Partij “Denk” is tegen verplichte integratie

Screenshot_8

Partijvoorzitter Selcuk Öztürk (links) en lijsttrekker Tunahan Kuzu van de nieuwe politieke partij “Denk” willen zich niet uitspreken tegen de beknotting van de persvrijheid in Turkije.

DEN HAAG – De nieuwe politieke partij “Denk” vindt dat nieuwkomers niet hoeven te integreren en wil geen afstand nemen van de persbreidel in Turkije. De beweging van Kamerleden Kuzu en Öztürk is daarmee in elk geval origineel in het Nederlands politieke landschap.

Ambitie is er genoeg bij de jonge partij Denk. Gisteren opende de organisatie officieel haar partijkantoor. Een groot, modern gebouw in hartje Rotterdam. Daarin is onder meer de eigen politieke academie voor jong talent gevestigd en het wetenschappelijk bureau van de partij. „De verrechtsing en verharding is begonnen in Rotterdam en zal in Rotterdam een halt worden toegeroepen”, zegt de strijdlustige partijvoorzitter Öztürk bij de opening.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", democratie, Hypocrisie, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, Nederland, nieuw fascisme, Persvrijheid, Rotzakken, Turken, Turkije, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Partij “Denk” is tegen verplichte integratie

 1. Dicksy zegt:

  Zo ” slim ” zijn dan onze poco’s in het politiek landschap. Ze trekken allemaal aan één zeel, eerst parasiteren en dan een eigen politieke partij oprichten. Eerst hun wil opleggen via democratische weg en dan de democratie buiten gooien en die poco’s van pvda denken dan nog dat die parasieten op hun gaan of blijven stemmen.
  Als die islamisten allemaal onder de paraplu van ” DENK ” en pvda kan met de stemme(ers)n die ze nog overhouden nog net een kaartavond organiseren of met bloemetjes in hun haar gaan wandelen en picknicken in het park.

  Geliked door 1 persoon

 2. carthago zegt:

  Wow, de jihad is nu ook in het parlement begonnen,met toestemming van D666, rotte rutte, peppi samson en de rest. Slow wartrain is coming..

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Wat is de PvdA toch eigenlijk een mooie springplank voor de mohammedaan!
  Die Turken zullen het nog heel ver schoppen in dit achterlljke land!
  De voorbereidingen voor de complete islamisering liggen lekker op stoom!

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  De 5e colonne vooruitgeschoven door de islamist Erdogan !

  Like

 5. Anna zegt:

  Hier begint het nu mee…
  Ze hebben zich in de tweede kamer genesteld ” het vak ” geleerd en nu treden ze eruit en gaan hun eigen islamitische partij oprichten…..
  Dit is nu wat jaren geleden Donner zei…..
  Toen hij zei als de meerderheid voor hoofddoekjes is dan zal dat de wet en de regel worden……
  Dit is nu een uitwas van de democratie die anders denkenden ( en dan een denk en leef wereld die haaks op onze westerse cultuur staat) niet in kan of mag of wil inperken.
  DIT IS NU WAAR WILDERS STEEDS TEGEN WAARSCHUWD…….
  Met de oprichting van deze partij is de dictatuur gegrondvest in ons land…
  Dit gaat van kwaad tot erger want onze overheid is te laks, te soft en volkomen onbekwaam om tegen zulke potentaten op te treden.
  Deze twee ” afvallige” PvdA ers. Zijn heel slim en strijdvaardig….
  Zij worden in de toekomst een gevaar voor onze samenleving…..
  Zij zijn zeker van voldoende stemmen want de gehele islam gemeenschap zat op een dergelijke ” partij” te wachten….
  KORTOM DIT IS EEN GROOT GEVAAR VOOR ONZE HALFBAKKEN SOFTE SAMENLEVING.

  Like

 6. Bas zegt:

  Deze partij van Denkers ziet integratie dus niet zo zitten. Dit houdt in dat men de Nederlandse cultuur, het lot van verturksing wil laten ondergaan. Meneer Öztürk is het spoor bijster !
  Nee meneer Öztürk, wie in Nederland komt wonen en werken of hier zelfs als toerist komt binnen huppelen, past zich aan de cultuur van de Nederlanders aan ! Niet andersom!

