EU benoemt Erdoğan tot “Eurocommissaris van Immigratie”

Screenshot_6

Griekenland mag de uit Turkije komende immigranten in het vervolg terugsturen, echter niet zo collectief als ze aankomen.

(Vertaling: E.J. Bron)

De EU-top met Turkije heeft het door patriotten gevreesde resultaat opgeleverd. De EU heeft aan Turkije onder zijn autocratische president Recep Tayyip Erdoğan het management van de massa-immigratie overgedragen en krijgt daarvoor als beloning een spoedig EU-lidmaatschap in het vooruitzicht gesteld. Als extraatje dient dan in de zomer de visumplicht voor Turkse staatsburgers volledig komen te vervallen. Er worden € 6 miljard overgemaakt, € 3 miljard daarvan onmiddellijk. Erdoğan werd met deze deal van de EU als het ware benoemd tot “Eurocommissaris Immigratie”.

Geen “collectieve uitzettingen” ondanks duizenden nieuwkomers

Het klinkt als zelfspot: de EU-landen brengen zo goed als geen uitzettingen van illegale immigranten tot stand en zijn tot nu toe niet verder gekomen dan hun bedoelde quotaverdeling over het transport van 30 mensen van Griekenland naar Luxemburg. Nu echter willen ze alle illegale binnenkomers van Griekenland naar Turkije terugsturen – let wel, zonder “collectieve uitzettingen”. Hoe dat met het oog op de collectieve aankomsten van dagelijks honderden tot duizenden mensen dient plaats te vinden, blijft het geheim van de deelnemers aan de topontmoeting.

Voor het terugnemen van de mensen door Turkije en hun onderbrenging, onder welke omstandigheden dan ook (hiertoe behoort in ieder geval niet het in acht nemen van de mensenrechten), mag de Erdoğan-staat opnieuw oorlogsvluchtelingen uit Syrië de EU binnen brengen – eerst is hun aantal beperkt tot 72.000. Wie hen opneemt, staat in de sterren geschreven. De Hongaarse regeringschef Viktor Orbán benadrukte in ieder geval al dat zijn land hiervoor niet ter beschikking zou staan. Hongarije zal zeker niet de enige weigeraar blijven. De doellanden blijven zodoende waarschijnlijk hoofdzakelijk Oostenrijk en Duitsland.

Wie kiest de “legale immigranten” uit?

Het is volledig onduidelijk volgens welke criteria de 72.000 zogenaamde oorlogsvluchtelingen uit Syrië, die op legale wijze de EU binnen mogen reizen, moeten worden uitgekozen. Wie Turkije kent, kan vermoeden dat het land hiermee – behalve de nu al beloofde € 6 miljard – een nieuwe geldbron betreffende corruptie heeft aangeboord.

Als de huidige koehandel aanhoudt, dan staat voor de Turken de deur in de EU wijd open. Net op tijd voor het begin van het vakantieseizoen eind juni dient de visumplicht voor Turkse burgers te vervallen. Op dat moment dient eveneens het belangrijke hoofdstuk financiën en begroting in het kader van de EU-toetredingsonderhandelingen van het grotendeels Aziatische land geopend te worden.

Bron:
www.unzensuriert.at

Verkorte vertaling uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op EU benoemt Erdoğan tot “Eurocommissaris van Immigratie”

 1. Edjan zegt:

  Merkel de Kaiserin, Erdogan de groot-kalief van Europa. Op naar Eurabia en EU-dictatuur.

  Ik hoop maar dat ze onder elkaar nog eens flink ruzie gaan krijgen, zodat er meer tijd komt voor PVV, FN, VB en AfD want op dit moment liggen kalifaat en EU-dictatuur een straatlengte (of twee) voor.
  Als het zo door gaat, denk ik dat we in 2040 al te maken hebben met een nauwelijks nog functionerende zorg, onderwijs en infrastructuur en een haperend productie-apparaat. In 2050 is het dan gedaan.
  De oorspronkelijke bevolking leeft op zijn best in reservaten, de EU-dictatuur en het kalifaat beginnen onder elkaar de strijd om de eindzege. Ik heb te doen met de autochtone mensen die dan leven.

