Opzienbarende protestactie voor Europees Parlement tegen Turks dictaat

Screenshot_43

‘Geen rode loper voor 80 miljoen Turken’

Met een vijftig meter lange rode loper, bedrukt met de Turkse vlag, voeren kopstukken van het Vlaams Belang, Europarlementariërs van Europa van Naties en Vrijheid en militanten morgen actie voor het Europees parlement. Ze verzetten zich met klem tegen de geplande koehandel tussen de EU en Turkije. “Wanneer Europa instemt met dit dictaat, beloont ze de jarenlange Turkse chantagepolitiek én rolt ze de rode loper uit voor 80 miljoen Turkse immigranten”, klinkt het.

Het ‘één-voor-één’-principe (voor elke illegale immigrant die naar Turkije wordt teruggestuurd, komt er één legaal naar Europa)  zal volgens het Vlaams Belang een heuse immigratiecarrousel op gang brengen, zonder dat een oplossing ook maar één stap dichterbij komt. “Door massale illegale immigratie te vervangen door massale legale immigratie, doet men in feite niets anders dan een bestaand probleem ‘oplossen’ door een nieuw probleem te creëren”, argumenteert Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken. Deze regeling zou er namelijk toe kunnen leiden dat de illegale immigratie nog aangemoedigd wordt. Immers: hoe meer boten Turkije illegaal laat vertrekken, hoe meer immigranten het legaal naar Europa kan laten overkomen.

Screenshot_42

Remedie is erger dan de kwaal

Toen in 2009 de visumverplichtingen voor de zowat 9 miljoen inwoners van Servië en Macedonië werden versoepeld, leidde dat tot een massale instroom. Het spreekt voor zich dat de afschaffing van de visumplicht voor 80 miljoen Turken een nieuwe, massale immigratiegolf op gang zal brengen. Zo’n maatregel zal in het islamitische land immers geïnterpreteerd worden als een open uitnodiging om de reeds aanwezige Turkse kolonies in Europa te komen versterken. Vertegenwoordigers van Koerdische organisaties waarschuwen er bovendien voor dat de opheffing van de visumplicht voor Turkije zal leiden tot een massale instroom van Koerdische asielzoekers.

Tom Van Grieken: “Het voorliggende akkoord biedt geen oplossing voor het probleem waarmee Europa vandaag geconfronteerd wordt. Wel integendeel: het dreigt morgen alleen nog groter te worden. Het Vlaams Belang roept de Belgische regering dan ook op zich te verzetten tegen dit dictaat door er haar veto tegen uit te spreken.”

Wat: Protestactie ‘Geen rode loper voor 80 miljoen Turken’

Wanneer: donderdag 17 maart om 11.00 uur

Waar: Ingang Europees Parlement, (Luxemburgplein, 1050 Brussel)

Screenshot_44

Door:
Klaas Slootmans
Persverantwoordelijke Vlaams Belang

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Eurabië, Europa, EUSSR, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Opzienbarende protestactie voor Europees Parlement tegen Turks dictaat

 1. exmarineman zegt:

  Een heel goede aktie en ze hebben groot gelijk……het is een grote val die Erdogan heeft opgezet. Want hierdoor kunnen tientallen miljoenen Turken Europa bezetten en krijgt hij zonder enige weerstand zijn grote wens vervuld: zijn grote droom wordt bewaarheid, hij krijgt binnen 2 jaar zijn kalifaat……..

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Helaas heeft H.V.B volkomen gelijk.

