VIDEO Pat Condell: “Feministische hoeren voor de islam”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Feministes, Islam. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO Pat Condell: “Feministische hoeren voor de islam”

 1. Mirjam zegt:

  The truth, and nothing but the truth: hooray!

  Like

 2. albertien54 zegt:

  Wow, wat weer goed weerlegd in deze video. De hardcore feministen zullen er straks achterkomen hoe het zal voelen om verkracht te worden door zo’n achterlijk primaat uit de woestijn. Dit willen ze toch graag, ze vragen of smeken erom om verkracht te worden en ik heb geen centje medelijden met de wijven met teveel testosteron in hun lijf. Als ik die achterlijke trutten zie staan met hun spandoeken, welkom, welkom. Nou ik zou zeggen, doe je doos maar open en verwelkom de knotsen met hun ziektes en later niet piepen dat je een ziekte heb opgedaan door die mooi getinte mohammedaan.
  Smerig vuil slinks tuig, kan niet wachten op de dag dat al dit gespuis terecht wordt gesteld, zoals die nsb verraderssclub, dit soort vrouwen moet je kaal scheren, en publiekelijk terecht stellen voor zoveel landverraad, hoe ze hun vrouwelijk mede landgenoten meesleuren in krankzinnige zelfhaat van het vrouw zijn. Bah, ik heb me nooit aangetrokken gevoeld door het feminisme, halve kerels zijn het geworden, de meesten zitten hoog in de top met de goedbetaalde banen.
  Jullie komen er binnenkort achter, wat jullie hebben gezaaid, zullen jullie straks weer moeten oogsten, maar ik heb geen medelijden met de manwijven, bah, ik walg van dit soort onnozele vrouwen die zichzelf zo haten, ooit komt de afrekening en ik lach erbij en kijk er naar!!!

  Like

  • Even afremmen, Albertien: Je haatgevoelens voor die halfmalle feministen deel ik, uiteraard, maar er moet in mijn bijzijn niemand over kaalscheren of dergelijke aanverwante vernederingen beginnen, want dan krijg je mij tegenover je: Wie zich te buiten gaat aan dergelijke represailles, is niet beter, dan de moslims, die we allemaal zeggen te bestrijden. Wil je dat? Nee, natuurlijk niet!
   Al erg genoeg, dat zulke dingen in ’45 nog hebben plaatsgevonden; dat was, zei men toen, om “erger te voorkomen.” Leuke rotsmoes. Inderdaad dienst landverraad berecht en gestraft te worden, maar op de gangbare manier. Dat publiekelijke vernederen hoort daar niet bij; dat mag nóóit meer gebeuren!

   Like

   • Latraviata zegt:

    Ik ben het geheel met je eens! Dergelijke represailles hebben mijn ouders na de oorlog met afschuw vervuld!! En reken erop dat ze behoorlijk anti Duits waren door alle oorlogs ellende die zij hebben ervaren, zoals velen met hen overigens.

    Like

   • @Latraviata, 16.39 u.:Nou, de mijne dus ook! En mijn vader zat tijdens de oorlog in het Verzet! Maar hij was dan ook een èchte verzetsman, niet zo één, die na 5 mei ’45 nog eens een BS-bandje om z’n arm sjorde en stoer de straat op ging om Landverraders in elkaar te tremmen en ‘moffenmeiden’ kaal te scheren: De echte verzetsmensen, die tijdens de bezetting hun leven gewaagd hadden, déden daar niet aan. Maar helaas konden ze ook niet altijd voorkomen, dat het tóch gebeurde, erg genoeg! Het moet echter de laatste keer geweest zijn; dat soort dingen dóe je gewoon niet!

    Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Al die man-wijfen hebben er gewoon nog steeds de pleuris in dat ze bij alle feestjes en danspartijtjes altijd aan kant bleven zitten en nooit mee uitgevraagd werden.
   Daarom zijn ze een haat gaan ontwikkelen naar andere toe, die in hun ogen overal de schuld van moeten krijgen, vanwege hun eigen mislukking in het leven.
   En daarvoor gaan ze door roeien en ruiten, niets ontzien naar andere toe en daarmee alles willen vernietigen om hun heen.
   Het zijn niet voor niks zo goed als altijd lelijke wijven die feministen.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 21 maart 2016 om 15:18

   Ik heb er totaal geen moeite mee dat ‘wees-welkom-in-mijn-land-teven’ openlijk vernederd worden.
   ZIJ doen niet anders dan ONS beledigen en vernederen door hun liefde voor de testosteron-‘vluchteling’!!!
   Ik ben de zachtmoedigheid zelve, maar voor die wijven heb ik absoluut geen medegevoel.
   Ik zou ze graag eigenhandig scheren met een bot mes.

   Like

   • Ach joh, dat zeg je nú!
    Wacht maar eens af, tot je er voor komt te stáán! En houd intussen maar de woorden in gedachten van die ene leidinggevende BS’er in het verhaal van Simon Carmiggelt:
    “Hou op: Wij zijn niet zulke beesten als díe beesten.”

    Like

   • Aan degenen die zich druk maken over het kaalscheren van verraderlijke feministen…
    Ik denk niet dat het zin heeft om je mening te geven over het wel of niet accepteren van het publiekelijk kaalscheren van vrouwelijke landverraadsters.
    Leuk en aardig natuurlijk, dat wel natuurlijk, maar als de tijd daar is dat er openbare rechtbanken op elk plein van elke stad en dorp zijn ingericht en de vonnissen worden uitgevoerd, kun je zo hard roepen als je wilt dat dat niet kan…. Maar ik denk niet dat dit enige indruk zal maken. Zo dus… nogmaals leuk en aardig dat wel natuurlijk…

    Like

 3. Sjaak zegt:

  En alles wat er nog zo aan(hangt)

  Like

 4. Ja Pat, die progressieve feministen, dat houdt wat: Ze zitten zó zeer verstrikt in hun diverse principes, dat ze zelf niet meer weten bij wie hun eigenlijke loyaliteit ligt: Bij de westerse vrouwenstrijd, of bij de multikul -en daarmee bij de islam! Ha ha!

  Like

 5. Edjan zegt:

  Weet een groep als DSDA wel dat het een probleem kan worden om vrouwen die aangerand worden te ontzetten? Sommige dames zien dat als hulp, anderen als een poging tot onderdrukking (jaja, die heb ik ook gehoord!) en weer anderen laten zich liever aanranden.

  Moet DSDA dan: het gesprek aangaan om samen tot een oplossing te komen? De mocro’s op hun flikker slaan? Of beter gewoon maar doorlopen?

  Like

  • Het zou voor alle duidelijkheid wenselijk zijn als de dames een klein briefje bij zich zouden hebben waarin duidelijk vermeld staat of zij zich wel/niet wensen te laten verkrachten.
   Zo ja, mag dit dan wel/niet vaginaal en/of wel/niet ook anaal.
   Mag dit met twee vluchtelingen tegelijk? Wel/niet. Zo ja tegelijkertijd vaginaal en anaal
   wel/niet. Zo niet anaal en mondiaal/vaginaal en mondiaal.

   Geliked door 1 persoon

   • Edjan zegt:

    Goed idee. Maar is het niet storend om naar een klein briefje te zoeken terwijl een gewenste verkrachting gaande is? Ik zie eigenlijk meer een soort zwaailicht op het hoofd voor me, de kleur en de snelheid van het ronddraaien vormen dan een code voor de voorkeur van de dame in kwestie. Je zult er toch niet aan moeten denken dat zo’n màn van DSDA met de matteklopper of de deegroller krijgt!!

    Like

  • Ron zegt:

   Even vragen….
   “Ben je feminist of manwijf ? Bij Ja wandel ik door.”
   Alternatief:
   “Wil je wel geholpen worden?”

   Nee, zonder gekheid. Gewoon ingrijpen, maar als de dame in kwestie achteraf mekkert dat ze niet geholpen wil worden de rapefugees gewoon weer even terugroepen en zelf wegwandelen.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s