De verraders zijn onder ons, leert #Molenbeek

Screenshot_12

(Door: Joost Niemöller)

“We hebben hier godverdomme een vijfde colonne! Laat ik nu maar alles zeggen! Van mensen die dit land naar de verdommenis willen brengen! En daar ga ik niet voor! Ik zeg u mag hier blijven, maar u past zich aan! Ik moet daar horen ‘Allah is groot’, ‘U ben een vies varken!’ ‘U bent een christenhond!’ Dat zeggen zij! En u vindt dat goed! U laat over zich lopen! En dat doe ik niet meer!”

Steeds weer als ik die video zie, krijg ik de rillingen. Het was het moment van de ultieme waarheid die niet gezegd mocht worden. De ontketende, woedende, Fortuyn, in de nacht gefilmd in een klein zaaltje met het laffe Leefbaar Nederland kader waar hij toen nog, voor het laatst, deel van uit maakte als partijleider.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Islam, landverraad, Moslims, Pim Fortuyn, Terrorisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op De verraders zijn onder ons, leert #Molenbeek

 1. koddebeier zegt:

  De totale overheid collaboreert met de islam van politici, justitie tot en met burgemeesters, de grootste landverraders bevinden zich onder hen !

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Kijk naar de video mensen en zie dan ook waarom de PVV geen partij is met leden en een bestuur.
  Zet 10 bestuurders bij elkaar en dan zal blijken dat 9 niets willen beslissen. Bang zijn voor hun hachje en bang zijn voor het verlies van hun pluche.
  Onderzoekjes doen, rapporten laten opmaken en heel veel vergaderen en vooral niets doen wat een toekomstige coalitie in de weg kan zitten. Tja, dan verandert er nooit wat.

  Like

 3. Elena zegt:

  Debat met Pim Fortuyn en Marcel van dam.
  Die van Dam..is het dood schoppen niet waard.
  De grote gore linkse kliek.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Elena 19 maart 2016 om 21:00

   MARCEL VAN DAM!
   Van alleen het lezen van die naam, krijg ik al bepaalde neigingen!

   Het is de meest gore rooie hond die ik ken!
   En gek op geld dat-ie is! Een ‘echte’ ‘socialist’!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Elena 19 maart 2016 om 21:00

   En wie heeft gelijk gekregen?!
   Moeten jullie zien wat er gebeurd is in nog geen 20 jaar?!

   Like

 4. louis-portugal zegt:

  Als ik die video zie begrijp ik nog beter waarom Wilders nog geen bestuur wil.

  Like

 5. Q zegt:

  Een beklemmend gevoel als u door Molenbeek loopt ? Datzelfde gevoel heb ik al meer als een 10tal jaren als ik in sommige wijken in onze eigen grote steden loop en de laatste tijd ook in de wat kleinere steden.

  Wat zo mogelijk nog beklemmender is dat is als ik hier in onze roomblanke enclave zo’n lorrenkop tegenkom en ik zeg er wat van dat ik dan door de omstanders -mijn mede dorpsgenoten- tot de orde geroepen word.

  Hopeloos !

  Wat een dystopie. Kafkaësk.

  Mijn vriend uit Ukraïne die ik had leren kennen in de burgeroorlog in Yougoslavië mailde me desgevraagd dat “hij niet kon geloven dat zoiets in zijn eigen land zou gebeuren” n.a.v. de gewapende opstand in het oosten.

  Binnen 10 jaar lijkt het hier op Beirut in de jaren ’70.

  Ik hoop toch echt met heel mijn hart dat voor die tijd de verantwoordelijken voor deze ellende aan de bomen hangen en dat hun nabestaanden de rekening voor het touw gepresenteerd krijgen.

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  In België zijn clusters in: Luik, Namen, Vilvorde, Molenbeek, Aarschot, Kortrijk, Antwerpen, Charleroi en nog wat andere plaatsen. In Nederland zijn er ook al aardig wat op te noemen, Den Haag, Tilburg, Arnhem, Utrecht, Amsterdam, Leiden Hogerijndijk, Katwijk Hoornes, Delft en nog wat plaatsen.

  Like

 7. Avidia zegt:

  Er is nog niets veranderd, Onze Geert krijgt hetzelfde voor zijn kiezen, de waarheid mag nog steeds niet verkondigd worden. Gelukkig is een groot merendeel van het volk mondiger geworden en trekt zich van niemand iets aan, daaronder behoor ik ook. Ik geef trots toe dat ik een aanhangster van meneer Wilders ben, en eerder van meneer Fortuyn. Onderdanigheid ken ik niet, maar iemand waarderen kan ik heel goed.

  Like

 8. Mirjam zegt:

  Ik heb echt medelijden met Pim als ik dit zie. Het kan niet anders dan dat wij zegt is de waarheid: er is een vijfde colonne aan het werk in de wereld.

  De vijfde colonne is een term, die gebruikt wordt om aan te geven dat er in een land of een andere eenheid bepaalde krachten aanwezig zijn, die voor de vijand werken. De term suggereert een georganiseerde samenzwering, die op instigatie van de vijand van binnenuit de weerstand probeert uit te hollen.

  Dit is overal aan de hand, overal…

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   De woorden hielpen niet. De dood van beide heren Pim Fortuin en vanGogh waren nodig om Nederland wakker te schudden. Maar ze lijden aan een ernstige vorm van naïviteit en daar ben je niet zomaar van verlost. Dit ziektebeeld wordt zelfs doorgegeven aan de kinderen je nageslacht, bijna erfelijk dus omdat je er mee bent opgegroeid, opgevoed, volgegoten met vooroordelen en beter weten. Naïef is echt een volkse kankersoort die je stemmingen en zienswijze aantasten.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s