Oekraïne op weg naar de “failed state”: criminele bendes overspoelen het land

Screenshot_19

(Vertaling: E.J. Bron)

De Oekraïne muteert niet alleen gezien de oorlog in de regio Donbas en de alle perken te buiten gaande corruptie tot een “failed state”. Ook zwaar criminele bendes uit de Kaukasus en Midden-Azië krijgen in toenemende mate voet aan de grond in het gedestabiliseerde land. Het ministerie van Defensie is op grond van de frontenoorlog tegen de Russischtalige bevolking hopeloos overbelast.

ongecensureerd.at

Marteling en moord aan de orde van de dag

De Oekraïense krant “Westi” bericht over de om zich heen grijpende wantoestanden en beroept zich daarbij op onofficiële informatie uit het Oekraïense ministerie van Binnenlandse Zaken zelf. Criminele bendes uit Azië zouden op grond van de instabiele situatie het land binnenstromen en ook niet terugdeinzen voor marteling en moord. Berichten over diefstallen en daaropvolgende executies op klaarlichte dag en inbraken inclusief marteling zijn geen zeldzaamheid. Het overbelaste justitiesysteem en een mislukte veiligheidshervorming zouden de misdadigers regelrecht aantrekken. Zelfs Oekraïense misdadiger-syndicaten vrezen inmiddels de wreedheid van de criminele bezetters. Gevreesd moet worden dat de Aziatische criminele bendes na de Oekraïne ook andere Europese landen voor hun criminele en uiterst brutale activiteiten op de korrel nemen, bijvoorbeeld het aangrenzende Slowakije of ook Oostenrijk.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t A.H.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Criminaliteit, Oekraïne. Bookmark de permalink .

12 reacties op Oekraïne op weg naar de “failed state”: criminele bendes overspoelen het land

 1. Thom zegt:

  Dat is nog eens goed nieuws. Misschien willen de nu volop aanwezige dagelijks binnenstromende bendes ons land wel verruilen voor de Oekraïne, dan zijn wij er in ieder geval vanaf.
  Je moet niet geloven, dat de Oekraïners geen raad zouden weten met buitenlandse criminelen, waar die ook vandaan mogen komen. Misschien zijn ze geïndoctrineerd door de Westerse rechtsregels, maar ik denk dat ze korte metten zullen maken met buitenlandse criminelen.
  In Rusland, Wit-Rusland en waarschijnlijk ook nog Oekraïne denk ik dat je niet teveel spatjes moet maken.

  Like

  • Lucie zegt:

   Dat is helemaal geen goed nieuws,straks komen die idioten heel Europa binnen,vreselijk!
   Wat staat ons dan nog meer voor vreselijkheden te wachten?

   Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Ow, dat is dat associatieverdragrijpe land…tja, dan toch maar NEE!

  Like

 3. carthago zegt:

  In Oekraïne zullen ze nog eens smeken om putin.

  Like

 4. Met deze bende moet je natuurlijk geen zaken doen ! Dus stem TEGEN het associatieverdrag!

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Het kan ook anders uitpakken Thom, en dat is dat, als het referendum van de Oekraïne een ja wordt, dat deze bendes naar onze landen kunnen komen. Dan wordt de weg naar het jaar nul voor ons dubbel zo hard versneld. Een proces waar we nu al inzitten: terug naar de oertijd wat betreft ontwikkeling.

  Like

  • Edjan zegt:

   Als het referendum een “ja” wordt, id voor mij het bedrog bewezen. En inderdaad, dan zitten we in 2040, 2050 weer in de middeleeuwen, of in de ijzertijd.

   Like

 6. aquarius4422 zegt:

  Overal waar de EU en de VS democratie willen brengen breekt chaos uit.
  Doen ze soms iets fout?

  Like

 7. janchik zegt:

  Het zou voor mij wel makkelijker worden i.v.m. uitnodiging familie, maar omdat ik weet en ervaren heb, hoe crimineel de Oekraïense overheid is, zeg ik toch maar NEE tegen dat zogenaamde Associatie verdrag. Het is er alleen maar voor de happy few, dus de toch al immens rijke 2 % van de mensen, de oligarchen die allemaal (zonder uitzondering) door crimineel gedrag rijk geworden zijn. Vroeger allemaal top communisten. En helaas, ook de politie(militia) is nauw verbonden met dat tuig. Sommige oligarchen hebben hun eigen legertje, wonen in afgesloten en beveiligde gebieden. Ik heb helaas zelf al jaren geleden het corrupte en criminele gedrag van politie en overheden moeten ondergaan(gewelddadige beroving door politie). Alles maar dan ook alles wat met overheid te maken heeft is door en door corrupt en misdadig.
  Uitdrukkelijk vermeld ik hier, dat dit niet van toepassing is op de arme donders in de dorpen, dus Ivan Chapka(Jan met de pet) die niet eens hun huizen voor een paar dagen durven te verlaten, omdat ze dan leeggeroofd worden, omdat het criminele tuig weet dat er in die dorpen toch geen politie is, en is die er wel, dan zijn ze makkelijk omgekocht.
  Gezondheidszorg?? Als je geen dokter of medicijnen kan betalen, ga je maar dood, zo simpel denkt de overheid(oligarchen).
  Het gros van de intelligentsia heeft dit land allang verlaten (12 miljoen) en die braindrain vind nog steeds plaats. Het merendeel is verhuisd naar Canada en de US, maar ook naar ons.
  Jammer dat het Westen (US + EU) de oorzaak is van deze criminele regering en Doema.
  Dus stem NEE, want een JA maakt het leven voor Ivan Chapka alleen maar moeilijker, en voor het criminele tuig(lees overheid) makkelijker.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik leef met je mee. Ongelofelijk jammer dat ze van Oekraïe zo’n ellendig land hebben gemaakt waar de gewone mens zo mensonwaardig wordt behandeld door de overheid. Maar, en dit is de waarheid, in de toekomst kan en zál het allèèn maar beter worden janchik

   Like

 8. Anneke zegt:

  Grenzen op SLOT en een ‘vette’ NEE…voor Oekraïne !!! Een indirect protest tegen de Evil-Union dus. Jammer de zittende bende NIETS waarneemt / – begrijpt van de toenemende ellende op ons continent. Te danken aan wereldbeheerser Mr.Sorres….Uhhh; bedoel natuurlijk George Sorros

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s