VIDEO Dr. Bill Warner: Om de islam te begrijpen, moet je Mohammed kennen

 

(Vertaling: E.J. Bron)

De eenvoudigste manier om de islam te begrijpen, is het levensverhaal van Mohammed te kennen. Het is een ongelooflijk verhaal, dat de wereld veranderde en is vandaag de dag des te machtiger. Mohammed is de zuivere islam. In de koran zeggen 91 verzen dat iedere moslim Mohammed in alles moet nadoen.

EuropeNews

Is seksslavernij islamitisch? Kijkt u wat Mohammed deed. Hij had seksslavinnen. Als de “Islamitische Staat” dus seksslavinnen heeft, dan is dit islamitisch. Hoe staat het met de vrouwenrechten in de islam? Kijkt u wat Mohammed deed. Hij zei dat men vrouwen zou kunnen slaan, dat ze altijd gehoorzaam zouden moeten zijn aan hun mannen en dat ze een deel van een harem zouden kunnen zijn. Hij zei ook dat men slaven goed zou moeten behandelen.

Bron:
http://de.europenews.dk

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Mohammed. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO Dr. Bill Warner: Om de islam te begrijpen, moet je Mohammed kennen

 1. Ik wil dat helemaal niet begrijpen, dus ik vind het van een ander mens opdringerig om voor hem of haar geloof dingen te moeten meemaken die ik niet zelf zoekt.
  Vind dan en dat geld ook voor de Paus, dat ze zich zelf verheerlijken als dat ze zelf een God waren. Niemand heeft de waarheid in pacht, maar zal wel graag willen dat ze de mensen in hun eigen waarden lieten.

  Like

 2. BertG. zegt:

  En om mo dan te begrijpen/ kennen, moet ik wel eerst in zijn bestaan geloven.
  En daar gaat het al mis mee met mij.

  Like

 3. wiliaan zegt:

  Dat wisten we toch al lang , de meesten vonden het flauwe verhalen, nu wordt de waarheid zichtbaar.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Om de islam te begrijpen ?

  DE HELE ISLAM INTERESEERT ME GEEN BARST !
  Noch zo een door de islam strotduwer ?

  Like

 5. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Zelden heb ik in m’n lange leven iets ZÓ goed begrepen als de islam !
  .

  Like

 6. S Breget zegt:

  We ondervinden jammerlijk genoeg het gedrag van 1 Mootje al jaren zonder hem te begrijpen en het is een afschuwelijk gebeuren in een menselijk leven ,dus een ware ramp voor heel de wereld bij meerdere maar dat snappen vele nog niet.

  Like

 7. Astrid zegt:

  Een getrouwde moslima is sowieso slavin van haar man. Daarnaast zit het loeverboy-netwerk diep in de cultuur geworteld. er wordt niet over gepraat, maar de mannen weten er van en doen er aan mee en de vrouwen weten het en leggen zich er bij neer. Ik heb het van dichtbij kunnen bestuderen in Tunesië in de 80-er jaren, toen ik daar twee maanden intern bij een famile heb gelogeerd en het nodige afwijkende gedrag heb meegemaakt. Toen had nog nooit iemand hier in Europa van loverboys gehoord. Moslims leven in een zeer abnormale dubbele cultuur, schone schijn naar de buren en de moskee, maar daarbuiten de grootste seksuele gruwelen en goorheden begaan. Islam is een mannetjescultuur, voor en door mannen. Er is geen normale balans tussen mensen, er is geen natuurlijk wederzijds respect. Allemaal schijnwerelden, dat frustreert natuurlijk, waardoor nog meer gruwelen en excessen. Bah, ze horen hier niet, ze verdienen elkaar den daarginder in de dorre hitte, omdat ze nu eenmaal sterkere signalen nodig hebben om niet in slaap te blijven. En de laffe ‘weest allen welkom’ attitude van onze roverheid helpt daar natuurlijk bepaald niet bij.

  Like

  • BertG. zegt:

   Zullen we het voortaan over ordinaire pooiers hebben i.p.v. over “loverboys”?
   Want dat zijn het en niet iets anders door er een liefkoos naampje aan te geven.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Juist Astrid.
   Het lijkt een beetje op onze “zware” gristelijken waar vrouwen ook niks mogen en de mannen onder elkaar wat er geurt in hun gemeenten en waar de linkerhand niet mag weten wat de rechter doet.
   Het lijkt me ook daarom dat veel van die gristelijken zoals PKN enz. zo pro palestina zijn.

