Het Kwaad was veilig in Molenbeek

Screenshot_11

(Door: Annabel Nanninga)

Terrorist profiteerde van Vito Corleone-bonus

In sfeervolle maffiafilms vinden we het mooi: alle inwoners van de in sepia-tinten gefilmde New Yorkse achterbuurt weten van de hoed en de rand als het gaat om het lokale geboefte. Maar iedereen houdt zijn mond stijf dicht tegen de politie, de pers en buitenstaanders. Soms omdat de schurk een Robin Hood is, zoals Vito Corleone die in Godfather II de brute afperser Don Fanucci van de troon stoot. Soms ook omdat ze bang zijn; in A Bronx Tale kan boss Sonny LoSpecchio op klaarlichte dag een moord plegen in een drukke straat. Zodra de politie arriveert is iedereens naam Haas.

Massamoordenaar met Sonny-effect

In Molenbeek huisde een kwaad waarbij Don Fanucci afsteekt als een charmante kruimeldief en Sonny LoSpeccio als een gewetensvol modelburger. Veel mensen wisten dat het kwaad in hun midden verkeerde. Enkelen hebben hem geholpen, verborgen, gevoed en gehuisvest. Hij moet gezien zijn, hij is opgemerkt. Vreesden de Molenbekers voor hun leven, als zij de autoriteiten zouden inlichten over het kwaad in hun buurt? Profiteerde de massamoordenaar van het Sonny-effect?

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, België, Brussel, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Het Kwaad was veilig in Molenbeek

 1. wauso zegt:

  Wat is goed ? En wat is kwaad ? Dat is dus verschillend in de ogen van een moslim en een Christen ! Het probleem is, dat we dat ‘kwaad’ (naar onze maatstaven) ‘importeren’ en dat bepaalde lieden uit afkeer tegen ‘de normale man’ dit ‘importeren’ prachtig vinden ! En schrijfster heeft dan van Livestro als bagage meegekregen, dat je de ‘linksKnecht’, dan met woordjes moet bekeren. Dat zal dan op een teleurstelling uitlopen, want zowel de ‘LinksKnecht’ alsook de moslim zijn en masse niet met woordjes te bekeren. Ik heb dus meer respect voor de stenenwerper van Geldermalsen als de Rechtse ‘broekepoepers’ van Pownews !

  Like

 2. Zoals in elk toneelstuk werd de boef op het laatst gepakt en kreeg zijn verdiende loon. Tevreden sukkelden de schapen weer naar de trog…

  Like

 3. BertG. zegt:

  Terugkijken – Arthur van Amerongen over Molenbeek: ‘Misschien is het gewoon de islam?’
  ‘Ik noem ze Marokkanen ja, wat moet ik dan zeggen, Turken?’
  (incl. een boeken tip onderaan de pagina, 1 kopen en 1 gratis)
  http://media.tpo.nl/2016/03/19/terugkijken-arthur-amerongen-molenbeek-misschien-is-gewoon-islam/

  Like

 4. koddebeier zegt:

  In geïslamiseerde wijken is het veilig voor criminele moslims.!!

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Ooit gehoord van een moslim, die zijn zoon komt aangeven voor diefstal? Bijvoorbeeld?
  Ik niet. Dat betekent dat er ook dit weekeind duizenden moslims verzuimen hun criminele kinderen aan te geven. Willen ze ook niet; wat je jat van een ongelovige, schijnt een goede daad te zijn en is dus halal / policor.
  Inmiddels verstoppen de moslims hier ook honderden, of meer, terroristen. Pas als ze gaan moorden maken ze zich zelf bekend. Tot die tijd is het horen, zien, zwijgen en bidden.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  http://tpo.nl/2016/03/19/gezellig-multicultureel-middagje-molenbeek/

