Winterberg: moslim slaat “ongelovige” dood

Screenshot_10

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

In de kleine stad Winterberg in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen werd op 23 september 2015 een 56-jarige man dood in zijn tuin gevonden. Al enkele dagen na de misdaad arresteerde de politie een 27-jarige zogenaamde “Duitse Marokkaan”. Sinds vandaag staat de in Iserlohn geboren moslim voor de rechter. Tot aan het begin van het proces hadden de onderzoekers geen idee over het motief van de dader.

De koran-gelovige hielp nu de in Duitsland blijkbaar nog altijd op tamelijk naïeve wijze de materie aanpakkende vertegenwoordigers van justitie een handje. Als een complete verrassing voor de rechter en de officier van justitie deed hij wat van iedere moslim die, zoals de koran dat voorschrijft, zich volledig heeft overgegeven aan de jihad te verwachten was. Hij prees zijn daad als gedaan voor Allah. “Ik heb hem gedood, omdat hij een ongelovige was. Ik heb hem op de weg van Allah gedood”, verkondigde hij.

De aangeklaagde staat bekend als uitermate gewelddadig en onberekenbaar. Bij zijn arrestatie viel hij, evenals later tijdens zijn voorarrest, op door vuist- en spuugaanvallen tegen de agenten.

Ook het “ongelovige” slachtoffer werd met grote wreedheid gedood. De dader sloeg de 56-jarige minstens zesmaal met een stomp voorwerp op zijn hoofd en stak hem met een mes, voordat de man aan een open schedelbreuk overleed.

Voor zo´n daad is veel woede en haat nodig. In dit geval waarschijnlijk haat op alles wat onislamitisch is. Tot nu toe hadden noch de onderzoekers noch het openbaar ministerie aan een islamgerelateerde daad gedacht, daarom stuit de bekentenis op naïeve verbazing:

Dat verraste ook officier van justitie Klaus Neulken. “Daar had ik niet op gerekend” zei de openbare aanklager. Het zou nog volledig onduidelijk zijn hoe de bekentenis beoordeeld zou moeten worden. Want aanwijzingen op een radicaalislamitische achtergrond of contacten in deze scene zou hij tijdens het onderzoek niet gevonden hebben.

Om de behoefte te hebben “ongelovigen” op brute wijze te vermoorden, zijn geen “contacten in de scene” nodig, alleen maar de opvoeding met het oog op het bloedboek koran. Maar wie dat weet en beweert, laveert zichzelf inmiddels eerder in het gezichtsveld van de staat dan diegenen die hun leven bepalen op basis van deze oorlogsverklaring aan alle niet-moslims.

De komende dagen moet een deskundige beslissen over de toerekeningsvatbaarheid van de dader. We zijn benieuwd of er niet opnieuw weer eens klinkt dat de dader per definitie niet schuldig zou zijn, omdat hij psychisch gestoord is.

De islam is een ziekte en nestelt zich in zijn aanhangers als een parasiet. Desondanks gaat het bij zulke daders om volwassen mannen, aan wie al velen hebben voorgedaan dat men ook afscheid kan nemen van de islamitische kwaadaardigheid. Ayaan Hirsi Ali, Sabatina James, Hamed Abdel-Samad of Imad Karim, om slechts enkele prominente voorbeelden te noemen, is dit gelukt. Misschien is daarvoor iets meer intelligentie nodig dan de eeuwenlange islamitische inteelt over het algemeen toestaat, maar desondanks moeten deze daders ter verantwoording worden geroepen, want zij zijn absoluut niet onschuldig. Ze moorden uit overtuiging en de vaste wil tot de jihad.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allah, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, Marokkanen, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Winterberg: moslim slaat “ongelovige” dood

 1. JooJootje zegt:

  Oeps nu heeft de policor rechtbank een probleem het is gewoon religieus heb je zo je best gedaan om religie buiten de zaak te houden gaat die lul het nog openlijk toegeven ook ,ja wat moet je nu om de geest terug in de fles te stoppen ontoerekeningsvatbaar laten verklaren kunnen we zijn bekentenis als war taal weg zetten en is het gezicht van het OM en de rechtbank ook weer gered alles maar dan ook alles uit de kast halen om de waarheid maar niet te hoeven erkennen hij heeft nog mazzel dat hij niet nog een aanklacht aan zijn broek krijgt van het OM belediging van de islam door over zijn motivatie te praten.

  Like

  • Edjan zegt:

   Inderdaad JooJootje, hun uitweg is om hem ontoerekeningsvatbaar te laten verklaren. Anders zouden ze moeten toegeven dat de Koran bloeddorstige moord propageert, maw dat de hele islam gevaarlijk is. Nee, het wordt ontoerekeningsvatbaar. Linkse nep-rechtsspraak collaboreert 100% met de linkse dictatuur.

