Wilders-proces had niet moeten worden gevoerd

Screenshot_14

(Door: Hans Wiegel)

Discussie hoort in het publieke debat

Update: Lees ook de reactie van Bert Vuijsje.

Het tweede proces tegen PVV-leider Geert Wilders is vrijdag van start gegaan, met een zogeheten regiezitting. Het echte proces begint in oktober, op het moment dat de campagne voor de Tweede Kamer start. Daar moet over zijn nagedacht. Het eerste was er zo’n vijf jaar geleden. Daar tussen door en eraan verbonden was er de moordaanslag in Noorwegen: het grootste bloedbad in dat land sinds de Tweede Wereldoorlog. Advocaat Spong zei toen: “Wilders heeft het Noorse bloed op zijn lippen.” En bekende journalisten als Elsbeth Etty, Bas Heyne en Bert Vuijsje stelden Wilders medeverantwoordelijk voor die moordpartij: ‘na tien straffeloze jaren van bloeddorstige demagogie en vergiftiging van het publieke debat’. Zij demoniseerden Wilders toen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, demoniseren, Geert Wilders, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Overheid, PVV, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

8 reacties op Wilders-proces had niet moeten worden gevoerd

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Dat verhaal van Wiegel is nog wel het lezen waard maar de reactie van Vuijsje is wel zo oerstom dat het het papier waar het op afgedrukt wordt niet waard is.
  Het doet me denken aan wat er over AFA gezegd wordt. De Anti-fascisten blijken de ergste fascisten te zijn. Vuijsje probeert onder de beschuldiging van demoniseren uit te komen maar als je zijn korte verweer leest dan spat het demoniseren er vanaf. Misselijk mannetje. Als je dan zo’n bloedhekel aan Wilders hebt, zeg dat dan gewoon.
  Als ik het me goed herinner was het zo dat de een of andere kwade geest fantaseerde wat hij dacht (of eigenlijk BEDACHT) wat Wilders over deze moordpartij gevonden zou kunnen hebben. Dit werd in de media opgepikt en vervolgens ging het leven alsof Wilders dat gezegd zou hebben. Riool-journalistiek.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Ach, Geert Wilders komt gewoon voor z’n mening uit, de mening die een groot gedeelte der Nederlandse bevolking met hem deelt; en ook vele buitenlanders.
  Die mening stuit de socialisten tegen de borst, tja wat wil je van volksverlakkers en landverraders…
  Zelfs ene Breivik was onder de indruk van wat Geert Wilders presteerde, noemde dat zelfs enkele malen in z’n boek.
  Diezelfde Breivik, al jarenlang geteisterd door de socialistische doctrines, besloot actie te ondernemen tegen het kwaadaardig socialistisch gezwel, dit op een wijze die niet te tolereren valt.
  Kwaadaardige links socialisten probeerden Breiviks daad op smerige wijze aan Geert Wilders te koppelen; de Geert Wilders die altijd al wars was van geweld…
  Als een levenslang voor moord gestrafte zich aftrekt op een foto van Kim Kardashian, is Kim Kardashian dan de oorzaak van de gepleegde misdaad?
  Of, als ene Breivik die respect heeft voor Geert Wilders en Patty Brard aan het moorden slaat en 80 jonge socialisten vermoord, zouden Geert en Patty daaraan schuldig zijn???
  Bert Vuijsje, wat ben je toch voor een onderkruiperig schlemiel!
  “Geert Wilders en zijn meedenkers sinds 2002 het publieke debat in Nederland op een onvoorstelbare manier vergiftigd.” Oww, doet de waarheid u zeer?
  “Maar ze zouden hem wel vanaf nu, elke keer wanneer hij (Geert Wilders) zijn mond over dit onderwerp opendoet, hardhandig op zijn ongelooflijke inconsequentie kunnen wijzen”
  Tja Bertje, wat is dan Geerts ‘ongelooflijke inconsequentie’? Dat hij in begrijpelijk Nederlands z’n woord doet? Bert Vu ijsje, u bent een minderwaardig sujet.

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Het proces is natuurlijk een politieke misdaad.
  Diep triest dat politie en justitie zich daar voor lenen, een vergelijking met de periode 1940-1945 is dan ook terecht. Toen keerde de overheid zich ook tegen de bevolking.
  Justitie kan nog wat goed maken door alle valse aangiften zwaar te bestraffen en alle inktagenten, die de valse aangiften opnamen, op staande voet te ontslaan.
  Zolang dat niet gebeurt is mijn vertrouwen in het Nederlands recht 0,0.

  Like

 4. Alphons Mantel zegt:

  het is de zoveelste truc van de overheid om de aandacht af te leiden van de kostbare parlementaire keuze tot paspoortverstrekking aan Turken en Marokkanen.

  groet,

  Alphons Mantel

  Like

 5. Edjan zegt:

  Een politiek show-proces als dit laat he totale failliet van rechtsstaat en democratie zien. De linkse dictatuur is een feit.

  Like

 6. Republikein zegt:

  I rest my case.
  Een zak is ook goed.

  Like

 7. Koos zegt:

  “Het komt allemaal door het theedrinken van Job Cohen” is een onschuldige vaststelling.
  Het systematisch uitmaken voor nazi, racist, en xenofoob daarentegen is levensgevaarlijk.
  Ik denk niet dat Breivik door de opmerking over het theedrinken tot zijn daad is aangezet.
  Vuijsje snapt er niets van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s