Ook in Oostenrijk: Omgekeerde integratie

Screenshot_11

(Vertaling: E.J. Bron)

In ons laatste artikel, “schoolexcursie naar de moskee”, lieten we zien hoe “integratie” er in Nederland uitziet. Maar ook in Oostenrijk´s schoolklassen behoort het bezoeken van moskeeën inmiddels tot de bon ton. Zo zijn er de afgelopen jaren steeds vaker berichten te vinden over de “culturele uitwisseling”, die meestal plaatsvindt in het kader van het godsdienstonderwijs. Deze “uitwisseling” is daarbij echter steeds vaker eenrichtingverkeer.

Bijvoorbeeld in mei 2014, toen de basisschool Schönegg in Hall in Tirol een “dag van de religies” in plande om een bezoek te brengen aan de moskee in Neu-Rum. Gelijksoortige gevallen waren er in het verleden al in Ternitz in Neder-Oostenrijk evenals in verschillende districten van Wenen.

Dat het daarbij geenszins gaat om een pure onderwijsexcursie, wordt uiterlijk zichtbaar bij de uitoefening van het islamitisch onderwerpingsritueel. De vraag of deze uitwisseling nu als interculturele kennismaking of knieval voor de sterk toenemende islamitische bevolkingsgroep beoordeeld moet worden, moet iedereen voor zichzelf beantwoorden.

Bron:
www.info-direkt.eu

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Oostenrijk, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Ook in Oostenrijk: Omgekeerde integratie

 1. Anneke zegt:

  Culturele uitwisseling….NEE; UIT-WIS-SEN van eigen joods-christelijke cultuur !!!!

  Like

 2. SeeMore zegt:

  OFF-TOPIC.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/03/Inlogproblemen-Xandernieuws-na-volle-week-verergerd-beheer-bijna-onbereikbaar
  Misschien is beheerder al onderweg naar een van die kampen voor andersdenkenden!??

  Like

  • SeeMore zegt:

   Jammer dat hier zo soepeltjes overheen gestapt wordt.
   Dit weblog kan zomaar het volgende slachtoffer worden.
   Helaas verzand in een geheel ander topic…

   Like

 3. cefas zegt:

  Wat een ontstellende naiviteit van deze leerkrachten. Wat ontstellend dom.Totaal verkeerd signaal. Waar is de Vaderlandse trots? Hoe vernederend!

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  En hoeveel moslimmetjes bezochten een kerk,vanuit hun school????Ik denk dat ik het antwoord wel weet!

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Wat ben IK blij dat ik niet meer bij het onderwijs werk!
  Ik zou alleen maar vijanden maken, vermoed ik!
  Vroeger waren mijn collega’s allemaal al rooie rakkers en het is er niet bepaald beter op geworden!

  Like

 6. Karen zegt:

  Dat je als ouders toestemming geeft dat je kind daaraan meedoet, ongelofelijk. Ook zoiets, op menig Christelijke school hier in Nederland lopen tegenwoordig hoofddoeken rond. Snap ik echt niets van. Je kiest als ouders toch bewust voor Christelijk onderwijs voor je kind dan tolereer je toch geen hoofddoek in de klas? Een hoofddoek op een Christelijke school gewoon provocatie.
  We zijn echt het spoor compleet bijster.

  Like

  • Ik zou, als ik U was, toch maar proberen, het idee van me af te zetten, dat christenen vierkant tegen de islam zijn, Karen: Dat was vroeger misschien zo, maar heden ten dage schijnt vrij algemeen de gedachte bij ze te hebben postgevat, dat je juist als christen de moslims de hand moet reiken en ze moet hèlpen. Als gelovigen onder mekaar, zogezegd. Anders ben je on-christelijk bezig, of zoiets. Ze komen immers ook al niet eens meer op voor de vervolgde medechrustenen in het Midden-Oosten!
   En of je het in dit opzicht dan tegenwoordig meer van de seculieren zou moeten hebben…….Moeilijk te zeggen; in elk geval níet van de seculieren van het GL/D66 soort! Ha ha!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Geliked door 1 persoon

   • joopklepzeiker zegt:

    Dat wordt erin gepompt door de wereld raad van kerken !

    Like

   • Deborah Menorah zegt:

    Ik ben zelf christen, maar moet helaas bekennen dat ik dit ook ervaar bij veel christenen.

    Like

   • Karen zegt:

    Je hebt helaas gelijk. Ik vind het zo beangstigend allemaal. Daarom wil ik er eigenlijk liever ook niets meer over lezen, ik wil er ook niet meer over hoeven te denken. Maar dat is bijna niet te doen want tegenwoordig gaat het bijna constant om die rottige islam en je wordt ook constant, waar je ook bent, met die mohammedanen geconfronteerd. Ik ben die islam met zijn achterlijke volgelingen inmiddels zo ongelofelijk spuugzat.

