Nieuwe tegenslag in Keulen: 80 i.p.v. 140 agenten in Oudejaarsnacht actief

Screenshot_18

(Door: “Roland” – Vertaling: E.J. Bron)

In Keulen lijkt het er aan toe te gaan als in het oude Rome. De “vooraanstaande elite” doet wat ze wil, leidt een leven als vrolijke Frans, en als er een keer iets misgaat, wordt het gewoon doodgezwegen en verheimelijkt, de nadenkende burger die dit opvalt, wordt onmiddellijk zwartgemaakt. Dat de “Lügenpresse” meedoet en zich aanpast aan de main stream is logisch, gedesoriënteerde mensen zonder eigen mening en oriëntering zijn blij als ze aan de hand genomen worden.

politikstube

Nadat het bijna een week geduurd had totdat er gewezen werd op het lot van honderden misbruikte en lastig gevallen vrouwen, komt nu naar buiten dat er in de Oudejaarsnacht in Keulen niet 140 politieagenten dienst hadden, maar slechts 80, aldus de “Express”. Op vragen van de WDR werden deze cijfers bevestigd door de politie.

Als je bedenkt dat de politieagenten minstens in groepjes van drie onderweg zijn, zijn er nog geen 30 teams voor duizenden feestvierders. Vermoedelijk heeft hier iemand het rode potlood gebruikt? 80 politieagenten op meer dan 1000 overvallen, dat noem ik nog eens een naar verhouding deskundige inschatting van de situatie. Waarschijnlijk waren de politiebazen zelf allemaal al thuis om te vieren. Het is ongelooflijk hoe de veiligheid van autochtonen wordt bedreigd. Niet alleen wordt de politie volledig afgebouwd, er worden ook nauwelijks nog agenten uitgezonden en als dit al gebeurt, dan blijkbaar met een muilkorf. Als er echter ergens enkele duizenden Hogesa-fans demonstreren, staan er meerdere honderden agenten klaar om het “rechtse gespuis” direct bij het station te omsingelen om manifestaties en bijeenkomsten te verhinderen.

Als het erom gaat de traditionele feesten van de burgers te beschermen, dan kijkt iedereen weg. Tot op de dag van vandaag werd er geen enkele seksueel geschoolde kracht van Oud & Nieuw wegens een seksueel vergrijp veroordeeld, alleen maar vanwege het stelen van een mobiele telefoon. En omdat de Duitse minister van Justitie, Heiko Maas, ook pas reageert als er iets gebeurt, hoeft werkelijk geen een van de van testosteron uitpuilende cultuur-verrijkers zich zorgen te maken. Betasten, lastig vallen en misbruiken kun je in het vervolg ook gewoon openlijk doen, want politie is er toch niet. Keulen is al bijna het Bangkok van Duitsland als het zo doorgaat. De politie lijkt het allemaal niets te kunnen schelen, anders zou men vaker lezersbrieven en “zo is het werkelijk”-brieven lezen en vinden.

Maar de politie is ook helemaal niet nodig, de noodzakelijke armlengte afstand zou volledig voldoende moeten zijn. Ontbreekt alleen nog het statement van de politie van Keulen: het is allemaal jullie eigen schuld. De politie van Keulen doet er op dit moment werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat het volk tegen haar in opstand komt. De tijden dat je mijn vriend en helper kon zeggen, zijn al lang voorbij. Tegenwoordig moet je heel goed nadenken wat je zegt voordat je je tot haar richt, in ieder geval in Keulen. Je moet je toch helemaal niet voorstellen wat zich allemaal nog meer heeft afgespeeld wat doodgezwegen wordt, wanneer verkrachtingen, inzet van het aantal agenten en het mismanagement heftig doodgezwegen en verheimelijkt worden.

