VIDEO: Germany – The end . . .

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Germany – The end . . .

 1. Tom Hendrix zegt:

  Voor de derde keer, brengt Duitsland ons naar de afgrond. Eerst de eerste Wereldoorlog, van 1914 t/m 1918, Europa een grote ruïne na afloop, daarna het Hitlerregime en de Tweede Wereldoorlog, tussen 1933 en 1945. En nu de waanzin van Merkel, die Europa uitlevert, aan de islam en de massa-immigratie. En dit keer gaan we echt “de bietenbrug op”, Helpe ons God! En Merkel gaat net als Hitler, gewoon door met de perverse politiek, om de Duitse burgers te vervangen door de islam! En nu is er geen Poolse held, als Koning Jan Sobieski, die in 1683, de moslims/Turken versloeg bij Wenen, om ONS te redden. Verraden als wij zijn door de politieke-elite.

  Like

 2. Bas zegt:

  Massa immigratie is levensgevaarlijk ! Die lessen trokken de indianen reeds. Ze leven nu in reservaten.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Nu de rat Rutte ons verkocht heeft is het tijd voor Nexit!

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Ow ja, de complete Nederlandse oppositie partijen dienen hun ontslag in te dienen na dit verraad en zo nieuwe verkiezingen te forceren.

  Like

 5. ildiko zegt:

  Verraders van vaderland mogen ongestoord hun gang gaan, Balkenende, Rutte, Samson, Pechtold, Timmermans, ………… enz enz en de rij is onbegrensd

  Like

 6. Avidia zegt:

  Ik zie uit naar een revolutie, wij willen dit niet, ik wil niet werken voor illegalen, niksnutten, die hun eigen land ontvluchten door geen verantwoording, die de gemakkelijke weg bewandelen door hier een uitkering te eisen. Ja, en dat is heel gemakkelijk!!! Ik word hier woedend om, niets gepresteerd, maar wel een woning en een uitkering, dat wordt natuurlijk meteen door geseind door die mensen, kom naar Nederland en je hebt een huis en een uitkering, je hoeft nooit meer te werken, je krijgt alles voor niets, mooi toch!!! Heerlijk Nederland, een oase van rust, geld in de zak houden, alles voor niets krijgen, OOOOOOO Nederland, wat ben je toch geweldig socialistisch, wat toch geweldig dat wij hier alles krijgen, ik word lid van de PVDA, als dank!!!!!! Weer een lid van de PVDA :-}

  Like

 7. Avidia zegt:

  Ik ben geen landverrader, ik ben er 100 % op tegen, ik zie ze ook lopen in mijn stad en denk dan, die moeten wij allemaal onderhouden, ze zien er niet uit, ze krijgen nooit een baan, dus de uitkeringen zijn levenslang, daarom zijn ze ook hier, ze zijn uitgekookt, ze weten precies hoe het werkt, maar werk niet voor hen, daarvoor komen ze niet, toch???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s