Wie zaait hier nou eigenlijk haat?

Screenshot_20

(Door: Haye van der Heyden)

Inzake Geert Wilders en zijn opponenten

Toen ik jong was en neigde het eens te zijn met de uitgangspunten van de VVD werd ik door mijn omgeving bekeken als een vies beest. Dat is niet meer. De VVD is een normale gerespecteerde partij geworden. Wat heet.

Vies beest

Het vieze beest ben je nu als je ook maar de kleinste vraagtekens zet bij de haat en walging die Wilders ten deel valt. Behoort de man – als hij dan nog leeft – over tien jaar ook tot het alom geaccepteerde establishment? Het zou zo maar kunnen. Vergeleken met Trump gedraagt onze Wilders zich als een mak lammetje. En als je zijn toon in de Tweede Kamer vergelijkt met hoe het er soms aan toe gaat in andere parlementen in de wereld mag hij een toonbeeld van nuance en beschaving heten.

PVV normale grootte
Lees verder>>
(h/t “Adriaan Jansens”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

4 reacties op Wie zaait hier nou eigenlijk haat?

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Maar dat is het hem nu juist. Omdat ze bang zijn voor zijn invloed moeten ze GW nu systematisch weg gaan zetten als een crimineel; dat heet criminaliseren. Daar heb je bij het OM meesters in.

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  De verwijzing naar Trump gaat m.i. een beetje mank. Trump zou oproepen tot geweld. Wel, wat we zien is dat linksch door Trump in de verdediging wordt gedrongen en dus gaan ze hun tanden laten zien. Net zoals bij ons AFA c.s. de demonstraties van PEGIDA verstoort en de PEGIDA-mensen met geweld bedreigt.
  Overigens vind ik de rest van het artikel een goede analyse. We moeten echter wel de ogen open houden voor het HAATZAAIEN door LINKSCH, eventueel met hulp van het O.M. (zaak Wilders).
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. Anneke zegt:

  De SLINKSE linkse politiek ‘doet het in de broek’. Na RUIM 43-jrn van OGEN-schijnlijk succes is hun spel nu vrijwel afgerond. Ze liggen er-uit, dit beseffen de moderne nazi-kranken maar al te goed.

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Wie zaait hier nou eigenlijk haat? Niet de imams met hun haatpreken in hun moskeeën, zij worden door het O.M. totaal met rust gelaten. Net als die drie veelbesproken PvdA’ers. Het linkse beleid van het kabinet, de motie Halsema, en niet te vergeten de grote organisator van dit alles; de E.U. in Brussel. De dictatuur in vol ornaat. Niet alleen in de Arabische regio en zuid Amerika, maar nu ook in Europa !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s