Kapo Schulz wil AfD sanctioneren

Screenshot_70

(Vertaling: E.J. Bron)

De voorzitter van het Europees Parlement, Martin “Kapo” Schulz (SPD), die erom bekendstaat ondemocratisch op te treden tegen iedereen die het niet met hem eens is, eist nu al voorbehoedend sancties tegen AfD-parlementariërs in parlementen van Duitse deelstaten. Men zou niet mogen toestaan dat “extremisten” het debat zouden bepalen, aldus Shulz en hij eist “consequent optreden”.

Screenshot_71“Ook in Duitse deelstaatparlementen moet men de grens zo trekken, dat duidelijk wordt: wie deze overschrijdt, moet rekening houden met sancties”, blaft hij, blijkbaar in paniek door de actuele peilingen, die de AfD als de op twee na grootste partij in het Duitse parlement zien. Schulz komt opnieuw op de proppen met het debat over het gebruik van vuurwapens aan de grenzen. Inmiddels heeft vermoedelijk iedere b.l.o.-leerling de door de pers foutief weergegeven uitspraak van Frauke Petry op de juiste plaats gerangschikt, maar voor angstbijters zoals Schulz deugt zij nog altijd voor de poging om de democratie in Duitsland te ondermijnen en de vrijheid van meningsuiting af te schaffen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, democratie, dictatuur, Duitsland, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, landverraad, meningsdictatuur, nazisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

35 reacties op Kapo Schulz wil AfD sanctioneren

 1. Edjan zegt:

  Wie o wie knalt deze Heil Hitler toch eens af?

  Like

 2. Deze tiran moet juridisch aangepakt worden, lijkt mij. Want zijn dreigementen zijn meer dan schandalig.

  Like

 3. carthago zegt:

  Kapo kampcommandant spuit elf. Een stuiptrekking van een geslachte kip zonder kop.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Een betere reclame voor AfD kan haast niet bedacht worden!

  Like

 5. kruisridder zegt:

  Het is de antidemocraten een doorn in het oog dat de echte democraten overal in Europa steeds meer voet aan de grond krijgen en de EU-bonzen ter linkerzijde van de arena beginnen steeds meer wild om zich heen te slaan en proberen desnoods met geweld in te grijpen om het tij nog te stoppen in de landen door desnoods EU-troepen te sturen.

  Like

 6. 4sjun zegt:

  Consequent optreden als het afkappen van de subsidiestroom naar Europa ligt inderdaad in de rede. Die centen kunnen beter aan eigen mensen afhankelijk van zorg worden besteed in plaats van aan verkapte jizya richting Turkije en andere Brusselse spilzucht.

  Like

 7. hendrikush zegt:

  Bij deze droogstaande alcoholist is duidelijk schade aan het brein waar te nemen.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Deze schoft zou zélf gesanctioneerd moeten worden!! Wie denkt hij dat hij is, en gelooft hij werkelijk dat hij op kan boksen tegen een politieke partij die op democratische wijze tot stand is gekomen?
  Het wordt tijd dat álle Duitsers op de AfD gaan stemmen! Deze partij is de enige redding voor de Duitsers!

  Wat heeft die Schulz toch een super-gemene kop! Dit heerschap heeft laatst ook een Grieks parlementslid uit de zaal laten verwijderen, omdat de uitspraken van deze man niet door de beugel konden in de ogen van Schulz.
  Bah, wat een ijselijk kil en vreselijk gevaarlijk figuur, deze man!
  Hij zou afgezet moeten worden om de uitspraken die hij nu weer heeft gedaan.
  Dictator!!

  Like

  • Joshua zegt:

   @Cathja,
   Alle zittende politike idioten, behalve Wilders,dienen levenslang op genomen te worden in een gesloten inrichting, vanwege volksverraad en samenzwering met een demonische islam.

   Like

 9. Charles Martel zegt:

  Er ist wieder da!

  Like

 10. joopklepzeiker zegt:

  UK Officials Warn Obama: ‘Butt Out Of Britain’s EU Referendum’
  Five Members of the British Parliament and a Member of the European Parliament have written to U.S. President Barack Obama urging him to stay out of Britain’s referendum on the country’s membership of the European Union (EU).

