FOTOSHOPPER: EUSSR-Turkije-verdrag

verdrag_eu_turk-2 (1)

(Klik op afbeelding voor groter beeld)

Door:
“Onno”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Turkije. Bookmark de permalink .

5 reacties op FOTOSHOPPER: EUSSR-Turkije-verdrag

 1. Mirjam zegt:

  Bahhhhh!

  Like

 2. Anneke zegt:

  Nou, daar gaat ons verdiende loon, op reis naar Turkije. Straks eisen de Ottomanen nog €.9- miljrd…Niet tevreden met €.3-miljrd, dan zullen die nu gestelde €.6-miljrd ook niet genoeg zijn. En wij burgers maar in de steek laten. De hier geboren allahtonen gaan net zo bloeden, als wij autochtonen nu al (tijden) moeten bloeden; op financieel- en maatschappelijk-vlak. Velen zijn in een totaal isolement terecht gekomen, geheel afgesloten van de ‘buiten’ wereld. VER STO TEN dus, door de politieke-maffia.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Het begin is al gemaakt Anneke. Volgend jaar gaan de pensioenuitkeringen omlaag. Zelf heb ik een flut pensioentje van maandelijks €95,- die op zijn beurt afgeknepen gaat worden, nadat deze al jaren niet verhoogd was. Velen andere pensioengerechtigden zullen het ook gaan merken in hun portemonnee ! Het duurt nog even tot Prinsjesdag, maar tegen die tijd zal het nog veel erger zijn geworden, ook op andere gebieden, zoals de bejaarden en de zorg ! Maar voor – vluchtelingen – zijn fortuinen beschikbaar.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @bigLjohn: 21.33. uur, op 17/03. U zegt- terecht-” Maar voor de vluchtelingen, zijn fortuinen beschikbaar”. En dat is de zuivere waarheid. Inmiddels lees ik op http://www.elsevier.nl, dat onze nationale lachebek, RUTTE (VVD) het voor elkaar zou hebben gekregen, de deal met de islamdictator Erdogan. We zijn verloren, mijn hoop is nog alleen gevestigd op de Visegrad landen, die weigeren de “grenzen open te zetten”.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s