  Like

  • Mirjam zegt:

   Hij speculeert over het feit dat de Turken binnenkort in de meerderheid zullen zijn, i.v.m. de visumvrije toegang tot Europa. En als een groep mensen in de meerderheid is, dan behoeven ze niet te integreren. Hij kijkt alvast ‘vooruit’. Deze man heeft een agressie probleem en daarmee neemt zijn belangrijkheid af. Hij wil zich kost wat kost profileren en praat in zijn zwakheid zijn mond voorbij. Net als toen hij deed in het interview met Powned. Toen kon hij zich ook niet beheersen en dreigde hij letterlijk met maatregelen die hij zou nemen om Powned kapot te maken. Dit is zijn achilleshiel, hij kan dit niet laten en daardoor ziet men de boosaardige natuur van deze persoon overduidelijk en weet men ook dat zijn ego groter is dan zijn kunde. Hij wil zich profileren en machtig worden en het feit dat de Turken binnenkort in opmars zijn, maakt dat hij denkt dat hij die macht al bezit en ooit misschien nog minister president zal worden. Pech gehad meneertjes Kuzu en Öztürk, this is wishfull thinking, dat gebeurt niet, geloof dat maar!

   Like

 7. Die gasten laten hun ware aart zien, ze hebben de PVDA belazert door zogenaamd geïntegreerd voor te toen en omdan als Turkse partij door te gaan in de 2e kamer. Krijgen we straks allemaal verschillen partijen voor elke verschillende allochtoon afkomst?

  Like

 8. elisah zegt:

  De naam is misleidend, de partij moet eigenlijk DENK NIET heten.

  Like

 9. witte raaf zegt:

  Kwam gisteren bij toeval op YouTube bij Pim Fortuyn terecht,kreeg er kippenvel van!!
  Wat had deze man het bij het rechte eind een echte visionair!!
  Kan wel janken van alle ellende waar we inzitten en wat nog gaat komen!!en DENK gaat daar een hele grote rol in spelen,de arm van Erdogan is lang,heel lang!!!!

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Eigenlijk zijn ze eerlijk (op hun manier), de rest van die achterbakse lieden verbergen hun ware bedoelingen en saboteren vaak ook nog de partij waar ze lid van zijn !

  Like

 11. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Een fascistenclub die we aan de PvdA te danken hebben. Dood aan de Koerden, muilkorf de pers en gooi homo’s van flatgebouwen af. Is dit hun partijprogramma?
  Vanuit hun islampositie geredeneerd volkomen legitiem maar waarom mogen wij ons van onze politici niet verdedigen hiertegen? Waarom moeten wij dit accepteren? Waarom zwicht de hele wereld voor terreur?
  Of wordt anders de oliekraan dichtgedraaid, is dat ook de reden waarom de PvdA opeens alle auto’s op elektra wil laten rijden? Zonder olie stort onze hele economie in elkaar, dus gechanteerd worden hiermee lijkt voor de hand liggend. Waarom laten ‘leiders’ niet weten wat er speelt? Waarom hoort niemand iets van meneer de baas Obama? Wat is er besproken in de commissie Stiekem? Wat mogen wij, het in hun ogen domme volk niet weten?

  Like

  • BigLJohn zegt:

   bedonderde burger nr 16.000.001 van 20 maart 2016 om 14:17. Al zou dit partijtje in het openbaar de gruweldood verklaren aan de homo’s, dood aan de Koerden, aan de Joden, enz. enz. enz. dan nog zou er geen vervolging komen van het O.M. zoals bij Wilders wel het geval is. …..waarom mogen wij ons van onze politici niet verdedigen hiertegen? Waarom moeten wij dit accepteren?…..Omdat de islamisatie van Europa een kernpunt van beleid is van zowel de E.U. alsmede van Nederland. Het tegengaan van de Islam is in Nederland geen onderwerp van beleid (De motie Halsema). Daarboven zijn (op een politieke partij na) (PVV) alle politieke partijen, justitie, politie en de mainstream media pro islam en anti autochtoon.

   Like

 12. Scheerzeep NU zegt:

  Turkentruc. Turken visumvrij naar de EU.

  Ja, dan moet je natuurlijk wel Turk blijven. Stel je voor zeg dat Turken te westers worden. Dan kunnen we niet hebben als Turkije, want dan kunnen wij onze eigen Turen niet meer in het buitenland herkennen als Turk en vervreemde zijn van de Turkse nationale identiteit.
  Turk moet Turk blijven.

  Wij blijven Ne(e)derlanders.

  Like

 13. Jan zegt:

  ‘Denk’. Sinds wanneer kan dat holenvolk denken?

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  De partij van deze twee mohammedanen gaat verreweg de grootste partij van Nederland worden, wedden?
  Stemvee genoeg straks, door die invasie vanuit Turkije en de rest van de mohammedaanse zandbakken.
  Er is goed over nagedacht door Erdogan & Co en slijmjurk “lachende geit” heeft er graag z’n medewerking aan verleend. Och, de slapjanus is tóch alleen maar uit op een riant betaald baantje in Brussel.