  Like

 3. Ik heb het dan nog niet over de 45 miljoen Oekraïners die vanaf 2017 hier naar binnen kunnen sjouwen…..

  Like

 4. joga zegt:

  Fantastische actie van de Belgen en hun redenering is volkomen juist. En laat ik nu nooit meer van de Nederlandse diknekken horen, dat Belgen een wat achterlijk volk zijn. Met hun actie en redenering is het omgekeerde aangetoond. Althans in ieder geval door het weldenkende deel(Vlaams Belang). Maar buiten het Vlaams Belang ken ik vele Belgen die nog veel slimmer zijn. Ze lopen er alleen niet zo mee te koop. Maar ook hele achterlijke geef ik toe, zoals Verhofstad en van Rompuy, zeker wanneer het hen extra geld oplevert.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   joga.
   Mag ik je er als echte diknekkige Nederlander aan herinneren dat er geen Belgen bestaan!?… En buiten het Vlaams Belang ken ik nog veel meer Vlamingen die ronduit bijzonder laf zijn. Bovendien zijn Verhofstad en Van Rompuy geen voorbeeld voor het bestaan van achterlijke Belgen maar gewoon puur slechte mensen zoals je die overal hebt.
   Zo, even wat ontwikkeling bijgebracht.

   Like

 5. koddebeier zegt:

  Het Vlaams Belang heeft gelijk, maar zien de hersendode Eurofielen dat ook in ???

  Like

  • sammy zegt:

   Weten ze alles van. zij hebben alleen een andere agenda THE NEW WORLD ORDE. met volledige samenwerking van de BILDERBERGGROEP. dan de wat lagere griezels verraders collaborateurs van Europa b.v. griezel Juncker Timmermans en ander tuig. daarna nog weer wat lager tuig nageboorte van een zwijn Rutte super linkse fascist en teven braaksel van een rat Samsom. demonen666 rans bak en kots van een stinkdier Marokkanen neuker Pechtholt. daarna de links N.S.B bijna door heel Nederland van burgemeesters en wedhouders. het grootste gedeelte in Nederland zijn verraders collaborateurs en schorem van de bovenste plank. daarna komt de linkse bevolking de wegkijker hoofd omdraaiers gutmenchen de hulpverleners de inbeciellen die ziende blind zijn. dat zijn eigenlijk nog de ergste!!!
   Daarna komt de Nederlandse bevolking die uitgeknepen word. alles moet betalen steeds meer belasting. op de laatste plaats gezet word voor huisvesting. die pensioenen inleveren. die de Nederlandse cultuur in moet leveren. die voor het gerecht gedaagd word voor minder minder Marokkanen geen recht op zelf verdediging uiteindelijk met en kleding code. ongelofelijk wat ons tot onmondige sloebbers zal maken.dat is de reden en het doel van THE NEW WORLD ORDE en bilderberggroep en nog meer belanghebbende.

   Like

 6. En voor deze belachelijke koehandel eist Turkije 117 miljoen euro! Terwijl juist ZIJ dit aan ons zouden moeten betalen voor de vrije doorgang van 80 miljoen Turkse gelukzoekers

  Like

 7. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  En voor deze belachelijke koehandel eist Turkije 117 miljoen euro! Terwijl juist ZIJ dit aan ons zouden moeten betalen voor de vrije doorgang van 80 miljoen Turkse gelukzoekers!

  Like

 8. Sjaak zegt:

  En dit denken ze over ons !
  https://vid.me/nFBQ

  Like

  • KarenB zegt:

   Ik weet wat ze denken over ons. En toch, elke keer als ik ze zulke dingen echt hoor zeggen krijg ik er echt kippenvel van afschuww en woede van. En het blijft raar dat zij, waar ook ter wereld, zulke haatdingen ongestraft kunnen verkondigen. En wij? Kijk naar Geert Wilders die wordt al aangeklaagd als hij vraagt of we meer of minder van dat tuig in Nederland willen.

   Like

 9. Edjan zegt:

  Prachtige actie. Heel visueel, kan iedereen begrijpen. Zullen wel met grof geweld verwijderd worden, vrees ik. Geen enkele vorm van tegenspraak is nog toegestaan. Ik begrijp dat ik tot morgen moet wachten voordat ik ga kankeren maar ik ken onze “elite” inmiddels.

