Albanese maffia loodst “vluchtelingen” nu via de Adriatische Zee

Screenshot_17

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de succesvolle afsluiting van de “Balkan-route”  zoeken internationale mensensmokkelaars al nieuwe routes voor de “vluchtelingen”stroom. Zoals de “Kronen Zeitung” te weten kwam uit regeringskringen heeft bijvoorbeeld de Albanese maffia al miljoenen geïnvesteerd in speedboten om “asielzoekers” in het vervolg over zee naar Italië te loodsen. Ook daarom bereidt Oostenrijk zich voor op grote mensenmassa´s op de Brennerpas.

Oostenrijk bereidt zich er al enkele weken op voor dat een van de uitwijkroutes van de “vluchtelingen” over de Brennerpas zou kunnen leiden. De “komende weken” dient de planningsfase afgesloten te zijn en moeten er scherpere controles aan de grensovergang met Italië beginnen, zei minister van Defensie Hans Peter Doskozil afgelopen maandag.

Een exacte datum voor de start van de controles kon of wilde de minister echter niet geven. Dat er naar het voorbeeld van Spielfeld gecontroleerd wordt, stond voor hem met betrekking tot de Brennerpas, maar ook voor de grensregio Hongarije/Slowakije-Burgenland/Neder-Oostenrijk vast.

NAVO-admiraal: “De mensensmokkelaars zijn zeer flexibel”

Ook de NAVO-eenheid van zeven schepen in de Egeïsche Zee, die de “vluchtelingen”stroom van Turkije naar Griekenland moet controleren en in het gunstigste geval moet beëindigen, staat voor het probleem dat de mensensmokkelaars steeds opnieuw gebruikmaken van uitwijkroutes. De routes van de 20 tot 40 “vluchtelingen”boten per dag zouden steeds gekozen worden afhankelijk van waar de schepen van de NAVO zich op dat moment zouden bevinden, zei de NAVO-commandant Jörg Klein. “Als we aanwezig zijn, dan functioneert het. Maar de mensensmokkelaars zijn heel flexibel en verplaatsen hun zwaartepunten.”

De aanwezigheid voor verschillende gedeeltes van de kust is volgens Klein op dit moment in ieder geval niet voldoende: “Als de schepen Lesbos afgrendelen, dan kun je verwachten dat de vluchtelingenstromen andere routes zoeken”, zei de admiraal, die met het bevoorradingsschip “Bonn” in de Egeïsche Zee kruist. “Daarom is het zinvol en ook de bedoeling om de NAVO-activiteit zo snel mogelijk uit te breiden naar meerdere kustwateren in de Egeïsche Zee.”

Tot nu toe had de NAVO-actie nog niet tot de gewenste vermindering van de “vluchtelingen”beweging van Turkije naar Griekenland geleid. De eerste weken zouden de aantallen nauwelijks verschillen van die in de weken daarvoor. De NAVO-eenheid bewaakt tot nu toe het zeegebied tussen Turkije en Lesbos. Ook daar is het aantal “vluchtelingen” echter niet afgenomen.

EU-lof voor Oostenrijk vanwege Syrië-fonds

Voor de hulp direct ter plaatse was er ondertussen lof van de EU voor Oostenrijk: geen enkele andere lidstaat zou zoveel in het Syrië-hulpfonds gestort hebben dan Oostenrijk, schreven Federica Mogherini en Johannes Hahn van de Europese commissie in een brief aan de Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken Sebastian Kurz. “We hopen dat andere lidstaten het opmerkelijke voorbeeld van Oostenrijk zullen volgen.”

Bron:
www.krone.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Albanië, asielwaanzin, Brussel, Criminaliteit, Eurabië, Europa, EUSSR, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, Naïviteit, Oostenrijk, Pacifisme, Rotzakken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Albanese maffia loodst “vluchtelingen” nu via de Adriatische Zee

 1. Mirjam zegt:

  Ik snap niet waarom ze niet alle buitengrenzen meteen afsluiten en alle legers van de EU landen soldaten naar die grenzen toesturen om te bewaken.

