POLITIEK PROCES!

Screenshot_2

(Door: “Willemientje”)

Daar stond hij,
de eenzaamheid straalde van hem af,
maar, als steeds, ongebroken
blijft hij bij de mening
die hij altijd al gaf.
Tegenover zijn rechters,
het waren er drie,
ageerde hij fel
tegen de hypocrisie.

Veel aangiften vals,
opgehitst door burgervaders,
moskee en politie,
zelfs door het kabinet,
een behoorlijke schoffering,
 van  Jan met de pet.
Een groot deel van het volk
is in alle staten,
het is duidelijk een voorbeeld
van meten met twee maten.

De politiek in dit land
is corrupt en ernstig ziek,
die plucheplakkers in Den Haag
kunnen niet tegen kritiek.
Die voelen zich
behoorlijk ver verheven
boven de bezorgde burger,
die hen dat niet zal vergeven.

In plaats van zich de bezorgdheid
van het volk aan te trekken,
proberen ze nu 
onze spreekbuis te nekken
door al zijn uitspraken
uit de context te trekken.

Het zal ze niet lukken,
Geert zal niet voor ze bukken.
Met gevaar voor eigen leven
blijft hij zijn waarschuwing geven.
Het volk is niet dom.
Dat denken alleen de regenten,
die daar in Den Haag zitten
voor macht en centen.
Die in de Kamer ons land frustreren
en het verdommen van fouten te leren.

Wie had dat ooit gedacht,
dat ons land, zo mooi en uniek,
door de regering is verworden
tot een bananenrepubliek . . .

Door:
“Willemientje”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Hypocrisie, Justitie, Linkse Kerk, Overheid, Rotzakken, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

23 reacties op POLITIEK PROCES!

 1. ‘PvdA-Politie’ zette zwakzinnige in om valse aangiften te doen tegen Wilders. Zat Asscher en Bouman er achter.

  AMSTERDAM-NOIR- Wilders ontmaskerd één van de ‘Malle Eppie rechters’ Eilanne van Rens als een anti-Wilders aanhanger die in het Eilanne van Rensprogramma ‘Recht spreken’ van de VPRO haar afschuw over Wilders en zijn kiezers uitsprak. Heeft zij ook als PvdA-‘zwakzinnige’ aangifte gedaan tegen Wilders? Welke zwakzinnige bij de Rechtbank Den Haag heeft Wilders Hater Van Rens op de Wilders zaak gezet? Wat de 100 procent gesubsidieerde(=omgekocht) ‘Staats-NOS‘&JOOP.nl u niet melden in de zaak Wilders en Erdogan:”Black-Wilders-Erdogan-Friday”:Wilders: proces is farce en daar heeft hij gelijk in”.Wilders stelde voor de aanvang van de regie zitting dat het proces een farce is en dat is een understatement gebleken. Het proces is na een dag niet alleen een farce gebleken, maar een regelrecht derderangs soap met OvJ. Wouter Bos in de hoofdrol als Pinokio, de rechters Hendrik Steenhuis, Elianne van Rens en Sijbrand Krans als ‘Malle Eppies’ en Wilders al ‘PvdA-Kop van Jut’. Bovendien is het feit dat Rutte uitgerekend vandaag zijn Landverraad formeel heeft gemaakt door de capitulatie aan ‘Sultan Erdogan’ feestelijk te ondertekenen totaal onder gesneeuwd in het nieuws. Lees verder >>>> https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2016/03/18/pvda-politie-zette-zwakzinnige-in-om-valse-aangiften-te-doen-tegen-wilders-zat-asscher-en-bouman-er-achter/

  Like

 2. wauso zegt:

  Like

 3. Edjan zegt:

  Dit is een politiek S H O W P R O C E S

  Like

 4. RW Jaquet zegt:

  Ik heb altijd begrepen dat rechters onafhankelijk dienen te zijn. Of is dat bij dit soap proces een uitzondering

