De EU heeft uw begrafenis al geregeld…

Screenshot_10

(Door: Ladislav Kašuka – Vertaling: Z.B.)

Het resultaat van de EU-top met Turkije van 18-03-2016 is dat er in Brussel een overeenkomst is gesloten die van Europa binnen maximaal 10 jaar een islamitisch kalifaat maakt van het nieuwe Ottomaanse rijk. Datgene wat Tusk en Merkel als succes van de Europese diplomatie hebben aangeprezen, is niets anders dan een ordinair verraad en de toekomst die Europa dankzij deze ‘deal’ te wachten staat, zal zeker niet rooskleurig zijn.

Kort samengevat is er namens ons geregeld dat de illegale vluchtelingen in de toekomst niet meer vast hoeven te zitten in Griekenland om verder naar Europa te kunnen. De immigranten hoeven dan niet meer naar Europa in de rubberen bootjes en over de hekken te klimmen, maar zullen comfortabel reizen vanuit Turkije per vliegtuig en trein. De beoordeling of ze wel of geen recht op asiel hebben, zal door Turkije gedaan worden. Het land wiens president atheïsme gelijkstelt aan terrorisme, zaken doet met IS en Al-Qaida steunt.

Maar de grootste tragedie van Europa is wel het feit dat circa 70% van de Europeanen dat geen barst kan schelen. Het is het Systeem gelukt om van mensen een kudde blatende schapen te maken, die alleen gaat voor hogere salarissen, wereldkampioenschap voetbal, duffe tv- series, computerspelletjes en een kratje bier.

Wat er gebeurt buiten de veilige eigen kring, buiten het eigen vacuüm dat iedereen om zich heen heeft gecreëerd, is niet interessant. De meeste mensen vinden het best en willen niets horen van de ‘daar buiten’ plaatsvindende verkrachtingen, berovingen en moorden. Ze hebben er niets mee te maken.

Maar toch zullen wij allemaal op korte termijn een hoge prijs betalen voor onze onverschilligheid. De Europese beschaving zal te maken krijgen met het dodelijke gangreen van het “islamisme”, dat haar in zijn greep krijgt en niet zomaar zal loslaten.

De mensen zullen voor de keuze gesteld worden om zich aan te passen en als on-vrijen te blijven leven of te vluchten. Of vechten, maar dat zal moeilijk worden, omdat de eigen collaborerende regeringen ze tegen zullen werken.

EU-lidstaten hebben na de Europese nederlaag van 18 maart 2016 geen andere keuze dan de EU zo snel mogelijk te verlaten of erin te blijven en gezamenlijk ten onder te gaan.

Bron:
www.czechfreepress.cz
Auteur: Ladislav Kašuka

Vertaald uit het Tsjechisch door:
Z.B.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Eurabië, Europa, EUSSR, Krankzinnigheid, landverraad, Rotzakken, Turkije, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

43 reacties op De EU heeft uw begrafenis al geregeld…

 1. Duidelijk en klare taal van auteur Ladislav Kašuka, die het wel in het goede perspectief weet te plaatsen…

  Like

 2. sammy zegt:

  er zal een oorlog komen!!!!!

  Like

 3. Edjan zegt:

  18 maart 2016. Dag van de capitulatie.

  Like

 4. Mark Rutte is werkelijk een vertegenwoordiger van politieke correcte kwaadaardigheid en al de slechtigheid die in deze persoon aanwezig is, het zijn figuren zoals G. Wilders die een bewust ideologische keuze maken en daarin consequent zijn gezien de aard en doen en laten van Geert…

  Like

 5. Jade zegt:

  Triest, zouden we de ondergang nog kunnen stoppen???

  Like

  • Harrie Vaes zegt:

   Nee de ondergang is niet meer te stoppen……tenzij dat die 70 procent alsnog ontwaakt en met Wilders en andere patriotten de strijd aangaat om nog te redden wat er nog te redden valt.
   Zo niet, dan gaat er inderdaad dat gebeuren wat hierboven beschreven staat.
   Helaas.

   Like

 6. rs zegt:

  Dan zeg ik gelijk mijn DELA verzekering op………………………..

  Like

 7. ieznogoedh zegt:

  Iemands gezicht kan veel over het innerlijk zeggen. Wellicht zie ik het niet goed, maar het gezicht van Merkel is voor mijn overduidelijk het gezicht van iemand waarbij een steekje los zit.
  En Erdogan? Nou ja, dat ziet u zelf ook wel.

