Riante regeling korpschef

Screenshot_4

Voormalig korpschef van de politie Bouman.

DEN HAAG – De vertrokken korpschef Gerard Bouman krijgt nog 21 maanden doorbetaald. De voormalige politiebaas moet in ruil daarvoor ’tijdelijke werkzaamheden’ verrichten.

Bouman gaat eerst 8 weken naar de Caraïben om daar advieswerk voor de politie te doen. De laatste twee maanden van de 21 heeft hij betaald verlof. Dit jaar zal hij 185.000 euro verdienen.

Volgens een woordvoerder van minister Van der Steur (Veiligheid en Justitie) krijgt Bouman niet betaald tot aan zijn pensioen. Hij moet zelf nog bijna een jaar overbruggen.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Krankzinnigheid, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Riante regeling korpschef

 1. elisah zegt:

  Gisteravond gezien dat politie heeft geen geld heeft voor taserguns, die zouden kunnen voorkomen dat er doden vallen door politiekogels.
  Geen wonder dat het geld op is als je het besteed aan dit soort perverse en dubieuze beloningen.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ach….., de stakker moet nog bijna een jáár overbruggen! Hij krijgt niet doorbetaald tot aan zijn pensioen. Pfff…., dat worden geheid slapeloze nachten!

  Heer Bouman, wist u dat voor veel mensen die toch echt niet zo slecht verdienen € 185.000,– wel 4 jaarsalarissen zijn?? Als u verstandig bent, dan legt u het een en ander opzij. U heeft schaamteloos veel verdiend, en het valt me nóg mee dat u slechts een klein jaar uzelf moet zien te bedruipen.
  Ik denk eerlijk gezegd dat u uw schaapjes wel op het droge heeft, en dat u de allerlaatste persoon bent waar wij medelijden mee zouden moeten hebben.

  Een tip: loop eens bij de Lidl binnen. Daarmee bespaart u veel geld!

  Like

 3. Riante ‘Omkoop-Zwijg-regeling’ ‘Rat-korpschef Bouman’ voor Volk en Vaderland.

  AMSTERDAM-NOIR -‘VVD Griezel Teeven’: Liegen, Naaien en Graaien en Zallenvullen voor Volk en Vaderland zonder bonnetje.
  s Nederland een Schurkenstaat van ‘Don Corleone Rutte’ en zijn ‘Graai King-Willem’of een Kalifaat provincie van ‘Sultan Edrogan’? Een land waar men corrupte D66 Toppolitici als Pechtold en Verhoeven gewoon kan inhuren voor ‘Elite-criminele’ doelen.Vaststaat dat 15 procent van de Nederlandse bevolking chronisch ondervoed is en dat arbeiders worden misbruikt als Slaven of Plofkippen. En dat de Ratten in pak straffeloos zich te pletter Graaien en hun Zakkenvullen. En wat doet de politie daar tegen? En wat doet de Pvda van ‘Imam-Samsom’ Swamsom daar tegen? Niets dus in de “Straf de Arme maatschappij”. De Oppositie wil inmiddels een hoorzitting over Graaicultuur in Nederland van de Ratten in pak, maar niet van King Willem.
  Hoofdcommissarissen van politie zijn Ratten in uniform die de Heersende klasse en hun roofpraktijken beschermen.

  Bron
  https://stevenbrownsblog.wordpress.com

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Over riant gesproken ! Hier in Griekenland een goedmens
  will aan een horde zogenaamde vluchtlingen kleren en
  levensmiddelen brengen ! Na 2 Minuten is ze leeggerooft
  en vraagt schreeuwt haar Handy is !
  ALLES WEG ! ZO EEN PECH !

  Like

  • Niet heel Holland bakt Sjaak maar heel Holland wordt door de bestuurlijke elite in het pak genaaid, door deze asieleisers tsunami…

   Like

  • Edjan zegt:

   Met plezier bekeken hoe dit goedmens ten onder ging. Maar ze weet: het is haar eigen schuld want wij, de blanken, vooral de rechtse mannen, hebben die arme mensen eeuwenlang onderdrukt en daar moet zij nu boete voor doen. Het is een Heilige, vindt zij zelf, nog steeds, ook al wordt ze nog een keer verkracht: haar vertrouwen in de Linkse Kerk is onwankelbaar.

   Like

 5. Weer een witte boorden VVD crimineel die de wachtgeldregeling misbruikt in mijn opinie…

  ‘Geile VVD-Pedofiele Burgemeester Gebben’ in opspraak en gaat voor ‘straf’ het Luxe Wachtgeld in.

