VIDEO (Engelse ondertiteling): De historische “Europa-speech” van Viktor Orbán (Boedapest, maart 2016)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Hongarije, Patriottisme. Bookmark de permalink .

21 reacties op VIDEO (Engelse ondertiteling): De historische “Europa-speech” van Viktor Orbán (Boedapest, maart 2016)

 1. rs zegt:

  Moet Orban nou ook vluchtelingen opnemen nu de deal met de Turken is gesloten ?
  Ik dacht toch echt dat alle EU landen akkoord moesten gaan ? Kan iemand mij dit uitleggen ?
  En Hongarije was toch gesloten voor die azielige zoekers ?

  Like

  • Edjan zegt:

   Ik denk dat dit “akkoord” (lees: verraad) nog wel een staartje gaat krijgen. Maar dan nemen we er in Nederland toch een paar extra op?

   Like

  • biebie zegt:

   Het opnemen van “vluchtelingen” is op vrijwillige basis anders hadden ze nooit een akkoord bereikt.
   Het opdringen hiervan zal spoedig volgen.
   Valt me toch wel zwaar tegen van Orban dat hij geen veto heeft uitgesproken.
   Bij zulke onderhandelingen worden stille sancties opgelegd als je niet meeloopt maar dit komen wij nooit te weten, anders is het stilzwijgen van Orban niet te verklaren.

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En dat meneer Orban, is de WAARHEID. Maar de socialisten, en de huichelaars van de politieke-elite- van links tot rechts- haten de WAARHEID. Deze verraders, verzameld in het communistisch gedrocht EUSSR, storten ONS in de AFGROND! U bent een ware held, meneer Orban.

  Like

 3. De historische “Europa-speech” van Viktor Orbán (Boedapest, maart 2016) Victor stemde wel in met het megalomane plan van de EU net zoals Cyprus, je kan NIEMAND vertrouwen…

  Like

  • rs zegt:

   Dit bedoel ik dus . Heeft die nu ONDER DWANG meegestemd ?

   Geliked door 1 persoon

   • Denk het wel rs, Viktor Orbán lijk mij geen man die absoluut niet gemakkelijk van zijn stuk te brengen is, gezien in het licht van zijn recente uitspraken over de asiel kwestie. Natuurlijk is Viktor ‘bewerkt’ daar komt geen hond achter rs. Net zoals in de Nederlandse parlementaire democratie het gaat dat bijv. elk nieuw Kamerlid ingezworen dient te worden d.m.v. een geheimhoudingsplicht welke een zware stempel drukt op iedere parlementariër. De minister president weet samen met de Koning alles wat geheim dient te blijven, deze laatste wordt bijna wekelijks op de hoogte gehouden door Rutte.

    De Koning krijgt de notulen van de ministerraad i. Mede daardoor weet hij wat daar wordt besproken. Ook bezoeken ministers de Koning regelmatig om bij te praten. De minister-president doet dat zelfs iedere week (als regel op maandag). Of zij bij deze gelegenheden invloed of druk uitoefent op het te voeren beleid is niet bekend. Er wordt wel gesteld dat de Koning het recht heeft om door zijn/haar ministers geïnformeerd te worden en hen mag bemoedigen en mag waarschuwen. >>>> http://www.parlement.com/id/vh8lnhronvvr/de_koning

    Like

 4. Perfide Albion zegt:

  Ik zit net een stukje CNN te kijken. Trump=xenofobie=Hitler is de boodschap die men er daar inhamert bij het volk. In Nederland staat mijn vertegenwoordiger voor een PVDA rechtbank. Overal in het westen zie je onze cultureel marxistische vijanden liegen, bedriegen en geweld gebruiken tegen ons.

  Het is nu klaar! De koude oorlog is nog steeds gaande. Agenten van de sovjet unie bevolken onze instituties. Het wordt tijd dat we met die communisten afrekenen en wel nu..

  Like

 5. Opstand tegen verenigde staten van Europa

  “Kan iemand anders namens de Hongaren besluiten met wie wij, de Hongaren, wel of niet moeten samen wonen?”
  De Europese leiders zijn druk bezig met het in elkaar draaien van een plan waarbij Europese landen worden verplicht een vastgesteld aantal vluchtelingen op te nemen.
  Er zijn in Europa een aantal politieke leiders die ferm anti-vluchteling zijn, maar degene die dat misschien wel het meest van allen is, is niet Geert Wilders of Frauke Petry, maar de Hongaarse premier Viktor Orban.
  Vorig jaar sprak iedereen in Europa over deze man toen hij in september begon met het bouwen een ongeveer 200 kilometer lange muur langs de grens van zijn land met Servië.
  Het vuurwerk barstte pas echt los, toen tientallen vluchtelingen probeerden om door deze barrière te breken. Toen de asielzoekers dit serieus probeerden, werden ze ontvangen door waterkanonnen en traangas. Dat was toen en sinds die tijd gaan er geen vluchtelingen meer door Hongarije richting Duitsland. Lees verder >>>> http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10453:opstand-tegen-verenigde-staten-van-europa&catid=37:wereld&Itemid=50

  Like

 6. ildiko zegt:

  DEZE SPEECH EIGENLIJK NAAR ONZE EIGEN OM MOET VERSTUURD WORDEN !

