als we al vluchtelingen op nemen , zouden dat Christelijke en Joodse vluchtelingen moeten zijn…..ZEKER GEEN MOSLIMS….achterlijk schaap. Heb je nog meer van zulke uitspraken ??

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Moeten ??????? De verenigde Nazi’s kunnen wel zoveel vinden, laat dat clubje maar dood vallen met hun moslimvriendjes erbij !!

  Like

 16. Jules Vismale zegt:

  De stomme Filippo Grandi, de Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen van de Verenigde Naties, zou beter kunnen zeggen: “Ik, en al mijn overwegende linkse moslim-, islam-, vluchtelingen- en asielzoekersknuffelaars in de EU en de Europese regeringen moeten bij ONS thuis al de opgenoemde 480.000 “vluchtelingen” opvangen!” Als Jezus Christus zou zien hoe die lui zo’n misbruik maken van de Europeanen zou Hij hen stevig de oren wassen zoals Jezus vroeger met zijn eigen politieke vijanden, de Farizeeërs, Sadduceeërs en Schriftgeleerden deed. Hij zou ze uitmaken voor addergebroed, slangen, huichelaars, witte graven etc. daar zij de lasten steeds blijven afschuiven op het gewone volk en zij hierna niet kunnen ontkomen aan de veroordeling tot de hel!
  Het is zelfs onmogelijk om een complete berg op je schouders te torsen daar wij Europeanen nou eenmaal niet over de superkracht van de Incredible Hulk beschikken! Deze huichelaars, met hun verharde harten waar nooit graan op groeit en zichzelf en anderen blijven bedriegen en verloochenen en geen enkel berouw hebben van hun fouten, zijn het kaf en de burgers het koren dat eens gescheiden wordt en het kaf zal in de wind worden uitgestrooid alsof het niets was.
  Eigenlijk wens ik dat iemand zoals Filippo Grandi eens een keertje voor Sinbad de Zeeman gaat spelen en op een “onbewoond” eiland aanspoelt waar hij de ‘Sjeik van de Zee’ zal ontmoeten. Deze kerel zag eruit als een hulpeloze grijsaard en vroeg aan Sinbad of deze hem wou ronddragen. Maar hier was echter niets dat het leek en schijn bedriegt vaak daar deze “grijsaard” over de kracht van een supersterke méditant beschikte en de mannen die hij verleidde letterlijk en figuurlijk in zijn ijzeren (been)greep hield en hen zodanig uitputte tot ze stierven van uitputting of hen wurgde als ze zich hevig verzetten! De Sjeik ging ook niet meer van Sinbad af totdat deze laatste hem op diens beurt sluw verleidde en dronken voerde met zelfgebrouwen wijn opdat hij van deze levensgevaarlijke kerel verlost werd!
  Grandi zal gewoon zelf eens een soortgelijke kerel of een Syrische vluchteling op diens schouders moeten ronddragen en dan wenst Grandi vast dat hij NOOIT zulke figuren binnenhaalt of opvangt daar de gefrustreerde Europeanen er alles voor over hebben om het moslim- en EU-juk van zich af te werpen en daar onomstotelijk in gaan slagen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s