Slotwoord Geert Wilders regiezitting in de rechtbank (18-03-2016)


Meneer de President, leden van de Rechtbank,

Al meer dan elf jaar leef ik onder doodsbedreigingen. Elke dag word ik daaraan herinnerd. Ook vandaag. Ik werd vanochtend hierheen gereden in een konvooi gepantserde wagens, met sirenes, zwaailichten, omringd door persoonsbeveiligers. En niet alleen vandaag, maar elke dag. Op dezelfde manier word ik dadelijk ook naar huis gebracht. Mijn thuis is een safe house. Mijn kantoor een geblindeerde kamer. En als ik terecht sta, dan is het hier, in een bunker op Schiphol.

Al meer dan elf jaar betaal ik een zware prijs. En ik denk dat u net zo goed als ik weet waarom. Ik betaal die prijs om dezelfde reden als waarom ik al voor de tweede keer in het beklaagdenbankje sta. Omdat ik kritiek durf te hebben op de islam en het Marokkanenprobleem benoem.

“Vrijheid is de macht die we hebben over onszelf.” Dat zei de grote Nederlandse rechtsgeleerde Hugo de Groot. Zijn standbeeld staat voor de ingang van de Hoge Raad in Den Haag. Hugo de Groot is het symbool van het Nederlandse recht. Maar ooit stond hij zelf terecht. Hij werd tot levenslang veroordeeld omdat hij aan de kant van Van Oldenbarnevelt streed voor onze Nederlandse vrijheden. Maar hij ontsnapte in een kist en vluchtte naar Antwerpen.

Soms wens ik dat wel eens dat ik zelf zou kunnen ontsnappen. Maar ik weet dat dit niet kan. Ik zou er een prijs voor moeten betalen die ik niet wil betalen. Ik zou moeten zwijgen. En dat kan ik niet. Dat wil ik niet. En dat zal ik ook niet. De vrijheid van meningsuiting is de enige vrijheid die ik nog heb. En, vergeeft u mij, die geef ik nooit op.

Hier sta ik dus vandaag opnieuw. En ik vind het eerlijk gezegd een schande dat ik hier sta. Miljoenen mensen in binnen- en buitenland vinden dat ook. Ik verlang van u geen medelijden. Maar nu ik hier toch moet staan tegen mijn zin, verlang ik van u waar ik recht op heb: Een eerlijk proces. Ik vraag een Vrouwe Justitia met een blinddoek.

Maar ik vrees dat ik die niet zal krijgen. Met de aangiftes, de heer Knoops heeft er al uitgebreid over betoogd, van meer dan de helft van de aangevers die gehoord werden is wat mis. Mensen dachten dat ze geen aangifte deden, maar een stem uitbrachten bij verkiezingen. Of ze kenden mijn naam niet eens. Of ze konden niet lezen of herkenden hun eigen handtekening niet. Of ze zeiden zich helemaal niet gediscrimineerd te voelen hoewel dat in hun aangifte staat. Ik hoop dat u nooit van iets ten onrechte wordt beschuldigd. Of ze werden geholpen door moskeeën of PvdA-politici. Of ze kregen te horen van de politie dat die de uitspraken van Wilders ook niet prettig vonden. Of ze kregen van het moskeebestuur te horen dat ze het formulier moesten invullen dat de politie langs kwam brengen. Meneer de President, leden van de Rechtbank, hier is sprake van misleiding, beïnvloeding, intimidatie, onkunde, ja zelfs zwendel. En dat is ongelooflijk. En dat de officier net zei dat, ik citeer, “dit niets is om wakker van te liggen” is een gotspe.

Want voor u staat een politicus. En hij wordt aangeklaagd omdat hij een politieke opinie heeft verkondigd.

Waarom heb ik gesproken over mínder Marokkanen? Het eerlijke antwoord is omdat ik minder Marokkanen in Nederland wil. We hebben in Nederland een gigantisch Marokkanenprobleem. Het is mijn taak als democratisch gekozen volksvertegenwoordiger om de problemen in ons land eerlijk te benoemen. Hoe en waarom ik minder Marokkanen wil bereiken, staat nota bene al sinds 2006 bijna letterlijk in het verkiezingsprogramma van de PVV. Wij willen een immigratiestop invoeren voor niet-westerse immigranten, en dus ook voor Marokkanen, vrijwillige remigratie bevorderen, en daar is zelfs een wet voor, en criminelen met een dubbele nationaliteit denaturaliseren en Nederland uitzetten, en ook dat geldt voor Marokkanen. En ik heb dat voor, tijdens en na de gewraakte verkiezingsavond, en ook de week daarvoor op de markt, herhaaldelijk voor verschillende camera’s en microfoons toegelicht.