  Like

 8. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Ja dansen op de vulkaan, zolang er festivals zijn is alles prima!
  En verder verdienen een hoop luitjes er lekker aan, advocaatjes met aan clientèle geen gebrek, makelaars die huizen voor meer geld kwijt kunnen, verhuurders die meer huur kunnen vragen, werkgevers die onbeperkt werkzoekenden hebben voor een minimaal betaalde baan, taalleraren met eigen bedrijfjes, carnavalssocialisten die zoals gebruikelijk er weer niets begrijpen, en ga nog maar een tijdje door…
  Met z’n allen richting afgrond. Allah (haha) zij dank ben ik al 64.

  Like

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  KLOPT! ZOALS VELE MALEN VOORSPELD: WE ZITTEN NU MET Z’N ALLEN OP EEN ZINKEND SCHIP!

  Like

 10. Pingback: De EU heeft uw begrafenis al geregeld… | Kattukse Vrienden voor Israël

 11. koddebeier zegt:

  Dan wordt het nu de hoogste tijd dat de EU z’n eigen begrafenis gaat regelen !!

  Like

 12. ildiko zegt:

  en onze Rutte en Samson zullen als eerste naar Australië emigreren.

  Like

 13. 70 jaar bevrijding: Hongerwinter

  De Terugkeer Van De Koningin

  Lichten uit, remmen vast, fasten your seatbelts…

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Adriaan Jansens 19 maart 2016 om 16:33

   Die tweede video; wát een klootjesvolk!!!
   Staan ze met z’n allen met hun uitgemergelde lichamen uitzinnig van vreugde, een wedergekeerde, volgevreten lafaard toe te juichen ende te bejubelen!
   Kwam ze, met d’r familie gewoon weer terug om op het volk te parasiteren.

   En ach, de dwazen met hun vlaggetjes zijn nog stééds niet wijzer!

   Like

   • Ja beste Tistochwat bedenk echter dat het een heel ander tijdsgewricht was vlak na de oorlog een euforische stemming onder het bevrijde volk doet gekke dingen met mensen. Dit is niet meer denkbaar in de ‘moderne’ tijd waarin men thans leeft, maar toch met Koninginnedag en Koningsdag honderden, duizenden uitzinnige randdebielen met oranje vlaggetjes zwaaien naar deze super rijke opvreters, daar kan ik niet met mijn pet bij…

    Fortuin van Oranje en Nassau
    Deelnemingen en Uitkeringen Oranje-Nassau

    Samenvattend het volgende: In 2009 was het nog erg en daalde de beurswaarde van het Wendel-concern met maar liefst 64%. Voor de Koningin die er
    aandelen en aardig wat geld in heeft staan een heel gevoelige klap. Van de een op de andere dag meer dan de helft van de waarde van je aandelen zien
    verdwijnen als sneeuw voor de zon. Maar er gloort weer hoop aan de horizon, want de waarde van de stock was na 2009 weer meer dan 10% gestegen. Het jaar 2010 kan men voor de Grouppe Wendel als een GOUDEN tijd beschrijven. Uit een diep dal zo’n sprong naar voren te maken, geeft al aan over welke kwaliteiten en capaciteiten dat concern beschikt. De Wendel familie zelf, bezit ongeveer 35% van de aandelen van het concern.
    De Stichtingen van het Huis Oranje-Nassau? Schattingen worden genoemd van rond de 20 tot 25%! Bovendien is er nog altijd de 16%
    deelneming in BHP-Biliton,’s werelds grootste mijnbouwbedijf. >>>> http://www.hethuisvanoranje.nl/15%20Fortuin%20van%20Oranje%20en%20Nassau/DeelnemingenUitkeringenOranjeNassau.html

    Like

 14. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  en besef/onthoudt goed dat “onze” glimmende grijnslach Mark Rutte
  één der Hoofdrolspelers is geweest !
  .

  Jasterke
  .

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Volgens Openbaring zou de troon van Satan zich in het huidige Turkije bevinden; nou dat klopt tot op heden aardig en ‘Allah’ (=Satan) wordt op alle mogelijke manieren gefaciliteerd en op zijn wenken bediend.
  Alle voorbereidingen voor de grote rampzalige mosliminvasie, het herstelde ‘kalifaat’, zijn getroffen. Ik denk (en hoop) dat het onvermijdelijk zal zijn.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/03/Erdogan-ontpopt-zich-als-ware-dictator-bestempelt-journalisten-en-leraren-als-terroristen

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 16.36. uur. Inderdaad, beste Tistochwat, we leven in een zeer lugubere tijd! Het boek Openbaring van Johannes, het laatste boek, van het Nieuwe Testament verwijst daar naar. Derhalve stel ik mijn hoop op God, want menselijkerwijze zie ik geen enkele oplossing meer. We zijn en worden verkocht, door criminele politici!

