Alle fotobewijzen Idomeni: Zo provoceerden “activisten” het grensdrama

Screenshot_63

(Vertaling: E.J. Bron)

De “doodsmars” van Idomeni zorgt nog steeds voor heftige discussies. Vooral de rol van “activisten” komt steeds meer in een kwader daglicht te staan – niet in de laatste plaats door berichten van de “Kronen Zeitung”. Zolas bericht, zouden medewerkers van hulporganisaties voor het uitdelen van flyers verantwoordelijk zijn, die de “vluchtelingen” ertoe aangezet zouden hebben om aan de gevaarlijke voettocht te beginnen. Talrijke foto´s bewijzen eveneens dat hulpverleners actief deelnamen aan het oversteken van de ijskoude rivier.

“Wie heeft deze actie, waarbij twee mannen en een vrouw uit Afghanistan in de ijskoude rivier verdronken zijn, gepland? Wie had er belang bij dat bijzonder dramatische beelden van vrouwen en kinderen, die tot hun middel in de rivier staan, de wereld rondgingen?”, vroeg de hoofdredacteur van de “Kronen Zeitung”, Richard Schmitt, zich dinsdag nog af.

Ook Groenen in het nauw

Ook de Oostenrijkse Groenen kwamen in de knel, nadat bekend werd dat een “activiste”, die werkzaam was geweest in het opleidingscentrum van de Groenen, in het kader van het drama aan de Grieks-Macedonische grens werd gearresteerd.

Flyers wakkerden de discussies aan

Veroorzaker van de speculaties, volgens welke de mars van duizenden “vluchtelingen” georganiseerd of zelfs “geënsceneerd” zou zijn, waren behalve verdenkingen van inlichtingendiensten en politiekringen meldingen over flyers die in het kamp Idomeni-Gevgelija waren uitgedeeld: “Wie blijft, zal teruggebracht worden naar Turkije. Wie illegaal naar Europa doorreist, kan daarna in Duitsland blijven”, stond er o.a. op te lezen.

“Actie geduld door de Griekse politie”

Wie deze flyers in werkelijkheid heeft uitgedeeld, zou wel eens niet helemaal duidelijk kunnen worden – bij de Oostenrijkse autoriteiten blijft in ieder geval de verdenking bestaan dat hulporganisaties met toestemming van de Griekse politie de hele actie gepland hebben.

Grensrivier met ondersteuning van “activisten” overgestoken

Zeker is dat talrijke “activisten” de “migranten” bij hun gevaarlijke oversteek door de grensrivier Suva begeleid hadden – zoals op foto´s hieronder duidelijk te zien is:

Screenshot_55

Screenshot_56

Screenshot_57

Screenshot_58

Screenshot_59

Screenshot_60

Screenshot_61

Screenshot_62

Bron
www.krone.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Communisme, Desinformatie, Griekenland, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Macedonië, Marxisme, nieuw fascisme, Oostenrijk, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Alle fotobewijzen Idomeni: Zo provoceerden “activisten” het grensdrama

 1. carthago zegt:

  Dat heet de linkse mensenhandel,de werkelijke genocideplegers. Big business as usual.

  Like

 2. Guardiacivil zegt:

  Conclusie : Activisten van bv mensenrechtenorganisaties en de groenen linkse kliek zijn verworden tot een medogenloze instrumentarium van een groter geheel. bv zachtjes gezegd………de laatste besprekingen Merkel/Erdogan om deze organisaties geen strobreed in de weg te staan en alle medewerking verlenen aan hun humane inzet. Walgelijke vertoning. Vele weken terug heb ik er al voor gewaarschuwd dat allerlei organisaties niet meer het doel nastreven waarvoor ze destijds zijn opgericht, maar via corruptie in handen zijn gekomen van nog grotere organisatie als VN en NWO, waarbij ze instrument zijn geworden om onder het mom andere doelstellingen te halen.

  Like

 3. Thom zegt:

  Gisteren bombardeerden ze bij de secretaresse van Janmaat een been af. Vandaag doen ze aangifte tegen minder, minder, minder. Morgen als de kalashnikovs van de asielzoekers ratelen maken ze nieuwe plannen om de zielige vluchtelingen binnen te brengen. Overmorgen worden ze
  door hun geredden opgeknoopt omdat ze ongelovige varkens zijn. Daarna zijn wij aan de beurt om tot vermaak van de geredden de kop afgehakt te worden op vrijdagmiddag in het openbaar na hun moskeebezoek.