  Peter Bone (Conservative), Kate Hoey (Labour), Kelvin Hopkins (Labour), Tom Pursglove (Conservative), Sammy Wilson (Democratic Unionist Party), and UKIP leader Nigel Farage have co-authored a letter to President Obama warning him that an intervention by a foreign leader could have the opposite effect than intended.

  http://www.breitbart.com/london/2016/03/16/british-cross-party-elected-officials-write-to-obama-butt-out-of-britains-eu-referendum/

  Like

 11. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Ieder met een andere mening
  hoort bij zijn club niet thuis
  is voor hem zelfs bedreigend
  is voor Herr Schulz “gespuis”…
  .
  dus elk democratisch denken
  vervloekt, verkettert hij
  want hij streeft naar een Slavenvolk
  met zijn EU-Partij…
  .
  dus wég met “extremisten”
  geen “bruinhemd” AFD
  want Macht is slechts zijn ideaal
  1Volk wéér het idee…
  .
  maar…gelukkig…taant nu toch zijn macht
  want alle seinen staan op rood
  Schulz heeft zijn missie niet volbracht
  is op sterven ná al dood !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 12. ildiko zegt:

  Wie heeft dit ooit gedacht bij de EU lidmaatschap? wie waren hier geïnformeerd ? dat wij geen soevereiniteit geen zeggenschap, geen vrijheid meer zullen krijgen, maar wel meer en meer geld en alles aan deze ratten nest VERPLICHT MOETEN overdragen????

  Like

 13. FerdinandK zegt:

  Schulz 2,5 jaar zit er toch bijna op.
  Dan komt er een ander voor de resterende 2,5 jaar.
  Dat is (was) toch de deal.

  Like

 14. RW Jaquet zegt:

  Weet deze griezel wat het woord DEMOCRATIE betekend of kan hij alleen maar blaffen als toen der tijd A Hitler.

  Like

 15. Jean zegt:

  Het enige consequente optreden zou zijn; Die kapo opsluiten voor de rest van zijn leven, die zijn smoel alleen al doet een mens griezelen.
  Ordinaire dictators horen niet thuis in Europa.
  Laten wij er nu voor zorgen dat Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Nederland, Luxemburg en België “samen” een republiek vormen, in een slag die decadente komedie uitgeschakeld en de grenzen gesloten zodat er geen enkele islamiet nog binnen geraakt en de reeds aanwezigen dagelijks verwijderd worden tot hun aantal op 0 staat.
  Uiteraard eerst die EU misdaadorganisatie liquideren want daar wordt de kanker gezaaid.

  Like

 16. Taljaard zegt:

  Deze omhoog gevallen Rijnlandse Spitzburger en mislukte boekenwinkelier, die destijds door de SPD naar het EP is afgeserveerd omdat hij volslagen nutteloos bleek te zijn, gedraagt zich opnieuw als een zonnekoning.
  Binnen enkele jaren is zijn rol gelukkig uitgespeeld en zal hij zich, wanneer het een beetje meezit, voor een rechtbank moeten verantwoorden voor verregaand graaigedrag en machtsmisbruik.

  @Jean
  Wat mij betreft hoeft niet iedere moslim te worden gedeporteerd.
  Laat het beperkt blijven tot draaideurcriminelen met een dubbel paspoort, idioten die met IS vlaggen zwaaien en om de dood van Joden brullen, haatimams en figuren die tijdens anti-Israel demonstraties ”Allahu ackbar!” schreeuwen.
  Daarmee geef je al een heel duidelijk signaal af dat wij in Nederland bepaalde dingen gewoon niet meer pikken. Sommige mosketen zijn ook niets anders dan witwas-instituten voor crimineel en zwart geld, waar georganiseerde misdaadsyndicaten en groothandelaren in illegale wietteelt het in feite voor het zeggen hebben.
  Het wordt tijd dat ook daar de bezem eens wordt doorgehaald en die gebouwen eens worden doorzocht op wapenopslag en drugsgeld en hun administratie en hun computers worden nagevlooid op sporen van illegaal uithuwelijken van minderjarige meisjes, illegale geldstromen, het faciliteren van illegale immigratie, contacten met terroristische organisaties en personen en meer van dit soort ”cultuurverrijkende” zaken.
  En vanzelfsprekend;
  -Geen islamitische scholen.
  -Geen nieuwe mosketen er bij.
  -Afbraakgebod voor minaretten.
  En in vredesnaam (letterlijk in vredesnaam!) geen moslim immigratie meer.
  Dat lijkt mij al genoeg.

