ONGELOVIGEN MOET JE HATEN, VERACHTEN EN VERMOORDEN (+ video)

Screenshot_24

(Door: “De Realist”)

Staat letterlijk in de koran, het handboek soldaat van Mohammed de roofmoordenaar die zijn ‘openbaringen’ maar net ontving wanneer het hem uitkwam. Hij maakte daar een boekje van en sindsdien is de wereld besmet met islamkanker.

Er staat bijvoorbeeld in dat ongelovigen gevangen en vermoord moeten worden (2:191, 4:98), dat wij lager zijn dan vee en dieren (8:55, 25:44), neergestoken moeten worden (9:5, 2:191), ons de keel doorgesneden moet worden (8:12), dat we leugenaars zijn (29:12) en naar de hel zullen gaan (9:73, 98:6). 1400 jaar koran reciteren heeft de harten van moslims vervuld van haat.

Een interviewer vraagt aan ‘moderne’ en ‘gematigde’ moslims in de straten van Istanboel: “Hoe denk jij over ongelovigen?”. De antwoorden heb je net gelezen.

Video:
www.liveleak.com

Door:
“De Realist”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

27 reacties op ONGELOVIGEN MOET JE HATEN, VERACHTEN EN VERMOORDEN (+ video)

 1. Goh er gloort hier en daar een flauw schijnsel tussen de donkere samengepakte wolken die als een steeds dikker en zwaarder wordende deken over de natie volkeren van Europa gedrapeerd wordt door de EU leider die het zo goed voor hebben met de burgers…

  ‘Veel moslims bekeren zich in Denemarken tot Jezus’

  In Denemarken wordt men “overspoeld” met grote groepen islamitische vluchtelingen die meer over Jezus willen weten en zich willen laten dopen, meldt het medium Patheos. Hoogleraar en blogger Gene Veith ontving verhalen uit de eerste hand en kan niet anders dan concluderen dat er op geestelijk gebied wonderlijke dingen gebeuren in Denemarken. lees verder >>> http://www.cip.nl/nieuws/maart-2016/55340-veel-moslims-bekeren-zich-in-denemarken-tot-jezus

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  “Hij maakte daar een boekje van en sindsdien is de wereld besmet met islamkanker.”
  Dat is niet waar, Mohammed (vrede zij met zijn slachtoffers) kon niet lezen of schrijven, daar had hij een persoon voor die het voor hem opschreef.

  Like

 3. Edjan zegt:

  En daar heeft de lachende geit ons aan versjacherd, voor zijn 30 zilverlingen …
  Wees er maar trots op, hoerenjong.

  Like

 4. Tja dan te bedenken dat er veel van deze kansparels in Nederland aanwezig zijn, 75 tot 80% heeft sympathieën voor IS(IS) of Deash en staan klaar om jihad strijders te worden wanneer er chaos en schermutselingen uitbreken in Europa…

  Like

  • Waarom spreekt Hollande over ‘Daesh’ in plaats van IS?

   Toen de Franse president Hollande zaterdag zijn land toesprak, kort na de aanslagen in Parijs, nam hij geen enkele keer het woord IS, ISIS of een andere term in de mond die vaak gebruikt worden om de terreurbeweging aan te duiden. In plaats daarvan gebruikte hij het woord ‘Daesh’. Waarom? Lees verder >>> http://www.volkskrant.nl/buitenland/waarom-spreekt-hollande-over-daesh-in-plaats-van-is~a4187782/

   Like

  • Coby Boer-Ernst zegt:

   DIT gaat toch sneller dan de slakkengang van ruim dertig jaar geleden. Eerst de binnenstroom, dan de moskee, meer binnenstroom. Dan zitten zij in de regering. Dan schieten ze Wilders dood, En over tien jaar is er geen Nederland meer, maar zitten wij allen naar Mekka. Kijk vroeger werd er nog gevochten voor je vaderland. Nu pikken zij het land in met geduld en eisen. Dankzij een blinde regering en chantage. IK ben al blij dat ik over anderhalve maand 68 jaar word, maar voor mijn kleinkinderen word het een hel omdat zij nog een paar jaar de weelde hebben gekend. En nu de hebzucht straks mee gaan maken van al die buitenlandse mensen en de regering. DAG NEDERLAND.

   Geliked door 1 persoon

 5. Arabische Nederlanders wilden kalasjnikovs kopen in Polen
  Nederland / Polen, maart 2016

  In de Poolse stad Gdynia probeerden drie Nederlanders van Arabische afkomst kalasjnikovs en een pistool te kopen in een wapenwinkel. De winkel weigerde de wapens te verkopen omdat de mannen er geen vergunning voor hadden. Daarna bood het trio ze de dubbele prijs. De eigenaar ging er niet op in en belde de politie, die de Nederlanders later aanhield in een winkelcentrum. Ze zouden zich daarbij hebben verzet, waarna de politie tasers gebruikte.
  Het openbaar ministerie in Gdansk bevestigt dat er drie Nederlanders van Arabische afkomst zijn aangehouden.

