El HEMA net zo dom als el PvdA. Moslims leven niet in multicultiland!

Screenshot_47

(Door: Joost Niemöller)

Vroeger was de HEMA een grote winkel waar je handige dingen voor weinig geld kon kopen die op Nederlandse wijze mooi waren in hun eenvoud. En ze hadden er natuurlijk de HEMA worst. Eigenlijk net zo’n grote winkel als Blokker, maar dan weer net wat stijlvoller. Zonder door te slaan.

HEMA. C&A. V&D. Het hoorde al sinds jaar en dag bij Nederland. Zoals de DAF erbij hoorde. En Fokker. En de Philips lamp. Dat maakte me trots. Dat was Nederland.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Dhimmitude, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op El HEMA net zo dom als el PvdA. Moslims leven niet in multicultiland!

 1. Cathja zegt:

  Mooi geschreven, Joost Niemöller! Zo is het! Ik begrijp ook niet waarom oer-Hollandse bedrijven zich willen aanpassen aan mensen die onze Hollandse producten totaal niet nodig hebben. Moslims kopen bij voorkeur in de eigen winkels!
  Kijk maar eens naar de kleding van met name de vrouwen. Je ziet meteen dat dat spul uit Turkije komt (of uit Marokko). Aparte snit; niet bij ons gemaakt. Zo gaat dat met alles. Ze kopen het liefst alles bij het eigen soort.
  De HEMA heeft dit nog steeds niet begrepen. De Nederlanders die zich gaan ergeren aan hun aangepaste reclamefolders (net zoals rond 5 december) blijven weg.
  Daar ben ik er één van.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Cthja.
   De Hema is al geruime tijd onderdeel van de Britse investeringsmij; “Lion Capital”,
   met vestigingen o.a. in Italië, Frankrijk., Duitsland, België enzovoorts.
   Van binnen is het dus allang geen Nederlands bedrijf meer. Vandaar…

   Like

 2. DonnaDolce zegt:

  Normaliter is het toch de “gast” die zich aanpast aan het gastland? Nederland past zich steeds verder aan aan de gast….beetje jammer…. ze weten dat, als ze maar een beetje tegengas geven, Nederland gelijk op de knietjes ligt… 😦

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Jammer van de el-HEMA dat ze kaput gaan, maarrrrrrr het heeft iets met boontje komt om zijn loontje te maken. Domme marketiers die op de 10% booslim toer gaan en dan meteen de andere 90% v/d klanten afschrijft. Helaas voor de HEMA, er zal een koopstaking op gang komen voor hun fucking knieval voor de invaders van ons eens zo mooie land. Dus: FUCK el-HEMA FUCK!!!!!!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Edjan zegt:

   Klopt, drs. P. Ze richten zich veel te veel op die kleine 10%, maar die gaat door dit geslijm echt niet meer kopen bij de AlHalal. En als er van die 90% ook maar 5% uit protest minder of niet meer gaat kopen, is de AlHalal kapot. Net goed. Ik kwam er toch al zo weinig mogelijk. Niet om principiële redenen maar vanwege dat hemeltergende gefluit dat elk kwartier door de luidsprekers schalt. AlHalal: weg ermee.

   Like

 4. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF

  Amsterdam – Europa moet vrezen voor nog véél meer aanslagen zoals in Parijs.

  ,,Het is waarschijnlijk dat het Parijse plot niet het enige serieuze ISIS-plot tegen Europa is. Daarvoor bestaan diverse aanwijzingen. ISIS beschikt waarschijnlijk over een speciale eenheid die belast is met het plannen van aanslagen met goed getrainde terroristen in het buitenland”, zo staat te lezen in het Dreigingsbeeld Terrorisme Nederland (DTN) van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid.

  Nog nooit werden er in één jaar zoveel jihadistisch-terroristische aanslagen in westerse landen gepleegd als in 2015: veertien aanslagen, twee keer zoveel als in 2014. Negen aanslagen werden gepleegd in West-Europa waarbij vooral Frankrijk werd getroffen.
  Jihadisten in Nederland

  De Nederlandse jihadistische beweging lijkt qua omvang geen grote veranderingen door te maken, aldus de NCTV. De beweging kent in Nederland enkele honderden aanhangers en enkele duizenden sympathisanten.

