Texas – Twee rijke moslims hielden slaven: “Mohammed had ook slaven. Als we veroordeeld worden is dat ´islamofobie´.”

Screenshot_3

(Vertaling: “delamontagne”)

Een “Texaans” echtpaar is veroordeeld wegens “gedwongen arbeid” waartoe zij hun twee bedienden dwongen. De rechter walgde van hun daden en heeft hen uit de VS verbannen. Hassan al-Homoud, 46 jaar, en zijn vrouw Zainab al-Hosani, 39, hebben schuld bekend aan de misdaad om een mens tegen zijn wil gevangen te houden en hen tot arbeid te hebben gedwongen, oftewel  slavernij.

Ze probeerden de rechter ervan te overtuigen dat hun daden aanvaardbaar waren, omdat hun profeet Mohammed, de oprichter van de islam, zelf ook slaven hield. Door redenerend zou een veroordeling van hen “islamofobie”zijn.

De aanklacht luidde o.a. dat de twee vrouwen in miserabele omstandigheden leefden. Ze hadden geen keukengerei, de hoeveelheden voedsel waren minimaal (vieze restjes van hun slavenhouders), geen toiletpapier, geen tv, geen boeken, geen meubelen. Ze hadden slechts enkele dekens en een kussen om op de grond te leggen om te slapen. Ze hadden ook geen sleutel van het appartement en Al-Homoud werd ook veroordeeld omdat hij hun mobieltje had ingepikt. De twee vrouwen hadden ook geen geld.

Elke ochtend werden de twee vrouwen naar de “residentie” van Al-Homoud vervoerd, waar ze gedwongen werden om aan alle grillen van hem en zijn vrouw te voldoen. Ze kregen de resten van het eten van het echtpaar, maar die werden tot een minimum beperkt en ze mochten ook vaak geen gebruik maken van het toilet.

Bron:
http://lesobservateurs.ch

Bron oorspronkelijk artikel:
www.uschronicle.com

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", achterlijkheid, Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Slavernij, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

19 reacties op Texas – Twee rijke moslims hielden slaven: “Mohammed had ook slaven. Als we veroordeeld worden is dat ´islamofobie´.”

 1. ildiko zegt:

  wat een walgelijke fuck godsdienst.

  Like

 2. zomaar zegt:

  walgelijker is dat , als wij westerlingen het slaven houden bekritiseren , en verbieden , de moslim gelijk aan komt kakken met islamfobie , en racisme !.

  nog walgelijker is dat de aanhangers van het Internationale Socialisme hierin mee gaan , en ieder die slavenhouden door moslims , afwijst evenzo als racisten en fascisten bestempelt .

  Like

 3. Nou, eh…..Als ik die rechter was, zou ik zeggen: Dàn maar islamofobie, hè?
  Je snapt toch al niet, dat niet elk normaal denkend, westers mens prómpt islamofoob wordt, met al die gruwelen, waar je bij die lui tegenaan loopt.
  Hoe kwamen ze eigenlijk aan die vrouwen? Zijn het weer eens Filippijnsen, die er met open ogen ingetuind zijn, of steekt hier weer iets anders achter?
  Het is war, dat je bij die lui altijd vreselijk op je strepen moet staan: De gediplomeerde, Britse kinderverzorgster Rosemary,, geruime tijd in dienst van het Saoedische Hof, werkte wel onder relatief gunstige omstandigheden, maar zelfs zij kreeg wel eens een van haar werkgeefster, Prinses Moudi, een woede-uitbarsting te doorstaan, als ze het wáágde, om een vrije middag te vragen!
  Het lijkt er dus op, dat ze werknemers altijd min of meer als lijfeigenen zien.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Anna. zegt:

  Ja dat zijn nou de cultuur verschillen…….
  Als we zeggen dat moslims vrijheid van Godsdienst hebben dan zullen we ook moeten accepteren dat moslims vier vrouwen trouwen in ons land……

  ONZE OVERHEID ZAL SNEL WETTEN MOETEN MAKEN ZODAT deze onzin niet kan gebeuren EN ONZE VRIJHEID NIET OP EEN HELLEND VLAK KOMT TE VERKEREN.

