Pleitnota Wilders-proces uitgelekt, advocaat eist onderzoek

Screenshot_20

De pleitnota die advocaat Knoops morgen wil voorlezen in het proces tegen PVV-leider Geert Wilders is uitgelekt. Knoops vermoedt dat er sprake is van een hack en eist een onafhankelijk onderzoek. 

Het Wilders-proces begint morgen voor de rechtbank in Den Haag met een regiezitting. De zitting is vanwege de veiligheid in de extra beveiligde rechtbank op Schiphol. Wilders staat terecht voor groepsbelediging en het aanzetten tot haat en discriminatie in de ‘minder-Marokkanen’-zaak.

Volgens Knoops publiceert het AD morgen uit zijn pleitnota. Het gaat volgens hem om een conceptnota, een versie van anderhalve week geleden. “Wilders is ontdaan en ernstig geschokt. In mijn jaren als advocaat is me dit nog nooit overkomen”, zegt Knoops.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Rotzakken. Bookmark de permalink .

20 reacties op Pleitnota Wilders-proces uitgelekt, advocaat eist onderzoek

 1. Thom zegt:

  Dat is alleen maar goed nieuws. Toegang tot die pleitnota hebben alleen rechterlijke macht en openbaar ministerie. Dat betekent dat die twee organen zo verziekt en verrot zijn, dat ze volkomen onbetrouwbaar zijn.
  Hoe wil een doodziek openbaar ministerie nou anderen veroordelen? Als het om Wilders gaat is blijkbaar alles geoorloofd. Er zal wel een linkse zot die pleitnota geleverd hebben in de waan dat hij iets goeds deed. Het maakt duidelijk dat de rechterlijke macht en het parket vergeven is van de idioten die geen maat kunnen houden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Dit is afschuwelijk voor Geert Wilders, maar ook voor zijn advocaat! De aasgieren waren weer alert, en hebben nu beslag weten te leggen op de pleitnota.
  Ik vind het een schande dat het AD morgen gewoon tot plaatsing overgaat!

  Like

 3. Pieter G zegt:

  Alle smerige trucs worden uit de kast gehaald om de enige echte politieke held die dit land heeft klein te krijgen. Van een democratische rechtsstaat kan je in dit land sinds Janmaat niet meer spreken. Alle opvolgers worden of dood geschoten of op alle andere vunzige manieren het leven onmogelijk gemaakt. Onderhand moet dit land de slechtst functionerende politiek en journalisten hebben van de halve wereld. En dan zeggen ze iets van Turkije, Oekraïne of Rusland.
  Ik hoop dat de boemerang keihard terug slaat en Wilders meer dan 50 zetels, liefs 85 of zo kan binnen harken. PVDA 0 zetels en VVD 5 zoiets.

  Like

 4. Mirjam zegt:

  Als dit een interne aangelegenheid is van het ministerie, en zij hebben deze gegevens gelekt, dan kan Wilders de staat aanklagen wegens het falen van de rechtstaat en corruptie. Het is altijd zo typisch dat. als er om Wilders iets gebeurt, ineens de ‘normaalste’ dingen verkeerd gaan. Dit ligt niet aan Wilders, maar hoe de staat hem ziet. Men zou juist als regering ervoor moeten zorgen dat alles zo eerlijk mogelijk gebeurt, juist ook om een vermoeden van belangenverstrengeling en opzet te voorkomen.

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Het gezichtsverlies voor justitie is compleet.
  Het is ondertussen wel glashelder dat de hele aanklacht berust op een georganiseerde hetze van linkse politici om de man die hun falen als geen ander aan het licht gebracht heeft de afgelopen 11 jaar kapot te maken.
  Het enige verstandige wat het hof kan doen is de aanklacht tegen Geert Wilders niet ontvankelijk verklaren.

  Like

 6. Japio zegt:

  Het is gewoon één corrupte bende dat openbaar ministerie. Hoorde gisteren dat een medewerker €500.000 had verdonkeremaand om z’n schulden af te betalen enz.

  Like

 7. Ron soeverein mens zegt:

  Hiermee maakt Nederland zich onsterfelijk belachelijk in de wereld. Men vergeet zowel in Den Haag als in de ogen rechtbank dat de wereldpers toekijkt. Wat een kleuters

  Like

 8. alidas1 zegt:

  Ik begrijp het ergens niet.
  Als ik nu mensen wil ondervragen
  En een recht bank zegt dat laten we niet toe.
  Waar blijft mijn recht dan ?

  Like

 9. Drs.P. zegt:

  En demensen zijn weer maanden afgeleid van de echte werkelijkheid die gewoon blijft doorgaan, dus kan de instroom van asielratten weer lustig doorgaan tot we verzuipen in de crimi’s!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Er wordt nu ook al beweerd dat Geert Wilders de aanwezigen in de zaal die “minder, minder, minder” hadden geroepen, van tevoren had opgehitst om dit te roepen.
  De kwaadaardige creativiteit van de linkse dictators kent werkelijk geen grenzen.

  Like

 11. Edjan zegt:

  Met de democratie is ook de rechtsstaat overboord gegooid. De politie beschermt uitsluitend de belangen van de elite. Corruptie en dictatuur zijn de termen om deze maatschappij mee te beschrijven. Een politiek showproces is acceptabel. Ik wacht op die schreeuwende nazi”rechter”.
  Wilders volgens de sharia veroordeeld?

  Like

 12. Sorry, ik sta in deze zaak achter Wilders, maar e-mail is niet veilig. Dat is bekend. Zie http://www.iusmentis.com/beveiliging/email/. (Zo mogen bijvoorbeeld medische gegevens ook niet per e-mail verstuurd worden, omdat e-mail gehackt kan worden.) Je moet dus bij grote belangen geen e-mail gebruiken. Hier wordt weer een indruk gewekt van juristen die in de 19-de eeuw leven. Een advocaat en zijn cliënt hebben het recht om strikt vertrouwelijk met elkaar te communiceren, zoals Knoops vanmorgen uitlegde, maar door e-mail te gebruiken heeft Knoops van dat recht geen gebruik gemaakt. Zo simpel is het. Het hacken van e-mail is strafbaar, dat wel, maar je komt er nooit achter wie het gedaan heeft, tenzij er iemand gaat kletsen. Iemand uit de kringen rond de journalist van het AD, of iemand uit de kringen rond de dader.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Rechtsstaat Nederland? Zum kotzen! Heel JUSTITIE en POLITIE in handen van LINKS en D66! Zo zit dat!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s