Eén op de drie AfD-stemmers heeft een migratieachtergrond

Screenshot_10

(Vertaling: E.J. Bron)

Door de media wordt steeds opnieuw graag het bericht verbreid dat de AfD een “buitenlander-vijandige” en “racistische” partij zou zijn. Een door de stad Freiburg op de dag van de deelstaatverkiezingen in Baden-Württemberg uitgevoerde peiling onder 1548 kiezers voor 7 stembureaus heeft nu echter een compleet ander beeld van de klassieke AfD-aanhanger opgeleverd.

Daaruit blijkt dat 34% van de AfD-aanhangers een migratieachtergrond heeft – het hoogste aantal in vergelijking met de oude partijen. Dan is het ook niet verrassend dat met 6% het laagste aantal kiezers met een migratieachtergrond uitgerekend bij de Groenen – die zich naar buiten toe altijd nadrukkelijk uitgeeft als buitenlander-vriendelijk – te vinden is, gevolgd door de SPD (9%), de FDP (10%), de CDU (11%) en Die Linke (12%).

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland). Bookmark de permalink .

5 reacties op Eén op de drie AfD-stemmers heeft een migratieachtergrond

  1. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

    Helemaal niet vreemd, ik ken mensen uit Iran en Ethiopië die in de jaren 80/90 hierheen zijn gevlucht en die nu, door de totale krankzinnigheid van de zogenaamde linkse kerk, de mensen waarvoor zij zijn gevlucht Europa binnen zien komen met duizenden tegelijk. Sommigen van hen zijn doodsbang en begrijpen niet waarom veel Nederlanders en Europeanen zo onnozel zijn

    Like

  2. Karen zegt:

    Inderdaad logisch. Ik sprak een Christelijke (accentloos Nederlands) sprekende man uit Libanon. Hij was gevlucht uit zijn land ivm het geweld van de mohammedanen. Hij was heel bang nu hij de mohammedanen waar hij gevlucht voor was nu in zulke grote getalen Nederland zag binnenvallen. Hij vroeg zich af waar hij nu heen zou kunnen vluchten om zich weer veilig te voelen. Hele goede vraag!!!

    Like

  3. guusvelraeds zegt:

    Ik zou het interessant vinden te achterhalen hoeveel niet autochtone Nederlanders hun stem geven aan de PVV.

    Like

  4. paulzwueste zegt:

    Nu kan ik het niet meer volgen.
    Ik las hier ’n artikel waarin werd beweerd dat 2 van de 3 AFD-stemmers uit oost-Duitsland afkomstig zijn. Nu moet ik vernemen dat die andere stemmer ’n allochtoon moet zijn.
    Logische conclusie: “Van alle blanke west-Duitsers heeft er dus NIET EEN op de AFD gestemd….? Lijkt me hèèl sterk!.

    Like

  5. Republikein zegt:

    Ik wil geen enkele allochtoon uit het vreemde land, niemand nul noppes nada.
    Gek hé, steek maar van wal hoor.

    Like

Plaats een reactie