Wie harder schreeuwt heeft gelijk

 

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Duitsland is allang geen democratie meer, wat ook deze video zeer duidelijk aantoont. Hoe is het in een rechtsstaat eigenlijk mogelijk dat men, zoals hier in deze video, een rede zo pontificaal mag verstoren? Waarom gooien de tegendemonstranten eigenlijk niet meteen een atoombom op de blauwe auto? Wat hier, door middel van lawaai-overlast, plaatsvindt, is uiterst ondemocratisch. Hier ageren kleine kinderen, die zich ook nog verheugen over hun eigen ondermaatsheid. De staat zou eigenlijk zijn burgers tegen zulke geweldplegers en hun gewelddadigheden – want iets anders is het niet, wanneer men mensen door middel van luid geschreeuw van het vrij uiten van hun mening wil afhouden – moeten beschermen. Dat doet hij echter niet.

Hij laat deze kleuterschool toe. Misbruikt daarmee zijn macht. Wij hebben niets dan broekschijters, die niet het geringste besef van recht en orde hebben, aan onze politieke top zitten. Mensen, die zo’n macht nooit hadden mogen krijgen. Zulke volkomen onbekwame lieden regeren op dit moment Duitsland! Broekschijters! Precies om deze reden mogen tegenwoordig ook de broekschijters als tegendemonstranten op straat in het rond blèren en aldus iedere democratie teniet doen. Omdat wij aan de regeringstop geen democraten meer hebben.

Daarom kon het überhaupt pas tot zulke ondemocratische uitwassen komen, zoals op deze video te zien zijn. Alles wat tegen de uiterst vrouwen- en mensen-verachtende politiek van de gevestigde partijen in Duitsland is, wordt genadeloos van de sokken geschreeuwd. Zoals op de kleuterschool. Wie harder schreeuwt, heeft gelijk.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, Duitsland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Wie harder schreeuwt heeft gelijk

 1. Mirjam zegt:

  100% gelijk!

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Hier is inderdaad geen sprake meer van democratie, maar hier doet de aloude wet van de jungle zijn opgeld. Oftewel het – recht – van de sterkste. Het welbekende linkse gevaar, dat alles en iedereen er onder probeert te krijgen. Liepen de Moffen in vroeger jaren massaal achter de Nazi’s aan, in deze tijd weet Muttie Merkel niet van wijken, ondanks alle tegenkrachten die haar willen bestrijden. In Noord Brabant zitten er meer varkens dan mensen, wat men er ook onder mag verstaan. Maar in Duitsland zitten binnen niet al te lange tijd meer Moslims dan etnische Duitsers, omdat we binnenkort daar ook nog met de Turken-invasie te maken krijgen. Meer varkens dan mensen !

  Like

 3. Karen zegt:

  Dit is echt stuitend, helaas gaat het hier niet anders. Ik heb veel bewondering voor deze spreekster, zo moedig als zij doorgaat, die laat zich echt niet zomaar uit het veld slaan. Ach en zo proberen ze alle anders denkenden de mond te snoeren. Is het niet met gejoel en lawaai dan is het wel door iemand die anders denkt uitmaken voor racist,, islamofoob etc.

  Off-topic
  Om nog even terug te komen op die irrirantie melding dat deze website niet veilig zou zijn (het blijkt dat er meer lezers last van hebben). Ik zelf gebruik een Samsung tablet en meestal Chroom en soms de standaard geïnstalleerde Internet. Wie oh wie weet hoe we van deze meldingen verlost kunnen worden?

  Like

  • Anneke zegt:

   Off-topic… Inderdaad de mededeling dat deze website niet veilig zou zijn….Manipulatie, bangmakerij. Op de Samsung-Phone eveneens, maar de ASUS laptop geeft geen melding. “Krijgt voeding van Telfort”…..

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s