“De komende nieuwe mens en de soevereiniteit van het individu”

Screenshot_3

(Door: Erik)

Zijn wij de eerste die op de uitdagingen van de nieuwe tijd kunnen reageren? Zijn wij de nieuwe mens die voorbij gaat aan de oude versleten paden? Zijn wij in staat eens een ander antwoord te vinden dan vluchten of vechten? We staan op het kruispunt van de tijd; kiezen we voor de nieuwe mens of de oude? De komende tijd zal de oude wereld nog reageren als tevoren, zonder ingrijpen zal er strijd komen tussen de civilisaties. De zogenoemde “Clash of civilizations” De theocratische moslim cultus tegen de democratische vrijheid cultus.

Als de tijden moeilijk worden en de angst toeslaat, is de mens geneigd terug te grijpen naar het oude vertrouwde. En staan links en rechts tegenover elkaar waar we voorbijgaan aan de realiteit dat wat ons bedreigt niets moet hebben van links of rechts. De democratie maakt het mogelijk dat links en rechts er zijn en beide een standpunt in zouden moeten kunnen nemen, de vrijheid van meningsuiting, my ass, media liars!

Het is nog niet zo lang dat het feodale theocratische tijdperk van paus, keizer, koning en admiraal verdween. Het begon er pas wat op te lijken in 1815. De Fransen waren weg en Koning Willem 1 kwam uit Engeland terug. 1848 werd Willem II bang dat ook zijn koppie zou rollen en Thorbecke mocht een nieuwe grondwet schrijven. Er kwam stemrecht voor alleen de rijken. 1917 mochten alle mannen stemmen. 1922 ook de vrouwen. Politieke partijen ontstonden en de hele mikmak aan meningen. Met als gevolg de experimenten van partijen, socialisme, communisme, kapitalisme, federalisme en vele andere mixen met bijvoorbeeld een Republiek. België en Nederland met een constitutionele monarchie in combinatie met een parlementaire democratie.

We hebben dus wel zo’n beetje alles gezien en meegemaakt en het heeft ons niet echt bevrijd. De mens blijft dan ook op zoek naar de ideale staatsvorm, de jaren 60 was wel het hoogtepunt. Deze zal nooit gevonden worden zolang de mens zelf niet verandert, zichzelf bevrijdt van het juk van de oude tijd.

De wereld jaagt in haar evolutie tot zelfs een “nieuwe wereld orde” toe, met als tegen reactie een devolutie en terug naar autonomie. Deze evolutie zou volgens de elitaire machten de kroon zijn op het systeem dat de mensheid leid. Een totalitair overheidsapparaat dat ons belooft geen oorlogen meer en de hoogste welvaart. Het gaat nu al zo sinds de farao’s, bijna tienduizend jaar lang! Vaak schreeuwen de mensen dan om “Revolutie” of “We willen een sterke leider” en ook die zijn er teveel geweest zonder het doel van echte vrijheid te bereiken. Steeds eindigen we op de mierenhoop van de slavernij, welke vorm er ook heerst. Daarom weet ik dat de NWO ook zal leiden tot onvrede en uitsluiting van veel mensen. De Romeinen waren in het toen bestaande wereldbeeld ook de NWO en slavernij was een normaliteit. En dan wil Allah ons nu weer onderwerpen aan de sharia en de koran, nog meer slavernij.

Het is tijd voor een soevereine autonome staatsvorm, een soevereine autonome mens die het zelfbeschikkingsrecht eindelijk zal vestigen. Dat is de nieuwe mens, ongebonden aan een politiek clubje die je steeds weer naait en verdeelt. Wie verdeelt en heerst, en wij weten wie dat zijn, zijn de heersers van ons leven. Medialeugenaars, banksters, pharmadrugs pushers, voedselmagnaten die ons voedsel degenereren.

Weet je nog de partij LPF, van binnenuit geïnfiltreerd en kapot gemaakt, verdeeld, ruzie trappend, totaal verdeeld uiteengevallen. De PVV is een stroming. Die jou wil wijzen op je zelfbeschikking, rechten op de soevereiniteit van het individu en het land. Ik test mensen altijd op hun werkelijke mening door ze te vragen: “Hoe zou jij het vinden als je de sleutel van je huis afgeeft om door een ander aan een asielzoeker te geven die daarmee beschikking heeft over jouw huis?” “Nee, ik ben de baas in mijn eigen huis”, zeggen de meeste. Zo is dat ook voor ons land. Zie het als ons huis, wij bepalen de inrichting en of er logés mogen komen slapen. Zo is het ook met jezelf, zie het als een huis, jij bepaalt wat je toelaat. Geef de EU niet de sleutel van ons land en van ons zelf.