Ik heb niet gezegd “alle Marokkanen het land uit” of “alle Marokkanen deugen niet” maar wel gesproken over “mínder Marokkanen”. Want dat vind ik, dat wil ik en met mij miljoenen Nederlanders.

Het OM probeert mij nu te pakken, maar is selectief aan het shoppen. Als ik zou hebben gesproken over minder Syriërs dan zou ik hier vandaag niet staan. Of ik zou hier niet alleen staan, maar samen met premier Rutte en bijna alle regeringsleiders van Europa. Want allemaal zetten ze vandaag in op minder Syriërs.

Het OM meet ook met 2 maten. En daar zijn vele voorbeelden van. Hoe stil was het toen politici van de PvdA eerder spraken over kutmarokkanen (dhr. Oudkerk), over het vernederen van Marokkanen (dhr. Spekman) en over Marokkaanse jongens die een etnisch monopolie op overlast hebben (dhr. Samsom). Waarom zijn zij niet vervolgd? En hoe stil was het toen een Turks Kamerlid (dhr. Öztürk) mij vergeleek met een tumor en zei “je moet hem bestrijden” en mij met Hitler vergeleek. Waren er toen burgemeesters die schande spraken en voorop gingen in de stoet om aangifte te doen? Waar was de persvoorlichter van het OM toen een lokale PvdA-voorzitter (dhr. Den Hertog) zei dat hij hoopt dat ik sterf aan een hartaanval, maar als er dan toch een kogel aan te pas komt dan groot genoeg om er van het dankbare volk op te graveren?

Waar was de verontwaardiging van de minister-president toen een D66-lid (dhr. Mohammed) zei dat hij een kogel door mijn kop zou schieten en mij open zou snijden en aan de varkens zou voeren? En waarom is de Amsterdamse oud-commissaris van politie, dhr. Van Riessen, niet vervolgd toen hij over mij zei, ik citeer: “In wezen zou je de neiging hebben om te zeggen we mollen hem, hij moet gewoon vandaag weg en hij mag niet meer boven  tafel komen.” Einde citaat. Waar waren toen de voorgedrukte aangifteformulieren? Wat een dubbelhartigheid allemaal. Wat een selectieve verontwaardiging.

En wanneer er wel iemand voor de rechter komt, zoals die Marokkaanse rapper die zei, en ik citeer, “die fucking Joden haat ik nog meer dan de nazi’s”, einde citaat, dan wordt hij vrijgesproken want dan valt het ineens wel onder de vrijheid van meningsuiting.

Deze dubbele moraal en hypocrisie bij zowel de politiek als het Openbaar Ministerie maken van dit proces een politiek proces. De leider van de grootste oppositiepartij, althans virtueel, die men in het parlement niet aankan, moet worden kalltgestellt. Dat is kwalijk en ik hoop dat u zich niet door hen zal laten misbruiken.

Want de problemen waarover ik spreek gaan niet weg door erover te zwijgen. Zwijgen is geen optie. Zwijgen is laf. Zwijgen is verraad.

Als ik als politiek leider van mijn partij, op een verkiezingsavond van mijn partij, niet mag zeggen wat al tien jaar in het verkiezingsprogramma van mijn partij staat, dan is dat de waanzin ten top en dan veroordeelt men mij maar.

Mijn mening verandert daardoor niet. En tot zwijgen brengt men mij evenmin.  Ik ben al meer dan elf jaar mijn vrijheid kwijt en de enige vrijheid die ik nog heb is de vrijheid van meningsuiting. Niemand pakt mij die af. Maar ik hoop natuurlijk dat u het politieke en maatschappelijke debat het politieke en maatschappelijke debat laat, van deze rechtszaal geen politiek forum maakt, en mij vrijspreekt.

