Stroomversnelling

Screenshot_7

(Door: “Tijl Uylenspiegel”)

Dat kun je wel stellen na de “migratiedeal” die Europa is aangegaan met Turkije, of moet ik zeggen die ons is opgedrongen door de Turken?

Wat het extra bijzonder maakt, is dat er al langere tijd een overeenkomst was dat Turkije in ruil voor € 3000.000,000,- (!!) migranten zou tegenhouden. Het bedrag was weliswaar nog niet in zijn geheel betaald, maar er werden ook nauwelijks migranten tegengehouden, beiden bleven dus in gebreke.

Het toont tevens de onmacht van Frontex aan, dat in plaats van mensen tegen te houden werkte als veerdienst, pootje baden in Turkije wordt inmiddels afgeraden, want voor je het weet wordt je opgepikt en naar een Grieks eiland gebracht, of je wilt of niet.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Stroomversnelling

 1. Edjan zegt:

  Een jaar geleden spotte de Telegraaf”: “voor elke 10.000 “vluchtelingen” die Nederland opneemt, krijgt de PVV er een zetel bij.

  Nu, een jaar later is het anders: voor elke zetel die de PVV erbij krijgt, krijgt Nederland 20.000 extra “vluchtelingen” door de strot gedouwd.

  Het is inderdaad een stroomversnelling, de elite wil ons steeds sneller het zwijgen opleggen en laten verdwijnen. Ik vraag me af wanneer de eerste reservaten voor autochtonen geopend worden. 2030? Voor ouderen misschien al in 2020?

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  De linkse rood-groenen winnen tóch! Wij kunnen niet meer op tegen de meerderheid krankzinnige landverraders tussen wie we moeten ‘leven’.
  Binnenkort is de mohammedaan ook ver in de meerderheid en dat hoop ik niet meer te hoeven meemaken.

  Als er geen geld meer is voor ONZE ‘zorg’ en ONZE pensioenen, mogen ze mij een spuitje geven.
  Maar zelfs dát, een humane dood, wordt ons niet gegund.
  Nee, we zullen ons kruipend door de goot moeten begeven als we niet meer kunnen lopen door ziekte en/of ouderdom, in afwachting van onze onthoofding.

  Het is heel beangstigend om afhankelijk te zijn van één vechter, één man, één Geert Wilders, die weer voor de rechter staat omdat de ‘socialist’ hem in de gevangenis wil doen belanden; wil breken, wil kapotmaken…
  Het is onvoorstelbaar dat Geert de moed nog niet heeft opgegeven.

  Ondanks alles nog maar eentje van Dirk Jan:

  http://www.comichouse.nl/image/generator/appendcopyright/item/97/type/jpg/path/generic+portfolios+illustrationcomics+images+img_097.jpg/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s