  Er zijn nog tientallen voorbeelden te noemen waarin de vrijheid van godsdienst in spagaat komt met een westerse samenleving…

  De islam met zijn EER EN WRAAK PRINCIPE hoort niet in Europa.

  Like

 5. Astrid zegt:

  Wat een goedkope smoes om je inhumane wandaden mee goed te willen praten. Ze dachten zeker dat we allemaal achterlijk zijn, zoals zij, en hun opzichtige leugens niet zouden doorzien?

  De enige juiste beslissing is gelukkig genomen, want ze zijn het land uitgezet en mogen er zelfs nooit meer komen, haha! Laat ze maar lekker gaan zandhappen met hun vertrouwde soortgenoten en samen elkaar daar het leven zuur maken. Het vrije Westen was helaas te hoog gegrepen voor ze.

  Als we dat direct uitzetten hier nou ook eens zouden gaan toepassen, dan werd het snel weer een stuk relaxter in de maatschappij en scheelde het ons tevens een aanzienlijk kostenplaatje, dat we weer voor nuttige en positieve zaken voor onszelf/ons land zouden kunnen gebruiken.

  De hooghartige, bekrompen, berekenende, respectloze, egoïstische moslim moet je juist heel kort houden en steeds op de nek zitten, zodra er weer een stukje slachtoffertheater wordt opgevoerd. Liever rotten ze gewoon allemaal vanzelf op, al deze ongenode gasten.

  Like

 6. Antivenin zegt:

  Samenleven met aanhangers van de islam = eindeloos gezeik en gedram omdat ze het streven om een islamitische monocultuur te vestigen nooit zullen opgeven. Magnie van Allah. Hoe lang duurt het nog voor dit tot onze elite (en burgerij!!) doordringt??

  Like

 7. oud-marinier zegt:

  Wat een ge-EIKEL is ’t toch over dit soort KUT onderwerpen. Men wil leven naar de maatstaven van MoHAMmet …..Mooi , laat ze zich dan van ALLE moderne gamakken des levens , alle moderne communicatie middelen , moderne automatische wapens , voertuigen enz enz ontdoen. Niet reizen per motor / auto / vliegtuig / cruise-schip etc etc…moHAMmet had enkel kamelen en/of paarden. Ik bedoel , wees dan ook zo om zoals moHAMmet te leven. In je EIGEN KLOTE zandbakland. Wat je daar uitvreet , moet je lekker HE-LE-MAAL zelf weten. Maar val de Westerse beschaving NIET lastig met je ge-EIKEL.

  Like

 8. carthago zegt:

  Free Amerika opnieuw.
  Hiermee bewezen de oorsprong van de slavenhandel in de gehele wereld.

  Like

 9. Cathja zegt:

  Dat ze zich nog durfden te beroepen op de gewoontes van hun onheilsprofeet Mo. Ze hadden van schaamte over de grond moeten kruipen, deze twee islamitische misbaksels!
  Als ik die rechter was geweest, had ik hen exact dezelfde behandeling gegeven als die de slavinnen kregen. Kleine restjes eten, geen toiletpapier, geen fatsoenlijk bed, bad en brood dus.
  De rechter had zó opdracht kunnen geven om het slavinnenvertrek voor deze smerige duivels klaar voor gebruik te maken. Dat is het enige wat ze tenslotte verstaan: wraak!

  Weerzinwekkend, dit hele verhaal!