Zie hoe de elite en de rijken gebruik maken van fondsen en stichtingen. Waarom doen wij dit niet, bijvoorbeeld met ons pensioengeld? Zo ontwijk je onnodig veel belasting. En zie de verkwisting van je gemeentes en provincies. Zo kun je nog veel meer voorbeelden vinden als je goed zoekt.

Soevereiniteit wil niet zeggen dat je er alleen voor staat. Denk aan crowdfunding waar individuen samen werken. Denk aan vriendschapsrelaties met andere landen. Denk aan wat ik al eerder vertelde dat je de banksters buitenspel kunt zetten door de mogelijkheden van de nieuwe tijd. In mijn vorig artikel “Race loon niet om het laagste omdat het , maar omdat het kan” gaf ik al een aanzet. Alles in je app en niet meer op de bank.

Je weet dat onze maatschappij is gebaseerd op de verslaafde consument, dit zorgt ervoor dat de elite aan de macht blijft, je koopgedrag is je macht of je onmacht. We slikken allemaal de marketing manipulatie als zoete koek alsof we aan het infuus van de markt liggen. In deze comateuze toestand trappen we in alle slinkse strategieën die de markt en ook de politiek op ons uitoefent, allemaal propaganda. Het aanbod is gebiedend, de vraag dient opgewekt te worden, tot kopen aanzettend.

“Only dead fish go with the flow”. Stop het zombiegedrag van onwetendheid en van desinteresse. Zoek elkaar weer eens op en zet dan je fuckbook uit. Ga samen sporten zodra je tijd hebt, hardlopen, fietsen, maar ook wandelen in het bos, zo maak je je hoofd schoon en je lijf actief. Laat je hoofd en hart in harmonie de juiste keuzes maken en tel daarbij altijd tot tien. Geen impulsieve reacties van je onderbuik. Sta met beide benen op de grond met een klaar en vol bewustzijn. Wees autodidact en onderzoek de dingen zorgvuldig, overweeg je besluit vanuit je soevereiniteit, nooit naïef je laten meeslepen door de mening van een ander. Dan zul je opstaan en wakker worden als nieuw mens, helder van geest. Onaantastbaar door het politiek correcte. Politiek is het doordrukken van je mening met alles wat de wet toestaat, dit gaat er echt niet correct aan toe.

Velen op deze site zijn zo wakker en zo helder, die komen er wel, een genot om zoveel betrokken mensen hier te zien. Er ligt voor de wakkeren wel een taak, namelijk om anderen ook uit de coma te doen ontwaken. Ze doen dit met een energie die haast onmogelijk lijkt. Dit zijn de voorbereiders van de nieuwe tijd, ze verdienen een lintje. Wie weet komt dat er ook nog wel van. Jullie begrijpen, dit artikel is voornamelijk bestemd voor de velen die nog slapen.

“BEWUSTZIJNSSTAAT IS LEVENSSTAAT”. Laat deze stelling maar eens goed inzinken. Een volk krijgt altijd de leiders die het verdient. Wil je verandering, verander zelf.

Dat is de komende nieuwe mens, gedeprogrammeerd van het oude, zijn eigenheid tot bloei laten komen. Dat is de autonome nieuwe soevereine mens. Die mens zal ook het huis dat Nederland heet kunnen inrichten naar dit inzicht, dan zijn we echt samen een onafhankelijk, autonoom en soeverein volk. “Crystal clear, sound of mind and hart can we make the choices that really makes us free and independent”

E.J. Bron geeft je hier de gelegenheid om je te uiten en je zorgen of ideeën naar voren te brengen. En ik zie veel zorgen en angst, het is ook niet niks deze historische era. Ik weet ook dat na zo veel jaar hersenspoeling het niet makkelijk is om uit je oude gewoontes te breken. We kunnen ervoor zorgen dat de botsing van civilisaties niet uitloopt op een burgeroorlog door een ieder er bewust van te maken dat wat ons nu bedreigt ons wel moet verenigen. We zullen de komende jaren nog de tijd hebben om iedereen hier op te wijzen. Niet elkaar de koppen inslaan, maar juist het theocratische gevaar van het salafisme de kop inslaan. Ik heb vrienden (en daar schaam ik mij niet voor) die lange tijd PvdA en SP stemden. Ook die zien zo langzamerhand dat het te gortig wordt. Wees binnen je kennissenkring diplomatiek en ga niet in de oppositie, kom met sterke argumenten die niet links of rechts zijn. Blijf rustig praten, zo laat je zien dat je zeker bent van de zaak, veel diep ademhalen en tot tien tellen, hahaha. Praat met weinig woorden, niet zoals ik nu schrijf. Probeer ze niet meteen te overtuigen maar zet ze aan het denken met korte logische woorden. “Common sense Thatcher always said” die ijzeren tante uit GB. Blijf zo volhouden als deze ijzeren tante en wees moedig. Laat de vijand van de vrijheid zien dat je sterk en zeker in je schoenen staat. We vormen een onverwoestbaar blok dat niet buigt voor terreur. Nu ziet de vijand nog te veel mietjes en watjes. Logisch, het tonen van zwakte zet aan tot roofgedrag bij dit addergebroed.