  Like

  • Jean zegt:

   Beste Taljaard, voor 1.000% met u eens, het resultaat zal zijn ± 150 moslims/islamieten die mogen blijven, 150 mensen die niet staan te zeiken over die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij, ik ken er enkele die sowieso mogen blijven.

   Like

   • Taljaard zegt:

    @Jean
    Het probleem bestaat waarschijnlijk uit een kerngroep van niet meer dan 75.000/100.000 onaangepasten en structureel criminele en asociale etterbakken en parasieten, waarvan het grootste deel ook nog eens een Berber achtergrond heeft.
    Er zijn meer dan genoeg nette mensen onder moslims.
    Ben er zelfs van overtuigd dat het de meerderheid is, maar ze durven gewoon niet op te treden tegen die rotzakken onder hun eigen gemeenschap vanwege, bepaald niet ongegronde, angst voor wraakacties en repercussies.
    Verplaats je maar eens in de situatie van een Marokkaanse winkelier, die elke maand 200 euro aan ”protectiegeld” moet afdragen aan dat schorem dat precies weet waar hij woont en wie zijn vrouw, kinderen/kleinkinderen zijn en dat soms ook nog wordt ondersteund door de lokale moskee vanwege het geld wat zij inbrengen.
    Met het gevolg dat zij vrijwel onaantastbaar zijn binnen die gemeenschap.
    En geloof maar niet dat de politie niet vrij is van corruptie.
    Het is een grote criminele en corrupte klerezooi, die je nog het beste kunt vergelijken met de Italiaanse mafia in de grote steden van de VS een jaar of 70 geleden, en die zichzelf in stand houdt door een netwerk dat is gebaseerd op dwang, geweld en intimidatie.
    Het meest extreme voorbeeld daarvan is een afgezaagd hoofd op de stoep.

    Wereldvreemde regenten als Van Aartsen en Van der Laan hebben gewoon geen idee van deze rotzooi in hun steden, zoals een Van Thijn dat vroeger ook niet had van wat er zich een jaar of 40 geleden op de Amsterdamse Zeedijk afspeelde.
    Het eigenlijke probleem bestaat niet uit een paar honderd jihadisten (erg genoeg trouwens), maar uit duizenden moslimcriminelen en hun netwerken en syndicaten.

    Like

 17. Qvic zegt:

  Dit soort mensen zijn door list en bedrog aan hun politieke positie gekomen die hen de nodige macht geeft over andere. Deze mensen schreeuwen dan ook moord en brand als andere mensen hun macht proberen aan te tasten, het maakt voor hen niet uit of dit op een eerlijk democratische proces gebeurt of niet. Het voelt aan als een persoonlijke aanval en daar kunnen ze echt niet tegen. Want als zij plaats moeten maken voor een ander, dan komen ook de nodige beerputten en doofpotten te voorschijn en dat moet ten aller tijden verborgen blijven voor het volk waarover zij nu heersen. Deze machtsgeile mensen zijn het gevaarlijkste soort politieke leiders, die een volk maar kan hebben. Zij zullen hun politieke positie dan ook niet zonder slag of stoot opgeven, maar verzinnen allerlei smoezen en beschuldigingen richting de nieuwkomer, want zij vinden dat zij zelf toch de beste zijn voor die politieke positie en niemand anders. Zij gaan echt over lijken om hun politieke positie te verdedigen. In de E.U. in Brussel zijn dit soort types over vertegenwoordigd en daarom zitten zij altijd op niet verkiesbare posities, die niet door het gewone volk gekozen kunnen worden. Maar op posities die enkel door list en bedrog richting het volk tot stand komen. Want ook hier geldt het van soort zoekt soort en voor de echte machthebbers achter de schermen (ook wel de elites genoemd) zijn deze psychopaten de ideale loopjongens om hun eigen belangen veilig te stellen.