Ik hoorde op 24 augustus vorig jaar in het televisieprogramma Kijken in de Ziel één van uw collega-strafrechters, de heer Hermans, zeggen dat stemmen voor de PVV – ik citeer letterlijk – een “enorme contra-indicatie voor het beroep van rechter” is. Neem me niet kwalijk dat dit mij verontrust.

Nog meer bezorgd word ik omdat ik uitgerekend één van u drieën, mevrouw Van Rens, op 17 augustus vorig jaar bij het televisieprogramma Kijken in de Ziel zag. Mevrouw Van Rens leverde, en dat mag natuurlijk, kritiek op politieke standpunten van mijn partij. Ze zei dat ze tegen minimumstraffen was en tegen het uit het land zetten van illegalen. Maar ze zei nog meer. Mevrouw Van Rens bekritiseerde ook de nota bene rechterlijke beslissing tijdens mijn vorige proces om de wraking van de rechtbank toe te wijzen. Ze zei dat ze niet begreep dat die wraking door collega rechters werd toegewezen, omdat, en ik citeer: “het strafrechtelijk geen juiste grond was om de wraking toe te wijzen”. Meneer de President, leden van de Rechtbank, er is in heel Nederland slechts één rechter geweest die openlijk kritiek heeft geleverd op deze rechterlijke beslissing ten gunste van mij. Slechts één rechter in heel Nederland. En uitgerekend tegenover die rechter sta ik vandaag.

Mevrouw de rechter, ik hoop dat u begrijpt dat ik dit zeg en dat ik er op die manier weinig vertrouwen in heb. Het zou u sieren indien u zich van deze zaak zou verschonen en ik roep u daartoe dan ook met klem op.

Meneer de President, leden van de Rechtbank. Ik rond af. Ik meende wat ik zei, ik sprak namens miljoenen Nederlanders, ik neem er niets van terug en ik heb ook geen spijt. Ik heb gezegd wat ik vind en ik zal dat blijven doen. Altijd. Maar ik haat niemand, ik zaai geen haat en ik verafschuw alles wat met discriminatie te maken heeft. Dat is de waarheid. Alleen in een dictatuur is het spreken van de waarheid een misdrijf. En alleen in een dictatuur wordt de mening van miljoenen mensen gecriminaliseerd.

Ik sta hier voor drie rechters, maar over mij en mijn politieke uitspraak horen eigenlijk 17 miljoen Nederlanders te oordelen.

Ik vraag u dus: Laat de vrijheid van meningsuiting zegevieren. Laat Nederland een vrij land blijven. Spreek mij vrij.

Dank u zeer.

PVV normale grootteBron:
www.pvv.nl
h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Geert Wilders, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marokkanen, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, PVV, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

52 reacties op Slotwoord Geert Wilders regiezitting in de rechtbank (18-03-2016)

 1. BigLJohn zegt:

  Goed gesproken door Geert Wilders. Alleen, het O.M. lijdt aan een ongeneeslijke kwaal, de tunnelvisie. Geert Wilders zal en moet veroordeeld worden. Mijn overleden vader zei het vroeger al;
  Een rechtbank is net een draaibank. Je komt er voor je recht, maar de rechtbank draait het veelal om, laat de schuldige vrijuit gaan, en legt het slachtoffer een boete op.

  Like

 2. Japio zegt:

  Goed gesproken Geert, volledig mee eens en ik sta 100% achter je.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Niks aan toe te voegen ! Klopt als een bus !
  Onze tijd komt eraan, nee hij Staat al te trappelen
  voor de deur ! En deze linkse rooie honden merken
  het nog niet eens !

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Gelukkig heeft Geert ook de weerzinwekkende woorden van Van Riessen ter sprake gebracht!
  De schoft die Wilders wilde mollen en zijn kiezers wilde deporteren!

  Like

 5. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  nog vragen ?
  GEEN VRAGEN….
  .

  Jasterke
  .

  Like

 6. ildiko zegt:

  ik schaam me om te zeggen dat ik hier in Nederland leef, waar een crimineel meer rechten heeft dan iemand die van zijn vaderland houdt, waar de waarheid gevaarlijker is dan illegale drugshandel, waar je avonds in je eigen huis niet meer je veilig voelt, waar vele vreemde mensen een soort vreemde land in ons land creëren, waar in plaats van kerkklokken zo direct vreemde geluiden van minaretten zullen klinken, waar vrouwen mogen niet meer zelf bepalen hoe ze zich aankleden, en waar leugens, bedroog, en stelen van vele instanties de standaard is. IK HAAT HET!