   Like

 8. Bill Warner heeft twee samenvattingen geschreven, één van de Sira en één van de Haddith, en dat is vertaald door Peter Frans Koops en nog een paar mensen in het Nederlands. Deze samenvattingen staan vol met bronteksten. Je bent vrij om een oordeel erover te vellen, dat doet Bill niet in de samenvattingen. Die Nederlandse samenvattingen heb ik gekocht van Peter Frans Koops voor 15 euro. Peter Frans Koops is ze komen brengen bij me thuis. In tien dagen tijd heb ik ze uitgelezen. Hele interessante informatie over het leven van Mohammed. Moslims mogen bijvoorbeeld niet plassen en poepen richting Mekka. Een zwarte hond ook al is ie een beetje wit is de Duivel. De Sira, Haddith en de Koran vormen samen de islam. De koran bestaat uit 16 % van de islam. De Sira en Haddith vormen de overige 100 % van de islam. En er staan nog veel meer van die wetenswaardigheden in die samenvattingen van de Sira en Haddith geschreven door Bill Warner. “Leer uw vijand kennen!” Per slot van rekening heeft Bill Warner een toepasselijke naam!

  Like

 9. Elena zegt:

  Dat ISIS de zuivere pislam is…weten we allemaal.
  De Koran is verzonnen door een pedofiele machtswellusteling.
  Het Jodendom en het Christendom zijn vele jaren ouder dan de pislam.

  Eens was er een pedofiel die tijdens het warmste deel van de dag in een grot ging liggen, hij was het gezeik van zijn vrouwen en jengelende koters beu….(had die dag bovendien te veel Paddo’s gevroten) en fantaseerde hoe hij meer macht kon krijgen.
  Hij had al wat gelezen uit de Joodse Thora en de Bijbel.
  Door deze 2 boeken heeft hij inspiratie opgedaan.

  Maar…hij wilde meer!
  Hij bedacht er nog wat gruwelen bij…pleegde wat plagiaat uit deze boeken…en voilá, de Koran was in zijn hoofd een feit.
  Hij verzon en vertelde dat mannen minstens 4 vrouwen mochten hebben….en dat mannen met kleine kinderen mochten neuqen. …mannen mochten hun vrouwen verstoten, vrouwen mochten gedood worden bij overspel.
  De 4 vrouwen per man…was om de sekte zo snel mogelijk te doen uitbreiden.
  Nu..daar hadden de mannen wel oren naar, zijn volgelingen waren geboren. Op die manier vergaarde hij macht.

  Om het “onder elkaar te houden” werd afgesproken dat de ouders een partner kozen voor hun kinderen.
  Ook heel clever, loog hij dat wanneer iemand de sekte verlaat…gedood moest worden.

  Tot op heden, hebben maar weinig mensen het lef de sekte te verlaten.
  Dat is de reden dat de pislam bijna 2 miljard aanhangers heeft.

  In die tijd en honderden jaren daarna , konden de meeste mensen lezen noch schrijven.
  Wie hard kon schreeuwen ala hitler ( kleine letter) en liegen werd door het gepeupel geloofd.

  Het was zo’n perfecte man en zo goed voor zijn vrouwen…volgens zijn hedendaagse aanhangers ,dat deze aanhangers verplicht méér van die pedofiele paddovreter moeten houden dan van hun eigen ouders en kinderen…wat ze dan ook braaf doen.

  En Alahlala vond het goed !

  Like

 10. Pogo zegt:

  Helaas dringt deze boodschap ‘Om de islam te begrijpen, moet je Mohammed kennen’ nog niet bij iedereen door.
  Hoe geweldig zou het niet zijn als moslims weer iets beweren in de media dat dan de andere (een verslaggever of presentator) aangeeft dat mohammed dat toch iets anders ziet.
  Om vervolgens aan te geven dat het hun heilige plicht is om die ‘perfecte mens wat ooit op aarde heeft rondgelopen’ zo goed mogelijk te volgen in woord en daad.
  Mohammed bepaalde namelijk wie zich ‘moslim’ mag noemen.
  Niet moslims zelf.

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Alles wat in de tien geboden staat is bij de Islam toegestaan omdat Moh. dit zelf deed, doe je niet mee ben je geen oprechte moslim en ligt je kop er dus naast. Dank u maar van die hele dubbele schijnwereld is dit laatste wel realistisch en ben ik dus zeer waakzaam, dat u het weet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s