  Een gezellig multicultureel middagje in Molenbeek
  Schuld van de armoede

  Video

  Like

 7. Duchesne zegt:

  Iemand die zich afvraagt waarom niemand deze Abdelsalam aangaf of heeft gezien maar zweeg beseft nog niet welke wereld Molenbeek is, en niet alleen Molenbeek.
  Wijken van Parijs zijn gesloten fronten, met eigen wetten, met eigen leiders. Wie zijn vrouw, dochter of kind in een dusdanige wijk kwijtraakt zal in het beste geval nog een keer worden gebeld om een vegatief lichaam op te halen. Het is bijna onmogelijk om in deze wijken\ ghetto’s door te dringen, ook de politie zal nul op rekest geven bij een verzoek in een dusdanige wijk huiszoekingen te gaan doen. Twintig jaar geleden werdde politie deze Wijken al uitgeschoten, ondertussen is het arsenaal en de kundigheid strek gestegen, het zijn werelden op zich.
  Brussel is niet anders, St Joost, Molenbeek en Anderlecht zijn ook niet of slechts ten dele toegankelijk. Enkele andere wijken, zoals Vorst en Anneesens zijn door de structuur van de huizen en wijkopzet bastions, waar kleine gewapende groepen nauwelijks te overwinnen zijn. En onder de wijken liggen gangenstelsels waar niemand komt……
  Parijs is historisch een opeengeperste berg van flats en kazernes, Nederland is in dat opzicht overzichtelijker…..en minder in staat een vuist te maken dan de Fransen.
  Wie zich afvraagt hoe imand zich kan verschuilen in een duadanige wijk, wel, het is een eigen staatje en geloof maakt dat er word gezegen.
  Ik zie in mijn leefomgeving de moslims stil en snel over straat gaan, het contact dat er twee jaar geleden was is weg, de moslims in dorpen zijn in de minderheid maar in de steden niet, ze zullen zich in de steden verenigen….en op ons rekenen om te zorgen dat er stroom, water en gas is en wifi, en natuurlijk geld.
  Vanuit de steden zullen ze plunderen in de omgeving, zoals nu met plofkraken en huisovervallen gebeurd. Eenmaal in de eigen enclave is men onaantastbaar.
  Wie Molenbeek niet begrijpt moet er eens gaan wandelen, met vrouw en dochters, liefst rond de schemer. Blank vlees is erg in trek en aangezien het toch ongelovigen zijn en hoeren….
  In Europa zijn vele Molenbeekjes,

  Like

 8. Treintrien zegt:

  Van dat boek Eurabia van van Amerongen heb ik allebei de uitgaves (ja ik ben raar)
  Het is een doorwrocht geheel en er valt nog her en der wat te lachen ook, dus typisch voor deze schrijver.
  Uit een ouder interview weet ik dat hij inspiratie haalde uit het verhaal van Muriel Degauge, de eerste vrouwelijke zelfmoordterrorist in Irak..of Iran, wil ik even af wezen. Dit gesprek vond ik toen echt de moeite waard:

  Ik weet niet hoe goed jullie hem gevolgd hebben, maar deze ook een aanrader:

  van gisteren op rtlz:
  http://www.rtlz.nl/programma/van-liempt-live
  Groetjes!

  Like

 9. delamontagne zegt:

  De “Loco-burgemeester” van Molenbeek heeft de typische on-belgische naam………..
  Ahmed El Khannouss.
  Maar dat zegt natuurlijk niets, ten slotte heet die van R,dam Abu Taleb.
  Maar die van Molenbeek werd woedend omdat de Franse Schrijver Zemmour gezegd heeft na de afgelopen gebeurtenissen:::
  Eerder dan Rakqa ( Islamitische staat ), zouden we Molenbeek moeten BOMBARDEREN, aldus de Franse schrijver Zemmour.

  De bewoners van Molenbeek waren ,t dus niet eens met dearrestatie………….[ ,t was zo,n onopvallende……lieve jongen ] !
  “”Echt, die jongens hebben er niets van begrepen. Mijn vader was imam, van hem weet ik dat de islam verbiedt anderen te doden.”

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Moslimbroeders schieten elkaar te hulp, laten elkaar niet vallen, huilen gezamelijk en schreeuwen tegelijk om het onrecht van discriminatie en andere zaken, voeden elkaar, geven elkaar onderdak en schuilplaatsen en leveren eventueel wapens. Nog meer? Vraag het ze zelf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s