  Like

 7. realistnl zegt:

  MOSLIMS VALLEN AAN IN HONGARIJE.

  MOSLIMS VALLEN AAN IN MACEDONIË.

  MOSLIMS VALLEN AAN IN DENEMARKEN.

  MOSLIMS VALLEN AAN IN BELGIË.

  MOSLIMS VALLEN AAN IN ZWEDEN.

  MOSLIMS VALLEN AAN IN FRANKRIJK.

  MOSLIMS VALLEN AAN IN GRIEKENLAND.

  MOSLIMS VALLEN AAN IN NOORWEGEN.

  MOSLIMS VALLEN AAN IN ITALIË.

  MOSLIMS VALLEN AAN IN DUITSLAND.

  MOSLIMS VALLEN AAN IN NEDERLAND.

  MOSLIMS VALLEN EUROPA AAN.

  Like

 8. ildiko zegt:

  On our way home from Brussels. We managed to tackle the greatest danger. Hungary will not make any commitment, that would place an unbearable burden on the country ORBAN VIKTOR

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Meen toch gelezen te hebben dat alle 28 €U landen ingestemd hebben met het verraad der eigen volkeren aan dictator Erdogan…
  Ons bewust willen overgeven en onderwerpen aan de islam doctrine…
  Tijd voor bijltjesdag en een Nexit!

  Like

 10. Astrid zegt:

  Geweldige toespraak, zo raak en duidelijk verteld.
  Het applaus was dan ook oprecht gemeend. De Hongaren begrijpen het, want er staat veel, zeg maar alles, op het spel. De bewustwording van wat er in EUropa gaande is, moet zo snel en veel mogelijk verspreid worden. De machthebbers haten het snelle internet.
  We zullen inderdaad als volkeren moeten gaan samenwerken, één grote vuist maken tegen de Brusselse NWO-dictators, om ze mee uit hun machtspositie te wippen en de macht weer onder elkaar te verdelen, zoals het hoort in een democratie. Het EU-project was al gedoemd te mislukken, de volkeren wilden het destijds al niet en dat is sindsdien alleen nog maar verder toegenomen. Dus de EU als grootmacht zal inderdaad instorten, maar niet zonder slag of stoot. De tijd van beleefd afwachten is raakt op, we zullen ook uit onze stoelen moeten komen.

  Like

 11. Mirjam zegt:

  Orban heeft 100% gelijk. Hij spreekt over de verbintenis die Europese landen met elkaar hebben, maar in een andere context dan Merkel ons probeert naar om te vormen.
  Orban zegt zelf dat ieder land een land op zich is, maar dat we onze moed en kracht vanuit ons binnenste moeten laten werken, zodat ieder land zijn eigen identiteit kan behouden en niet verliest en dit kan alleen als de burgers van landen die hun eigen identiteit willen bewaren en deze niet willen verliezen, zich samen voegen en daarvoor strijden. Niet naar de linkse elite luisteren, niet naar Merkel luisteren, niet naar Brussel luisteren, maar hun waarden en normen en hun EIGEN land samen met de landen die hetzelfde denken, beschermen tegen de immigranten die onze landen willen overnemen en niet komen, omdat ze vluchten voor een oorlog. Alle grenzen moet dicht van Europa, binnen zowel als buiten. Het is allemaal voorspeld dat dit zou gebeuren, maar wij kunnen de toekomst veranderen, als we dit willen, maar dit kan alleen door een verenigd Europa, gevormd door de burgers die hun eigen landen en eigen identiteit willen beschermen en behouden. Elk land moet in opstand komen in hun eigen land en het niet meer pikken wat er allemaal gebeurt. De islamisering van ons volkeren/landen MOET stoppen.

  Like

 12. Avidia zegt:

  Ja Mirjam, ik wist het ook, maar wat kunnen wij doen? Ik luister naar niemand, ben zeer septisch, heb mijn eigen gedachten over het een en ander, die kun je vaak niet delen, want je staat versteld hoe anderen erover denken. Dus ik houd het maar voor me, overtuigen is niet mogelijk, net zo min ze mij kunnen overtuigen, iedereen maar naar binnen te laten en leven op uitkeringen, want waar moeten ze anders van leven :-{{{{{{{{{{{ Daarom komen ze hier, sorry voor degene die er niet mee eens zijn. Maar zo denk ik er over :-{

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s