  Bron
  Telegraaf

  Like

 6. Avidia zegt:

  wat een vreselijk iemand, ik heb er geen woorden voor, weg er mee!!! Uit het land en nooit meer terug keren!!!

  Like

 7. Joshua zegt:

  Maar wij mogen dit tuig niet haten, want dan komt onze smerige overheid even duideluik maken dat wij discrimineren en voorgedrukte aangifte biljetten uitdelen.
  De achterlijke idioterie van een of andere moordenaar/pedofiel mag ten uitvoer gebracht en verdedigd worden in dit steeds gekker wordende nederigland/eu.
  De wijze mensen in het nepkabinet hebben er jaren voor gestudeert om veel te zeggen en weinig te doen wat goed is voor hun land,maar afbreken kunnen deze klootviolen heel goed.

  Like

 8. BertG. zegt:

  Wie zei er ook alweer dat ze niet aan kerst doen.
  Dat is toch een alleraardigst kerstmutsje wat hij op ze hoofd heb zitten.

  Like

 9. Mirjam zegt:

  Heel de wereld zou eens naar dit filmpje moeten kijken, en dan vooral de regeringsleiders.

  Like

 10. Harry zegt:

  Er is maar EEN oplossing om de planeet te redden en behoeden voor die achterlijke ideologie , dat is verbieden en alles vernietigen wat daaraan herinnert .

  En wat doet de PVDA ?
  Motorvoertuigen in de ban doen , zodat we de wereld heel gezond achterlaten voor de geitenneukers , die tegen die tijd alles zullen bezitten .

  Als dat geen daad van menslievendheid is ………………..

  Like

  • Edjan zegt:

   Tegen de tijd dat dit fantastische plan van de PvdA er doorheen is (over 20 jaar) loopt de zaak hier al op zijn laatste poten. De zorg zal nog maar half (of minder) functioneren, onderwijs idem, wegen en treinen idem, het productieapparaat zal gaan haperen. Maar de lucht zal schoon zijn (nou ja, misschien) Over 25 jaar is onze cultuur aan het stuiptrekken. In 2050 zijn we een kalifaat.

   Like

  • Nou Harry ‘k denk dat wanneer het zover is dat de wereld heel gezond achter gelaten is voor het moslimtuig, dan kan je er gif op in nemen dat deze achterlijke barbaren óók uitgeroeid worden door Agenda 21. In het plan van Agenda 21 is er maar ruimte voor 500 miljoen mensen op aarde en dat zullen geen luie uitkeringstrekkers van moslims zijn mijns inziens, nu is het ieder voor zichzelf en god voor ons allen..

   Like

 11. delamontagne zegt:

  Ook in Londen;
  Haatbaard opent vuur op jongeren………….

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Dat wisten WIJ uiteraard al heel lang.

  Like

 13. Jean zegt:

  Als iemand vandaag een hakenkruis aan de muur hangt dan heeft hij 30 min later de politie aan zijn deur “en terecht’.
  Waarom wordt er niet opgetreden tegen die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam want die smeerlapperij is veel erger, dodelijker, gevaarlijker dan ‘mein kamp’, sommige idioten willen die smeerlapperij zelfs graag subsidiëren kwestie van stemmetjes te vangen.
  De resultaten van die barbaarse smeerlapperij zijn “dagelijks” te zien in de hoofdstad van Europa, Brusselallabath, een vuil smerig getto vol van moslims met alle nefaste gevolgen voor de autochtoonse bevolking.
  Het enige wat ik de burgers dan ook aanprijs is:
  Stem voor het Vlaams Belang, stem voor de PVV, stem voor het FN, stem voor AfD.
  Mijn kleindochter zit op de lagere school, 50% in de klas zijn vreemdelingen en dat is fataal voor de toekomst van onze kinderen, dat mag max 1% zijn.
  Politieke lafaards, werk aan de winkel, wakker worden ….

  Like

 14. BertG. zegt:

  Compleet of topic. (“Humor”)
  Eigenlijk is dit een compleet artikel maar ik vind de titel en alleen het plaatje er bij al grappig genoeg.

  QATAR AIRWAYS: ONEERLIJKE CONCURRENTIE ?

  https://logicfreezone.wordpress.com/2016/03/18/qatar-airways-oneerlijke-concurrentie/

  Like

 15. Sjaak zegt:

  gematigde’ moslims in de straten van Istanboel: ?
  Ook vanmorgen om 19.03.2016 weer een bomaanslag
  in een inkoopstraat van Istanboel ! 4 doden en 20 gewonden !
  Voortzetting volgt ! Is koeltoer !!!

  Like

 16. Jan zegt:

  “No one calls someone who criticizes the Catholic Church ‘Christophobic'”

  Like

 17. Jan zegt:

  Muslims training in parking lot do Hitler salutes

  Like

 18. chris zegt:

  Ik lees de koran en inderdaad, hey is een ” License To kill” voor ongelovigen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s