   Like

 16. BertG. zegt:

  Daar gaat het wel op neer komen. Uw begrafenis is al geregeld, uw beul is al bepaalt.
  En voor een beetje genocide draait een beetje trotse Turk ze hand niet voor om.
  En heb het er maar niet verder over want voor dat je weet ben je een racist of een fascist.
  Hoe gaan we dit ooit nog stoppen. Ik vrees het ergste.

  Like

  • Edjan zegt:

   BertG. Ik hoop nog een beetje op de Visegrad landen, dat die de boel een jaartje vertragen kunnen. En ik hoop dat onze heersers onderling ruzie gaan krijgen. En ik hoop op afvlakkende lijnen (in de natuurkunde zie je dat almaar toenemende processen ergens de neiging krijgen zichzelf tegen te werken en af te vlakken). In die tijd zouden PVV, AfD VB en FN meer kracht kunnen krijgen.
   Maar ik vrees het ergste. Ik zeg steeds vaker tegen mensen dat ze maar eens goed om zich heen moeten kijken want in 2040 is het weg.

   Like

 17. “Geef nooit toe – nooit, nooit, nooit, nooit, niets in groot of klein, groots of onbeduidend, geef nooit op, behalve wanneer eer en wijsheid op het spel staan. Nooit toegeven aan dwingelandij; nooit toegeven aan de schijnbaar overweldigende macht van de vijand.” Nooit toegeven aan dwang; nooit toegeven aan de schijnbaar overweldigende macht van de vijand.”

  Like

 18. Ron Schoo zegt:

  Vroeger werd je dood geschoten voor landsverraad tegenwoordig krijg je een bonus van 6 ton. 😡

  Like

 19. BigLJohn zegt:

  Dan krijgen we, naast het in een eerder stadium door de V.S. en de E.U. zelf gecreeerde – vluchtelingen probleem, nu ook een Turken probleem. Naast die jaarlijkse massa’s – vluchtelingen – die nu allang een andere route naar Europa voor ogen hebben, krijgen we nu ook te maken met hordes Turken. Alsmede Armeniërs die naar Europa willen komen. Een beter bewijs dat Europa ge-islamiseerd moet worden, kan men gewoonweg niet verkrijgen ! Hoe lang kunnen we nog veilig in onze huizen wonen, eer dat de tijd nakende is dat wij, de zogenaamde ongelovigen, uit onze huizen gesleept gaan worden om omgebracht te gaan worden door Sharia fanaten…..De geschiedenis uit de tweede wereldoorlog zal zich gaan herhalen. Echter, de Joden worden (alweer) niet alleen het slachtoffer, maar wij allemaal !

  Like

 20. W. Zonneveld zegt:

  Door onze eigen regering verraden en verkocht ik hou mn hart vast voor onze kleinkinderen.

  Like

  • Edjan zegt:

   Kleinkinderen? Het spel is begonnen. Al in 2040 is het hier onleefbaar voor ons.

   Like

   • Anneke zegt:

    Denk al voor 2040…Voor veel autochtonen is het nu al onleefbaar, hier in Europa. Voor mij geldt dit nu ook; Ottomanen nu bijna twee-jr. naast me. Wat een agressie ‘spugen’ hun uit; via (oa.) de tong en – lippen.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Edjan 19 maart 2016 om 18:08

    U bent te optimistisch, heer Edjan. Het wordt al véél eerder onleefbaar voor ons.
    Kijk toch eens wat er de laatste tien jaar is gebeurd en de rampspoed voltrekt zich steeds sneller.

    Like

   • Edjan zegt:

    Leuk. Nadat ik jaren te horen kreeg een pessimist te zijn, heb ik blijkbaar mijn leven gebeterd en blijk nu een optimist te zijn!

    Like

  • Daisy zegt:

   En ik wilde nog aan kinderen beginnen…dit soort situaties laten mij niet twijfelen..
   Ik schrap het gewoon helemaal!!!

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Mijn kinderen ,21,23 en 31 hebben bewust gekozen om geen kinderen op deze wereld te zetten en ik sta voor 100% achter ze!Dit doe je kinderen niet aan om op te moeten groeien in een tijd waarin je hun veiligheid niet meer kunt garanderen.Ik vind het puur egoïstisch als je nu je eigen verlangens naar een kind laat prevaleren boven de [on]mogelijkheid datzelfde kind een goede toekomst te kunnen bieden!

    Like

 21. HAHAHA zegt:

  18-03 = 18 gedeeld door 3 = 3 maal 6
  2016 = 2 + 016 =18 = gelijk aan 3 maal 6

  Wel erg symbolisch niet waar ???

  Like

 22. Jan zegt:

  Er mankeert iets aan dat wijf:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s