  Like

 7. Peter zegt:

  Geert ben het volledig met je eens.
  100 procent achter je.

  Like

 8. D.DAY zegt:

  Een schitterend betoog van Geert, zoals we hem kennen. Waar ik wel benieuwd naar ben, is of de vrouwelijke rechter door haar bazen zal worden vervangen. Gezien haar uitspraken in het programma ‘Kijken in de ziel’ kun je niet zeggen dat zij onbevooroordeeld naar de PVV en zijn leider staat.

  Like

 9. kruisridder zegt:

  Zeer goed gedaan Geert. !00% gelijk.

  Like

 10. Bravo Geert Wilders, ik zie steeds meer in hoe Nederlanders belazert worden. Er is voor Geert Wilders totaal geen voordeel uit te halen, uit al deze ellende, al zal die alle mensen achter zich krijgen, wat wint hij er dan zelf mee?? Wanneer gaan al die domme mensen dat nu eens inzien. Dat hij het voor ons Nederlanders op neem. Alle negatieve reacties van sommige tegenstanders neem ik voor lief. Laten ze zelf maar eens in zijn schoenen gaan staan. Hij is als een Vader van dit land bezig. Andere betweters staan allemaal lekker op wachtgeld. En dan zijn er mensen die vallen over het geld wat het kost om deze man te beschermen. Deze mensen moeten zich diep schamen, stelletje hufters om over zoiets te vallen. Het is toch van de zotte dat het uberhaubt moet iemand in dit zogenaamde vrije Nederland te moeten beschermen.

  Like

 11. Harry zegt:

  Een buitengewoon duidelijk en verstandig verhaal van de heer Wilders .
  Wát er ook gebeurt , op mijn stem en steun kan ie blijven rekenen !

  Like

 12. Driek zegt:

  Mooi gesproken, maar ik vind het een grof schandaal dat heer Wilders zich voor een rechtbank moet verantwoorden voor hetgeen hij heeft gezegd. Minder Marokkanen, ja, maar dat willen we toch allemaal? Trouwens, ik heb zo langzamerhand wel ergere dingen gezien. We worden zo langzamerhand met huid en haar overgeleverd aan die verfoeilijke islam, die gaat ons de kop kosten, die stort ons allemaal in het verderf. De hele wereld om ons heen staat momenteel in het teken van de islam, iets anders is er niet. En straks komen de Turken!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   Driek: 22.04. op 18/03. Beste meneer Driek, als Geert Wilders zou hebben gezegd; minder Belgen bijvoorbeeld, had NIEMAND van de politieke huichelbende ook maar iets ondernomen!

   Like

 13. louis-portugal zegt:

  Idd. goed gesproken.
  De overheid geeft Wilkders iedere keer weer de kans om al die punten weer eens netjes op een rij te zetten.

  Like

 14. Johan zegt:

  Zelfs in de Duitse pers wordt er nu aandacht geschonken aan Amsterdam als ‘mocro-onderwereldstad’: http://www.welt.de/vermischtes/article153434316/In-Amsterdams-Unterwelt-tobt-der-Mocro-Krieg.html
  Reden te meer om ons minder, minder, minder Marokkanen toe te wensen.

  Like

 15. Wij worden in Nederland net als in de tweede Wereldoorlog wederom verraden door het door zichzelf benoemde establishment !!!Het huidige establishment lijkt totaal geen ruggengraat te hebben en heulen net als 76 jaar geleden mee met de bestaande macht!

  Like

 16. Ron zegt:

  Zeer goede toespraak.

