Speech van Raffie Cohen (Pegida) op 18 maart 2016 in Badhoevedorp bij regiezitting proces Geert Wilders

Screenshot_14

(Door: Raffie Cohen)

Welkom allemaal. Wij staan hier nu voor het Justitieel Complex Schiphol, en steunen Geert Wilders bij dit oneerlijke proces. Het lijkt wel een hetze. Anderen hebben wel ergere dingen gezegd en zijn daarvoor niet aangeklaagd.

 • Samsom zei in 2011: Marokkanen hebben monopolie op geweld.
 • Hans Spekman zei in 2008: We moeten Marokkanen vernederen.
 • Rob Oudkerk zei in 2002: Wij hebben hier ook Kut Marokkanen.

Wat deze heren gemeen hebben? Ze zijn allen van de PvdA. Nou niet bepaald mijn favoriete partij. Samen met de VVD heeft ze niet het beste voor met het volk. Als regeringsleiders hebben ze de taak te zorgen voor onze veiligheid. Dat is hun voornaamste taak.

Van 1 januari tot en met 30 juni 2016 vervult Nederland voor de twaalfde keer het voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie. Prioriteit is: een strategische agenda voor de EU in tijden van verandering. En wij staan voor enorme veranderingen nu.

Onze regering onder aanvoering van de PvdA is van plan om een luchtbrug te beginnen tussen Turkije en de EU, dus ook Nederland! Zo wordt het de islamitische Jihadisten heel erg gemakkelijk gemaakt om de immigratie-Jihad te voeren om hun uiteindelijke doel te bereiken: Onderwerping van Europa is één van de doelen van de islam! Het uiteindelijke doel is de hele wereld onderwerpen! Hoe dom kan men zijn! MARK RUTTE word wakker! Bescherm onze kinderen en nageslacht!

En nu op vrijdag 18 maart 2016 staat Geert Wilders terecht. Smaad en laster, als burger kom je met zulke uitspraken niet zomaar weg. De heer Wilders wordt aangeklaagd voor de uitspraak “minder, minder”. Joop van Riessen, ex-politiecommissaris van Amsterdam, zei dat Wilders gemold zou moeten worden en z’n aanhang gedeporteerd. Hoe hypocriet wil je het hebben? En Justitie reageerde niet.  Het Openbaar Ministerie beschuldigt Wilders van belediging van een groep mensen op grond van ras en het aanzetten tot discriminatie en haat. De islam is altijd beledigd. De waarheid mag niet gezegd worden. Waarom komt mij dit zo bekend voor? Deze rechtszaak zal Geert Wilders veel publiciteit opleveren. Misschien dat publiciteit helpt bij nieuwe verkiezingen, maar we weten allemaal precies waar Geert Wilders voor staat. Ik citeer even deze zin van Geert:  ‘De patriottistische lente begint overal, in Amerika en Frankrijk, Oostenrijk en Italië, Nederland en Vlaanderen. De winter van onze ontevredenheid is bijna voorbij.”

Screenshot_13Het Roermondse Tweede Kamerlid Selçuk Öztürk zegt dat Geert Wilders op weg is de nieuwe Hitler te worden, en Kuzu en Öztürk vergelijken Wilders met een tumor die je moet bestrijden. Ach, zouden wij zulke uitspraken kunnen doen in Turkije? Daar ga je gelijk de bak in. Journalisten gaan de gevangenis in voor hun mening in Turkije.

De Turkse oppositiekrant Zaman is onder staatstoezicht geplaatst. De krant maakte direct een doorstart onder een andere naam. In Turkije en ook daarbuiten bestaan grote zorgen over de ingreep bij Zaman. De persvrijheid in het land staat er al langer onder druk. Zaman schreef geregeld kritisch over de regering van president Erdoğan. En nu is de krant een regeringsgezinde koers gaan varen.

