Immigratie naar Duitsland op recordniveau

Screenshot_6

“Asielzoekers” op weg naar Duitsland (2015).

(Vertaling: E.J. Bron)

WIESBADEN – In 2015 zijn er bijna 2 miljoen buitenlanders naar Duitsland geïmmigreerd. De meeste van hen waren “asielzoekers” uit landen buiten de Europese Unie, bericht het Duitse Bureau voor de Statistiek. In totaal stonden er tegen het einde van het jaar 9,11 miljoen buitenlanders in Duitsland geregistreerd. Al in januari was bekend geworden dat de immigratie een nieuw recordniveau zou bereiken.

Junge Freiheit

Ook de netto immigratie nam duidelijk toe. Terwijl er bijna 2 miljoen personen uit vooral niet-EU-landen binnenkwamen, vertrokken 860.000 buitenlanders uit Duitsland. Dat levert een migratiesaldo op van 1,14 miljoen mensen, werd er op grond van de voorlopige migratiestatistiek vermeld. “Dat is het hoogste ooit gemeten migratieoverschot van buitenlanders in de geschiedenis van de Bondsrepubliek”, deelde het Bureau voor de Statistiek mee. Het jaar daarvoor bedroeg het saldo nog 577.000 en tot 2014 waren de meeste immigranten nog staatsburgers uit EU-landen.

In de statistiek zou het aantal geïmmigreerde personen vermoedelijk te laag zijn, gaf het Bureau voor de Statistiek toe. Men zou er van kunnen uitgaan dat een “onmiddellijke registratie van alle bescherming zoekenden door de autoriteiten niet mogelijk was.” Wellicht zouden enkelen van hen over de gemeentes zijn verdeeld voordat ze geregistreerd konden worden. Maar ook dubbele registratie zou denkbaar zijn.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, IJsland, Immigratie, Krankzinnigheid, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Immigratie naar Duitsland op recordniveau

 1. Johan zegt:

  Ik heb altijd al gedacht dat het er 2 miljoen waren. De hele tijd werden we voorgelogen dat er één miljoen ‘vluchtelingen’ waren. Maar die getallen van de overheid moet je altijd minstens met 2 vermenigvuldigen. Na een jaar mag je ze overigens met vijf vermenigvuldigen, want dan vindt namelijk gezinshereniging plaats. Dan komen al die neven en nichten, waar dat inteeltvolk mee moet trouwen. Dus reken maar uit : over 15 a 20 jaar is het aantal buitenlanders gelijk aan het aantal Duitsers van nu of zelfs groter. Dan gaat de grote heksenjacht op de oorspronkelijke autochtone Duitser beginnen. Die verkrachtingen in Keulen waren nog maar een beginnetje vergeleken met wat er dan gaat gebeuren.

  Like

 2. Pieter zegt:

  Vergeet niet: Na 10 jaar sociale dienst trekken heeft 1 op de 8 vluchtelingen een vaste baan. (Voor wat dat bericht waard was)
  Willens en wetens wordt Europa kapot gemaakt.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Duitsland kan alles, bei uns ist nicht alles besser.
  Wereldkampioen.
  En knappe koppen, aber damals war es besser
  Behalve de war.

  Like

 4. Mirjam zegt:

  Geef mij eens antwoord. Als de grenzen van Europa bijna allemaal dicht zijn, en grenswachten erop letten dat er niemand ongezien meer als willekeurige asielzoekers landen binnen kunnen komen. Hoe kan het dan, dat we toch nog iedere maand duizenden asielzoekers in ons land naar binnen krijgen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s