  Het aantal Nederlandse jihadistische uitreizigers naar Syrië en Irak stijgt nog steeds gestaag met circa 4 à 5 per maand. Per 1 maart 2016 waren in totaal circa 240 personen uitgereisd, 42 gedood, en circa 40 teruggekeerd. Ongeveer 160 personen bevonden zich dus nog in Syrië, van wie zo’n 40 procent vrouw is.
  Legitiem doelwit

  In de dreigingsanalyse waarschuwt de NCTV dat ,,in de ogen van jihadisten Nederland een legitiem doelwit is”.

  De NCTV zegt de verhalen over de executie van acht Nederlanders en de gevangenneming van 75 anderen door IS ,,vooralsnog niet waarschijnlijk’ te achten: ,, Hoewel er mogelijk sprake is van een conflict tussen ISIS leden.”
  Weinig terugkeerders

  Er keerden in 2015 slechts zeer weinig jihadistische uitreizigers terug naar Nederland. ,,Van toekomstige terugkeerders kan echter een grotere dreiging uitgaan, omdat zij in veel gevallen langer bij terroristische groepen hebben verbleven. Daar hebben ze vaak excessief geweld meegemaakt, zijn ze onderwezen in de jihadistische geweldsideologie en is het waarschijnlijk dat ze ervaring met wapens en explosieven hebben opgedaan. Het valt niet uit te sluiten dat ook Nederlandse jihadistische uitreizigers worden teruggezonden met een opdracht om aanslagen te plannen of te plegen. Ondanks de hoge inzet van de verantwoordelijke organisaties, is het mogelijk dat jihadisten ook in Nederland in staat zijn van de radar te blijven.”

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Maak mensen bang, want de mens lidt het meeste van het lijden dat hij vreest!!
   Pleeg inside jobs zoals Parijs en je hebt macht over een groot deel van demensen.
   Om kort te gaan, Parijs was dus een hoax, een false flag, georganiseerd door overheidsratten in Brussel als ook door de “elite” top uit Parijs zelf.
   Ook bij een false flag kunnen mensen omkomen!! Dus al die huidige berichten zijn B.S. Bull Shit!!! Laat die leipo’s maar hele propaganda kranten vol schrijven, lach erom en denk er het jouwe van.
   Heel IS is een CIA-Navo-M16 hoax waar laag IQ lieden uit de lage landen naar toe gaan om zich als beesten te kunnen gedragen omdat ze geen geweten hebben.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Thom zegt:

   Interneren en het probleem is opgelost.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Hoewel vreselijk en keihard……Misschien leren ze wel van een aanslag, oa. dat de regerende regenten en hun gedogers alleen maar leugens verkondigen !

   Like

 5. Ad de Koning zegt:

  Ik had gisteren een boze mail naar De Hema gestuurd over het omslag van de folder en kreeg vanmorgen antwoord, ze zeiden dat het een folder was die ook tot een tijdje na Pasen nog geldig was en daarom voorjaarsfolder werd genoemd. Ik zond toen een mail waarin ik opmerkte “denkt u dat ik gek ben, dat heeft u toch nog nooit eerder gedaan, u doet het enkel om de moslims terwille te zijn”, u moet de column van hedenmorgen eens lezen van Rob Hoogland in De Telegraaf. Ik schiet er niets mee op maar je kunt niet genoeg protesteren.

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  HEMA is Het Echte Moslim assortiment. Proberen of mislukken? Veranderingen doet soms verliezen. Verliezen van een imago en Nederlandse cliëntele. Ze zullen het leren als het telaat is.

  Like

 7. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Wij hadden onze HEMA
  met haar vette HEMA-paal
  dat vroeg niet om een thema
  en niet om een andere taal
  .
  niet om een andere doelgroep,
  want, DE doelgroep waren WIJ
  uit puur gewoonte op de stoep
  en iedereen was blij…
  .
  maar toen kwamen andere eh. goden
  die “Ons” niet meer verstaan
  en wat door hen werd geboden
  stond Ons steeds minder aan..
  .

  het complete rijm: http://www.Jasterke.Wordpress.com
  .

  Like

 8. elisah zegt:

  Ze zijn een beetje dom bij de hema. De gemiddelde moslim winkelt liever bij bijv de Action, Wibra, Zeeman en Primark.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s