Ik wil wat vertellen over “Sippenhaft”. Ik had nooit gedacht dat het zover zou komen in Nederland. De invloed van de islam in onze linkse regering is niet te onderschatten. “Sippenhaft” wil zeggen dat mensen hun baan kunnen kwijt raken als een familielid tegen de gevestigde orde is. De regering dus. Hun invloed reikt ver. Ook Stalin en Mao stelden familie van degenen die ze lieten oppakken niet terecht, maar legden hen gevangenisstraffen op, of in mildere gevallen werden familieleden niet vervolgd, maar raakten ze toch vaak hun baan kwijt. Krijgen we nu ook zulke toestanden in Nederland en wordt Nederland een politiestaat?

Verleden week hoorde ik tot mijn verbazing Aboutaleb op tv zeggen: “Merkel is de leider van Europa” en ik zeg: hoe kun je dit rijmen met “Als het je hier niet bevalt, dan rot je maar op” – En nu krijgt Angela Merkel een prijs van de Roosevelt Universiteit in Middelburg op 21 april. Dit gaat mijn verstand te boven! Hoe kan men een prijs geven aan een verraadster?

De dreiging die uitgaat van rechtsextremisten is ’nagenoeg verdwenen’. Daarentegen komt de echte dreiging vanuit extreemlinkse organisaties, zoals de Anti-Fascistische Aktie (AFA) en de KAFKA. AFA en KAFKA zijn zeer gevaarlijk. De AFA schuwt geen geweld, dat hebben wij op verschillende demo’s ervaren. Wanneer AFA kennis heeft van een geplande demonstratie door anders denkenden worden gemeenten benaderd en gewaarschuwd voor materiële schade die het gevolg kan zijn van dergelijke demonstraties. Schade is in de regel echter juist het gevolg van AFA’s tegendemonstraties. Een bekende tactiek van links-extremisten is het ophitsen van allochtone jeugd om demonstraties van anders denkenden met geweld te verstoren. Ook worden plaatselijke politici onder druk gezet om  demonstraties van anders denkenden te verbieden.

Wij van Pegida-Nederland roepen juist elke keer weer op om geen geweld te gebruiken.

Vrienden, ik wil jullie bedanken voor jullie komst en voor het luisteren naar mijn speech. Tot de volgende demo.

Screenshot_15

Door:
Raffie Cohen
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Speech van Raffie Cohen (Pegida) op 18 maart 2016 in Badhoevedorp bij regiezitting proces Geert Wilders

 1. koddebeier zegt:

  Als de patriottistische lente op z’n hoogte punt komt is de kans om alle landverraders voor een tribunaal te slepen !
  Laten we dat dan vooral niet vergeten !

  Like

 2. Anneke zegt:

  Islamieten kennen alleen monopolie-geweld….Een strakke berechting hoeven hun niet te ondergaan. Nee; hun is alle vrijheid toegestaan.

  Like

 3. Anneke zegt:

  Een realistische blik, is feitelijk al een dikke 40-jr. verboden. Mensen die niet wereldvreemd zijn, hebben het niet makkelijk op deze aardse hell.

  Like

 4. Anneke zegt:

  Het EU-kalifaat is meer en meer tot leven gekomen. De ondergang van onze joods-christelijke cultuur is actief.

  Like

 5. wauso zegt:

  Like

 6. wauso zegt:

  Like

 7. 4sjun zegt:

  Prima speech. Zolang als Van der Riessen niet vervolgd wordt voor haatzaaierij moeten Nederlanders ernstig rekening houden met een gehoofddoekte in plaats van een geblinddoekte vrouwe justitia.
  .
  Nog maar eens naar wat Joop van der Riessen PvdA-man en oud politiecommissaris te Amsterdam op de televisie los liet. Tegen hem geen voorbedrukte aangifteformulieren.
  .

  .
  Onder andere DAAROM is het tijd voor vervanging van politici en een meekomende bijltjesdag door de verschillende ministeries, NGO’s, en instituties.

