Nordrhein-Westfalen neemt geen Marokkanen meer op

Screenshot_31

Voorbijgangers in de Noord-Afrikanen-wijk in Düsseldorf.

(Door: Frank Schneider – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse deelstaat heeft een opnamestop voor Marokkaanse “asielzoekers” uitgeroepen. De reden: in het rapport van het ministerie van Binnenlandse Zaken over “de situatie van de asielzoekers uit Noord-Afrikaanse landen van herkomst in Nordrhein-Westfalen” (in bezit van “Bild”) staat dat alleen al vorig jaar het aantal toewijzingen van Algerijnen met 299% en van Marokkanen zelfs met 353% gestegen is.

Nu dienen de Marokkanen, die nieuw in Duitsland aankomen, over andere deelstaten verdeeld te worden. In januari 2016 was het aantal Marokkaanse “asielzoekers” zelfs met 747% toegenomen! Bovendien wonen er in Nordrhein-Westfalen al meer dan 6000 Noord-Afrikanen, die eigenlijk onmiddellijk uitgezet zouden moeten worden.

Minister van Binnenlandse Zaken Ralf Jäger (SPD): “Immigranten uit het Noord-Afrikaanse gebied treden buitenproportioneel als criminelen in verschijning. Vaak gaat het om alleen reizende jonge mannen.”

Explosief: Bij de Noord-Afrikaanse verdachten steeg het aantal van in staat van beschuldiging gestelde Algerijnen van 903 in het jaar 2013 naar 4.995 in het jaar 2015, bij Marokkanen van 3.956 naar 6.208!

De afgelopen drie jaar vond er een regelrechte explosie plaats betreffende het aantal delicten. Bij de Algerijnse verdachten was er sprake van een verzesvoudiging van het aantal delicten van 2.193 (2013) naar 13.231 (2015)! Bij Marokkanen steeg het aantal delicten met 56% van 9.417 naar 14.733!

Alarmerend: Eigenlijk worden van de 100 bewoners in een asielzoekerscentrum 1,4% crimineel, bij Marokkanen (33,6%) en Algerijnen (38,6%) is dit daarentegen meer dan een op de drie “vluchtelingen”!

Deskundige binnenlandse zaken van de CDU, Gregor Golland: “Strengere en snellere veroordelingen zouden behulpzaam zijn, het gebruik van body-cams bij de politie om bewijsmateriaal te hebben, evenals een consequente uitzetting van bij de politie bekende daders zonder verblijfsvergunning.”

In het nieuwe rapport van het ministerie van Binnenlandse Zaken zijn voor het eerst alle cijfers van de verschillende onderzoeksgroepen van de politie “Casablanca” (Düsseldorf), “NAFRI” (Keulen) en “Maghreb” (Dortmund) samengevat.

Bron:
www.bild.de
Door: Frank Schneider

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Nordrhein-Westfalen neemt geen Marokkanen meer op

 1. Cathja zegt:

  Het meest idiote vind ik dat ze Algerijnen en Marokkanen ‘asielzoekers’ noemen, in plaats van illegalen! Wat hebben die twee nationaliteiten in Duitsland te zoeken? Hebben ze bescherming nodig in verband met oorlog in hun thuislanden?
  Bij mijn weten niet. Wat doen ze dan in Europa? En kijk eens naar de schrikbarende aantallen die geweldsdelicten plegen! Dit kan toch zo niet doorgaan?

  De Duitsers zouden om te beginnen alle Noord-Afrikanen naar hun thuislanden terug moeten sturen. Doen ze dat niet, en blijven ze hier in Europa parasiteren op kosten van de belastingbetalers, dan zal dit vroeg of laat op meerdere lidstaten afgewenteld worden, want de groep Noord-Afrikanen neemt hand over hand toe, en Duitsland kan niet doorgaan met alles maar opvangen en bekostigen!

  Uitzetten die hap! En als de Marokkaanse overheid ze niet zonder een financiële vergoeding terug wil nemen, dan alle uitkeringen naar dat land stopzetten. Dit geldt ook voor Algerijnen.
  Wat een zieke situatie is dit toch. Maatregelen die er toe doen blijven uit. Alles komt maar binnen en houdt de hand op. Kotsmisselijk word ik hiervan. Echt waar!

  Like

 2. elisah zegt:

  Weer een bewijs dat Wilders niet voor niets roept dat er minder Marokkanen moeten zijn.

  Like

 3. Kijk dat is nog beter dan minder minder minder….

  Like

 4. Menno070 zegt:

  Huh?? Duitsland ontwaakt uit de wensdenkende multikul-droom??

  Nu ‘onze’ overheid nog! Het gewone volk is allang wakker!

  Harder aanpakken die nep-asieleisers + 3e generatie tuig-Marokkaantjes. NEXT.

  Like

 5. DonnaDolce zegt:

  Waarom moslims niet naar eigen contreien, wegens denkwijze en eigen “normen en waarden” voor zover die aanwezig zijn. Er zijn genoeg moslimlanden waar ze nog terecht kunnen, ook al wil dat volk ze daar niet hebben….
  Laat dan alleen de christenen TIJDELIJK richting Europa komen….

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Marokkanen en Algerijnen die asiel zoeken ????? Hoezo is daar oorlog dan ??

  Gewoon rappido terug naar hun eigen land, oprotten er zijn al genoeg mossels !

  Like

 7. Erik zegt:

  Wat een raciesten!!!!!!!!!!!!!111

  Ik ken een Nederlander die voor de rechter moet komen omdat hij net als Nordrhein-Westfalen minder Marokkanen wil.

  Like

 8. Anneke zegt:

  Merkel krijgt de figuurlijke roede….Kan met veel blaren de benen nemen; over een x-aantal ‘dagen’. De berechting van onze Geert is nu helemaal dubbel zo krom.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s