En als je het even niet meer uithoudt, omdat je niet tegen zoveel onrecht kunt, ga dan paintballen of diep in het bos oerschreeuwen, ik ging wel eens de kelder in en gooide de lege wijn en bierflessen allemaal aan stukken, lekkhu!

Vertel dit artikel in je eigen woorden aan de ongelovige links-rechts verdelers. Beste makkers, tot de volgende keer, mazzel.

Om met Ronald Reagan te eindigen:

“Men vertelt jou en mij dat je moet kiezen tussen links of rechts, maar ik zeg dat er niet zoiets bestaat als links of rechts. Er is alleen omhoog of omlaag. Omhoog naar de eeuwenoude drom van de mens – een maximum aan individuele vrijheid verenigbaar met orde – of omlaag naar de mierenhoop van totalitarisme. Ongeacht hun oprechtheid, hun humane motieven, zij, die vrijheid opofferen voor veiligheid hebben het pad van de neergang betreden.”  

Door:
Erik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Vrijheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op “De komende nieuwe mens en de soevereiniteit van het individu”

 1. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Formidabel……
  .
  wat je klip en klaar als leugens ziet
  accepteer het van z’n leven niet…
  .

  Like

 2. BertG. zegt:

  Dit zou goed werken wanneer je enkel met zelfstandige mensen, die dan ook nog eens verstandig zouden nadenken ergens over, en daar dan ook nog eens een onafhankelijke mening over durven te vormen zonder hun mening te laten bepalen door de afhankelijkheid van anderen.
  Maar dat is al veel te hoog gegrepen voor vele.
  Het moet vooral niet al te moeilijk en ingewikkeld gaan worden.
  En alles wat je zegt zal tegen je gebruikt worden, ook zo’n Nederlandse gewoonte.

  Voorlopig wordt ik hierdoor steeds meer en meer gemeden als de pest.
  Je wordt dan namelijk als lastig, eigenwijs, stoker en soms als vervelend ervaren.
  Ze komen er zelf maar achter, ik heb ze in ieder geval gewaarschuwd.

  Like

  • elisah zegt:

   Ventileer het niet meteen, kijk eerst de kat uit de boom. Veel mensen zijn alleen aan de oppervlakte politiek correct, om problemen te voorkomen. Laatst hoorde ik iemand zeggen dat in de oorlog ook iedereen verstandig zijn mond hield, maar het zijne er van dacht.

   Like

   • BertG. zegt:

    Als je problemen wil voorkomen door oppervlakkig correct te zijn, dan zal je zelf het slachtoffer hiervan worden. Of je bent een laffe schijtbak.
    Tegen de tijd dat je je mond open moet trekken, ben je te laat.
    Je geeft ze een voorsprong hiermee, door te zwijgen en correct te blijven.

    Like

 3. lilith zegt:

  Prachtig artikel!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Chapeau !

  Like

 5. bob Fleumer zegt:

  Toch jammer dat wij niet echt in staat zijn gebleken om een universele humanitaire filosofie te ontwikkelen die al die primitieve geloven overbodig maakt. Een filosofie die open staat voor groei en nieuwe inzichten zonder dogma’s die achterhaald zijn door de evolutionaire ontwikkeling van de mens. Ook het christendom is gebaseerd op uitsluiting van anders denkenden net als de islam en bijna alle andere religies. Laat ons vrije mensen worden met vertrouwen in onze eigen gedachten en gevoelens en laat de liefde koning kraaien over het geleuter van oude starre denkbeelden.

  Like

  • elisah zegt:

   De Paus gaat anders wel met Pasen de voeten wassen van moslims. Hij probeert het wel, maar maakt zichzelf alleen maar belachelijk.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Dat is het kader van een oude godsdienst die met zijn starre gebruiken en ’n woud van mysterieuze ceremoniën niet meer in het huidige tijdsbeeld past.
    In deze tijden van westerse verlichting en de hieraan parallel lopende geestelijke ontwikkeling verheffen wij (de RK-kerk) ons boven de mens en willen wij nog steeds dat zij zich star en verstijfd onderwerpen aan ons geloof vol met lang begraven rituelen.
    Wij (de RK-kerk) zullen nooit openstaan voor de geestelijke nood van hen die op ons vertrouwen.
    Dat is de reden waardoor de moderne mens het rooms katholiek geloof de rug heeft toegekeerd.
    Pas na de komende confrontatie met de islam, gepaard gaande met de vernietiging van de traditionele kerk, zal het Christelijk geloof weer worden omhelst.