   Like

 2. BertG. zegt:

  Islamisering Europa: Jonge vrouw op bruiloft vermoord omdat ze niet met neef wilde trouwen.l

  14 moslimleraren in Engeland door politie onderzocht vanwege het dwingend opleggen van de islam aan leerlingen en collega’s op openbare scholen
  – Niveau Zweedse scholen daalt met 85% door komst moslimleerlingen
  – Bij banken werkende vrouwen in Frankfurt moeten haren bedekken om migranten niet te ‘provoceren’
  – Duitse immigratie instantie erkent: 9 van de 10 migranten niet geschikt om te werken.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/03/Islamisering-Europa-Jonge-vrouw-in-Duitsland-vermoord-omdat-ze-niet-met-neef-wilde-trouwen

  Like

  • Edjan zegt:

   BertG. Maar wat zouden die immigranten dan moeten doen? Aspergesteken en aardbeien plukken, veel meer gaat het niet worden. Wegen aanleggen, bruggen bouwen, wat dan ook, vergt kennis en communicatie. Ze hebben geen kennis en spreken niet onze taal, kunnen hun eigen taal vaak niet eens lezen. Dat deze mensen zouden gaan werken is een complete fata-morgana van politici die vergaan van de dorst naar meer macht.

   Like

 3. Tistochwat zegt:

  Beetje off topic:

  In de ‘Lentegids’ van maart 2016 van Albert Heijn, wordt aan de buitenkant met geen woord gerept over Pasen.
  Binnenin het lentegidsje komen de woorden ‘lente’ en ‘voorjaar’ talloze keren voor.
  Het woord ‘Pasen’ komt er ook nog wel in voor, maar dat is voor de vorm; alsof er niets aan de hand is met het uitbannen van woorden als ‘Pasen’, ‘Kerstmis’ en ‘Zwarte Piet’.
  In de volgende reclame uiting zal het woord ‘Pasen’ wel helemáál verdwenen zijn.

  Like

 4. joga zegt:

  Onmiddellijk allemaal laten screenen door een psychiater, die dan direct zal adviseren 99% te laten opsluiten in een long-stay afdeling van een gekkenhuis ,ook tegenwoordig wel psychiatrische inrichting genoemd.

  Like

  • Edjan zegt:

   Helaas is psychiatrie ook niet veel meer dan een poging tot aanpassing aan de gesettelde maatschappij. De antipsychiaters van rond 1980 noemden het een voortzetting van de inquisitie. In plaats van de brandstapel: de pillen en de isoleercel. En ook hier: die eeuwige, totale waarheid, de “norm” en bij afwijking daarvan: het oordeel “gekte”. Misschien overdreven maar dichter bij de werkelijkheid dan jouw ideeën over psychiatrie. Want bedenk wel: de “norm” ligt bij de normaliteit, wat de meerderheid wil en wat het gezag wil.

   Like

  • Iedereen is er bevattelijk voor ,het is maar net waar je geboren bent.als kind wist ik niet beter dat gekken opgesloten moesten worden voor de veiligheid,voor je zelf en de mede mens .maar dat ging de belasting betaler te veel kosten ,nu wonen ze naast je met de hoop dat de mensen ze een beetje in de gaten worden gehouden,alle gekkenhuizen zijn nu allemaal gesloten ,ik weet alleen dat je woonplezier is vergald,alles wordt bedacht,,door de elite als zij er maar geen last van hebben , er deugd niets van ,waarom is er geen geld voor Nederland,,maar wel voor de buiten landers,Of krijgen de hoge heren ook nog een deel terug op hun eigen bankrekening,wat ze weggeven

   Like

 5. carthago zegt:

  “hoe de bekentenis beoordeeld moet worden” :
  Zo kon hitler in de Duitse landen ook jaren doorgaan, niemand geloofde hem toen hij zijn genocidale plannen uitspuugde.Zelfs niet toen hij ze uitvoerde; Je komt duidelijk tot de conclusie dat de duitsertjes een dna moeten bezitten dat eeuwig en altijd tot genocide aanspoort.

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Ze verdedigen hem zelfs nog als ze de bewijzen met eigen ogen hebben kunnen aanschouwen, de waarheid is en als hijzelf toegeeft het te hebben gedaan! Hoe debiel kun je zijn. Men kan met recht zeggen dat de Islam de hersenen aantast!

  Like

 7. Elena zegt:

  Natuurlijk wordt die imbeciele moordenaar ontoerekenings vatbaar verklaard.
  Door “deskundigen” in opdracht van Justitie, om haar gezicht te redden.
  Een kogel tussen zijn ogen moet die vent hebben.
  Toch is de moordenaar volgens het haatboek onschuldig, immers heeft hij precies gedaan wat in het boek staat.
  Zo hebben we wederom het bewijs..dat de pislam niet in Europa behoord te zijn maar in verweghistan.
  Ben benieuwd of dei malloot ook als “asieleiser” in Duitsland terecht gekomen is..