De leiding van de politie van Keulen is in ieder geval medeverantwoordelijk voor het misbruik van honderden vrouwen. En in plaats van openlijk toe te geven en in ieder geval nu met de waarheid voor de dag te komen, gedraagt ze zich als de bekende drie aapjes, niets horen, niets zien, niets zeggen. Net zo karakterloos en niet voor rede vatbaar als de bondskanselier, met wie ze één ding gemeen heeft: ze hebben een eed gezworen om recht en orde te handhaven, het volk te beschermen, maar geen van beide houdt zich hieraan. In dit geval ten koste van honderden, autochtone vrouwen, die steeds verder vernederd worden: eerst de onbestrafte overvallen, dan de bespotting door de burgemeester van Keulen, de politie kan geen daders opsporen en arresteren, en nu blijkt ook nog dat er in Oudejaarsnacht een belachelijke 80 agenten dienst hadden.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Roland”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", Barbarisme, Duitsland, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, migrantengeweld, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Nieuwe tegenslag in Keulen: 80 i.p.v. 140 agenten in Oudejaarsnacht actief

 1. joga zegt:

  Deutsche Ungründlichkeit is hier de norm geworden onder Merkel. Omgekeerd evenredig aan haar DDR-opleiding.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Tjemig, dat ze daar nu al achter komen en het zelfs melden!

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Moeten we het gezegde : ” die pet past ons allemaal ” nu niet eens in de praktijk brengen ?

  Like

 4. RW Jaquet zegt:

  Lijkt Nederland wel Niet horen niet zien wel zwijgen. Maar als het om de persoon Geert Wilders gaat is wel HOREN wel ZIEN en niet ZWIJGEN. Einde christelijk Europa met dank aan alle regering LIJDERS met lange IJ en de tirannen uit Brussel.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @RW Jaquet: 04.18. uur. U haalt mij de woorden uit de mond. Inderdaad Nederland is er hetzelfde aan toe. We hebben enkel nog LINKSPOLITIE en MOSLIMPOLITIE! Met dank aan de klootzakken in Den Haag! Met voorop uiteraard de LINKSE BENDE!

   Like

 5. exmarineman zegt:

  En als er dan al 1 wordt gepakt dan krijgt hij een belachelijk lage straf (net zoals in Nederland overigens) en wordt hij ook vergoeilijkt voor zijn laffe daad omdat het in zijn cultuur zou passen. En daarmee krijgen de vrouwen ook nog eens van de rechtelijke macht een stevige duw en mes in de rug…..

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Wanneer wordt de waarheid eens gehandhaafd? Wanneer wordt eerlijkheid en wilskracht weer eens het hoogste goed? De wereld is mentaal ziek en lijdt aan een gebrek aan inzicht en gevoel wat de juiste weg betreft.

  Like

 7. 80 agenten, dat is een stuk minder dan bij de gemiddelde Pegida-demonstratie. En waar leidt het allemaal toe? Toe een vergaande ontwrichting van de maatschappij. Zie http://janstemerdink.wordpress.com/2016/02/23/eigenrichting/ Maar ook bij grote problemen kun je natuurlijk alles blijven ontkennen, zoals de politici en de gutmenschen doen. Zij hebben er geen last van. Zij wonen niet in de wijken waar het gebeurt. En ze zullen zeggen dat er voor 2015 ook al misdaad bestond. En dat toen ook niet alle daders gepakt werden. Dus mevrouw Merkel, gaat u rustig slapen. U zult er geen last van hebben. Ik hoop dat u ooit gestraft zult worden voor de verwoestingen die u heeft aangericht. Ik hoop dat er aan het einde van de rit een Neurenberger proces op u wacht.

  Like

 8. Edjan zegt:

  Met de democratie is ook de rechtsstaat overboord gegooid. De politie beschermt uitsluitend de belangen van de elite.

  Like

 9. GT zegt:

  Waar waren al die Duitse mannen wat zijn dat voor week dieren, je laat toch zomaar niet je vrouwen verkrachten, ik begrijp iets niet waar waren deze?
  Ik trek die Duitsers ernstig intwijfel, en waarom gasn ze niet massaal inprotest?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s