  Like

  • bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

   2040?
   Ik vrees dat dit te optimistisch is, 2020 dan staan we al tot onze knieën in de bagger. Ieder jaar komen er meer, dit jaar waarschijnlijk 5 miljoen als het doorgaat zoals het jaar begon. Vanuit Turkije en vanuit Noord Afrika. Want de deal die onze randdebielen gesloten hebben slaat nergens op en betreft enkel de stroom vanuit Turkije, Europa heeft geen enkel voordeel van deze ‘deal’, wij betalen miljarden voor het binnenhalen van immigranten, daar komt het eigenlijk op neer. Wat een briljante zakenlieden zijn die politici van ons, nietwaar? Ik zou er om lachen als het niet zo levensbedreigend allemaal is.
   Europa doet niets om zich te verdedigen dus is het logisch dat er meer en meer deze richting opkomen. Zou ik trouwens ook hebben gedaan als ik in een armoede gebied in Afrika geboren was. Ik neem het de mensen niet kwalijk, die technocratische hersenloze stukken onbenul die wij als politici hebben, die zijn de schuld. Maar hoe raken we die gestoorde gekken kwijt. Verkiezingen? Zo direct verklaren deze ‘democraten’ die verkiezingen gewoon ongeldig en blijven ze zitten waar ze zitten, inclusief de PvdA met hun dan min tien zetels. Wat dan? Ik zie het ze doen ook. De fascisten zijn al tijden aan de macht en noemen degenen die tegen hen waarschuwen neonazi’s. Tja….

   Geliked door 1 persoon

 2. Stef zegt:

  Niets heeft het te maken met de immigratie van (vluchtelingen)
  Ook Rutte probeert telkens weer met deze misleidende term te beginnen.
  Het heeft echter alleen maar te maken met Rusland pesten.
  Turkije i.o.v. De V.S. Bij Europa . De Bosporus dicht maken.
  De boycot van Ruslandtourisme naar Turkije vergoeden met €6 miljard .
  Europa destabiliseren door de V.S.
  De V.S.is met een plan van totale chaos bezig zodat het eigen faillisement in het niet zal vallen.
  Dit zelfde geld voor Europa .

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  “Eurocommissaris van immigratie”?Van islamisering zullen ze bedoelen!

  Like

 4. Duchesne zegt:

  De EU heeft zojuist de genocide van de Koerden gefinancieerd….

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Alles in overeenstemming met het Koudenhoven-Kalergiplan, de EUSSR RODE DICTATUUR, de Bilderbergboeven en de NWO. Een goor duivels complot!

  Like

 6. Republikein zegt:

  Vroeger ging zwaar gespuis het gevang in, richting Veenhuizen.
  Maar wie bepaalt wat zwaar gespuis is!
  Ik kan dat wel, goed hé.
  Jullie ook trouwens, en dat is beter.
  Er is geen verschil tussen gespuis en gespuis, net zo min als er verschil is tussen gematigd en zwaar islamitisch gespuis omdat islam is islam en gespuis=gespuis.
  Veenhuizen moet weer open, heb genoeg bijgedragen om het mogelijk te maken, en dan gaan we ratten vangen.
  Modernisering Gevangeniswezen;
  Veranderingen voor de gevangenissen van Veenhuizen.
  Er wordt besloten dat gevangenen zo dicht mogelijk bij hun woonplaats moeten worden opgesloten.
  Dat betekent dat er gevangenissen worden gesloten in gebieden waar niet zo veel misdadigers zijn,bijvoorbeeld in Veenhuizen.
  In gebieden waar wel veel criminaliteit is moeten er juist gevangenissen worden bijgebouwd.
  Echter alleen voor onze eigen boeven toch?
  De regio omtrek islamgebied, zeg Aleppo en omstreken, dat is een open inrichting.
  Jeetje, vergeet ik de wereld van ”ik wou dat mijn kont een roosje was en jij lag er aan te ruiken”.
  Neem me niet kwalijk folks, was een oprisping.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s