  Like

 5. Lekkere onafhankelijke rechtsgang is dit zeg, dat moet niet kunnen plaats vinden

  Like

 6. Kanaloa zegt:

  Er zijn in Nederland hoegenaamd geen onafhankelijke rechters. Als ze geen commissariaat bij de een of andere multinational hebben hebben ze elders wel andere belangen en dan moet dat soort ook nog oordelen over rechtszaken waar ze zelf belanghebbend bij zijn. Zijn zij geen belanghebbende dat zijn het wel familie leden of vrienden maar winnen doe je het nooit.
  Het is niet zo vreemd dat de boven ons gestelden zo graag willen dat het een ja wordt voor de Oekraïne, Nederland is net zo corrupt als het bijna corruptste land van de wereld, alleen weet het tuig het hier beter te verbergen.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Het is niet alleen NL,s nieuws

  Like

 8. Taljaard zegt:

  Laat dat politieke showproces maar mooi doorgaan.
  Des te meer publiciteit eraan wordt gegeven des te meer zal de rechterlijke macht in dit land in haar hemd komen te staan en als een door en door ideologisch bevooroordeelde en hypocriete bijwagen van de linkse kerk worden ontmaskerd.

  Like

  • Edjan zegt:

   Taljaard, ik denk dat het ze helemaal niets meer kan schelen om te worden ontmaskerd. Die schaamte zijn ze al lang voorbij. Zolang ze mooie baantjes hebben en goed verdienen, zolang de meerderheid van het volk het slikt (of zolang ze kunnen liegen en bedriegen dat het volk het slikt) zolang vinden ze het wel best. Van een geweten hebben ze absoluut geen last. Hoewel ze het woord wel kennen en voor TV gebruiken als het ze uitkomt.

   Like

 9. Elena zegt:

  Grote klasse Willemiemtje !!.

  Like

 10. Annette zegt:

  Ik wil graag mijn grote bewondering uitspreken over dit geweldige gedicht. Het zegt eigenlijk alles wat inmiddels, hoop ik, heel wat mensen zullen denken. Heel knap om dat zo in dichtvorm te vertolken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik zo langzamerhand bijna ziek ben van alles wat er op ons af komt. Zelf ben ik niet meer zo jong maar misschien is dat ook wel de reden dat ik er niet zo luchtig over kan denken als bijvoorbeeld mijn kinderen over wat er allemaal gebeurt en naar alle waarschijnlijkheid nog staat te gebeuren.

  Like

 11. Jean zegt:

  Van één zaak zijn we wel 100% overtuigd nl. “ze (de hypocrieten) zijn bang van Geert Wilders” want hij is een bedreiging voor hun parasiterende postjes, hij dient de belangen van eigen volk en niet van die vreemdelingen die wij kotsbeu zijn want zij zijn een bedreiging voor onze welvaart, veiligheid en leefbaarheid.
  Wij staan aan de kant van Geert Wilders, zeker weten.

  Like

 12. Elena zegt:

  Ik vernam dat advocaat Spong nog nooit in zijn carriére, meegemaakt had dat een “verdachte ” mocht spreken tijdens een regie zitting, het is ongebruikelijk dat dit gebeurde.

  De ganse rechtbank was volkomen de regie kwijt….LOL..
  Dan sprak Geert op het eind van de zitting, in prachtige bewoording hoe en wat hij vond van dit circus.

  Even werd besproken door G. Spong…dat Wilders de eed verbroken zou hebben…immers men moet de rechtspraak aanvaarden.

  Helaas voor Spong…..het optreden van Wilders was al een miskleun van de rechtbank

  Ik heb genoten van het pleidooi door Geert , gericht aan de linkse huichelachtige onbenullen wat we Rechtbank noemen.

  GO Geert !!!

  Like

 13. OphEUffen zegt:

  Een eerste vereiste voor onafhankelijke en onbevooroordeelde rechters is dat ze er uberhaupt moeten zijn. In zake de PVV en Wilders betwijfel ik dat ten zeerste. Daar heeft iedereen een mening over zoals rechter Rens al eerder kenbaar maakte op de staatstelevisie.