  Like

 10. Even een teiltje halen want het is weer tenenkrommend om Suzanne Bosman aan het ‘werk’ te zien, hoe de presentatoren van de nationale TV hun misselijkmakende bezigheden zien doen heeft bij het zelfde effect als een rode lap op een stier…

  Veel migranten zakken voor inburgeringsexamen

  Steeds minder migranten halen het inburgeringsexamen. In 2011 slaagden nog ruim 25.000 migranten, in 2015 waren het er 5000. Van de eerste grote groep nieuwkomers die onder de nieuwe Wet Inburgering valt haalde slechts 26,6% het inburgeringsexamen en 74,4% kan nog tot eind 2016 het examen halen. Als iemand daarvoor zakt, kan hij niet het Nederlanderschap verkrijgen.
  Vanaf 2013 werden migranten zelf verantwoordelijk voor de inburgeringscursus: het afsluiten van een lening en het examen halen. Sinds de wetswijziging van kracht is, daalt het aantal migranten dat het inburgeringsexamen doet en het ook haalt.
  Migranten krijgen 3 jaar om het examen te halen en analfabeten krijgen twee jaar extra. >>>> http://binnenland.eenvandaag.nl/tv-items/65705/steeds_minder_migranten_halen_inburgeringsexamen

  Like

  • Edjan zegt:

   Zeer gewaardeerde Adriaan Jansens. Ik vind toch werkelijk dat u een verkeerde uitleg geeft bij deze moeilijk te interpreteren materie. “In 2011 slaagden nog ruim 25.000 migranten, in 2015 waren het er 5000.” Dan is dus in 4 jaar de islamofobe discriminatie van de autochtonen met 500% gestegen! Schande over ons! Weg met ons!
   (ojee, mijn toetsenbord had weer een aanval van sarcasme)

   Like

   • Edjan zegt:

    Pardon. “van de autochtonen” kan beter zijn: “gepleegd door de autochtonen”. U ziet dat ik ook niet 100% gedingesd ben.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Het zit dus zo. In 2011 moest je, als je wilde slagen voor het inburgeringsexamen, ’n IQ hebben van 65. In 2015 werd dit verhoogd naar 75.
   Bovendien vindt men het Nederlanderschap helemaal niet belangrijk. Ze krijgen toch alles al gratis.

   Geliked door 1 persoon

 11. Cathja zegt:

  Volledig eens met de inhoud van dit artikel. Dit plan mag nooit uitgevoerd worden! Als dit doorgaat, kunnen we de klok nóóit meer terugdraaien!
  Ik hoop dat veel lidstaten hun veto uitspreken tegen dit onzalige plan, waardoor Europa nóg dieper in de armoede en de crisis gedrukt zal worden, en totaal overspoeld gaat worden met islamieten!

  Like

 12. Mirjam zegt:

  Op het nieuws werd zojuist vermeld, dat de ‘vluchtelingen’ in Griekenland, die het maar niet lukt om via Macedonië naar hun zo gewilde Europa te komen, iets anders gaan doen. Ze hebben gehoord van de legale luchtbrug die Europa zelf opstart voor vluchtelingen en gaan zich massaal daarvoor inschrijven, zodat ze zo snel mogelijk, zonder smerige kleren zoals ze het zeiden, naar Europa kunnen komen en dan met name naar Duitsland, Nederland en Belgie (ze weten al zo goed, door net niets aflatende Facebook en de Whats-app dat Zweden niets meer toelaat, dus die valt er al uit). Het enige probleem waar ze nu tegenaan liepen, was het feit dat Griekenland nog niet goed kan registreren en is ingesteld op het verwerken van de aanvragen, dus deze heeft maar een paar honderd genoteerd.
  Als die ellende daar doorgaat met die luchtbrug, dan heeft dit juist een meer negatief effect en zijn er binnenkort dubbel zoveel asielzoekers hier, dubbel zo snel en ook nog eerste klas worden vervoerd. De gesloten grenzen van de Balkanlanden heeft dat geen effect meer en de stroom asielzoekers, staat dan niet in verhouding met wat Erdogan zal gaan doen. Als dit doorgaat zijn we weer terug bij af en heeft dit gewoon een boomerang effect. Die STOMME LINKSE IDIOTERIE IDEEËN OOK! De burgers van Europa zijn overal de dupe van die mongolen, sorry dat ik het zeg, maar het is de waarheid!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s