OM: geen reden stilleggen zaak Wilders

Screenshot_13

Geert Wilders en zijn advocaat Geert-Jan Knoops.

SCHIPHOL – Er is geen reden om de strafzaak tegen Geert Wilders te bevriezen. Dat vindt het Openbaar Ministerie. Advocaat Geert-Jan Knoops en Wilders hebben volgens de openbaar aanklager nog voldoende mogelijkheden om met elkaar te communiceren en hun verdediging voor te bereiden.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Justitie, Rotzakken. Bookmark de permalink .

13 reacties op OM: geen reden stilleggen zaak Wilders

 1. Lemmens zegt:

  OM linkse fascisten

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Uiteraard heeft het OM geen reden, de uitkomst van dit politieke toneelstuk staat immers al vast !
  Wederom een politicus laten vermoorden zou wel heel verdacht zijn !

  Like

 3. carthago zegt:

  De beste tegen reactie van de pvv zou kunnen zijn een massale aangifte te doen aangaande de valse aangiften waarvan het vermeend aanzetten tot haat jegens pvv stemmers blijkt. Dat betekent een mega mega proces tegen de staat.

  Like

 4. Japio zegt:

  OM staat voor Orde der Moslims en is sowieso partijdig en hebben Geert al lang veroordeeld. De opdracht luid; voor de verkiezingen volgend jaar een veroordeling uitspreken. Het is gewoon een vies politiek spelletje om Wilders klein te krijgen. Alleen dat gaat ze niet lukken want de PVV aanhang groeit met de dag en gaan dat pikken. Jammer dat Bram Moskovisch geen advocaat meer is, die had nu al de knuppel in het hoenderhok gepleurd.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Bewijs geleverd, dat het OM in handen is van de PvdA en D66! Daar laat ik het maar bij.

  Like

 6. Johan zegt:

  Zulke zelfvoldane, volgevreten papperige flut-rechters, die menen Wilders te mogen veroordelen : daar wil ik er echt minder van in Nederland. Het Openbaar Ministerie in dit land is één grote aanfluiting.
  Wie was trouwens de gezochte terrorist Salah Abdeslam, vandaag opgepakt en mede verantwoordelijk was voor de walgelijke moordpartij in Parijs van november 2015 ? Was dat niet ook een Marokkaan ?
  Wilders had en heeft gewoon gelijk.

  Like

 7. Fred zegt:

  Een politiek schijnproces dat in de beste tradities van de voormalige sovjet unie wordt voortgezet.
  Met rechters die geen knip voor de neus waard zijn.

  Like

 8. Pogo zegt:

  Smerige hufters zijn het.
  Het zou eens andersom moeten zijn.
  Dan stond Nederland op z’n kop.
  Als een derde inzicht zou kunnen krijgen in de stukken van het OM en dat publiekelijk zou maken, dan zou politiek Den Haag zich ermee gaan bemoeien.
  Maar nu, nu het om Wilders gaat, heb ik er nog maar weinig van vernomen wat de dames en heren uit die kliek ervan vinden.

  Gezien de toelichting van het OM vinden zij dit ook niet echt schokkend terwijl dit een fundamenteel iets is in de rechtspraak (relatie/contact tussen advocaat en cliënt).

  Like

 9. Elena zegt:

  Heel Europa ( behalve Merkel ) roept minder minder Syriërs en dobbertnegerts.
  Nu is heel Europa schuldig aan haat zaaien en discriminatie.

  Like

 10. exmarineman zegt:

  Er is geen reden om het proces stil te leggen, want tot nu toe heeft het lek geen problemen gegeven” zegt de openbaar aanklager… Wel beste OK: dat lek is pas 2 dagen vóór het begin van deze zitting bekend geworden dus hoe kan het dan ooit invloed kunnen hebben over het net begonnen proces??????? Je komt met een drogreden want het resultaat van de hack komt pas later te voorschijn en er moet wel degelijk onderzoek worden gedaan naar de hacker ……… En daarnaast is het het OM die de zaak belemmerd want als er van de 39 verzoeken er slechts 6 worden toegekend dan is dát al een teken dat het proces ONeerlijk wordt gevoerd. En als je dus weigert om Rutte en Ascher te laten getuigen dan is dat een POLITIEKE ZET. Net zoals het niet aanklagen van Spekman, Samsom en niet te vergeten Oudkerk en de ex-politiecommissaris Van Riesen en dat raadslid in Amsterdam van D66……… Laten dat nou toevallig ALLEMAAL …….
  L I N K S E politici zijn…… En waar blijft de aanklacht tegen het bestuur van de As Soenah-moskee in Den Haag wegens het aanzetten tot haat en het invullen en vervalsen van de aangiftes…?????

  Like

 11. oud-marinier zegt:

  Heeeeeeeeel jammer dat i geen rechter cq advocaat ben. Denk dat ik de enige rechter zou zijn die RECHT spreekt !!!

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  In andere strafzaken/rechtzaken wordt de zaak opgeschort indien blijkt dat er ongeregeldheden zijn nog voor een proces is begonnen of tijdens een proces. Elke belemmering/vroegtijdig lekken van gegevens mbt een rechtzaak is voldoende reden. Het OM laat duidelijk zien wat het wil. Dit zegt weer genoeg over de rechtstaat waarin we verkeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s