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Kijk, dat is nu een van die geweldige verrijkers, die de waanzinnige MERKEL, uitgenodigd heeft, massaal naar Duitsland en Europa te komen. En het schoothondje RUTTE (VVD) volgt haar volkomen daarin!

  Like

 9. Jade zegt:

  God beware me, 50 miljoen hebben we er al, en nu
  beginnen ze aan een nieuwe lichting van 50 miljoen.
  Doe er ook nog maar even 80 miljoen turken bij…
  Mensen dat gaat niet goed, dat snapt een kind nog.

  Like

 10. kruisridder zegt:

  Jaja ook die lamlul van een officier had niet gedacht dat moslims dit met autochtone Duitsers zullen doen. In het Midden-Oosten voorbeelden ten over, maar deze wereldvreemde figuren kijken selectief de andere kant op. Was het een blanke geweest die zijn kamelenkop had gespleten, was de OvJ uit zijn vel gesprongen en was de zaak van te voren al helder geweest.

  Like

 11. Avidia zegt:

  Tistochwat zegt:
  18 maart 2016 om 16:09

  Ik doe al jaren geen boodschappen meer bij A H, ik kreeg de pest in toen die hoofddoeken aan de kassa’s kwamen, ik dacht weg wezen. Ik ben nu meer dan tevreden in een andere supermarkt lekker onder ons :-}

  Like

 12. Republikein zegt:

  Hoort erbij want bloot slaat dood.
  De boodschap kan zeker niet verlicht worden, ten strengste verboden, staat ook doodstraf op.
  De linialen werden op de wereld kaart gezet en strepen werden er getrokken.
  Een reactie op het koloniale bewind van de toenmalige heersers over de wereld.
  In een geheim overleg hebben Engeland en Frankrijk nog tijdens de 1e wereldoorlog op een boot in de Middellandse Zee ‘de buit verdeeld’ door met een liniaal willekeurige lijnen op de wereldkaart te trekken. Zo creëerden zij, nog ver voordat dit in het verdrag van Versailles/Lausanne werd vastgelegd, kunstmatige staten, in feite mandaatgebieden, met kunstmatige grenzen. Deze liepen dwars door de toen natuurlijke regio’s, volken en religies, die in het Osmaanse Rijk min of meer hun eigen zaken regelden. Het waren goeddeels nomadische volken die gewend waren hun eigen leven te leiden in relatieve afzondering in de woestijnrijke gebieden van het Midden Oosten.

  In deze nieuwe staten werden westers gezinde heersers aangesteld – zeg maar: dictators. Zo kwam bijvoorbeeld in Irak prins, later koning, Feisal aan de macht. Irak was toen al behept met met opstanden en conflicten tussen sunnieten en sji’ieten. Onderdrukking was het antwoord op de opstanden. In Irak werden sunnitische notabelen die de koning steunden aangesteld. In ruil voor hun loyaliteit kregen zij grondgebied toegewezen. In het land van stammen en nomaden, elk met hun eigen gebieden, werden zij zo de grootgrondbezitters – en de generaals.

  Met welk doel eigenlijk?
  Wat denken we, de uitkomst is altijd hetzelfde!
  Money is the root of all evil today.
  Nee, niet vandaag of morgen of gisteren, sinds het ontstaan van het veel verguisde ruilmiddel heeft deze duivelse uitvinding voor dood en verderf gezorgd.
  Geld heeft drie belangrijke functies, het wordt gebruikt als ruilmiddel, als rekeneenheid en als oppotmiddel.

  Eén van de eerste universele betaalmiddelen is zout, dat vroeger zeer kostbaar was. Zo kregen Romeinse soldaten hun salaris uitbetaald in zout. De Latijnse benaming van zout, “sal”, is de oorsprong van het woord salaris, dat zoveel betekent als “zoutvoorraad”. Nadelen van zout als betaalmiddel is dat het goed (droog) bewaard moest worden om waardevast te blijven en daarnaast is zout vlakbij zee – waar het gemakkelijker gewonnen werd – minder waardevol dan in het binnenland.
  Geld is een middel maar voor velen een doel.

  Waar slaat dit op, het gaat toch om die kutMarokkaan?
  Nauhw, probeer zo de cirkel rond te krijgen om het plaatje compleet te maken.
  Met welgemeende verontschuldiging hoor.
  Het zijn de genen van mijn opa, kan er niks aan doen, tenslotte blijft een hond geboren in een paardenstal gewoon een hond, en mijn opa is allang deud.
  Wat waren onze voorouders slim hé,
  Knolraap en lof, schorseneren en prei, bieten en banaan, leuke liedjes van Heinz Polzer.

  NB. Ben weleens in Winterberg geweest, alles was er wit, toen,

  Like

 13. Wim,........... zegt:

  Nederland en Duitsland ,zijn de weg kwijt ,de mederlanders weten er wel de weg mee,
  Oproep aan Wilders ,lees Nederland en Duitsland de les,en zeg dat ze het spoor blijster zijn .dit gaat ten koste van onze burgers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s