Motie Bontes over beëindiging samenwerking politie en As-Soenah moskee aangenomen

Screenshot_36

(Door: “Fubar”)

Mijn motie over beëindiging samenwerking tussen #politie Den Haag en As-Soennah moskee is aangenomen.Geweldig!!! pic.twitter.com/VqLBumCqnX — Louis Bontes (@Louis_Bontes) March 15, 2016

Nu maar hopen dat die radicale Salafist Von Aartsen, die zijn voorhuid in een met kafirbloed doordrenkt cederhoutendoosje bewaart, uitvoering geeft aan de motie. Zo niet, dan zal minister Van der Steur die over de politie gaat (Veiligheid en Justitie) zijn partijgenoot, de burgemeester die over de Haagse politie gaat, moeten dwingen. Het is maar de vraag of dat door de Moslimbroederschap geïnfiltreerde ministerie daar aan wil.

Von Aartsen, die in zijn nopjes is met het kalifaat in zijn stad en nog net niet zelf mee loopt te scanderen als zijn favoriete jihadi’s “Dood aan de Joden” roepen. Von Aartsen, die de voorkeur geeft aan de meest radicale imams:

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Dhimmitude, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

14 reacties op Motie Bontes over beëindiging samenwerking politie en As-Soenah moskee aangenomen

 1. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Mijn naam is…beste vrienden… Jozias
  ( ik zou ’t ook eerlijk zeggen als het anders was),
  maar ja, ik ben nu eenmaal on-ontkenbaar die ik ben:
  de Landverrader die je als van Aartsen ken !
  maar dat geeft niks, ik trek (hoop ik) aan ’t langste eindje
  en houd de Haagse goegemeente aan het lijntje,
  al is ‘t waarschijnlijker dat ik straks schoolvoorbeeld zal zijn
  van zo’n terechtgestelde dhimmi bungelend aan een lijn !
  .
  Jasterke

  Like

 2. BertG. zegt:

  Het kan nog gekker : Burgemeester Enschede poseert met genocide ontkenners embleem op ONZE driekleur.

  Trots poseert de droplul van het jaar Onno fon Veldhauzen, zeg maar de Herr Flick von der gemeente Enschede, met ONZE vlag verkracht door het islamitische genocide ontkenners symbool van de grootste bondgenoot van de zelfbenoemde islamitische staat, inderdaad Turkije.
  Zelfs ik hoop dat deze volledige minachting voor ons vaderland een gevalletje fotoshop is aangezien ik dit eenvoudigweg niet kan, nee niet wil geloven.
  http://fenixx.org/2016/03/15/het-kan-nog-gekker-burgemeester-enschede-poseert-met-genocide-ontkenners-embleem-op-onze-driekleur/

  Like

 3. BertG. zegt:

  Vergeet ik de afbeelding van de vlag erbij.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Heel goed dat er nu eens tegenwicht komt aan beslissingen van Van aertsen.
  Alhoewel ik niet precies weet wat een “motie” inhoudt.
  Die van aertsen is toch een typische regenten-figuur, hoort meer thuis in de 18e eeuw.
  Moet je eens kijken………..”mocht” er binnen niet al te lang een omslag komen in de politiek, hoe snel hij z.g.n. van ideeën verandert en zijn vroegere standpunten bagatelliseert.
  Het zijn in wezen allemaal hypocrieten…………
  ( zou hij ooit weleens in dat haatboek, waarmee hij zwaait, hebben gelezen ? ? )

  Like

  • Nou, weet U, gezien het intussen overal gangbare, gemeentelijke beleid mag het al een waar wonder heten, dat die motie nu eens een keer door de Gemeenteraad is AANGENOMEN: Meestal wordt zoiets, enige twijfelaars ten spijt, tenslotte verworpen als zijnde “niet politiek-correct.”
   Maar aan de andere kant is het, normaal gesproken, ook weer niet zo’n wonder, want het is natuurlijk je reinste wantoestand!
   Nu de Gemeenteraad de motie heeft aangenomen, zou Jozias logischerwijs de politie-samenwerking met de salafisten moeten stoppen. Nu afwachten, of dat ook gebeurt.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 5. Giny zegt:

  Bij de naam Bontes gaan mijn haren recht overeind staan!

  Like

 6. Elena zegt:

  Misschien is de afbeelding van de vlag gefotoshopt.

  Indien dit een echte vlag betreft….wat ik toch vermoed….moeten die 2 lullo’s opgepakt worden en aan de hoogste boom gehangen worden wegens landverraad.
  Het moet niet gekker worden.

  Like

 7. exmarineman zegt:

  Ja dat wordt een heel leuke discussie binnen de VVD-gelederen……en denk nou maar niet dat Van der Steur dat gaat doen…. Hij zal wel zeggen dat het de verantwoordelijkheid is van de politie-commissaris en de OvJ in Den Haag die samen met de burgemeester de “veiligheidsdriehoek” vormen. En de samenwerking zal wel heel positief zijn dus……… we gaan gewoon door. Als Van der Steur echt ballen heeft maar dat zal wel niet, hij heeft hooguit een hete aardappel in zijn mond, dan wordt ook de Commissaris der Koning in Zuid-Holland erin betrokken. En eigenlijk als Van Aertsen blijft weigeren aan de Wet te voldoen zou hij moeten worden afgezet en dus worden afgezet…… Maar ja, zoveel bekend en zoveel VVD-handen op 1 buik…..ons-kent-ons

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Van Aartsen vertoont alle tekenen van ’n blanke die bekeert is tot de islam…
  Het zou mij niet verbazen als dat zo is!

  Like

 9. Fubar zegt:

  @Theresa Geissler 16 maart 2016 om 13:11

  De motie is door de Tweede Kamer aangenomen. Dan moet die nog door de Eerste … En dan moet die nog uitgevoerd worden. Dan mag backstabber Bontes wel lopen juichen, ik doe het niet, want er is nog niks gewonnen. En dat laatste is dan ook mijn reactie op Giny 16 maart 2016 om 13:23

  Dat VNL heeft op eigen kracht anderhalve stoelpoot in de kamer. Dat ze gepushed worden door Livestropop en De Radicale Soefi wiens naam ik niet wil noemen, zegt al genoeg. VNL is een vehikel om stemmen bij de PVV te kapen, niet meer niet minder.

  Juichen doe ik pas als de koppen van gajes als Von Aartsen op staken bij de stadspoorten van Den Haag gespietst staan te vergruizen in een gul lentezonnetje.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Quote: “Juichen doe ik pas als de koppen van gajes als Von Aartsen op staken bij de stadspoorten van Den Haag gespietst staan te vergruizen in een gul lentezonnetje.”

   Ik wist niet dat er een poëet verscholen zat in “Fubar”! 😉 😆

   Webmaster

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s