    Like

   • Karen zegt:

    Er staan nu andere commentaren tussen maar mijn commentaar: je hebt helaas gelijk was als reaktie op Theresa van 19.53 uur

    Like

   • Je hebt glijk ze zien in elkaar een houvast. Ik ben ongelovig een atheist en die gloven ook.
    B.v. “Hij die gelooft weet niet en hij die weet gelooft niet”

    Like

   • hiephoi zegt:

    Toch wel vreemd devotie en ziel naar de grond/aarde richten ..heb zo wel eens geprobeerd een keer eergisteren ..had naar enkele seconden al meteen het gevoel dat ik aan het buigen was voor een duistere Engel die ergens onder de grond vertoeft in nabij een magnameer en dacht aan de verzoeking van Jesus arme zielen! Gegijzeld! 5x per dag 20 minuten Lang …ik voelde me meteen bevuild ..na 1 keer of dertig seconden..maar Dan heb ik al geknield voor een helder licht dat in een donkere nacht uit de hemel kwam en na langdurige terminator achtige effecten drie x pulseerde. Wat ik in de verte vanaf mijn balkon zag een aantal maanden geleden , in het holst van de nacht .😌

    Like

 7. Driek zegt:

  Nu, dan hoop ik maar dat die Oostenrijkers alle geneugten van de islam mogen smaken, en dat hun dochters zo snel mogelijk met een hoofddoek lopen, ze verdienen het. Maar wat ik niet begrijp, waarom die kinderen kennis moeten maken met een heidense godsdienst, die overal ter wereld dood en verderf zaait, waarom dan niet je kinderen naar Bijbelles of Zondagsschool? – dat draagt in ieder geval iets bij aan je geestelijke ontwikkeling. Maar de islam brengt geen enkele geestelijke verrijking, die schenkt de mens geen vreugdevolle gedachten en zicht op een fijn leven. Domme ouders natuurlijk, die nooit de koren ter hand hebben genomen.
  Ik heb nu al zo vaak gepoogd de koran te doorgronden, doch het is een oersaai vervelend rot boek, zeker als ik het vergelijk met het Oude – en Nieuwe Testament. Ik heb een koran uit het Arabisch vertaald, door prof. dr. J.H. Kramer (1891-1951). Eén groot pakket met ongrijpbare onsamenhangende teksten. Ik denk dat ik er te dom voor ben. Of ik heb niet de juiste koran.
  Maar goed, wederom een dag van ergernis over de islam, ik heb er zo verschrikkelijk genoeg van.

  Like

 8. witte raaf zegt:

  Krijg er buikpijn van als ik dit lees en moet bijna kotsen!! indoctrinatie van de bovenste plank en ze staan erbij en kijken ernaar, waar gaat dit toch heen!!!

  Like

 9. joga zegt:

  Geen wonder wanneer die teksten verzonnen zijn door een pedofiele analfabeet.

  Like

 10. joopklepzeiker zegt:

  Mochten die kindertjes nu ook vlijmscherpe messen meenemen om ook een ander gedeelte van die cultuur uit te oefenen ?

  Like

 11. joopklepzeiker zegt:

  Ik zou als ouder exploderen !

  Like

 12. Wachteres zegt:

  Ik zou zeggen dat de islamitische jongeren moeten integreren. Het is voor hen van belang dat zij kennis maken met onze Joods/christelijke samenleving en met het humanisme. De drie peilers waarop onze maatschappij is gebouwd.

  Dat zijn ze verplicht als ze hier willen integreren. Zij moeten zich in die drie onderwerpen verdiepen en natuurlijk ook minstens één bezoek brengen aan de verschillende kerkelijke denominaties en aan een Joodse synagoge. Waar zij dan verder worden geïnformeerd en waar zij vragen kunnen stellen.

  Dat zou logisch zijn. Maar ik ben bang dat ook hier de aanpassing van één kant moet komen

  Een artikel van Blonde Mevrouw, nog van de site van ons aller Frik, moge hij rusten in vrede:

  http://vanfrikschoten.nl/adam-post-archief/adam_posts/3224-SP-zegt-Islam-past-niet-in-.html

  Wij moeten ons hier blijkbaar aanpassen aan de islam en als we om de een of andere reden naar het Midden-Oosten gaan dan moeten we ons daar weer aanpassen.

  Like

 13. Hier geldt, wat er in zulke gevallen overal geldt: Hoe komen die OUDERS zo onwijs?!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 14. Wachteres zegt:

  Bang om voor racist te worden uitgemaakt, of nog erger, om zichzelf ‘racistisch’ te voelen?

  Like

 15. maria zegt:

  Ik wil mij hier niet meer aan storen geniet van het leven zolang het nog kan.
  Ik zie niets als ik ze tegen kom en hoor niets als ze wat vragen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s