Sachsen: Bijna € 2 miljoen aan taxikosten voor “asielzoekers”

Screenshot_21

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Overschrijden taxiritten de mate aan hulp voor “asielzoekers”?  Maar al te goed herinneren we ons nog de stemmen van de politici: “We mogen geen sociale onrechtvaardigheid laten ontstaan”. Het lijkt erop dat dit niet helemaal goed lukt. Volgens een bericht van MOPO24 van 18-03-2016 betaalde de Duitse deelstaat Sachsen in het jaar 2015 bijna € 2 miljoen aan taxikosten voor “asielzoekers”, concreet ongeveer € 1,4 miljoen voor taxiritten en € 566.649,- voor andere rij-kosten. Daarbij ging het om ritten naar het Bundesamt für Migration (BAMF) of naar artsen. De kosten nemen op grond van het toenemend aantal “vluchtelingen” steeds verder toe.

politikstube

Vaak worden de taxiritten gemotiveerd met de ontbrekende geografische kennis: “asielzoekers” kunnen zich niet oriënteren in een vreemde omgeving. Maar het lukte “vluchtelingen” wel om meer dan ongeveer 3000 kilometer te voet onder grote inspanningen met smartphones met een geïntegreerd navigatiesysteem de weg naar Duitsland te vinden. Ze hebben allemaal een smartphone met een navigatiesysteem en een vertaalprogramma, uiterst modern, en hun moskeeën vinden ze ook.

Hoezo kunnen ze dan geen arts of een instantie vinden? Sinds de “vluchtelingen” in Duitsland zijn, bestaat er plotseling geen dwang tot bezuinigingen meer waarmee de politici de bevolking jarenlang in toom hield respectievelijk in toom wilde houden. De sociale jaloezie zal toenemen wanneer men aan “asielzoekers” bijna net zoveel geld besteedt als de gemiddelde Duitser in de maand netto krijgt, wanneer bovendien taxiritten tot de Duitse standaard van de welvaartsstaat voor “asielzoekers” behoren. Dan zou men op een bepaald moment een argumentatieprobleem kunnen krijgen en eventueel zelfs in financiële nood komen.

Bron:
https://politikstube.com
Auteur: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Duitsland, Krankzinnigheid, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Sachsen: Bijna € 2 miljoen aan taxikosten voor “asielzoekers”

 1. jungleelephant zegt:

  Gloeiende gloeiende,dit is echt niet normaal meer!Als ik naar het ziekenhuis moet,moet ik soms een maand wachten omdat ik er eerder het geld niet voor heb!En dat doe ik,gewoon,omdat het moet!En dan moet je zoiets lezen,grrrrr!het is maar goed dat ik standaard een te lage bloeddruk heb,anders zat ik hier niet meer!

  Like

 2. Edjan zegt:

  Mensen! Dit is goed voor de e c o n o m i e

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  De taxibedrijven zullen in hun nopjes zijn.

  En WIJ maar te horen krijgen dat de ‘bezuinigingen’ noodzakelijk zijn omdat we jáááren ‘op te grote voet’ hebben geleefd!
  Nou, IK heb NOOIT met een taxi naar een arts kunnen rijden!

  Like

 4. Japio zegt:

  Nu.nl “Veel animo voor betoging tegen racisme in Amsterdam. In Amsterdam hebben rond de 1.500 mensen zaterdagmiddag meegelopen in een protestmars tegen racisme en discriminatie.”. Ongelofelijk wat een naïeve en domme mensen heb je toch. Wanneer gaan ze het nou eens inzien? Deze mensen kiezen (on)bewust hun ondergang. Kots en kots misselijk word je ervan.