    Like

 6. wauso zegt:

  Leuk geschreven en goed bedoeld, maar mensen lopen achter mensen aan met ‘namen’! De indoctrinatie en domheid is enorm. Bel een vakman en je krijgt een beun ! Realistisch denken, dat is voor velen wereldvreemd. Je moet homo, transgender of ten minste anders zijn dan ‘autochtone man’, dan tel je pas mee !
  De RechtsKnechten zijn enorm verdeeld met hun alternatieve media. Ikzelf schreef ook verhaaltjes, maar ik ben gestopt door de naar mij toe komende ‘Hollandse’ arrogantie. Plattelanders zijn nl. niet goed genoeg voor Hollanders. Ach ik Tweet nu een beetje. Elke Tweet is goed voor zo’n 1.500 views (gemiddeld). Maar dat is ook in feite zinloos. Het zijn steeds dezelfden die dit lezen/kijken. In feite moest er 1 knallend medium komen met vele linken in de alternatieve media, maar door ego tripperij is dat niet mogelijk. Bij RechtsKnechten wil eenieder vooraan staan. Ik vind het allemaal (ook GeenStijl) maar amateuristisch. Door deze enorme verdeeldheid is er ook geen vuist, maar een slap handje.

  Like

 7. Marlies zegt:

  Hear, hear! Pracht artikel.

  Like

 8. Saeftinghe zegt:

  Ik herinner me nog de tijd van vóór de Televisie, destijds vermaakten we onszelf, we waren in staat om een eigen mening te vormen, zelfs al waren we nog maar kleine kinderen.Het onderwijs was goed, ons werd geleerd om ZELF te denken. Niet alles klakkeloos aan te nemen.
  Met de komst van TV werden we heel langzaam geprogrammeerd om hetgene dat daar werd verkondigd als wáár te zien.
  Zoals in de jaren dertig de radio werd gebruikt om een volk te mennen, was dat in de jaren ´60 en ´70 en tot heden de TV.
  Het eigen initiatief en meningsvorming werd heel voorzichtig onder gesneeuwd.
  De Mammoetwet kwam, het onderwijs werd aangepast.
  Ik zou het –geïnfiltreerd – willen noemen.
  Iedereen had recht om naar hogescholen te gaan , maakte niet uit of je de kwaliteiten er voor had.
  De grenzen werden, naar beneden, bijgesteld zodat het resultaat gelijk scheen te blijven.

  Tegenwoordig lijken vele academicie meer op voorgeprogrammeerde robots. De weinige uitzonderingen, de mensen die zelf nog denken kunnen vertrekken uit Nederland.
  Als voorbeeld kan de politiek dienen. Hoeveel bekwame (eerlijke) bestuurders kunt u opnoemen?

  Bezie de media eens met grote achterdocht, probeer alles eens te analyzeren, zoek naar andere bedoelingen dan in de woordkeus word weergegeven.
  Een simpel voorbeeldje: De MH17— Waarom wordt een Maleisisch vliegtuig in NL onderzocht, waarom gaan de zwarte dozen naar de UK, waarom publiceert de USA niet de èchte satelietbeelden, nadat ze de gemanipuleerde terug namen nadat Putin deze ontzenuwde?

  Is dit iets wat langs natuurlijke weg is ontstaan, of is het een zorgvuldig uitgevoerd plan?

  Like

 9. Republikein zegt:

  Mijn reactie op Paul om 20.14 is pleite, omdat:Sorry, this comment could not be posted.
  Nogmaals proberen.
  Ooit werkte Henk Bouma in de city in Londen en ging hij met het grote geld om. Nu werkt hij in Utrecht en wordt er door sommigen tegen hem gewaarschuwd. Andries Knevel gaat met hem in gesprek.

  Henk Bouma ging als econoom in Londen een financieel mooie toekomst tegemoet. Maar zijn leven veranderde radicaal. Nu is hij predikant van een gemeente in Kanaleneiland te Utrecht, een wijk met voornamelijk moslims. In deze wijk richtte hij het ‘Huis van de Vrede’ op, een buurtcentrum waar ook wekelijks kerkdiensten worden gehouden. Hij is officieel missionair werker onder moslims en heeft zich daarom verdiept in de islam. ‘God houdt van slechte mensen’ heeft hij daardoor steeds meer ontdekt als kern van het christelijk geloof.
  http://www.eo.nl/geloven/programma/andries/aflevering-detail/aflevering/andries-20160321t150500/

  Like

 10. BertG. zegt:

  ‘God houdt van slechte mensen’

  Klopt helemaal, en er zitten er wat tussen zo naast mekaar op de kerkbankjes.
  Maar zo hebben ze altijd een excuus voor hun wangedrag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s