  Like

 18. Jean zegt:

  Waar blijft dat “volkstribunaal”?
  Van onschendbaarheid hebben wij nooit gehoord want NIEMAND is onschendbaar en zeker die smeerlappen van die EU misdaadorganisatie niet.
  Het liefst zie ik ze uitgeschakeld worden zonder geweld want door die vreemdelingen is hier al overdadig geweld aanwezig, gewoon ze bij hun kruis pakken en voor het volkstribunaal slepen.
  O wat zou ik graag voorzitter zijn van dat volkstribunaal…

  Like

  • Edjan zegt:

   Citaat: … “gewoon ze bij hun kruis pakken en voor het volkstribunaal slepen.”

   Eens, maar wel goed hard knijpen. Zodat ze zich niet meer kunnen voortplanten. Niet dat ze het lekker vinden, daar maak ik me oprecht zorgen over. (Een bezorgde burger)

   Like

 19. Republikein zegt:

  Van de oude school.
  C:
  Fascism is not a form of state power “standing above both classes — the proletariat and the bourgeoisie,” as Otto Bauer, for instance, has asserted. It is not “the revolt of the petty bourgeoisie which has captured the machinery of the state,” as the British Socialist Brailsford declares. No, fascism is not a power standing above class, nor government of the petty bourgeoisie or the lumpen-proletariat over finance capital. Fascism is the power of finance capital itself. It is the organization of terrorist vengeance against the working class and the revolutionary section of the peasantry and intelligentsia. In foreign policy, fascism is jingoism in its most brutal form, fomenting bestial hatred of other nations.

  Like

 20. Mirjam zegt:

  Ik hoop dat het gezegde: ‘Hoogmoed komt voor de val’ , meteen in werking treedt voor dit egocentrisch figuur.

  Like

 21. Anneke zegt:

  LOL… Hij ziet het gevaar , al op zich afstevenen !!! Wanhoopsdaad, van deze Hitler-fan…Psyche ON GE NEES BAAR ziek !!!

  Like

 22. Republikein zegt:

  Zitvolleybal is ook leuk, als je doormidden bent geschoten.
  Ik denk niet dat het de bedoeling was van onze schepper, maar die stond boven alle partijen.
  Wat willen we, boven of beneden valide, laten we zeggen vanaf de middel.
  Dus je steekt je arm op of je been.
  Als je houding maar recht is, uh, bedoel rechtvaardig, anders verlies je het evenwicht.
  De geschiedenis herhaalt zich, zoals mijn vader 50 jaar geleden zei.Jongen, wij hebben de oorlog verloren.
  Vroeg me toen af of dat ernstig was, dat getto-van-Warschau syndroom.
  Nu weet ik het, terminaal.

  Like

 23. EU: ondemocraties, ongekozen, onmachtig, onnodig, onhoudbaar, onbemind, ongelofelijk, onbetaalbaar, onkundig, ongepast, ongrondwettelijk, onrecht, onjuist, onbetrouwbaar wat door onzin tot stand kwam zal door onzinnigheid ten onder gaan.

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  En deze persoon doet zich voor als democraat? Tja, bij links-en de politiek-correcte elite, de ondersteuners van de voortzetting van het “derde Rijk”, genaamd de EUSSR, haten iedereen die NIET meegaat in hun verraad aan de Europese bevolking. Het zijn niet anders dan huichelaars en baantjesjagers! En de democratie is juist mede door het gedrocht EUSSR, naar de Filistijnen geholpen.

  Like

 25. aegoliuscs zegt:

  De SPD haalt zijn kapo terug uit de EU om meer grip te verkrijgen op het CDU/CSU bestuur:

  EU-Parlamentspräsident im GesprächSPD denkt über Kanzlerkandidat Schulz nach
  Im Dezember entscheidet sich, ob Angela Merkel erneut Kanzlerkandidatin der CDU wird – das ist das wahrscheinlichste Szenario. Die SPD hingegen ist noch uneins in der Frage, wen man ins Rennen schickt. Die Antwort könnte lauten: Martin Schulz.

  http://www.n-tv.de/politik/SPD-denkt-ueber-Kanzlerkandidat-Schulz-nach-article18809951.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s