Inchecken in Heidelberg

Screenshot_21

(Door: “kewil” – Vertaling: E.J. Bron)

Aankomst in Heidelberg. Voor me aan de receptie in het hotel staat een Syriër inclusief een klein kind en een vrouw met hoofddoek. Ik denk dat hij wil inchecken. Mis. Hij vraagt in gebroken Engels  de weg naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. De receptioniste legt het hem heel geduldig aan de hand van een stadsplattegrond, die hij mag meenemen, in goed Engels uit. Geen probleem.

Het ziekenhuis zou direct om de hoek zijn, daar en daar, nog geen vijf minuten lopen! Dan ben ik aan de beurt en als ik tien minuten later weer langs de receptie kom, staat de Syriër er nog steeds en heeft een taxi besteld, omdat hij de weg niet kan vinden. Slechts één opmerking:

Hoe moet iemand, die geen plattegrond om de hoek en geen letters begrijpt, een hightech-vakman zijn? Er komen zogenaamd toch alleen maar “vakmensen”? En ze zijn allemaal een “verrijking”! En deze mensen betalen weldra zelfs onze pensioenen!

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “kewil”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Inchecken in Heidelberg

 1. Oet_Grunnen zegt:

  Het is een hoax. Ik controleer gemeentelijke sociale diensten en zie in hun documenten dat die tandartsen en architecten in MEERDERHEID analfabeet zijn in hun eigen taal. U wordt belazerd, maar dat wist u waarschijnlijk al.

  Like

 2. H. Numan zegt:

  Welnee. Die mensen betalen helemaal niks. Het minste van alles andermans pensioen.

  Like

 3. exmarineman zegt:

  Als het echt bijna allemaal van die hoogopgeleiden (tandartsen, medisch specialisten, advocaten/juristen, vaklui enz) zouden zijn dan zouden ze niet zo’n troep van hun opvangplaatsen maken. En dan zouden ze ook wel in de buurt van de elite en “onze” bestuurders kunnen worden opgevangen. Maar aangezien ze niet in de buurt van Rutte, Pechtold, Blok, Van der Steur, Dijkhoff, Samsom en Klaver mogen wonen en dat o.a. de leegstaande Julianakazerne in het Haagse Benoordenhout verboden gebied is voor deze hoogopgeleiden, dan weet je meer dan genoeg.

  Like

 4. Er zit in die hele tzunami geen enkele vluchteling die op de loop is voor oorlogen of honger. Die complete golf bestaat uit mensen die hier naartoe worden gelokt en geholpen door de Zieligheidsindustrie die bestaat uit Schooistichtingen, Lamzakken en Huppelkutten Zonder Grenzen en Transport- en Smokkelbedrijven. Een prachtig lucratief verdienmodel dus. Die hele zooi wordt ook nog eens windmolensgewijs gefinancierd door de westerse belastingbetalers.

  De echte vluchtelingen lopen rond de slagvelden in hun landen te zoeken naar een eetbare ui zoals dat hier in de hongerwinter aan de orde was. Toen liepen de Hollandse Hongerlijers ook niet op spinternieuewe Nikes en frutselend op hun i-Phone aan de grenzen van bijvoorbeeld Spanje te miepen en verzopen een jongetje om het ergens voor een fotoploeg op het strand te kunnen leggen. Ook zaten ze niet in vluchtelingenkampen die zoals nu in een naburig land als verdienmodel voor een onderdeel van de Zieligheidsindustrie werden ingericht.

  En ook scheten en zeken ze het hele waterwingebied onder Heumensoord niet naar z’n grootje met dodelijke parasieten- en bacteriemeuk zodat later de ruime omgeving waterdrinkers aan de Afrikaanse Vinketering het loodje zou leggen en de latere Vierdaagselopers, die daarna op die mestvaalt bivakkeerden, thuis zouden komen om daar, wereldwijd, de buurt te contamineren. Dit zou de oorzaak van Het Grote Westerse Sterven zijn schreven de geschiedenisboekjes later in China.

  Like

 5. Japio zegt:

  Kanspareltjes? Vaklui? Gediplomeerd? Niks van dat alles, het zijn laffe analfabetische moslims. De gemiddelde geit op een kinderboerderij heeft nog een hoger IQ. Veruit de meeste asielzoekers zijn moslim, laf, profiteurs, discriminerend, werkschuw, lui, onbetrouwbaar, gewelddadig, dom, analfabeet enz enz. Je hebt er dus helemaal niks aan en bovendien kosten ze klauwen vol met geld. Geld dat veel beter besteed kan worden tegen de armoede in ons eigen landje. We hebben nog steeds voedselbanken nodig en we hebben zelf 31000 daklozen. Mensen die buiten hun schuld door de crisis in de schuldsanering terecht zijn gekomen. Ouwetjes die eens in de zoveel tijd in bad gedaan worden. De zorg wordt langzamerhand onbetaalbaar en de wachtlijsten groeien. Die zogenaamde vluchtelingen (de meeste) zorgen niet alleen voor overlast maar maken ook het land financieel kapot. En wie moeten er voor opdraaien? De Nederlander, jong en oud. Jong omdat ze geen veilige toekomst meer hebben en oud omdat ze door de instroom van asielzoekers steeds minder aandacht/ zorg krijgen. Ze moeten feitelijk plaats (letterlijk) maken voor die niksnutten met dank aan onze regering (minus PVV) en koningshuis.