  Like

 17. Helena zegt:

  Ik zeg: weg met deze nep rechters!! Geert Wilders heeft een gloedvolle eindspeech gehouden daar is geen speld tussen te krijgen. We hèbben een Marokkanen probleem, niet allemaal maar het overgrote deel van de Marokkaanse gemeenschap is crimineel en als je daar nu nog voor wegkijkt breek je vandaag of morgen je nek over een afgesneden hoofd! Geert verwoordt het op een beschaafde manier de (s)linkse gutmenschen Oudkerk, Speknek en Samson deden dat op een manier die meer bij de doelgroep past. Vanmorgen stonden er mensen van Pegida in alle vroegte op Schiphol om Geert een hart onder de riem te steken, respect!! Laten we dit nep proces goed in de gaten houden, want dit zaakje stinkt aan alle kanten, en met z’n allen in verzet gaan als het de verkeerde kant op gaat. Met een veroordeling wordt niet alleen onze held vastgezet maar ook de vrijheid van meningsuiting vermoord! Ik hou mijn hart vast en maak me erge zorgen over de toekomst van ons land en de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen, help!

  Like

 18. Wat een prachtige spreker is die Geert Wilders!!! Maar moslims en dus Marokkanen discrimineren zelf door de islam aan te hangen waar Allah (de Duível) en zijn valse profeet alles en iedereen die geen moslim is en wilt worden discrimineren en hun dood (moord op hen) aanmoedigen!!!

  Like

  • Ja Jack dat maak jij toch bijna iedere dag op je werk mee, dat is toch geen nieuws meer voor jou? Je weet toch hoe deze laag begaafde islamitische barbaren zijn, het moet en kan niet anders een straf zijn voor jou om met moslims te moeten werken…

   Like

 19. Giny zegt:

  Heb tot het laatste zitten kijken om de speech van Geert niet te missen!
  Het was weer geweldig en ook ontroerend, ik kreeg er tranen van in mijn ogen!
  Deze man verdient een lintje!!!

  Like

 20. Oet_Grunnen zegt:

  De veenbrand die smeulde tijdens Janmaat en begon te flakkeren bij Fortuyn komt nu boven de grond. Is niet meer te blussen.
  Dat komt ervan als je als politieke elite eerst je eigen arbeidersklasse verraadt door de grenzen te openen en vervolgens tijdens en na de kredietcrisis de middenklasse de nek omdraait. Het gehele sociale en culturele weefsel van 1000 jaar Nederlandse en Europese geschiedenis is vernietigd door beroepspolitici die losgezongen zijn van de werkelijkheid. Arbeiders hebben geen werk meer en de middenklasse geen spaargeld en pensioen.
  Diep respect voor de heer Wilders. “Ik ben al meer dan elf jaar mijn vrijheid kwijt en de enige vrijheid die ik nog heb is de vrijheid van meningsuiting. Niemand pakt mij die af.”
  Dit gaat de geschiedenisboeken halen, nadat wij ons bevrijd hebben van het misselijkmakend links gedachtengoed. En daar hoort overigens ook de vvd bij.

  Like

 21. Elena zegt:

  Citaat…
  Meneer de President, leden van de Rechtbank, er is in heel Nederland slechts één rechter geweest die openlijk kritiek heeft geleverd op deze rechterlijke beslissing ten gunste van mij. Slechts één rechter in heel Nederland. En uitgerekend tegenover die rechter sta ik vandaag.

  Mevrouw de rechter, ik hoop dat u begrijpt dat ik dit zeg en dat ik er op die manier weinig vertrouwen in heb. Het zou u sieren indien u zich van deze zaak zou verschonen en ik roep u daartoe dan ook met klem op.
  ———————————–

  Deze woorden zijn geweldig naar die vrouwelijke rechter.

  Mijn dag kan niet meer stuk.

  Wat een prachtig slotwoord heeft Geert daar neergezet.
  Ijzersterk !

  Deze leden van de rechtbank zijn de komende week van hun stuk door deze eerlijke rechtvaardige keiharde woorden van Geert.
  De rechter die de wraking van de rechtbank veroordeelde…kan onmogelijk een vonnis uitspreken over Geert.
  Het is zoals altijd een hypocriete rechterlijke macht.

  Like

 22. bob Fleumer zegt:

  Een bergrede van de lage landen, bravo Geert!!

  Like

 23. carthago zegt:

  Dat linkse kreng op de bovenstaande foto van de D666 rechtbank wordt binnenkort eruit gemieterd door de wrakingskamer, let maar op.

  Like

 24. S.Breget zegt:

  Hier sprak een eerlijke en echte Nederlander ,een strijder voor het Nederlandse volk.Een volk die trots mag zijn op zo’n politicus en volksgenoot .