  Like

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Het vermoeden van velen is dus terecht, de “multi-knuffelende” linkse kliek probeert alweer via een (mede door hen veroorzaakte) drama de schuld op de asiel-tegenstanders te gooien!

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  De ‘ALMACHT’ van de linksche media MOET gebroken worden. Pas dan zal het mogelijk zijn de strijd tegen de islamisering effectief te voeren. Het is niet uitgesloten dat tegen de radicaal-linksche standpunten eveneens radicale middelen ingezet gaan worden.
  Dat zal dan onderdeel zijn van het VERZET. Door consequent te weigeren de linksche oogkleppen af te zetten roept de linksche gemeenschap dat echter wel over zich af.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 6. jungleelephant zegt:

  Dat bewijst maar weer eens dat mijn hartgrondige hekel aan links gespuis terecht is!

  Like

 7. Cathja zegt:

  Dan zijn die activisten ook gewoon ‘tuig’! Als je flyers met leugens uitdeelt aan mensen die hun hoop op jou hebben gevestigd, en bedrogen uitkomen, dan ben je in mijn ogen zeer minderwaardig bezig.

  Hulpverleners? Schorem!

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Landverraders die zich actief met mensensmokkel bezighouden en voor hun plezier 3 mensen de dood ingejaagd hebben…
  5 jaar netto gevangenisstraf voor alle deelnemers lijkt me redelijk.

  Like

 9. Petecoole zegt:

  Linkse activisten…Wauw de helden onzer dagen.
  Zonder deze beschermer van het mensenlijk leven, kwam er geen vluchteling levend aan land.
  Hoorde een verhaal dat er wel 20 van deze redders tot hun knieën in het water stonden..Laat het tot U doordringen.. tot hun knieën in dat verradelijke water, om persoonlijk ‘de vluchteling’ uit de rubberboot naar het strand te dragen. (zodat hij geen natte voeten kreeg, en een minimale kans op enge en dodelijke ziektes zoals verkoudheid en een snotneus..)

  Mag dit eigelijk niet vertellen, maar tijdens dit ‘overdragen’ uit de boot naar het strand werd er bij meerdere ‘redders’ hun i-phone en portemonnees gepikt..

  Mensenredder van beroep vraagt offers…

  Ach ja die mensen hebben niks hè, die verlaten hun Vattiland omdat het zo gevaarlijk is daar, want de munitie was op…
  Welkom in het nieuwe Muttiland..
  Straks hebben onze redders weer een feestje van ‘ons kent ons’ waarbij er weer flink wat ridderkruizen/ordes en anders soort blinkie-blinkie opgespeld gaan worden…
  De geïnterviewde vertelde mij dat hij al 13 medailles had.. Ja af entoe voelde hij zich een beetje een “Mugabe” als hij deze droeg op alweer een zo’n blink-feestje.
  Maar… in tijden van hoge nood en levensgevaar, is ontspannen ook belangrijk.

  Like

 10. hendrikush zegt:

  En Angela Jolie is ook al weer op bezoek gegaan bij zielige vbluchtelingen.
  Je moet het wel erg hoog in de bol hebben als je denkt daarmee problemen op te lossen.

  Like

 11. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Je kan het die mensen niet kwalijk nemen, ze worden door partijideologen klaargestoomd voor de revolutie die links zo graag wil.
  Waarom ze niet gewoon met z’n allen naar Noord Korea afreizen is de vraag.
  Waarschijnlijk zit het antwoord verscholen in het simpele feit dat ze gewoon stuk voor stuk hypocrieten zijn.
  Kijk maar eens naar Timmermans met z’n drie ton per jaar. Dat noemt zich socialist waar iemand met een uitkering van nog geen 15 mille netto per jaar solidair mee moet zijn, als je zijn woorden moet geloven.
  De man heeft zijn smoel vol over solidariteit? Ja,ja wanneer schenkt hij zijn inkomen aan de armen? Deze nep socialist staat model voor veel van die figuren.
  Kijk maar naar de VARA, Van Nieuwkerk, en noem ze maar op al die hypocrieten.
  Het maakt mij niet uit dat zij een dik inkomen hebben, maar laten ze die huichelachtige praatjes over gelijkheid en broederschap eens voor zich houden.

