Waarom we zo veel domme linkse politici hebben

Screenshot_51

(Door: “Weethetwel”)

Politici werken met retorische vragen. Dat zijn vragen waarin het antwoord al verscholen zit en als het goede antwoord gegeven wordt, is dat een reden om op hen te stemmen.

Vind je dat we het inkomen eerlijk moeten verdelen? Zeker. Wil je vrede?Natuurlijk. Wil je  een verhoogde zeespiegel en veel overstromingen? Natuurlijk niet. Wil je dat de generatie na ons ook nog wat aan de aarde heeft? Zeker. Gunnen we iedereen vrede en welvaart? O ja hoor.

En dus stemt iedereen op dit soort politici, want er is geen mooiere wereld denkbaar dan met vrede en welvaart voor iedereen, voor nu en in de toekomst. Zeker als ook nog de kranten en de televisie dag in dag uit diezelfde boodschap verkondigen als de grote waarheid. Iedere nuancering ontbreekt, maar wie maalt daarom? We hebben het toch goed?  De meeste mensen kunnen zich absoluut niet voorstellen dat het ook anders kan zijn en het interesseert hen ook niet. En iedere politicus die een andere mening heeft of genuanceerder denkt, heeft geen schijn van kans en wordt meteen door dit onverdraagzame systeem afgemaakt, soms letterlijk.

Hoe kon dit gebeuren?

Rond 1968 kwam de eerste generatie welvaartskindertjes aan de bak. In hun leven had het hen aan niets ontbroken en ze hadden nog nooit ergens moeite voor hoeven doen, want dat hadden hun ouders voor hen gedaan. En helaas is welvaart de beste manier om mensen te laten denken dat het altijd zo zal blijven. En vooral is het de beste manier om mensen van het nadenken af te helpen. Hadden ze hun ouders nog maar eens om raad gevraagd, bij hen kwamen de politici niet weg met hun zouteloze praatjes. Hun ouders hadden de politici wel wat anders verteld:

Vind je dat we het inkomen eerlijk moeten verdelen? Natuurlijk, maar eerst moet het inkomen verdiend worden. Dat komt niet vanzelf. Ik hoorde dat jullie denken dat er een bepaalde hoeveelheid welvaart is die verdeeld kan worden hahaha. Dat geloof je zelf toch niet? Zal er wel mee te maken hebben dat je zelf nog nooit een klap hebt uitgevoerd en gewend bent dat het geld vanzelf komt.

Wil je vrede?  Natuurlijk man, maar niet op de manier die jullie je voorstellen door het leger maar af te schaffen en gebroken geweertje te spelen. Vrede en vrijheid moet je bevechten, want lang niet iedereen in de wereld denkt er zo simpel over als jullie. Als je je vrijheid niet verdedigt, zul je hem verliezen.

Wil je een verhoogde zeespiegel en veel overstromingen?  Wat is dat nu voor een onzinvraag? We hebben de dijken verhoogd, want natuurlijk willen we dat niet. Denk je via de politiek de zeespiegel te kunnen regelen? Voel je je als God en regelaar van de natuur? Schep je eigen linkse kerk en stel jezelf aan als God! Hahaha.

Wil je dat de generatie na ons ook nog wat aan de aarde heeft?  Zeker, daarom werkten we ons iedere dag uit de naad. We wilden dat onze kinderen het beter hadden dan wij. Helaas hebben we ze te zeer verwend. Ze maken nu op wat wij verdiend hebben. Onze eigen oudedagsvoorziening worden ons afgenomen. Ze doen het ook niet voor de generatie na hen, want ze willen niet eens meer kinderen. Kijk kinderloze politici als Rutte en Merkel de zaak maar verstieren. Kunnen ze gerust doen, want een generatie na hen hebben ze niet. Zal hen dus worst wezen hoe de wereld er verder uitziet. Wat een bende.

