Bondskanselier Merkel ziet akkoord als duidelijke boodschap aan migranten: Blijf thuis, “geen uitzicht op succes”

Screenshot_16

Brussel, 18 maart 2016: De Spaanse minister-president Mariano Rajoy, de Italiaanse minister-president Matteo Renzi, de Duitse bondskanselier Angela Merkel, de Britse premier David Cameron en de Franse president François Hollande (v.l.n.r.).

epoch times

 (Vertaling: E.J. Bron)

Bondskanselier Angela Merkel heeft de Turkije-overeenkomst als duidelijke boodschap aan migranten beoordeeld om zich niet op weg te begeven naar Europa. Na 20 maart zou Turkije iedere illegale migrant terugnemen.

“Dat betekent dat wie zich op deze gevaarlijke reis begeeft, niet alleen zijn eigen leven riskeert, maar gewoon geen uitzicht heeft op succes”zei Merkel na het einde van de top in Brussel.

Merkel riep de aan de grens met Macedonië in Griekenland vastzittende mensen ertoe op de regering in Athene te vertrouwen. Ze zouden naar onderkomens kunnen gaan waar de omstandigheden beter zouden zijn.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Naïviteit, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Turkije, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Bondskanselier Merkel ziet akkoord als duidelijke boodschap aan migranten: Blijf thuis, “geen uitzicht op succes”

 1. Bas zegt:

  Dit akkoord met Turkije is een wassen neus ! Bovendien een migrantendeal van vestzak broekzak als de visumplicht wordt afgeschaft.

  Like

 2. Dicksy zegt:

  Ik lees meer de boodschap:
  ” Heb geduld en wacht tot het visumakkoord er is met Turkije dan kunnen jullie legaal door Europa reizen en potverteren waar het jullie het beste uitkomst.”

  Like

 3. witte raaf zegt:

  Och komt mutti erachter dat het toch niet zo lekker gaat in Duitsland!
  Wir schaffen das dus niet meer!!

  Like

 4. En straks krijgen die 2,7 miljoen Syrische vluchtelingen in Turkije allemaal een Turks Paspoort,60% was tegen dit akkoord en wat doen de heren gewoon dat wat zij al van plan waren,Duitse verkiezingen idem dito,40% tegen meer migranten en wat doet Merkel juist de uitslag naast zich neerleggen,als de politiek zich zo gedraagt is er maar een oplossing en dat is de strijdbijl weer opgraven.

  Like

 5. Thom zegt:

  Merkel kletskoekverkoper. Of Turkije ze terugneemt of niet maakt niks uit. Turkije kan ze gewoon een Turks of Syrisch paspoort geven en dan komen ze als Turk of Syriër hier binnen. Verder kunnen ze nu vanuit Libië gewoon oversteken naar Italië.

  Like

 6. Edjan zegt:

  De overgave is getekend. De verraders glunderen. Mensonwaardige toestanden op de Aegeïsche zee horen tot het verleden, zeggen ze. Nee, stel vette verraaiers, mensonwaardige toestanden krijgen we nu hier, je weet wel, bij je eigen volk dat van jullie mag verrekken. Ze mogen binnen marcheren, miljoenen turken en al die anderen die in turkije een vals paspoort mogen kopen. Kom maar allemaal, kom hier maar stelen en moorden en verkrachten, merkel vindt het lekker en de politie zal er wel voor zorgen dat jullie geen haar gekromd wordt.

  Nog nooit in de geschiedenis van de mens heeft een dermate enorm verraad plaats gevonden.

  Geliked door 1 persoon

  • Ron zegt:

   Helemaal eens.
   Dit is inderdaad het grootste verraad in de geschiedenis van de mensheid.

   Onze kinderen en kleinkinderen zullen ons vervloeken dat we over ons heen hebben laten lopen en dit verraad zijn gang hebben laten gaan.

   Geliked door 2 people

  • elisah zegt:

   Hoogverraad, maar toch is er nog een kansje dat hun feestje niet door zal gaan.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Edjan: 20.53. uur, op 18/03. Daar heb ik niets aan toe te voegen, omdat U precies de waarheid zegt. De vuile verraders, zie ze daar zitten!

   Like

 7. biebie zegt:

  Een wensdenkende idioot die Merkel,rond mei kunnen we de emigranten explosie verwachten.
  Eerdat deze afspraken eindelijk eens op gang komen hebben de mensensmokkelaars alweer 10 nieuwe routes gevonden.
  Als Italie Lampedusa zou afstaan aan Libie hadden ze een groot probleem minder.
  Ze zijn alleen vergeten te vermelden dat er een verdeelsleutel is afgesproken met de EU landen.
  Hier heb ik Orban niet over gehoord,vreemd? (hoort dit bij de deal het stilzwijgen)
  Er breken gouden tijden aan voor de duitse luchtvaartmaatschappijen.
  Kan Wolfgang Schäuble zijn zwarte cijfers in de begroting handhaven met EU subsidies.
  Zijn termijn is volgend jaar toch afgelopen,zijn opvolger sopt het dan maar op.

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Weer goed sjaak.

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Vertrouw niemand die zichzelf vanuit Brussel vertegenwoordigd, alle afspraken met pas latere publikatie kunnen berusten op leugens. Merkel had al versnelde voorbesprekingen gehad met Turkije. Deze maffiastaat maakt straks de dienst uit in Europa.

  Like

 10. Mensonwaardige toestanden op de Egeïsche Zee horen tot het verleden,NEE de vluchtelingen of migranten moeten eerst naar Griekenland vluchten,dan worden zij weer naar Turkije gebracht om vervolgens,door turkije aangewezen weer terug naar Europa gebracht te worden,als er geen een meer naar Griekenland vlucht komt er ook geen een naar de EU,dus er zal niets veranderen het wordt alleen drukker daar en daarom komt er ook niets van terecht,jammer van die miljarden,daar hadden heel veel oudere mensen een schone luier en een kopje thee voor kunnen krijgen.

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ja de illegale migrant gaat retour naar Turkije, maar voor iedere uitgezette migrant komt een “Syriër’ legaal naar Europa, let wel Syriër tussen aanhalingstekens want (echte) paspoorten zijn in grote aantallen op de markt gekomen. Dus wat schiet je er netto mee op? Zero, rien, nichts, nada.

  Like

 12. Mirjam zegt:

  Merkel is ‘ziende’ blind

  Like

 13. Claudia M. zegt:

  Prachtig dat Merkel dit zo ziet, maar ik vrees dat er van de duidelijke boodschap bar weinig terecht zal komen. Het betere weer komt er weer aan en vanuit o.a. Libie staan er nog een paar honderdduizend zo niet, ruim een miljoen klanten te trappelen om naar de overkant te komen. Daar gaat Turkije niets aan veranderen.

  Daarnaast zal dit hele gebeuren een grote farce blijken als eenmaal de visumplicht is opgeheven. Hoe makkelijk het hele zootje een Turks paspoort te verstrekken en gaan! Eenmaal hier wordt er niemand terug gestuurd en zal de illegalenberg alleen maar groeien en groeien met alle gevolgen van dien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s