  Like

 6. sammy zegt:

  dit heeft te maken met de Bilderberg groep en the new world orde. zij willen een soort mensen creeren met een geloof. kijk maar na de paus gaat volledig mee met de islamisering. heeft van de week nog een prijs uitgereikt aan een Palestijnse moslima. 1 hele rijke bovenlaag en geen midden en klein bedrijf. dit word nog wat. misschien een nieuwe oorlog snel misschien de enigste manier om baas in eigen land te blijven.

  Like

 7. Mirjam zegt:

  We inviteren ons een heleboel Islamfanatici hiernaartoe in onze westerse landen, die alleen op de oproep van de moskee schreeuwers zitten te wachten, als signaal voor het plegen van een aanslag. Die mensen willen niet integreren, maar een eigen staat hier stichten. De landen overnemen en doodeenvoudig verder leven met hun beperkte visie over het leven. Niet werken, maar gewoon bestaan en verzorgd worden.

  Ik heb me vaak afgevraagd hoe het zit met de jongemannen waar de grote stroom asielzoekers eigenlijk uit bestaat? Hebben ze in hun eigen landen wel eens gewerkt? Wat deden ze overdag? Hadden ze geen dienstplicht in een land van oorlog? Ze zijn niet allemaal onder de 17. Sommige lieten complete gezinnen achter en wat gebeurde er met die gezinnen? Hebben ze ooit hun eigen gezinnen verzorgd door te werken voor hun dagelijkse brood, want ergens moest toch geld vandaan komen om te monden te voeden van de eindeloze kinderenstroom die ze wél produceerden in die landen, waar voorts het rijke gedeelte alleen van de olieproductie leeft en waarvan je nauwelijks van een productie kan spreken omdat dit een grondstof betreft die uit de grond gepompt wordt door machines.
  En, als ze werkten, wat voor een werk was dat dan? En wat kunnen deze mensen hier doen, wat nuttig is voor alle burgers en voor Nederland, behalve teren op het sociale stelsel, zonder zelf de noodzaak te voelen eens te werken voor de kost? Het overgrote deel is alfabeet en deze kunnen dus hun eigen taal niet lezen of schrijven, laat staan die van een ander land. Hoe willen die mensen bijdragen aan de economie, aan het erfgoed van hardwerkende Nederlandse voorvaderen, die Nederland opgebouwd hebben? Hebben ze de bereidheid over alles om dit te doen? Hebben ze de wil?
  Hebben ze de intelligentie om dit te doen? En als ze de Nederlandse staat leegzuigen door dit niet te doen, door dat ze dit niet hebben, wat is dan de werkelijkheid?
  Is dan de werkelijkheid dat Nederland economisch in elkaar dondert en dat ons land een land wordt waarin de burgers die in Nederland geboren en getogen zijn, als gekken moeten gaan werken om toch maar die economie te laten blijven bestaan, zodat we niet naar af gaan, waar onze voorvaderen gestart zijn?
  Is het dan de werkelijkheid en de toekomst van ons land dat de asielzoekers niet zullen integreren, waar dan ook door, niet zullen werken, waar dan ook door, zullen blijven vegeteren, waar dan ook door, parallel door hun islamitisch geloof, overtuiging of wat het dan ook mag zijn, naast de Nederlanders zullen gaan leven, zich vermeerderen, en totaal niets anders zullen doen dan alleen bestaan, dagelijks bidden in de moskee of thuis richting mekka en iedere maand hun bijstandsuitkering ophalen, voor zover uiteindelijk dat geld er nog zal zijn?
  Overal in Nederland gebieden zullen worden gecreëerd en uit de grond rijzen, waar er colonnes worden gevormd en alleen islamieten zullen wonen en waar de sharia de rechtspraak zal zijn? Waar autochtonen zich beter niet wagen, want dit is verboden, en kan bestraft worden.
  Is het dan onze toekomst, dat we als burgers uiteindelijk in de minderheid zullen zijn in ons eigen geboorteland, dit mede doordat er steeds meer kinderen geboren/geproduceerd zullen worden onder deze nieuwe ‘burgers’, en wij Nederlanders dit niet zo in de genen hebben zitten en eerst nadenken voordat we doen? En de verovering van ons Nederland van binnenuit zal gebeuren voor ieders ogen en met de toestemming van de regeringsleiders, waar al veel islamisten op vooraanstaande posities zitten en meeregeren en dan in die tijd hun tweede nationaliteit niet meer nodig hebben, omdat Nederland veranderd zal zijn in een oosters land waar het islamisme de religie wordt en zij zich nu echt thuis voelen?
  Is het onze toekomstige werkelijkheid dat Nederland niet meer Nederland zal zijn en dat de in Nederland geborenen, bij Nederland behorende, uit hun eigen land geduwd worden en gaan zwerven over de hele wereld? Dat Nederland een andere naam zal krijgen en dat de landen en hun burgers zich gewoon verschoven hebben naar een andere plek op deze aardbol?
  Is dit Orwell 1984, maar dan met een ander jaartal? Of is dit een nachtmerrie die morgen over is?

  Like

 8. “Hoe moet iemand, die geen plattegrond om de hoek en geen letters begrijpt, een hightech-vakman zijn? Er komen zogenaamd toch alleen maar “vakmensen”? En ze zijn allemaal een “verrijking”! En deze mensen betalen weldra zelfs onze pensioenen!” Daar gaat het helemaal mijns inziens niet om, de bestuurlijke elites willen orde uit chaos creëren daarom worden er zoveel van deze domme rukkers naar hiertoe gehaald…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s