Gunnen we iedereen vrede en welvaart? Zeker, iedereen die daar moeite voor wil doen gunnen we dat. Wij hebben door schade en schande geleerd hoe we dat moesten bereiken, maar elders op de wereld zijn ze nog lang niet zo ver. Sommige mensen willen juist helemaal geen vrede en gunnen anderen het licht in de ogen niet. We zien dat jullie juist die onverdraagzame mensen hier naar toe halen. Het is net zo dom te denken dat je een bepaalde hoeveelheid welvaart kunt verdelen als dat je een bepaalde hoeveelheid vrede kunt verdelen. Hahaha, ja sorry hoor, ik kan alleen nog maar lachen bij zoveel domheid.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Linkse Kerk, politici, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Waarom we zo veel domme linkse politici hebben

 1. wim zegt:

  Zo is het maar net!

  Like

 2. Mirjam zegt:

  Heel goed, dát heet opvoeden.

  Like

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Tja de cognitieve functies (denkvermogen) van onze politici zijn blijven steken op die van een stel kleuters, die nooit geleerd hebben om naar de gevolgen te kijken van al hun psychotische experimenten. Een deel van het volk heeft helaas hetzelfde probleem, maar die zijn eveneens degenen die zich in opdracht van hun gekozen superieuren blindelings in de afgrond springen!

  Like

 4. Qvic zegt:

  Allemaal juist omschreven, want als iedereen alles in de schoot geworpen krijgt, zal diegene geen enkel moeite doen om zelf daar ooit een steentje in bij te dragen. Deze mensen schreeuwen dan ook het hardst als er gesubsidieerde banen verdwijnen en/of uitkeringen verlaagd worden. Zo ook die volksstammen die voor een basisloon voor iedereen willen. Dan heeft scholing weinig zin meer, want dan maakt het toch niet meer uit of jij een hoge opleiding hebt of niet, je krijgt toch allemaal het zelfde loon. Dan schaf je hier mee de welvaart die de ouderen hebben opgebouwd af, want dat basisloon moet toch opgebracht worden hoe je het keert of draait en als niemand gestimuleerd meer wordt om iets meer te doen dan die ander, dan zal het basis inkomen uiteindelijk op de 0,00 Euro per maand worden. Want dan teren we de gehele welvaart op. Deze dommigheid druipt van vele af, zelfs een discussie over algemene stellingen lukt bij dit soort mensen niet eens meer. Dit zijn over het algemeen allemaal linkse rakkers, die alle problemen van door hen zelf veroorzaakt bij een ander neer leggen. Het is altijd die ander en nooit zij zelf, die de schuld ervan krijgen. Verantwoording nemen kennen ze alleen het woord nog, maar niet meer wat het inhoud.

  Like

 5. carthago zegt:

  Vraag aan een pvdaper:
  Vind je dat kalifaatratten verdolgen moeten worden?ja, natuurlijk.
  Vind je dat rutte op een gecastreerde eunuch van nazi erdogan lijkt? Ja, natuurlijk.
  Vind je dat juncker in een kliniek opgenomen moet worden? Ja, natuurlijk.
  Vind je dat je niet moet stemmen op de pvdapen? Ja, natuurlijk,…….shit, hoe kan ik dat zomaar zeggen?

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Eikels die niet in een boom hangen moet gewoon in een boom (op)hangen !

  Like

 7. Anneke zegt:

  Een (s)linkse socialist, is VERRE van sociaal; eerder A-sociaal. Stemmersbedrog viert trouwens ook al veel te lang hoogtij. Jammer dat onwetende burgers dit niet genoeg beseffen. HOPEN, dat zij ook wakker gaan worden en de NWO-dromende politici niet meer adoreren. Hopen, dat de burger deze staatbevuilers eens flink de rug keert; dat er geen kabinet meer te vormen is.

  Like

 8. Anneke zegt:

  De welvaartskinderen, die geen oren meer hadden voor de verhalen/levenservaringen van hun ouders en grootouders. De Flower-Power periode heeft heel veel kapot geramd. (“Begin van veel, heel veel ellende”) Met behulp van veel drank, drugs en rock & roll. Heel de samenleving moest ten kostte van te veel, op de schop. De gevolgen moeten wij nu dragen…Wij, die toen nog op de basisschool actief waren, of nog in de katoenen-luiers rondkropen. ONZE kinderen zijn eveneens de klos….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s