VIDEO: Zweden staat op instorten als gevolg van migrantencriminaliteit

 

Bron:
http://fenixx.org

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Zweden. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO: Zweden staat op instorten als gevolg van migrantencriminaliteit

 1. carthago zegt:

  De zweedjes en deentjes zweten peentjes.
  Tja, heb je de kalifaatratten eenmaal binnen dan is er geen redden meer aan. Er zijn wel verdelgingsmiddelen maar die liggen allemaal in de kelder van de Verenigde nazi’s.,die worden verscheept als de kontebonkers de boel definitief hebben veranderd in een oorlogsgebied, dan krijgen de kalifaatratten de verdelgingsmiddelen om zich te verdedigen. Ook straks in ons theater.

  Like

  • Edjan zegt:

   Uiteindelijk zal de EU dictatuur de mohammedanen net zo laten verdelgen, nadat die mohammedanen eerst ons verdelgd hebben. Uiteraard blijven er van beide groepen genoeg over om elkaar in evenwicht te houden en de elite van goedkope arbeidskrachten voor het domme en zware werk te voorzien.

   Dit lijkt mij het plan van de elite. Of anders moet je denken dat ze debiel of/en naïef zijn. Geloof me, dat zijn ze niet. Het zijn gewetenloze schoften.

   Like

   • Mee eens Edjan de islamisering dient enkel en alleen het doel van de NWO beleidsmakers…

    Like

   • Edjan zegt:

    JA, Adriaan, maar nog steeds geloven velen dat onze “leiders” naïef of krankzinnig zijn (geworden) en stemmen daar ook hun eventuele tactieken op af. Dat is dan tot mislukken gedoemd.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Edjan, leuk bedacht door de EU… Maar geloof je dat die EU als een soort ivoren toren onbeschadigd overeind zal blijven te midden van de burgeroorlog die op ons af gaat komen…?
    Het lijkt mij dat het middel erger zal zijn dan de kwaal… zal later blijken.

    Like

 2. Een heel land is naar de klote door al die ondankbare gasten. Gelijk een kankergezwel verspreidt het zich door heel Europa. En iedere regering laat het gewoon gebeuren.

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Belgium: Muslims Riot, Attack Police After Paris Jihad Murderer Arrested

  http://pamelageller.com/2016/03/belgium-muslims-riot-attack-police-after-paris-jihad-murderer-arrested.html/

  Like

 4. Pieter zegt:

  Haha, het wordt allemaal heel afstandelijk verslagen, becommentarieerd en uit de doeken gedaan, geen emoties, maar de zaak is volledig uit de hand gelopen en meer politie zal niet helpen. Men leeft daar in een soort van bevroren paniek verder.
  Net goed voor die domme Zweden.

  Like

 5. Jan zegt:

  Hun huis wordt letterlijk onder hun kont afgefakkeld.

  Like

  • Edjan zegt:

   Nou, als ik lees dat 25% van de Nederlanders vóór het krankzinnige PvdA plan voor elektrische auto’s is, dan weet ik ook genoeg over de geestelijke volksgezondheid alhier.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Dat wordt leuk! Ik ging er van uit dat Ali Baba uit Rotterdam (Aboutaleb dus) volgend jaar onze nieuwe minister president zou worden.
   Maar ik merk nu dat hij concurrentie gaat krijgen van die twee lakeien van erdogan.
   Nou ja of je nou door ’n islamitische hond of ’n islamitische kat gebeten wordt…
   In ieder geval weten die twee Turken van wanten. Dat merk je ook aan de naam die ze aan hun partij hebben gegeven: “Denk”. Dat geeft te denken als je weet dat al dat gespuis ’n IQ heeft van minder dan 70!
   Ze zijn zò dom…

   Like

 6. Mirjam zegt:

  Hoe het nu gaat in Zweden en waarschijnlijk ook al voor een groot deel in Denemarken, kan makkelijk naar hier overslaan. Ze moeten zich daar niet laten intimideren door de criminele asielzoekers. Ze moeten beseffen dat zij daar niets te zeggen hebben en gewoon hun eigen leger inzetten voor hulp. Razzia’s houden in de ‘bezette’ gedeeltes van het land en een veel hardere aanpak gebruiken voor het verslaan van deze duivels. Laten zien dat zij, de regering en het volk van Zweden, de baas zijn over hun eigen land en anders het zooitje op een vliegtuig zetten en terugbrengen naar hun landen, of deze ze nu willen terugnemen of niet.
  Granaten gooien naar burger en politie!!!!!! En dat voor ‘gasten’ die juist zogenaamd vluchten voor een oorlog? Wie denken ze wel dat ze zijn?
  Dit schorem is niet opgevoed naar westerse normen en waarden en dan moeten ze maar eens leren wat die zijn en anders gevangenisstraf en uitzetting (sowieso). Het zijn net kinderen die proberen hoever dat ze kunnen gaan. Meteen afstraffen die handel en geen pardon. Als ze het eenmaal doorhebben dat hun trucjes om de landen over te nemen niet werkt, dan gaan de ogen wel open. Ze zijn niets anders dan dictatuur en overheersing gewend in hun eigen rotlanden en willen deze praktijken hier doorvoeren. Zijn zijn ook geen gunsten of goedheid gewend, dus slaan ze de hand die hen voedt en willen ze dat doen wat ze zelf geleerd hebben: overheersen.
  Dat wat nu in Zweden gebeurt zal, als er niet ingegrepen wordt, zulke grote gevolgen hebben voor de rest van Europa, dat de ‘verovering’ van de continenten een feit wordt. Als het land ingenomen is door de moslims, dan is dit voor hun een start om van daaruit de rest van de Europa te mobiliseren en volgt er nog een land, en nog een, en op het laatst de Balkanlanden, want die geven niet in. Maar dan al zijn ze met zo’n grote macht, dat zij daar, jammer genoeg, niet genoeg mankracht hebben, om tegen dit zooitje aan te kunnen. Hoewel ze zich niet zonder slag of stoot gewonnen zullen geven, want dat weet ik zeker. Zijn vechten terug!
  We moeten niet onze landen weggeven aan dit tuig. Het zijn geen vluchtelingen, het zijn veroveraars van onze landen, niet onze cultuur want die willen ze niet, wel onze rijkdom, onze industrie en onze landen. En het erge is, ze zijn zo dom als de achterkant van een varken. En dát is nu precies wat de slimme westerlingen intimideert. Het zijn zombies die als soldaten/trekpoppen vooruit zijn gestuurd door gevaarlijke psychopaten, die hun opgedragen hebben, om als stormtroepen te fungeren en het vuile werk voor hen te doen. Als alles klaar is, ook al zijn talloze gesneuveld, dan hebben ze wat ze willen. Een nieuw oosters continent, waar ze welig kunnen tieren met hun duivelse praktijken en de aanval in zetten op de rest van de wereld. Een machtig rijk willen ze: één moslimwereld van de islam. Eén sodom en gommora en dit schrijf ik niet met hoofdletter, want ik walg ervan.
  Dit zijn sluipmoordenaars, kankergezwellen, duivelse machten die hier aan het werk zijn en het lijkt alsof niemand de kracht of de kennis heeft om te weten ‘wat te doen’. Maar dat is niet waar, we kunnen heel veel, we moeten het gewoon niet accepteren.

