Struisvogelpolitiek

Screenshot_4

(Door: Peter Mijlemans)

De buitenlandse pers heeft een nieuwe jihadi-hoofdstad van Europa ontdekt. Niet ­Molenbeek maar Vorst, na de uit de hand gelopen huiszoeking. Sint-Jans-Molenbeek, een Belg denkt erbij aan migranten en problemen. Vorst, een Belg denkt erbij aan concerten en amusement. Nochtans hebben ze één ding gemeen. Het zijn twee gemeenten die behoren tot de potpourri die het Brussels Gewest is. Negentien gemeenten die zich sinds de oprichting ervan in 1988 hebben gedragen als kleine baronieën. Waar de politie stopte aan de grens van de gemeente en de politici meer dan gewillig rekening hielden met het veranderende electoraat. Het heeft niets te maken met het feit dat er meer hoofddoeken in de straat waren, meer halal-slagers opdoken of Marokkaanse bakkers. Wel dat men de radicalisering ontkende, als een struisvogel die zijn kop in het zand stak.

Lees verder>>>
(h/t “classified”)
Nieuwsblad.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Salafisten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Struisvogelpolitiek

 1. BertG. zegt:

  Ze hebben hier ook nog steeds dezelfde oplossingen overal voor.
  We moeten de uitstraling veranderen van de buurt, dan is het probleem opgelost.
  Wat natuurlijk nooit gaat werken als je de samenstelling van de buurt ongewijzigd laat.

  De gemeente Amsterdam wil de beruchte straat in Amsterdam waar vorige week het hoofd van Nabil Amzieb werd gevonden in een nieuw jasje steken. Zo hoopt de gemeente “het gevoel van sociale veiligheid in de straat terug te krijgen”.
  Vanavond kunnen bewoners tijdens een schouw aangeven welke plekken ze graag willen veranderen in de buurt. Volgens een gemeentewoordvoerder kunnen ze aangeven op welke plaatsen ze zich onveilig voelen. “We lopen met bewoners een rondje langs het woonblok om te schouwen op graffiti, kapotte straatverlichting, donkere plekken, straatvuil en andere zaken die zorgen voor een slechte uitstraling.”
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2016/03/amstelveenseweg_krijgt_makeove.html

  Like

 2. Anneke zegt:

  Ha, onze Rutte op de kiek….Steekt moedwilig zijn kop in het zand…..Om de realiteit niet onder ogen te hoeven /- moeten zien. “Kunnen zijn ogen en ‘zaagsel’ niet aan.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Het is schandalig van die struikvogels, hier ook al mensen door kogels getroffen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s