  Like

 12. Mirjam zegt:

  Dit is natuurlijk al veel langer aan de gang: het koste wat kost hun doel proberen te halen door de waarheid onderuit te schoppen. Waarom komt deze waarheid niet eens acuut in de media, zodat ze daar een keer bij Pauw, DWDW, Roberto Tan, Nieuwsuur en consorten eens eerlijk over praten. Ik schaam me voor de stiekeme en achterbakse burgers van ons land, die met hun corruptie alles weer kapot maken. De Balkanlanden zijn de enige in Europa die gewoonweg eerlijk laten zien wat ze doen: ze gooien de grenzen dicht. En ze hebben de asielzoekers ook weer teruggebracht naar hun kamp in Griekenland. Maar diezelfde linkse ‘helpers ‘(lees: vernietigers) van de ‘arme’ asielzoekers, deelden aan hen, toen ze terug kwamen in het kamp, weer flyers uit met de mededeling dat ze versneld en veilig Europa binnen konden komen via de luchtbrug. Ze zouden zich bij de Griekse autoriteiten moeten aanmelden. Dit, nog voordat ÜBERHAUPT Europa en Erdogan hun eind fiat hebben getekend voor de deal (en ik hoop met heel mijn hart dat die deal er niet komt). Landen moeten hun veto tegen dit verdrag uitspreken. Anders zijn de Nederlanders, Duitsers en Belgen de klos en komt de meute en tevens de door Erdogan afgedwongen visavrije immigranten, alleen onze kant op, want te rest van Europa heeft leiders die een beetje nadenken en wij hebben debielen (Rutte, Merkel en Van Hoffstad). De rest doet het toch niet. Ik wordt zoooooo misselijk van die hele asielTROEP!

  Like

 13. Het mooie voor die vrijwilligers is dat ze de stageplaats ook zelf mogen betalen. Ik las iets van 4000 piek voor een 3 maands baantje als vliegopdeneusverwijderaar (m/v/omgebouwd). De ticket moeten ze dan ook nog zelf betalen. Maar ze krijgen daarvoor wel een mooi bewijs dat ze bij de Goeien horen en met een beetje de baas pijpen mag je dan later de hele wereld rondreizen om overal gratis poen rond te strooien. U ziet, ze worden dus van te voren al gegroend en hebben bewijsbaar een rood kwabje waar de normalen de hersentjes hebben zitten. Breivik zal binnenkort toch wel vrijkomen?

  Like

 14. Het wordt tijd voor een plantenpartij, want die hebben we nog niet. Ik wil hiermee aan geven, dat ze …Allemaal domme zeer-domme nog dommere mensen zijn. Maar wat wil je dan ook, met al die spotjes van de overheid en al die minachtige reclames die ons al jaren wordt toe getetterd via de media. Je maak mij toch niet wijs dat dat soort mensen ons als volwassen, volwaardige verstandige mensen zien of wel dan? Als iemand een hele lange tijd wordt gemarteld dan wel ontvoerd is geweest, dan gaan die slachtoffers ineens houden van hun ontvoerders. Dat gebeurd ook bij al die onderdrukkers, die er nu al én geweest zijn. Ze worden geprezen. De minkukels van deze tijd. Mensen die de waarheid vertellen worden in diskrediet gebracht of vermoord. Dat is gewoon de ondankbare reactie van die domme mensen. Iemand die goed doet, zal nooit iemand ontmoeten die dat ook weer na gaan doen. De gene die het meeste aandacht vragen, die krijgen dat ook, de rest wacht altijd in rust en stilte af achter de geraniums. Op de opstanding van de hulptroepen.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Kijk wat de rode media en pers veroorzaken! Misleiding en leugens 24/7. En bij ons in Nederland hebben we op stip, het STASIJOURNAAL, compleet links draaiend. De hele zooi is compleet LINKS gelijkgeschakeld geworden. Ik walg van de hele bende, en iedere dag meer!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s