  Like

  • Thom zegt:

   Ze willen de grenzen niet afsluiten. Een linkse idioot van bijvoorbeeld de Partij voor de Dieren die last heeft van muizen zet nog liever een bord met verboden toegang neer bin plaats van een val neer om de muizen buiten te houden. zo handelt Europa met de kolonisten.

   Like

   • Republikein zegt:

    Het zou kunnen, maarre, het opperhoofd van die partij is wel getrouwd met een jager.
    Dat zegt niet alles, geeft me te denken.
    Zou ook nog goed kunnen zijn i.v.m. scheefgroei in de wildstand.

    Like

 2. BigLJohn zegt:

  Het houd pas op als compleet Afrika in Europa zit. De VS en de E.U. hebben een monster geschapen dat door niets of niemand meer gestopt kan worden. Temeer omdat de politieke wil ontbreekt om echte acties te ondernemen. Zoals het sluiten van alle landsgrenzen, invoeren van zware controles aan de grens, en het uitzetten van alle illegalen en gelukszoekers. Mensensmokkelaars zouden het nakijken hebben. Maar nee, het verdrag van Schengen is heilig verklaard, evenals de wensen en grillen van die – emigranten -. Een – emigrant – is schijnbaar verheven boven iedere Wet, en stelt idiote eisen waar bestuurders hun hoofd naar laten hangen.
  Binnenkort niet alleen meer zwart Afrika, maar ook zwart Europa, met als enige bestuursvorm de Sharia !

  Like

  • Thom zegt:

   Ik heb gelezen, dat er In Frankrijk Afrikaanse negers aankwamen en toen ze rond om zich heen keken verwonderd zeiden: “C’est Afrique (Dit is Afrika)”.

   Like

 3. Guardiacivil zegt:

  Overal haakt de maffia in op het snelle geld verdienen aan deze waanzinnige migranteninstroom. Graag actie van de regeringen van deze landen waarvan ze weten dat de maffia actief is.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Het schijnt dat Griekenland zo’n 900 Leopard tanks heeft, op al de eilanden voor de Turkse kust een paar van die dingen, keurig schot langs of voor een bootje, en als de bootjes niet omkeren raak schieten; is dat nu zo moeilijk?

  Like

 5. elisah zegt:

  Dat een paar mensensmokkelaars slimmer zijn dan Europa en de Navo lijkt me sterk….

  Like

  • Edjan zegt:

   Mij lijkt het niet sterk, Elisah.
   De “leiders” van Europa en de Navo zijn ofwel ongelofelijk stom, debiel en geestesziek, ofwel ze zijn een geheim plan aan het uitvoeren en werken van harte mee met de maffia.

   Like

 6. De Navo kan wel lekker stoer bommetjes gooien en landen destabiliseren. Actie geeft reactie. Op de reactie heeft de Navo en de landen die hier aan meededen dan weer niks in te brengen, stelletje slappelingen, wel een lintje geven aan de jongens die in iemands ander land keihard rotzooi trappen maar niet de verantwoording nemen, nu ook keihard optreden lafaards. De nep EU wil gewoon z’n zelf veroorzaakte elende niet oplossen. En als de EU het niet doet dan moeten we het halfbakke elendig EU tuig direct de rug toekeren. Maar ja wat kan je verwachten van incompetente ruzie zoekers die denken dat je de democratie kan exporteren waar die lui niks van moeten hebben. Nu zie je dat de islam wel geexporteerd kan worden, niet soldaatjes maar met een volksverhuizing. Arabie lacht zich rot om zoveel domme EU “misleiders”. Wij zijn het die de hier de shit op de kop krijgen. Dank aan de EUSSR!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Erik van Stolpe: 09.14. uur. En zolang Europeanen/Nederlanders blijven stemmen op de verraders, van de volgende partijen- en hun zusterpartijen in Europa- te weten: PvdA,VVD,CDA,D66, verandert er NIETS aan, en gaat deze ELLENDE gewoon door!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s