  Ik heb gisteren even nagekeken, wanneer dat Pasen nu precies valt. Toen ik op de site van de feestdagen 2016 kwam. Toen zag ik iets dat ik onbegrijpelijk vond, maar tevens niet verbaasd over was. Kennelijk heeft de regering toch weer dingen in het verborgene doorgezet, zonder de burgers dit te willen laten weten.
  Tussen de reeks genoemde feestdagen, stonden drie data vermeld:

  * 6 juni samadan 2016
  * 6 juli suikerfeest 2016
  * 11 september offerfeest 2016

  Drie moslimse feestdagen, onder de voor de rest Christelijke feestdagen.

  Ik schrok, niet omdat ik Christen ben, ook al ben ik dat, maar om het feit dat ze daar stonden. De vraag is waarom dit moet? Waarom worden er dan in die lijst geen Joodse feestdagen vernoemd of die van andere religiën? Want sowieso de Joodse religie wordt al veel langer hier in Nederland door mensen onderhouden. Nee, alleen die van moslims. En daar hebben ze ook dagen voor gereserveerd, of hebben ze andere feestdagen hiervoor laten vallen.
  Nederland heeft Christelijke roots en die zijn al honderden jaren oud, waarom dan deze toevoeging en niet ook de toevoeging van de ook al eeuwenoude Joodse religieuze data?
  De stille verovering is aan de gang.

  Dit alles schijnt te moeten gebeuren, want precies zoals het nu bezig is overal, zo staat het in de profetieën. De boodschap van Johannes.
  Ik hoop dat Nederland zich niet onder laat krijgen en toegeeft aan deze overmeestering. We moeten het kwaad uitroeien tot aan de wortel en, voordat iedereen kwaad wordt en rare dingen wil gaan doen, zeg ik dit: doe het niet! Maar verdedig je land en je leven en dat van je dierbaren met gezond verstand, eerlijkheid en openheid, kracht en doorzettingsvermogen, maar zonder geweld.
  We moeten de regeringen als burgers laten weten, dat we dit niet pikken. Zoals Orban zei, op een gezamenlijke manier, doelgericht en onomstotelijk.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Ieder volk krijgt wat het verdient.

  Like

 8. elisah zegt:

  Het is grotesk hoe Zweden het uit de klauwen heeft laten lopen. Dat die mensen moedwillig hun land zo kapot laten maken door agressieve moslim indringers, is een aanfluiting.
  Laat het een waarschuwing zijn voor andere landen, want ziende blind zijn, is een fatale linkse afwijking.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Die situatie in Zweden is er nu echt het beste voorbeeld van hoe naïef mensen kunnen zijn. 150 Jaar glorieus links bewind, en ziehier de resultaten.
   De herseninhoud van de gemiddelde Zweed is daardoor van 100% gekrompen tot slechts 20%…
   In het begin voelden ze zich zo ontzettend goed maar toen het tegen begon te vallen wisten ze zich geen raad meer. En dat zie je nu gebeuren.
   Ze zijn er achter dat er iets niet goed zit maar ze komen er maar niet achter wat er aan de hand is. Ja wat wil je ook met 20% hersenen die heen en weer rollen in je schedel?

   Like

 9. Gusti zegt:

  Je wordt er schijtziek van elke dag
  Meer vluchtelingen of gelukzoekers wanneer stopt het
  Een keer als het aan de partij van de Allah ligt
  Nooit zeker die slappe zakken in de politiek
  Is gewoon een grote geld kraan
  En serieus recest ook het zelfde doe is een keer
  Voor de Nederlander zelf die hier naar de voedselbanken moer
  Die dj’s zijn grote geldwolven beuren er een hoop geld ermee
  De Nederlanders moeten meer in opstand komen
  Ik help mee

  Like

 10. Jan zegt:

  INGRID CARLQVIST

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s