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/21/stripverhaal-mark-rutte-deel-1/

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/21/stripverhaal-mark-rutte-deel-2/

  Like

  • carthago zegt:

   Inderdaad, de slappe janus, kan ook niet anders als gecastreerde eunuch. Hij krijgt absoluut de Job in het kokosnoten verdeelcentrum, tussen een roedel kontebonkers, vooral lekker in de pauze.

   Like

 15. oud-marinier zegt:

  ONMIDDELIJK UIT DE POLITIEK VERWIJDEREN. Dat zou nl. betekenen dat ze zich wat dan ook kunnen permitteren , ZONDER ergens verantwoordelijk voor te zijn. Zaken / dingen kunnen EISEN zonder ergens iets voor te doen cq RECHT op te hebben. Laten we dat ook eens in Turkije en/of Marokko of welk ander Islamitisch land dan ook , of welk ander land ter wereld dan ook eens proberen . Namelijk het “recht” EISEN , dat wanneer je emigreert naar een land (ongeacht welk ) je NIET hoeft te integreren en doen en laten kan zoals jezelf goed dunkt , eisen kan stellen zoals je wil , zonder ergens recht op te hebben etc etc…..Ik denk dat je snel uitgepoept bent , en binnen NO-TIME weer in Nederland.

  Like

 16. Tenenkrommend om te lezen dat deze twee Turkse islamisten als schoften bezig te zien als kwartiermakers voor de golf die deze zomer visumloos naar binnen stromen…

  Like

 17. leefbarbaar zegt:

  Nog ff dan; dit zijn de bekende Turkse instellingen, die tegen integratie van Turksen zijn:
  – de Suleymanli-beweging doet aan islamitisch onderwijs voor Turksen en houdt ze dom
  – Diyanet is eigendom van foutmoefti Erdogan en draagt de Turkse islam uit over de hele wereld.
  – Milli Gorus een haatcollectief dat ’morele herbewapening’ propageert.
  – Gulen beweging shopt van alles wat, zolang het maar islamitisch is.
  ” Denk” is een onderdeeltje van 1 van de 4 instellingen en/of van allemaal. Dat kan ook.
  Marokkanen hebben ook een stichting die bedoeld is dat ze niet integreren. Onze huidige kamervoorzittert staat ook daar op de loonlijst.
  Het paard van Troje schijt vele veulens.
  Bij de weg: als kamerleden integer zouden moeten zijn, dan kwamen beide Turkse denkerts er niet meer binnen. Het zijn allebei foutlinxen en beide over de schreef gegaan.

  Like

 18. jungleelephant zegt:

  Ik begrijp niet dat die gluiperds nog een podium krijgen!Zoals wij weten mag integreren niet!Niet van hen,niet van Erdogan en niet van hun haatboek!Ons geld willen ze dan weer wel!Uiteraard!

  Like

 19. Pieter zegt:

  Wat een walgelijk fascistoide islam duo.

  Like

 20. Taljaard zegt:

  Ach, laten ze maar flink wat zetels van de PvdA afsnoepen.
  Dan zie je daarna een stuk of 5 IQ 80 kamerleden met vierkante koppen in slecht zittende confectiepakken in de TK, die gaan hakkelen over ”ieslammovobbie”, ”dieskriemienasie”, ”rassiesmuh” en ”fassiesmuh”, en die ”Moge Allah oe strrraffuh!” tegen de voorzitter gaan brullen wanneer ze worden afgekapt.
  Ze komen met een carpool in een 15 jaar oude Mercedes S klasse, met sporen van bloedvlekken op de bekleding een en paar oude patroonhulzen onder de achterbank.
  Omdat de airco al 7 jaar kapot is zullen de ramen open zijn en worden de burelen van het Binnenhof opgeschrikt met dit soort muziek.

  Like

 21. Stradi zegt:

  geen probleem, de volgende gesubsidieerde generatie staat klaar,

  Like

  • Anna zegt:

   Dit is werkelijk WALGELIJK een moslim kind dat de ouders de les leest hoe zij hun kinderen als goed moslims moeten opvoeden… In een vijandig land dit zegt hij letterlijk…..
   DIT IS ECHT DE VIJFDE COLLONE

   BEKIJK DEZE VIDEO!!!!!!!
   Niet Wilders maar dit joch zou terecht moeten staan…

   Like

 22. Republikein zegt:

  Denk betekent niet denk na.
  Denk betekent gelijkwaardig.
  Later meer,….. of niet., zal erover nadenken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s