  Like

  • Edjan zegt:

   Er reed zelfs een zwarte Sint te paard mee. Maar mensen, laten we het maar onder ogen zien: hoe achterlijk ze ook zijn: zij zijn met ongeveer 2x zoveel als wij.
   De meesten daarvan gaan heel misschien iets inzien als er een bomaanslag naast hun deur plaats vindt.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Edjan 19 maart 2016 om 23:41

    [quote] zij zijn met ongeveer 2x zoveel als wij

    JUIST!
    En daar waar ik woon, zijn ze blijkbaar allemáál nog achterlijk.
    Daarom kunnen wij die ongelijke strijd nooit winnen; zéker niet als er hier straks nog veel meer mohammedanen binnenstormen; krijgen we nóg meer tegenstanders…
    En daarom schreef ik gisteren dat het bestaan veel eerder dan in 2040 onleefbaar wordt.

    Edjan 19 maart 2016 om 21:29

    [quote] Mensen! Dit is goed voor de e c o n o m i e [/quote]

    JA! Zo denkt de landverrader nu eenmaal; z’n kinderverstandje kan NIET begrijpen dat de belastingbetaler OVERAL voor opdraait!

    Geliked door 1 persoon

   • Edjan zegt:

    Ze zijn met 2 a 3 x zoveel als wij. Zij hebben de media onder controle en zijn goed georganiseerd. Zij hebben geen last van “eerlijkheid” en “fatsoen” en al die “andere wangen toekeren”. En aangezien velen onder ons nog steeds geloven dat zij naïef zijn of krankzinnig geworden, komen “wij” telkens met veel te softe tactieken die eerder een negatief dan een positief resultaat hebben. Ik blijf het vandaag nog meer even uitblaten. Morgen zal ik zwijgen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Edjan 20 maart 2016 om 13:14

    [quote] “wij” telkens met veel te softe tactieken die eerder een negatief dan een positief resultaat hebben [/quote]

    Hiermee ben ik het eens hoor! WIJ moeten elk woord en elke daad op een goudschaaltje wegen en “ZIJ” kunnen zich allerlei agressieve rottigheid permitteren, waarvoor ze totaal geen verantwoording hoeven af te leggen! HUN handelen wordt op geen enkele manier afgestraft!
    Het feit dat WIJ ons correct gedragen, wordt tóch niet beloond; neem nu de keurige demonstraties van PEGIDA!
    Ik blijf erbij -en die mening ben ik steeds sterker toegedaan- dat alleen gigantische mohammedaanse terroristische aanslagen MISSCHIEN zouden kunnen helpen!

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Er zijn drie hoofdoorzaken die zullen leiden naar de grote catastrofe die op zijn beurt weer de algehele revolte zal inluiden.
    Dat is ten eerste de ongebreidelde instroom van “vluchtelingen”. (Laat die instroom dus doorgaan!).
    Ten tweede het onderdrukken c.q. terroriseren van de islam. Hoe meer moslims hoe meer terrorisme.
    Tot derde. Hoe groter het aantal analfabeten en cultuur-primaten hoe meer geld er nodig zal zijn om ze te onderhouden. Dit zal leiden tot een ongekende armoede onder de blanke bevolking.
    Ziedaar de ingrediënten voor de onherroepelijk op ons af komende chaos, gevolgd door revolte.

    Like

   • Edjan zegt:

    Paulzwueste, ik wou dat ik je gelijk kon geven maar er is nog NOOIT een opstand vanuit het volk begonnen, altijd vanuit de middenklasse. Als het regime die middenklasse kan paaien, hebben ze vrij spel.

    Dat paaien is vrij eenvoudig: bewaar ze voor de ondergang die ons wacht, geef ze eten en een dak boven hun hoofd, maak ze ambtenaar, militair enzovoort.

    Like

  • Schapen die bereidwillig hun lege kop op de slachtbank leggen…wat een dom volk daar in nederigland.Mart Brasil.

   Like

 5. Jean zegt:

  Walgelijk en degoutant.
  STOP met die onkosten op het eigen volk te verhalen.
  Laat ze maar te voet naar de arts gaan en zelf de rekening betalen en kunnen ze dat niet dan een “one way ticket” richting homeland want wij zitten echt niet te wachten op dat zootje ongeregeld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s