  Like

  • BertG. zegt:

   Een beetje echte mossel die heeft geen wc papier thuis maar een berg zand of stenen.
   Zo schijnt mo het ook altijd gedaan te hebben.
   In de woestijn had je geen toilet ruimtes met wc papier aan de muur.
   En een bed zal ook wel overbodig zijn, een kuil in het zand met wat bladeren erover moet voldoende zijn.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ BertG. om 14:35

    Het gaat hier om barbaarse, rijke moslims die in Texas leefden. De vrouwen die zij tot slaaf gemaakt hebben, hoeven helemaal geen moslima’s te zijn geweest. Het zijn misschien gewone Amerikaanse vrouwen geweest die bij hen in dienst zijn gekomen.
    Dat moslims die in de woestijn leven hun achterwerk met zand en stenen ‘schoonmaken’ interesseert me niets; feit is dat ze twee vrouwen op mensonterende wijze gevangen hebben gehouden, en voor hen hebben laten werken. Ze hebben hen niet fatsoenlijk te eten gegeven, geen normaal bed gegeven, kortom, ze moesten leven als gevangenen in een vieze kerker! Geen toiletpapier zou nog het minst erge zijn. Deze slavinnen werden onmenselijk behandeld.

    Daarom zou ik die barbaren dezelfde behandeling geven als zij de slavinnen gaven. Op mensonterende wijze dus! Oog om oog, tand om tand.

    Like

   • BertG. zegt:

    Zo was het niet bedoeld, ik had over de slavendrijvers.
    Niet over de slachtoffers.

    Like

 10. louis-portugal zegt:

  Echte “goede” moslims die volgens de koran keven.
  Als ze idd. uitgezet worden krijgt de rechter zijn gelijk.

  Like

 11. Anneke zegt:

  Return naar het stenen-tijdperk ??? “Daar begint het weldegelijk op te lijken”. Dan beter een leven met heel wat minder luxe, maar met nog wel (enige) vrijheid. Kan en mag zelf mijn dag indelen……Is me toch veel waard !!! ! !!!

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Mo de pedo’pro’ kan voor mijn part de vinkentering krijgen, hetgeen ik destijds in deze photoshopper tot uitdrukking heb gebracht:

  https://ejbron.wordpress.com/2015/05/07/verlate-texas-mohammed-cartoonfotoshopper/

  Like

 13. Republikein zegt:

  Zulke dingen komen overal voor, niet typisch voor booslim.
  Dat die gek daar op zinspeelt komt omdat er veel gekken zijn, in algemene termen gesproken.
  O ja, ikzelf ben ook gek, wel anders gek, linker en rechter gedeelte van brein, snappie?
  Een vergissing is snel gemaakt.

  Like

 14. Mirjam zegt:

  Ik wordt steeds sneller islammoe en ik vraag me steeds meer af waarom het lijkt alsof maar een klein deel van de wereld, dit allemaal ziet en het overgrote gedeelte ziende blind is. Waarom komen deze artikelen nou nooit bij onze regeringen terecht. Tenminste zo lijkt het.
  Het prehistorische gedrag van die moslims en dan hun prehistorische redeneringen, en dan deze ‘hedendaagse’ beschuldiging van hen ‘dit is islamofobie’, wat ze weer gepikt hebben van hun linkse helpers uit de westerse landen. Kwam er maar een eind aan deze volksverlakkerij.
  De ‘slaven’ die ze gevangen hielden en voor ‘God weet wat’ gebruikten, mochten zich niet douchen, kregen minimaal te eten, sliepen op de grond, mochten niet naar het toilet……
  Als ik dit zo lees, dan zou ik, eerlijk gezegd, nog niet eens bediend willen worden door deze slaven, want hygiënisch is anders. Dit zegt genoeg over de primitieve levenswijze van deze sekte, en ja, ik noem het een sekte, meer dan dat kan ik het niet zien. Het enige dat eraan toe wil voegen is: ik hoop dat dit volk helemaal uit Europa verdwijnt en nooit meer erin. Amen.

  Like

 15. kruisridder zegt:

  Wie voor moslims wil werken, is rijp voor een psychiater.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s