  AMSTERDAM-NOIR-Het zoveelste uit de hand gelopen stapavondje met veel snuiven en cocaïne op het Arnhemse uitgaanscentrum De Korenmarkt heeft Renkums VVD-Burgemeester Jean Paul Gebben (51) in grote verlegenheid gebracht daar waar een ieder ander voor in de cel zou zitten tot nader onderzoek.
  Pikant is dat hij deze escapades declareert als ‘onderzoek’ naar de werkloze bevolking, die steevast door hem en de VVD als Labbekakken worden aangeduid en misbruik als slaven of Plofkippen. Nu hij betrapt is op pervers pedofielachtig gedrag verweegt hij dan ook om naar het Buitenland te vluchten het Wachtgeld in en ‘Mad dog Trump’ te gaan steunen. Onder invloed van alcohol en cocaïne is Gebben eind februari in een omhelzing met een ’17-jarig’ meisje gefotografeerd voordat hij met een taxi huiswaarts keerde, maar voor hetzelfde geld was zij 14, 15 of 16. Who cares by de VVD van ‘Don Corleone Rutte’. Zeg maar het zoveelste ‘VVD Hoes&Demmink’ affaire binnen de VVD-Misdaadgroep. lees verder >>> https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2016/03/17/geile-vvd-pedofiele-burgemeester-gebben-in-opspraak-en-gaat-voor-straf-het-luxe-wachtgeld-in/

  Like

 6. koddebeier zegt:

  ZWIJGGELD ???????? Ambtelijke omkoping ???

  Like

 7. Japio zegt:

  Als je boven aan de ladder staat kwa functie en salaris sta je volgens hun ook boven de wet. En het klootjesvolk kan dan weer hun uitkering weer bijelkaar werken. Het lijkt er in ieder geval op dat je in dit land het beste een uitkering kan genieten, dat leverd het meeste op. Werken wordt bestraft door hoge belastingen en verder nergens recht op hebben. En Bouman krijgt nog een vakantie van 8 weken naar de Caraiben op de koop toe, zgn om te werken.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  [quote] Bouman gaat eerst 8 weken naar de Caraïben om daar advieswerk voor de politie te doen. [/quote]

  Nou, dat zal wel genieten worden:

  Like

 9. Pieter zegt:

  PvdA huilebalk commissaris Bouman wordt riant in de watten gelegd, maar waarvoor hij werd aangenomen heeft hij niet geleverd : hervorming van de nationale politie. Wel zocht ie met dubieuze standpunten waarin hij zelfs zijn eigen smerissen afviel de publiciteit en nu mag deze jankerd op vakantie naar de Carraiben met een riante afkoopregeling die hij als PvdA-er natuurlijk graag in ontvangst neemt.

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  De politie is eigendom van de PvdA.
  Wat krijg je dan? Graaiende bestuurders en een falende korps.
  Zelfs de rotzooi op de politieschool pikt meer geld dan Rutte.
  Aangezien geen enkele regering dit gegraai gaat stoppen, zullen we nog jaren betalen voor wanpresterende zakkenvullers en tegelijkertijd onze eigendommen zelf moeten verdedigen..
  Kent er iemand een negert trouwens, die het geschopt heeft tot hoofdcommissaris?
  Volgens mij zijn het uitsluitend roomblanke babyboomers. Racisten.
  Tot slot: een overbetaalde adviesbaan op de Antillen is bijna te absurd voor woorden. Maar helaas, zo rollen ze.

  Like

 11. Republikein zegt:

  De Partij van de Slavernij is ontstaan uit een behoefte van mensen hun leven gereguleerd te zien door andere mensen die beter weten wat goed voor ze is dan zij zelf. Mensen hebben momenteel te veel vrijheid en daarom is het volgens de Partij van de Slavernij tijd dat ze een groter deel van hun inkomen aan ons af staan, zodat wij hun geld kunnen aanwenden ter verfraaiing van ons milieu.

  Verder willen we ook meer beperkingen opleggen aan hun niet financieele keuzevrijheid. Hierdoor vermindert de ‘keuzestress’ die de laatste tijd zo wild om zich heen slaat en epidemische vormen begint aan te nemen. Het einddoel is om alles wat niet verboden is verplicht te maken. De overheid is altijd sterk geweest in het verantwoordelijk omgaan met geld omdat wij niet op winst gericht zijn. Uitbreiding van de macht van de overheid ligt dan ook voor de hand. De bestaande partijen doen ook wel hun best om het leven van de onderdanen centraal vanuit Den Haag te regelen, maar zijn daar volgens de Partij van de Slavernij niet transparant genoeg in. De Partij van de Slavernij is echter recht door zee.

  Daarom is het tijd geworden om samenwerking echt vorm te geven, zodat we weer vooruit kunnen in dit land. Met de Partij van de Slavernij is solidariteit niet slechts een holle kreet.

  Zo, lekker rustig word je ervan, al die hotemetoten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s