  Like

 25. rightie zegt:

  Moge God deze patriot helpen.

  Like

 26. ildiko zegt:

  de echte racisten hier mogen allemaal feest vieren ,aanvallen, mishandelen, moorden, intimideren, aanranden, aanklagen, enz, maar wij normale mensen mogen niks van zeggen. De joodse echtpaar die zo ernstig mishandeld werd in hun eigen woning ja door Marokkanen, met hun walgelijke antisemitische fascistische denkbeelden, maar dat mocht niet in de nieuws komen-e ???? door wie niet, van de OM???? wat soort rechters zijn die dit acceptabel vinden????? dus wat soort rechtbank is dit????ik twijfel aan dat hier iets nog goed komt. Wij worden hier zo vies gemanipuleerd en vies dom gehouden dat zelfs tijdens Ceausescu dictatuur nog veel normaler was.

  Like

 27. Alleen al op grond van deze sublieme speech van Geert, waarin hij werkelijk geen enkel detail onbesproken heeft gelaten, zouden die ‘rechters’ al tot de conclusie moeten komen dat ze met één grote farce bezig zijn en deze zaak in feite zouden moeten seponeren.
  Maar natuurlijk kun je dat voor je fatsoen weer niet doen op grond van een slotverklaring van de verdàchte; dat is duidelijk een prestigekwestie.
  Dus zal deze hele farce doorsukkelen, tot ze goed en wel is afgerond, hopelijk met de enig denkbare, júiste uitkomst!
  Want in de plaats van deze man hadden hier anderen moeten staan; anderen, die hopelijk ooit nog aan de beurt komen!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 28. leefbarbaar zegt:

  Tijdens de vorige bezetting hadden we ook rechtbanken, die alleen de bezetter dienden en niet het recht. Later spraken we daar schande van.
  Nu zien we hetzelfde gebeuren. Gaan zelfs duizenden gutmenschen in optocht aangifte doen tegen iemand en liggen de formulieren al klaar en staat Bromsnor alweer aan de verkeerde kant.
  En als kers op de taart: een schijnproces door een neprechtbank.
  We hebben bitter weinig geleerd. We zagen onze overheid totaal rot en corrupt worden en keken er naar en deden niets.

  Like

 29. Theodoor zegt:

  Geweldig, pure klasse, de heer Wilders u heeft met deze rede iets van wat Nederland ooit was weer laten gloren.
  Daar in tegen heeft de heer Rutte op dezelfde dag de toon gezet om aan “nazilanden” die naar verluid geen rekening hoeft te houden met de mensenrechten, grote bedragen geld te betalen.

  EU > weg ermee.

  Stem straks NEE voor minder ellende .

  Like

 30. Tom Hendrix zegt:

  Keurig betoog van Geert Wilders! Dat zou in een echte RECHTSSTAAT moeten leiden tot, afzegging van het proces, c.q. VRIJSPRAAK voor Dhr. Wilders. Ik ben zeer verheugd, dat hij de kwestie RIESSEN noemde, een heel goede zet van hem. Maar ik vrees het ergste, omdat het gehele OM en JUSTITIE bezet zijn door SOCIALISTEN en D66 aanhangers!

  Like

 31. Doornroosje zegt:

  Sta achter Geert Wilders. Ik denk er net zo over. Ik wens Wilders alle succes en sterkte . Zelf moet ik regelmatig huilen om wat u aangedaan wordt. Denk je eens in om zo te moeten leven. U bent de moedigste man die ik ken in de politiek.

  Like

 32. Anneke zegt:

  Goed gedaan Geert, maar ik vind het heel verdrietig dat dit gebeurd in ons land, want je hebt gewoon gelijk Geert en ik hoop van harte dat het niet tot een veroordeling komt, want dat zou te gek voor woorden zijn.

  Like

 33. Pieter G zegt:

  Merkwaardig toch.
  Alle Europese leiders zitten bij elkaar om het aantal Syriërs dat hier naartoe komt te verminderen.
  Dus minder minder. En dat regelen ze wel even.
  Tegen elkaar: willen jullie meer of minder Syriërs?
  Minder minder minder.
  Dan regelen we dat.
  En daar hebben ze 6 miljard uit onze zak voor nodig plus een handvol concessies waardoor het aantal mensen dat naar ons land kan komen zelfs vergroot wordt.
  Dus minder minder Syriërs plus een nog slechtere deal.