  Like

 8. carthago zegt:

  Schitterend, schitterend!
  De kracht van de waarheid, het straaltje licht, zal uiteindelijk altijd de zwarte naderende nacht verdrijven.

  Like

 9. ildiko zegt:

  Hier is de waarheid taboe, de leugens, misleiding, indoctrinatie, valsheid, regeert. Wilders verdient een lintje, een onderscheiding, bijna de enige ECHTE NEDERLANDER die durft de waarheid te zeggen, ruggengraat heeft, en tussen alle obstakels en ellende met de hulp van de HEER nog steeds voor zijn volk en vaderland strijd. Hij is de dapperste persoon van NEDERLAND.

  Like

 10. HAHAHA zegt:

  DIE SAMSON EN RUTTE MOETEN HOE DAN OOK VOOR HET OORLOGSTRIBUNAAL !!!
  ZIJ HEBBEN DOOR DE ARABISCHE LENTE TE FINACIEREN EN ORGANISEREN GENOCIDE GEPLEEGD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 11. peterdm zegt:

  Samsom zei in 2011: Marokkanen hebben monopolie op geweld. Hans Spekman zei in 2008: We moeten Marokkanen vernederen. Rob Oudkerk zei in 2002: Wij hebben hier ook Kut Marokkanen.
  Ook Geert Wilders vind dat deze uitspraken onder het recht van vrije mening valt. Dus minder Marokkanen ook!
  Het OM in Nederland is de laatste 30 jaar steeds groter geworden door criminele kut Marokkanen (Oudkerk) die met hun monopolie op geweld (Samsom) veel werk heeft gegenereerd. Echter de vernedering (Spekman 2008) is nimmer ingevoerd, in tegendeel. OM VS Badr (monopolist met geweld) als grote voorbeeld. Niets is vernederd HansjeSpekniets van de Kopjethee. behalve Koen Everink en zijn familie, wedden dat het OM de moordenaar van Koen of de opdrachtgever nooit zal vinden maar dat terzijde mister OM.
  En nu anno 2016 heeft het OM zijn vizier op Geert Wilders gericht, de enige volksvertegenwoordiger die klinkklare oplossingen geeft. Minder! Sinds de voorbedrukte aangifte formulier tegen minder van Geert is de PVV flink gegroeid. Kop op Geert miljoenen mensen staat achter u en die willen alleen vrijspraak en een krimpende OM. In de context van minder Marokkanen betekend dat voor de PVV criminele 2paspoort Marokkanen omdat zij de monopolie hebben op geweld (Samsom 2011). In het proces zullen de crimecijfers van 2paspoorthouders op tafel komen en dan kan Nederland zien dat Geert gelijk heeft. Vrijspraak.

  Like

 12. Helena zegt:

  Complimenten voor je speech Raffie, Ton en ik konden er gisteren helaas niet bij zijn. Pegida stond daar toch maar weer in alle vroegte in de bittere kou, op een winderig veldje met een hek er omheen (te triest voor woorden om zo weg gezet te worden iedere keer ver weg van het evt. ‘gehoor’) maar ik ben er super trots op dat jullie Geert hebben gesteund, wij deden dat natuurlijk in gedachten. Volgende keer hopen we jou met je lieve man weer te zien bij een Pegida demo, want we gaan gewoon door, we moeten wel! Lieve groetjes van Helena en Ton

  Like

 13. Republikein zegt:

  Het zijn wel onze kutMarokkanen.

  Like

 14. Pingback: “……Maar WIJ staan er!” | E.J. Bron

 15. Thea May zegt:

  What a powerful woman, strong and with a clear mind…

  Like

 16. theamayblog zegt:

  What a powerful woman. She knows how to tell the truth, fighting for patriots that speaks one language around Europe.
  And for Geert Wilders, we all standing behind you!
  Thank you, Raffie Cohen !👍

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s