  – ik vond en vind minder, minder, minder totaal niet strafbaar, niet in de volledige context maar ook niet als uit zijn verband getrokken uitspraak
  – politici van andere signatuur kunnen zich veel verdergaande uitspraken permiteren zonder dat zij enig juridisch risico lopen
  – pleidooi lekt uit, zonder dat de oorzaak daarvoor bekend is kunnen Wilders en Knoops lastig en slechts met wantrouwen met elkaar communiceren
  – gemeente- en schoolbesturen die in polonaise aangifte doen
  – nog onbekend, maar niet onaanzienlijk, percentage nepaangiften
  – vooringevulde aangiftebiljetten met dank aan politiek, media, moskee en politie
  – ongetwijfeld nog wat goede argumenten vergeten

  Geert was nog zeer mild om zijn tweede politieke showproces als farce te betitelen. Wat zet de zuigende en zure elite zich weer magistraal voor joker. Ook deze tweede keer zijn ze volstrekt kansloos. Dat weten ze maar al te goed en dat maakt hen gevaarlijk. Vergis u niet. Maar zelfs een Pyrrusoverwinning zal er voor hen niet inzitten.

  Like

 14. Japio zegt:

  Mooi gedicht en helemaal waar, schandalig dat Geert zich moet verantwoorden voor dat linkse corrupte rechtssysteem.

  Like

 15. koddebeier zegt:

  We zijn een linkse bananenrepubliek en de zogenaamde rechtspraak is kromspraak geworden,
  tegenwoordig schaam je je dood om Nederlander te zijn

  Like

 16. Elise Boerwinkel zegt:

  Wat er met ons land gebeurt laat niemand onberoerd. We leven in een democratie wordt er gezegd, maar als de regering die beloofd heeft dicht bij het volk te willen staan met meer transparantie, dit gewoon niet waar maakt, alle beloftes met voeten treedt, meedoet met wat “grote landen” dicteren, anderen bevoordeelt zonder aanziens des persoons, ten opzichte van eigen bevolking, dat een leven lang, buiten geboorterecht, ook rechten heeft opgebouwd door hard werken en financieel heeft bijgedragen aan de welvaart, dat is toch te schandalig voor woorden.
  Ook het proces tegen Wilders is een dwaling van het keer op keer falende OM. Het vertrouwen op een rechtvaardige, goed functionnerende regering met visie en capabele bestuurders is volledig de grond in geboord door opstapelende blunders…

  Like

 17. Cathja zegt:

  Willemientje, wat mooi, en zo volledig de waarheid! Bedankt weer. U weet ons keer op keer te raken met uw gedichten!

  Like

 18. Avidia zegt:

  Ja, Willemientje, je bent hier erg goed in.

  Ik vind dit proces zo belachelijk, ik heb er geen woorden voor. Dat ze zich niet schamen, ze profileren hun eigen tekortkomingen, hoe meer er gepraat wordt de meer die tekortkomingen naar voren komen. Wilders is de leider van een partij, de mensen zijn het met hem eens, dus wij staan allen terecht, gezellig toch??? Eigenlijk moeten we allemaal naar het gerechtshof, want wij zijn allemaal schuldig. Kon ik maar lopen, ben gevallen en heb mijn heup gebroken, anders was ik met hem mee gegaan, misschien zelfs wel spreekrecht gevraagd, want ik heb heel wat te zeggen. Er is maar een actieve partij voor de Nederlanders en dat is de partij van de vrijheid, ook de vrijheid van meneer Wilders, vrijheid betekent dat je mag zeggen wat je wilt, dus ook meneer Wilders. En niemand kan daar iets tegenin brengen, Meneer Wilders en wij beledigen niemand, en als iemand zich beledigt voelt, moet hij of zij maar eens diep nadenken waarom!!!!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Avidia om 4:44 uur

   Beste Avidia, ik ben het helemaal met u eens! Een aanval op Geert is een aanval op al zijn kiezers. Een veroordeling van Geert is dus ook een veroordeling van ons, zijn aanhangers!
   Dan hebben we het over minstens een miljoen mensen….!

   Avidia, ik wens u van harte sterkte toe bij het herstel na uw val. Ik hoop dat de revalidatie goed verloopt en dat het weer helemaal in orde komt met uw heup!

   Een vriendelijke groet,
   Cathja.

   Like

 19. Avidia zegt:

  Willemientje, love you!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s