  Wie hoort er eigenlijk voor de rechtbank te staan?

  Like

 34. Hoge Raad gaat niet ‘om’:Gewone man moet belasting betalen en Biljonair ‘Graai-King’ niet.

  AMSTERDAM-NOIR-Hoge Raad bekent kleur inzake bevoorrechte feodale positie die King Willem en zijn ‘Graai-familie’ inmeet in NL en weigert in het belang van het Volk’(Noot)’ Om te Gaan’ en nieuw recht te schrijven.

  Terwijl vandaag Wilders monddood wordt gemaakt en gecriminaliseerd door het Heersende ‘Graai-Klasse’ heeft de Hoge Raad Eberhard van der Laan Beatrixzich zelf gediskwalificeerd als een middeleeuwse Kadi( Trias Politica)van de’Shell-Koninklijk familie‘. Lees verder >>> https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2016/03/18/hoge-raad-gewone-man-moet-belasting-betalen-en-biljonair-graai-king-niet/

  Like

 35. Saeftinghe zegt:

  Een geweldig schrijven van Wilders, hier kan toch geen weldenkend mens omheen.
  Maar wie is nog weldenkend in Nederland of Europa?

  Ik zie Wilders steeds meer als de opvolger van Willem van Orange.
  Destijds werd 80 jaar gestreden om de bezetter weg te krijgen, wanneer we nu de kans die we met Wilders hebben voorbij laten gaan, konden we wel weer eens 80 jaar moeten strijden om de nieuwe overheerser er uit te krijgen.

  Like

 36. dendieje zegt:

  Dit is op herblogd.

  Like

 37. Tistochwat zegt:

  Hoewel ik natuurlijk het tegendeel hoop, vrees is dat Geert Wilders het deze keer niet gaat redden. 😦
  Dat ‘minder minder minder criminele marokkanen’ is alleen maar een stok om de hond te slaan.
  Nee, wat de heren ‘socialisten’ NIET willen, is ‘minder, minder,minder EU’!
  Dáárom moet Wilders kapot, om te voorkomen dat de speeltuin van de ‘graaiende’ elite onschadelijk wordt gemaakt!

  Like

 38. Lady zegt:

  Hij heeft goed gesproken, en vind dat je voor je mening uit mag komen heeft niets met discriminatie te maken. Nederland moet Nederland blijven met al zijn culturen.

  Like

 39. Thoth zegt:

  Alleen het feit dat Geert door beveiligers moet worden beschermd en zijn huis constant bewaakt wordt, het is niet meer te volgen. Bizar is het…

  Like

 40. Jade zegt:

  Prachtige toespraak weer…
  Eigenlijk niet nodig, want ik vind dit één grote
  schijnvertoning. Een grote schande voor Nederland.
  Een politicus die veroordeeld wordt voor z`n uitspraken,
  voor de waarheid, kan het nog idioter???

  Like

 41. Helaas denk ik dat Geert Wilders gaat verliezen want dat was naar mijn mening het doel van deze hele actie. Wilders kan en mag niet mee doen met de komende verkiezingen, daarom moet hij uitgeschakeld worden. Fortuijn werd afgemaakt en Wilders wordt op deze manier uitgeschakeld…….. Helaas!!!!!!

  Like

 42. Pingback: Waarom België de springplank voor Europese Jihadisten is | E.J. Bron

 43. Pingback: Waarom België de springplank voor Europese Jihadisten is – Kattukse Vrienden voor Israël

 44. Aegolius cs zegt:

  Spekman en Samsom niet vervolgd voor discriminatie

  PvdA-voorman Diederik Samsom en PvdA-partijvoorzitter Hans Spekman worden niet vervolgd vanwege uitspraken over Marokkaanse jongens die overlast veroorzaken.
  De uitlatingen van de twee zijn volgens het Openbaar Ministerie (OM) in Amsterdam niet strafbaar. Ze gaan namelijk over gedrag en niet over ras.

  http://www.nu.nl/politiek/3898917/spekman-en-samsom-niet-vervolgd-discriminatie.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s